17 rad mému mladšímu já: balení holek

Jaké rady bych dal svému mladšímu já ohledně randění a balení holek? Sleduj!

Nikdy nenaháněj atraktivní holku!

Pokračuju tak třetí a zároveň závěrečnou kapitolou, která prostřednictvím rad definuje koncept Nového alfa chlapa – Lovce. Předchozí kapitoly si můžeš přečíst tady:

ZÁSADNÍ RADA

Jakou zásadní radu bych dal tentokrát svému nezkušenému, třeba o 25 let mladšímu já, ohledně randění? Například tuhle: ve svých asi sedmnácti letech vyrazíš na jedno ze svých prvních vážných rande s atraktivní prsatou studentkou z tvýho gymplu. Ohledně výběru holky ti nemůžu nic vytknout. To ovšem neplatí o výběru místa rande, které se rozhodneš uspořádat ve stupidní čajovně.

Romantická schůzka bude probíhat asi takto. Kvůli masivnímu návalu nervozity nebudeš po celou dobu schopen ze sebe vypravit kloudnou větu a zmůžeš se pouze na to, že s výrazným ruměncem ve tváři budeš zírat objektu své touhy permanentně do výstřihu. Na tom by ještě nebylo nic hrozného. Nicméně při panickém pokusu uniknout trapné situaci alespoň na chvíli na toaletu, si neopatrným pohybem zvrhneš konvici horkého čaje přímo do rozkroku. Zbytek rande budeš prožívat s pocity krutého ponížení a palčivé bolesti. Za několik dní ti navíc dáma tvého srdce oznámí, že začala chodit s tvým spolužákem – bad boyem, který byl natolik chytrý, aby jí na první rande vzal do normální hospody a pořádně se s ní ožral. Nikdy sakra neorganizuj rande v čajovně!

A teď už nechme milostné avantýry mého mladého, stupidního já stranou a pojďme se ve vážném duchu podívat na rady ohledně randění.

Rada #01: Láska není slepá.

  • Nevěř tomu, co ti cpou do hlavy stupidní romantické seriály, filmy a další produkty populární kultury! Láska není slepá.
  • Nepočítám se mezi technicistní, čistě ekonomicky uvažující typy lidí, ale musím připustit, že svět romanticko-sexuálních interakcí mezi pohlavími funguje do značné míry jako trh. Trh, na který vstupuješ s určitou hodnotou určenou tvými osobnostními a fyzickými kvalitami, kariérním a finančním úspěchem a schopnostmi komunikovat a svádět. Čím vyšší je v součtu tvá hodnota na tomto romanticko-sexuálním trhu, tím vyšší jsou tvé šance sbalit atraktivní partnerku/y.
  • Ženskou sexuální strategií je hypergamie – to znamená, že si zpravidla vybírají za sexuální a vztahové partnery muže, kteří je svým sociálním statusem převyšují, nebo se alespoň nacházejí minimálně na stejné úrovni. Tato strategie jim byla hluboce vštípena během tisíců let genetického vývoje našeho druhu a pár desítek let genderové rovnoprávnosti a feminismu s tím nic neudělá. Žena si instinktivně vybírá silného a schopného partnera jako potenciálního otce svých dětí.
Na alfa chlapa si buď můžeš hrát nebo jím být…

Rada #02: Tvou hodnotu na sexuálním trhu netvoří pouze prachy, či vzhled. Jedná se naopak o komplexní kvalitu tvořenou mnoha složkami.

  • Od různých vztahových koučů občas slýchávám takováto doporučení: „Pokud chceš mít úspěch u žen, musíš podnikat, vydělávat minimálně 4000 € měsíčně. Musíš utrácet za drahé dárky a dovolené a uvidíš, že budeš mít žen kolik chceš.“ A nebo: „Musíš mít sixpack!“ Takovéto rady považuju nejen za nepravdivý a zavádějící redukcionismus, ale přímo za ultimátně škodlivou strategii. Doporučují totiž taktiku, která ti do života spolehlivě přivede jeden určitý typ žen – zlatokopky, ženský lačnící po prachách, a jiným způsobem toxické ženy. Dokonalý vzhled ti zase zajistí úspěch, pokud jde o sex na jednu noc. Nikoli však pokud jde o dlouhodobý romanticko-sexuální vztah. (Sám rozhodně nejsem žádný model, ani ženy neuplácím penězi, přesto se počet mých sexuálních partnerek v každém okamžiku drží na úrovni 3 až 6, někdy více. Jedná se o atraktivní , většinou vysokoškolsky vzdělané ženy na mé stupnici atraktivity 1 až 10 minimálně na úrovni 8. Některé z nich jsou i o více než 15 let mladší než já).
  • Svou hodnotu na romanticko-sexuálním trhu bys měl budovat jako komplexní hodnotu skládající se z těchto složek: tvé základy pro balení (např. fyzický vzhled a kondice, oblečení, střih vlasů a vousů, tvá verbální a nonverbální komunikace, oční kontakt); tvůj kariérní a ekonomický status; tvůj sociální status; tvé vzdělání a schopnosti; tvá schopnost komunikovat a správně svádět ženy neboli tvá GAME.
  • Jinými slovy: pro dosažení úspěchu na romanticko-sexuálním trhu se musíš snažit stát se tou NEJLEPŠÍ VERZÍ SVÉHO JÁ.
  • Pro skutečný úspěch na poli balení žen dále potřebuješ znalost toho, jak ženy fungují a přemýšlí, a rovněž správnou metodu, jak s nimi navazovat kontakt, komunikovat s nimi svádět je. Tuto metodu velmi podrobně popisuji například v Lovcově tréninku.

Rada #03: Ženy a chlapi na tom nejsou, pokud jde o svádění, stejně. Počítej s tím.

  • Muži vnímají ženy jako objekty krásy. Ženy vnímají muže jako objekty komplexního úspěchu.
  • Pokud chce žena navázat sexuální vztah s mužem vyznačujícím se vysokou hodnotou na sexuálním trhu, stačí jí, obecně vzato, jediná věc: být hezká.
  • Pokud chce muž sbalit atraktivní ženu s vysokou hodnotou na sexuálním trhu, musí se vyznačovat skutečně komplexními osobnostními kvalitami, komunikačními dovednostmi a sociálním statusem atd.
  • (Existuje zde jediná výjimka a tou je sex na jednu noc. Zde mužův sociální status nemusí hrát až takovou roli, stejně ovšem chlap musí projevit vysokou míru komunikačních dovedností – zkrátka být alfa, a samozřejmě mít dobrý vzhled).
  • Navzdory genderové rovnoprávnosti (s níž jinak do určité míry souhlasím) vždy bude v tomto ohledu existovat zásadní rozdíl mezi mužem, co sbalil mnoho atraktivních žen, a ženou, co měla sex s velkým množstvím mužů. Zatímco chlap musel pro dosažení tohoto úspěchu projevit skutečně široké spektrum osobnostních kvalit, ženě pravděpodobně stačila jediná věc – dobrý vzhled (a někdy ani to ne). Zkrátka, i když se to spoustě feministek a feministů nebude líbit, mezi mužskou a ženskou promiskuitou panují rozdíly.
Mé stupidní zážitky z rande v čajovně…

Rada #04: Nikdy se v procesu balení nesoustřeď pouze na jedinou holku!

  • Ženská a mužská sexualita funguje odlišně. Muži jsou nadržení pořád. Ženy jsou nadržené, když jsou zkrátka nadržené.
  • Mužská sexualita se vyznačuje přímočarostí. Chlapi jsou prostě orientovaní na cíl – sex s atraktivní ženou. Proto muži často hledají důvody „proč ano“.
  • Ženy jsou naopak při hledání sexuální partnerů často mnohem opatrnější a spíše hledají důvody, „proč ne“. (Sleduj někdy holku, jak vybírá potenciální partnery na Tinderu).
  • Ženy jsou obecně svou psychikou a nastavením (např. menstruačním cyklem) podmíněné k proměnlivosti. Ženy zkrátka často mění svoje názory a plány.
  • Proto, aby sis uchoval pozitivní nastavení a dobré předpoklady pro úspěch v oblasti balení, se při procesu hledání sexuální či romanticko-sexuální partnerky (partnerek), NIKDY NESOUSTŘEĎ NA JEDINOU ŽENU!
  • Místo toho oslovuj, zvi na rande a sváděj co nejvyšší počet atraktivních žen. Balení je hra čísel! Používej jak studené balení tak, digitální balení či balení v sociálním kruhu!
  • Tato taktika představuje nejlepší lék na patologickou holkytidu – umanuté nahánění jedné atraktivní ženy.
  • I v případě, že tvým cílem je zahájení tradičního, monogamního vztahu, randi s co největším počtem atraktivních žen! Ve chvíli, kdy z nich vystoupí ta nejatraktivnější, která o tebe má zájem, s ostatními můžeš přerušit kontakt.
  • Svádění má stejnou vlastnost jako jakákoli jiná činnost. Čím pravidelněji a dlouhodoběji se jí věnuješ, tím větších úspěchů zpravidla dosahuješ.
ZJISTI, JAK SE SPRÁVNĚ DOTÝKAT ŽENY NA 1. A 2. RANDE JAKO ATRAKTIVNÍ CHLAP

Rada #05: Nikdy nenaháněj ženy!

  • V kontextu balení neexistuje nic horšího a patologičtějšího, než nahánění jedné atraktivní ženy – jednorožce, vůči níž chlap trpí holkytidou. Za každou cenu se této stupidní aktivitě, která tě připraví akorát o energii, důstojnost a sebeúctu, vyhni!
  • Urči si limity pro balení. Například maximálně dvě pozvání na rande a dost.
  • V případě neúspěchu se okamžitě přesuň k dalším atraktivním ženám!
  • Nikdy holku při procesu balení nekontaktuj přes zprávy či telefon častěji než ona tebe. Piš jí ideálně pouze za účelem domluvení rande! NIKDY SE NEPOKOUŠEJ ŽENY BALIT PŘES ZPRÁVY. Zprávy slouží pouze k domluvení rande. Nepropadni stupidní představě, že se do tebe žena zamiluje přes Whatsapp!!!
  • NIKDY NEVĚNUJ ŽENĚ SVŮJ DRAHOCENNÝ ČAS A POZORNOST ZDARMA! Žena chce jen tvou pozornost a validaci skrze zprávy, ale odmítá se s tebou fyzicky setkat na rande? Okamžitě přeruš kontakt a věnuj svou pozornost jiným ženám, které si ji zaslouží!
  • Nikdy se nenech odsoudit k vyhnanství do zapovězené země sexuální i psychické frustrace jménem friend zóna. Jakmile holka, po které toužíš, vykazuje tendence šoupnout tě do friend zóny, okamžitě s ní přeruš kontakt a přesuň se k balení dalších atraktivních žen!
  • Nenaháněj a nelichoť ženám na sociálních sítích. Úspěšný alfa chlap – lovec je příliš zaměstnán prací na své životní misi a skvělým sexem se svými přítelkyněmi, než aby trávil čas uslintaným lichocením ženám na Instagramu!
  • Nestav krásné ženy na piedestal! Chovej se uvolněně a stejným způsobem ke všem ženám bez ohledu na jejich fyzickou krásu.
  • Nelichoť krásným ženám ohledně jejich vzhledu. Dej jim místo toho upřímný kompliment ohledně něčeho, čeho dosáhly svou pílí a prací (Pokud něco takového v jejich životě existuje, jinak jim nelichoť vůbec).
NIKDY SE NEPOKOUŠEJ ŽENY BALIT PŘES ZPRÁVY!

Rada #06: Ovládni Nezávislost na výsledku!

  • Nezávislost na výsledku je prostě číslo 1 na seznamu vlastností, které z tebe udělají chlapa, který je atraktivní pro ženy.
  • V čem spočívá? V tom, že je ti de facto jedno, jak kontakt se ženou, kterou balíš, tedy například rande, dopadne. Budete si rozumět a skončíte v posteli? Super! Nebudete si rozumět a rande skončí po půl hodině? Taky skvělé! Získal jsi nové zážitky a zkušenosti, které ti pomohou stát se lepším alfa chlapem – lovcem. Hned zítra vyrazíš na rande s jinou ženou.
  • Jakmile si toto nastavení mysli osvojíš, ženy k tobě budou přitahovány, a vlastně ani nebudou vědět proč.
  • Vybudování nezávislosti na výsledku samozřejmě představuje dlouhodobý proces.
  • Základem pro nezávislost na výsledku je mimo jiné mentalita hojnosti – tedy vědomí toho, že máš v životě hodně atraktivních žen. Vědomě tedy oslovuj a sváděj co nejvíce atraktivních žen!

Rada #07: Řiď se zákonem minimální snahy!

  • Vždy si buď vědom toho, že sbalení atraktivní ženy nevyžaduje spoustu snahy, času, peněz, energie a dalších prostředků.
  • Ideální sbalení má podobu toho, že s danou ženou máš sex na prvním či druhém rande po cca 2 hodinách (či dokonce méně) až pěti hodinách od počátku vašeho prvního rande. Přesně tento postup tě naučím v Lovcově tréninku.
  • Během randění se nevytahuj a příliš nemel! Nesnaž se holku ohromit penězi nebo zážitkovým prvním rande.
  • Buď si vědom toho, že za nejsilnější a nejúspěšnější alfa samce v přírodě i lidských společenstvích jsou považování ti samci, kteří při minimální snaze reflektované navenek dosahují těch nejlepších výsledků. Buď silný, sebevědomý a uvážlivý jako lev. Následuj zákon minimální snahy.
Nikdy neber holku na první rande do drahý restaurace, divadla, ZOO, ani na jiný zážitkový rande, ty opičáku!

Rada #08: Buď si vědom toho, že NE každá holka, co s tebou jde na rande, touží po monogamním vztahu s tebou.

  • Spektrum důvodů, proč s tebou holka komunikuje na seznamovacích aplikacích, či s tebou jde na rande, je v dnešní době velmi široké. Rozhodně to není vždy kvůli tomu, že si tě chce vzít a strávit s tebou zbytek života.!
  • Hodně žen se nechává balit na Tinderu jen kvůli pozornosti, lichotkám a validaci.
  • Velké množství žen vstupuje do procesu randění a přitom mají vztah s jiným chlapem, s nímž je to „komplikované“. Je dost dobře možné, že tudíž nejsi její volbou „A“, ale pouze jakousi náplastí či náhradou, případně nástrojem pro vyvolání žárlivosti. Vím, že se to neposlouchá dobře, ale je to tak. Nebuď naivní, ani se kvůli tomu nevztekej!

Rada #09: Nevstupuj do procesu randění s dlouhým listem kritérií vůči ženám!

  • Nestaň se umanutým analyzátorem ženských kvalit, který má dlouhý seznam kritérií, které jeho partnerka musí splňovat. Toto je čistě femininní taktika, která ti přivodí neurózu a dlouhé roky sexuální abstinence. Více na toto téma zde.
  • Neanalyzuj, ale kategorizuj.
ZJISTI, CO ŘÍKAT ŽENĚ NA 1. RANDE!

Rada #10: Při randění buď chlapem, který převezme iniciativu a vede!

  • Ženy milují sebevědomé, silné chlapy, kteří se nebojí převzít iniciativu a vést. A zároveň jsou schopni za svá rozhodnutí převzít plnou odpovědnost a řešit iniciativně případné problémy!
  • Při svádění ženu veď. Ona tě bude následovat!

Rada #11: První rande organizuj jednoduše!

  • Při organizaci první ho rande se drž zákonu minimální snahy: žádná drahá zážitková rande. Žádná rande daleko od domova (ledaže do těch míst jedeš za jiným účelem – např. služební cesta)
  • Ideální první rande by se mělo odehrát v hezké kavárně či baru blízko tvého domova. Pokud při něm nehodláš sexuálně eskalovat, mělo by trvat maximálně cca 120 minut, ale ideálně spíše méně!

Rada #12: Neprofiluj se jako naivní hodný kluk. Buď bad boy – lovec.

  • Na první rande přijde v pečlivě vyžehlené košili. Od začátku se chová nejen jako pravý gentleman, ale kolem holky doslova tancuje jak baleťák a snaží se udělat cokoli, aby byla spokojená. Pokud ho holka přitahuje, doslova na ní visí pohledem. V kavárně celou dobu sedí nakloněný přes stůl směrem k ní, hltá každé její slovo, se vším nekriticky souhlasí. Zasypává ji lavinou lichotek a rozplývá se i nad tím, když se daná dáma bezděčně usere. Typický hodný kluk. Šance, že by si v dohledné době zašukal, se limitně blíží nule.
  • Uvědom si, že nejhorší emocí, kterou žena může cínit vůči chlapovi v romanticko-sexuálním kontextu, je nuda. Hodní kluci ženy nudí! Nebuď předvídatelný, hodný kluk!
  • Místo toho buď zlý kluk – lovec. Ženu překvapuj, škádli a nech jí do vaší interakce investovat! Například tím, že následuje tvé vedení!
  • Nikdy s ženami nerandi podle jejich pravidel (např. sex až na osmém rande apod.). Randění organizuj dle sebe. Pamatuj: ŽENY VYTVÁŘEJÍ PRAVIDLA PRO BETA CHLAPY A PORUŠUJÍ JE PRO ALFA CHLAPY. Tato zkušenost se mi neustále, s železnou pravidelností potvrzuje.
Ženy často mívají velmi specifické a realitě poněkud vzdálené představy o tom, jak by randění mělo probíhat. Z tohoto důvodu vždy svádění organizuj dle sebe, nikoli jejich požadavků. A pamatuj, ženy vytvářejí pravidla pro beta chlapy a porušují je pro alfa chlapy.

Rada #13: Nauč se během randění uvolněně komunikovat.

  • Pokud budeš na rande nervózní, v rozpacích bude i holka. Pokud budeš uvolněný a v dobré náladě, do podobného rozpoložení se dostane i holka.
  • Trénuj randění, abys byl v jeho průběhu maximálně uvolněný.
  • Pokud jsi introvert, nauč se umění storytellingu – uvolněného vyprávění zajímavého příběhu, které využiješ zejména v úvodní části rande.
  • Pokud jsi extrovert, nauč se mlčet, poslouchat a klást doplňující otázky. Žena by celkově během rande měla obstarat cca 70 až 80 % konverzace. Ty nemel a poslouchej!
  • Získej komplexní návod, jak správně se ženou komunikovat ZDE.
  • A NAUČ SE ŽENY ROVNĚŽ SPRÁVNĚ DOTÝKAT. POKUD SE JÍ TOTIŽ BĚHEM RANDE VŮBEC NEDOTÝKÁŠ, ŠANCE, ŽE JI SBALÍŠ, VÝRAZNĚ KLESÁ!

Rada #14: Nespokoj se s (pod)průměrně vypadajícími ženami!

  • Co nejdříve se snaž dostat na úroveň, kdy balíš pouze ženy, které považuješ za atraktivní, hezké, či krásné! Tedy minimálně osmičky na tvé subjektivní stupnici atraktivity 1 (vochechule) až 10 (bohyně).
  • Pro dlouhodobou spokojenost a prevenci holkytidě potřebuješ navazovat vztahy s co nejatraktivnějšími ženami.

Rada #15: Sleduj své výsledky a kalibruj svou taktiku podle nich!

  • Sleduj a zaznamenávej si svou míru úspěšnosti v balení a randění (například kolik kontaktů na holky jsi získal během studeného balení, kolik druhých rande jsi úspěšně zakončil sexem apod.).
  • Pokud tvé výsledky dlouhodobě nejsou uspokojivé a nezlepšují se, chyba nespočívá v nepřízni osudu, nebo v tom, že ženy jsou „krávy“, ale jen a jen v tobě – zkrátka děláš něco blbě, chlape. Zbav se mentality oběti a nefňukej!
  • Místo toho studuj správnou taktiku svádění. Zanalyzuj své postupy, najdi chyby, oprav je a zkus to znovu. Zkrátka kalibruj a vylepšuj svou taktiku, dokud nedosáhneš úspěchu!
ZJISTI, JAK SBALIT KRÁSNOU KOLEGYNI, SPOLUŽAČKU ČI ZNÁMOU VE SVÉM SOCIÁLNÍM OKRUHU.
HOJNOST KRÁSNÝCH ŽEN V ŽIVOTĚ – JEDNOU Z CEST JE DIGITÁLNÍ BALENÍ. ZJISTI, JAK NA TO!

Rada #16: Nauč se navazovat oční kontakt a dobře se oblíkni.

  • Na závěr 3 tipy, jak téměř instantně zlepšit tvé výsledky:
  • Ovládni sebevědomý, intimní, dominantní oční kontakt.
  • Dobře se oblíkej.
  • Pokud máš tendenci na rande hodně mluvit, tak nemel! Nech holku obstarat většinu rozhovoru. Ty mluv pomalu, mužným hlasem, klaď otázky a holku pozorně poslouchej.

Rada #17: Neverbalizuj, ale demonstruj!

Někteří méně zkušení kluci, kteří se seznámí s red pillem a vztahovou dynamikou, dělají kardinální chybu v tom, že se ženy snaží v této tematice vzdělávat a poučovat. Například na prvním rande na ni vybalí: „Lovec říká, že bychom měli mít sex nejpozději na třetím rande, takže s tím počítej, milá zlatá! Rozhodně nebudu čekat na desáté rande.“

Jedná se samozřejmě o zcela chybnou strategii, která u většiny žen vyvolá jednoduchou reakci – pošlou kluka někam. Ten mi pak píše překvapené dotazy, jak je možné, že rande nevyšlo.

A já odpovídám: „Chlape, prvním pravidlem klubu rváčů je, že se nemluví o klubu rváčů!“

To znamená: při balení žen a ve vztazích s nimi používej poznatky z LOVCOVA TRÉNINKU, ale NEMLUV O NICH S HOLKOU. Nesnaž se holku poučovat a mentorovat. To působí strašlivě netraktivně. Při balení a ve vztahu veď svým chováním (například tím, že odvážně eskaluješ a holku správně políbíš), nikoli tím, že kecáš a holku poučuješ.

Jinými slovy – ve vztahu k ženám neverbalizuj, ale demonstruj skrze své atraktivní, sebevědomé chování! Například – holka odmítá tvé pokusy o sexuální eskalaci? Nevztekej se, nepoučuj ji, ale okamžitě reaguj skrze své uvolněné chování na bázi nezávislosti na výsledku – zkrátka věnuj svou pozornost jiné atraktivní ženě. Nikdy se v procesu balení nesoustřeď na jedinou ženu (viz. rada #4)!

LOVU ZDAR!

Dotazy: info@lovcuvdenik.cz

Nasdílej tento článek někomu, o kom jsi přesvědčen, že mu prospěje!

2 Comments

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *