Pravidla, jak úspěšně balit holky #02: Nezávislost na výsledku.

Pošleš holce zprávu s pozváním na rande. Když neodpovídá, jsi v klidu, a po týdnu se připomeneš. Chceš sbalit hezkou holku na zastávce a požádáš ji o číslo. Když odmítne, jen se usměješ a odcházíš s dobrym pocitem, že jsi měl odvahu ji oslovit. Atraktivní partnerka se s tebou rozejde, protože jsi odmítal splnit její požadavky. Mávneš nad tím rukou a vyrážíš na rande s jinou atraktivní ženou. Takhle vypadá nezávislost na výsledku. Dobrý, ne? ZÍSKEJ KOMPLEXNÍ NÁVOD JAK SE STÁT CHLAPEM, KTERÝ JE ULTIMÁTNĚ NEZÁVISLÝ NA VÝSLEDKU ZDE!

Holka neodepisuje – jsi v klidu nebo kontroluješ telefon každých pět minut?

PROČ STUDOVAT PRAVIDLA JAK SBALIT HOLKU

Nezávislost na výsledku (anglicky outcome independence) je dalším pravidlem a předpokladem pro úspěch v oblasti balení holek.

minulém díle tohoto seriálu, který jsem věnoval Pravidlu minimální snahy, jsem se zmínil o tom, že v oblasti balení holek nás nikdo zpravidla nevzdělává. Zejména ze začátku se tak kluci musí spolehnout na rady svých často podobně nezkušených kamarádů, případně na vlastní předpoklady a závěry, které jsou často chybné.

Proto považuju za nutné vzdělávat se ohledně základních pravidel, předpokladů a nastavení mysli pro úspěšné balení. Nezávislost na výsledku balení je po zákonu minimální snahy další, naprosto zásadní předpoklad pro to, abys dokázal úspěšně sbalit holku nebo holky. Tak se pojďme podrobněji mrknou na to, co vlastně znamená. 

NEZÁVISLOST NA VÝSLEDKU – SLEDUJ VIDEO

VLASTNOST ZKUŠENÝCH LOVCŮ

Nezávislost na výsledku představuje velmi efektivní pravidlo a nastavení mysli pro balení. Na jeho základě totiž chlap vyzařuje sebevědomí, jistotu a uvolněnost. Nezávislost na výsledku zároveň představuje typickou vlastnost zkušených svůdníků, jednoduše chlapů, kteří toho na poli balení holek a vztahů s ženskými už něco zažili.

To znamená, že tato vlastnost není něco, co si jen tak zapneš v hlavě během chvíle, ale naopak si ji budeš muset získat a osvojit během dlouhodobého tréninku balení holek a komunikace s nimi. Ovšem už i pro začátečníka považuju za užitečné, aby se s tímto nastavením mysli postupně seznamoval a snažit se k němu dospět.

CO JE A CO NENÍ NEZÁVISLOST NA VÝSLEDKU

Jak nezávislost na výsledku přesně definovat? Pojďme se nejdřív mrknout na to, co to určitě není. Nezávislost na výsledku rozhodně neznamená (jak se někteří chlapi mylně domnívají), že nemáš cíle, že se potácíš v nějaké apatii, nihilismu, o nic se nesnažíš a všechno je ti jedno.

Naopak. Nezávislost na výsledku znamená, že podnikáš věci (například oslovuješ holky, trénuješ balení, makáš na své životní misi a celkově se snažíš stát se nejlepší verzí sebe sama), ale také to, že zůstáváš v pohodě a pozitivně naladěn, pokud věci se věci nevyvíjí podle tvých představ. Například, pokud tě holka zprvu odmítne, tak buď uvolněně a bez tlaku pokračuješ v jejím balení po nějaké době, a nebo se hned přesuneš jinam, k jiným atraktivním ženám.

CO NEZÁVISLOST NA VÝSLEDKU PŘESNĚ ZNAMENÁ

NEZÁVISLOST NA VÝSLEDKU ZNAMENÁ, ŽE TI ZÁLEŽÍ NA ÚSPĚCHU TVÉHO ŽIVOTA V ŠIROKÉM KONTEXTU (NAPŘÍKLAD CHCEŠ BÝT PROSTĚ ÚSPĚŠNÝ, ATRAKTIVNÍ CHLAP, CO MÁ HOJNOST KRÁSNÝCH ŽEN V ŽIVOTĚ). NEZÁLEŽÍ TI OVŠEM NA VÝSLEDKU KAŽDÉ JEDNÉ MALÉ INTERAKCE V TVÉM ŽIVOTĚ (NAPŘ. PRVNÍ RANDE, OSLOVENÍ JEDNÉ ŽENY, OBCHOD S JEDNÍM ZÁKAZNÍKEM ATD.).

Například v kontextu prvního rande nezávislost na výsledku znamená, že je ti de facto jedno, jak rande dopadne. Budete si skvěle rozumět a skončíte ten večer v posteli? Paráda! Nebudete si rozumět a rande skončí fiaskem? Taky skvělé! Získal jsi nové zážitky a zkušenosti a hned zítra vyrazíš na další rande s jinou atraktivní ženou.

Pokud si tento postoj časem osvojíš, tak tě velmi výrazně oddělí od naprosté většiny dalších chlapů, kteří na neúspěch (tedy na situace, kdy něco nejde tak, jak by si představovali) nereagují v klidu, ale jedním z následujících způsobů:

  • Vztekem, případně agresí
  • Rozčarováním, zklamáním a rezignací

Ženy nezávislost na výsledku v chlapovi podvědomě vycítí a jsou k němu přitahovány, ani vlastně nevědí proč. Nezávislost na výsledku zkrátka představuje ten nejatraktivnější rys, kterým se chlap ve vztahu k ženám může vyznačovat. Mluvím z vlastní zkušenosti.

ZÁVISLOST NA VÝSLEDKU NENÍ OSTUDA

Nechci tím zároveň říct, že závislost na výsledku je něco špatného, za co se musíš stydět. Zejména v době, kdy začínáme s něčím novým a jsme v daném oboru nováčky, představují negativní pocity něco, co nás motivuje, abychom se dál snažili a rozvíjeli.

Důležité je ovšem nerezignovat a postupně si procházet sériemi neúspěchů, vzdělávat se, zlepšovat a nakonec se stát v daném oboru zkušeným. Tak zní popis cesty od začátečníka až po zkušeného alfa chlapa – lovce.

Když začátečník prolítne v ženskym testu, často se to neobejde bez frustrace.

ZÁKLAD NEZÁVISLOSTI NA VÝSLEDKU

Co je kořenem nezávislosti na výsledku? Čím to je, že se chlap stane takto uvolněným a sebevědomým jedincem? Je to zejména:

  • MENTALITA HOJNOSTI
  • REDUNDANCE – NEBOLI DALŠÍ OTEVŘENÉ MOŽNOSTI

Zkrátka, jedno rande s nádhernou holkou nevyjde? Usměješ se a mávneš nad tím rukou. Hned další den totiž vyrazíš na rande s další, ještě krásnější holkou. Jak tuto mentalitu hojnosti a redundanci, tedy nadbytek dalších otevřených možností získáš? TO ZJISTÍŠ ZDE.

ZAČÁTEČNÍK (ZÁVISLÝ NA VÝSLEDKU) vs ZKUŠENÝ LOVEC (NEZÁVISLÝ)

Pro ilustraci, co by ti tato cesta měla přinést, si pojďme porovnat začátečníka se zkušeným lovcem – tedy s někým, kdo už nezávislostí na výsledku disponuje.

ZÁKLADY PRO TO, JAK SBALIT HOLKU

NAHÁNĚNÍ HOLEK

  • Začátečník: Má tendenci vybrat si jednu (případně několik málo) holek, a ty pak dlouhodobě, vlezle nahánět.
  • Zkušený lovec: Ví, že nahánět jednu vyvolenou holku je chyba. V případě odmítnutí se okamžitě přesouvá jinam, k dalším ženám. Dobře totiž ví, že každá žena je jedinečná, ale žádná není nenahraditelná.

ADORACE KRÁSNÝCH ŽEN

  • Začátečník: Má tendenci stavět hezké, či krásné ženy na piedestal, zbožňovat je, chovat se k nim lépe než k průměrně a hůře vypadajícím ženám. Samozřejmě v komunikaci s nimi pak v návaznosti na to pociťuje mnohem vyšší míru nervozity a stresu. Je zkrátka pod tlakem. Předstírá, vytahuje se, vytváří nerealistická očekávání. Není sám sebou.
  • Zkušený lovec: Přistupuje k ženám s mnohem rovnocennějším, egalitářským způsobem. Nestaví vizuálně atraktivní ženy na piedestal a nechová se k nim jinak než k průměrně vypadajícím ženám. Při balení se řídí zákonem Minimální snahy.
  • Po mnoha zkušenostech s krásnými ženami dobře ví, že mnohdy postrádají další kvality a ve výsledku si chlap často užije více zábavy i lepší sex s ženou, která neohromuje svým vzhledem až tolik na první pohled. Při komunikaci s velmi atraktivními ženami je tedy pak zcela uvolněný, přirozený a vždy sám sebou a může se nechat jen příjemně překvapit.

MINDSET KDYŽ CHCEŠ SBALIT HOLKU

  • Začátečník: Při setkání s holkou, která mu přijde atraktivní, se mu v hlavě okamžitě rodí myšlenka: „Jak ji získám? Jak ji sbalím? Jak zařídím, aby se mi to povedlo? Musí se mi to povést, protože ji chci!“ Tento chtíč může časem přerůst až v nezdravou posedlost.
  • Zkušený lovec: Při setkání s holkou, která mu přijde atraktivní, si nepomyslí: „Jak ji sbalím?“, ale spíše: „Pojďme se mrknout, co je zač a jestli stojí za to, abych ji balil. A pak se případně pojďme podívat, jestli ji sbalím!“
  • Bez váhání poté eskaluje a holku zve na rande, správně ji poprvé políbí a snaží se stát jejím milencem co nejdříve – klidně na prvním rande (viz. kapitola Jak vzít k sobě holku na prvním rande?)
Chce to hlavně klídek.

MINDSET VE VZTAZÍCH

  • Začátečník – vůči atraktivní partnerce si okamžitě či postupně vytvoří nezdravou emocionální závislost neboli holkytidu. Skrze tisíce malých ústupků prodělává betaizaci, neboli přeměnu v submisivního beta chlapa. V návaznosti na to vůči němu partnerka ztrácí atraktivitu i respekt a posléze se s ním rozchází. (Ženy dnes iniciují cca 70 až 80 % rozchodů).
  • Zkušený lovec ve vztazích se sebeatraktivnějšími ženami zůstává zcela nezávislý na výsledku a udržuje si mentalitu hojnosti (hojnost atraktivních žen v životě). Každý vztah zahajuje velmi pomalu a postupně. Randí nemonogamně s vícero atraktivními ženami. Nikdy neprodělává betaizaci a vždy se řídí primárně svou životní agendou. Žena je pouze doplňkem jeho života, nikoli hlavní prioritou. Nikdy nepropadá holkytidě a prioritu věnuje své životní misi.

SEBEVĚDOMÁ SKROMNOST – ZÁKLAD, KDYŽ CHCEŠ SBALIT HOLKU

  • Začátečník: Pod tlakem svého často zhýčkaného ega si myslí, že jeho cílem je být schopen sbalit jakoukoli ženu, kterou osloví. Při neúspěchu je pak jeho ego nevyhnutelně opakovaně zraňováno.
  • Zkušený lovec: Na základě dlouhodobých a bohatých zkušeností s ženami se vyznačuje sebevědomou skromností. Věří svým schopnostem, ale zároveň dobře ví, že pravděpodobně vždy bude v životě potkávat ženy, které prostě nebude schopen sbalit, případně jejichž sbalení by vyžadovalo tolik energie a času, že jednoduše nemá cenu do toho jít.
  • Vůbec mu to však nevadí. Vlastně to bere spíše jako takový zábavný fakt, něco, co dodává balení tu pravou šťávu. Neupíná se na jednu ženu. V případě neúspěchu se jen pousměje a pokračuje dál. Dobře ví, že hned za rohem na něj čekají desítky a stovky stejně atraktivních, nebo možná ještě atraktivnějších žen.
  • Začátečník: Atraktivní ženy a dívky představují v jeho životě nedostatkový fenomén.
  • Zkušený lovec: Po dlouhodobém tréninku balení, po překonání strachu z oslovování a balení žen mimo svůj sociální okruh, má ve svém životě hojnost žen takových kvalit, že by o nich uvažoval jako o kandidátkách na přítelkyně.

MÁ OSOBNÍ NEZÁVISLOST NA VÝSLEDKU

Jako nový alfa chlap – Lovec se snažím neustále vědomě pracovat na zvyšování svého sebevědomí a nezávislosti na výsledku. V kontextu balení holek a vztahů to znamená, že mi zkrátka nezáleží na výsledku jakékoli individuální interakce se ženou. Jdu například na rande s totální desítkou na mé stupnici atraktivity. Navrhne mi, ať máme sex na toaletě v daném podniku? Supr. Řekne mi, že jsem debil se stupidním smyslem pro humor. Taky supr. S úsměvem se s ní rozloučím, popřeju jí hezký večer a hned zítra vyrazím na rande s jinou atraktivní ženou, nebo si domluvím rande s jednou ze svých FB nebo MLTR.

Samozřejmě, v tom nejširším možném rámci pojetí mého sexuálního a vztahového života jsem závislý na výsledku. Zkrátka chci mít v životě ženy a sex. Nicméně na individuální úrovni interakce s jednotlivými ženami se má nezávislost na výsledku pohybuje poblíž úrovně 10 z 10ti. Mimochodem, tento přístup se snažím uplatňovat nejen v partnersko-sexuální oblasti, ale celkově v životě – například v byznysu. Nějaká individuální interakce v rámci mé práce nebo byznysu se nepovede? Mávnu nad tím rukou, případně si z dané situace vezmu poučení a pokračuji dál. Zkrátka „I don´t give a fuck.“

DOSAŽENÍ NEZÁVISLOSTI NA VÝSLEDKU JE DLOUHODOBÝ PROCES

Když si pročteš výše sepsané vlastnosti Začátečníka, máš profil kluka, který nezávislostí na výsledku (zatím) nedisponuje.

Oproti tomu naopak zkušený lovec na základě výše zmíněných charakteristik, je při každé interakci se sebeatraktivnější ženou zcela nezávislý na výsledku této interakce – v důsledku toho se pak vyznačuje uvolněností, sebevědomím. Je sám sebou. A jeho šance na úspěch pak v konečném důsledku toho raketově rostou.

Chceš se v oblasti balení a vztahů se ženami stávat úspěšným? Pracujte tedy na zlepšování své nezávislosti na výsledku. Učiníš to tak, že se budeš snažit posouvat se z výše uvedených vlastností začátečníka, k vlastnostem a atributům zkušeného lovce. SPOUSTU RAD A TIPŮ, JAK NA TO, ZÍSKÁŠ ZDE.

Samozřejmě se jedná o dlouhodobý proces vyžadující trpělivost. Ale výsledek stojí za to. Pusť se do toho hned teď!

LOVU ZDAR!

Dotazy: info@lovcuvdenik.cz

One Pingback

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *