2 typy kluků, co těžko sbalí holku

Znám dva typy kluků, kteří jdou na balení holek zcela blbě a sex ani vztah v dohledný době mít prostě nebudou. Nepatříš náhodou mezi ně?  

Analzyzátor a dopisovatel - dva typičtí sexuální abstinenti.
Analyzátor a dopisovatel – dva typičtí sexuální abstinenti.

V komentářích na Lovcově deníku, od čtnářů mé e-knihy LOVCŮV TRÉNINK, na PUA fórech, i v rámci svého osobního koučinku balení a vztahů Lovcův trénink se poměrně často setkávám s chlapy, kteří při seznamování a balení žen následují zcela chybné strategie, které je zpravidla odsuzují k dlouhodobé sexuální abstinenci a nulovému či minimálnímu vztahovému životu. Rozděluju je do 2 kategorií:

  • Notorický dopisovatel
  • Analyzátor ženských kvalit

Tyto dvě skupiny samozřejmě nezahrnují všechny kluky, kteří mají problém sbalit holku. Nicméně jsou velmi specifické zejména tím, že chyby, které tito kluci dělají, se řadí mezi zcela zbytečné. Proto se na ně v této kapitole zaměřím a poradím, jak to dělat líp.

NOTORICKÝ DOPISOVATEL

Dopisovatel redukuje proces seznamování a balení holek na dlouhodobý a náročný texting, případně uslintané a vtíravé adorování hezkejch holek pod příspěvky na FB a Instagramu. Holkám posílá záplavu zpráv a tímto způsobem se snaží s nimi navázat vztah. Na rande chodí jen velmi zřídka nebo nikdy.

ANALYZÁTOR ŽENSKÝCH KVALIT

Analyzátor ženských kvalit sice možná občas na rande s holkama chodí, ale místo svádění se soustředí na detailní zkoumání a prověřování holky s ohledem na to, zda vyhovuje jeho dlouhému seznamu požadavků, z nichž nehodlá uhnout ani o píď: Je dostatečně hubená/vysoká/malá? Má ráda metal/klasiku/dechovku? Je voličkou pravice/levice? Má ráda Star Trek/Hvězdný války/Křemílka a Vochomůrku? Má kritické myšlení? Je schopna vystupovat z komfortní zóny? Je loajální? Má ráda ajťáky a zmrzlinu? Má humanitní/technické vzdělání? Umí vařit? Má IQ 150+? Má velkej/malej zadek? Umí dělat knedliky jako moje máma?…“

Jakmile se v tomto dlouhém seznamu požadavků objeví jeden „error“ – tedy že žena nevyhovuje, v mozku analyzátora se okamžitě rozsvítí výstražné světlo a tento zarytý kontrolor by si raději uřízl levé varle, než by nad onou chybou přimhouřil oko a uvolněně pokračoval v balení. Místo toho se vzteká jak malé dítě, ženskou tím spolehlivě odpudí a následně pokračuje na své pouti životem bez sexu i bez vztahu.  

Chroničtí dopisovatelé na sociálních sítích v akci.
Chroničtí dopisovatelé na sociálních sítích v akci.

DĚLÁŠ TO BLBĚ!

Pokud patříš mezi tyto kluky, mám pro tebe jasnou zprávu: „Děláš to blbě a sex/vztah s holkou máš asi tak daleko jako prezident Miloš dosažení rychlostního rekordu v přeplutí Veselskýho rybníku na gumovym člunu.“

Snad jedinou výjimku tvoří situace, kdy nemáš rád intimní kontakt holkama a sex, respektive sex je pro tebe velmi nedůležitým fenoménem v životě. V takovém, případě je sáhodlouhé dopisování a hluboké analyzování holek pro tvé budoucí vztahy omluvitelné. Prostě ti nejde o sex, takže si klidně můžeš dopisovat roky bez fyzického kontaktu.

Situací, kdy máš abnormálně nízký sexuální apetit se budu zabývat v jedný z příštích kapitol.

KDYŽ JSI CHRONICKÝ DOPISOVATEL

Co dělat, když máš zájem o sex a vztahy s holkama, ale řadíš se mezi chronický dopisovatele? Tady je rada poměrně snadná:

  • Přestaň si sakra s holkama dopisovat! Přes zprávy sexuální vztah nenavážeš. Dlouhodobým dopisováním pouze snižuješ svou nezávislost na výsledku (velmi důležitá mužská kvalita, kterou ženy milují), protože do vaší vzájemné interakce vkládáš mnoho energie a času, aniž byste se přehoupli přes linii kamarádů. Dopisováním také geometricky zvyšuješ pravděpodobnost, že napíšeš něco, co ji odradí/podráždí a nebude se chtít s tebou už nikdy setkat osobně. Ženy jsou v tomto ohledu velmi detailní sběračky informací a náznaků, že bys mohl být podivín/úchyl/problematickej šašek.
  • S ženskou si nedopisuj o svých zálibách, práci životě, ani ničem jiném. Polož jí jednu nebo dvě slušné otázky ohledně toho, jak se má, abys působil jako fajn kluk, a poté rovnou přejdi k co nejrychlejšímu domluvení si prvního rande tváří v tvář!
  • Neangažuj se ani v komunikaci na sociálních sítích – nekomentuj fotky holek stylem „Jsi krásná, bla bla bla.“ Působí to strašně zoufale, a odsuzuješ se tím k pobytu ve friendzone. Skutečně sebevědomej a úspěšnej chlap je příliš zaměstnaný prací na svých projektech a randění se ženami, než aby utrácel čas komentováním fotek nějaké kozaté Insta hvězdy!
  • Holku pozvi na rande. Když nepřijme, okamžitě přeruš kontakt a přesuň se k dalším ženám.
  • Nikdy se v procesu balení nesoustřeď pouze na jednu holku!
Dopisovatelova první denní dávka zpráv.

KDYŽ JSI ANALYZÁTOR ŽENSKÝCH KVALIT

Pokud se řadíš mezi analyzátory, situace je o něco komplikovanější, než v případě dopisovatelů.

Mezi analyzátory totiž mají tendenci spadat chlapi, kteří:

  • Mají pedantní povahu a tendenci řešit v životě podružné píčoviny.
  • Jsou zblbý společenským programováním a moderní popkulturou, následkem čehož hledají ženu jednorožce – fiktivní dokonalou ženu, která je zachrání a změní jejich život k nepoznání (velmi škodlivá iluze vedoucí k betaizaci chlapa, ztrátě sebevědomí, pocitu kontroly nad vlastním životem a v neposlední řadě taky k holkytidě – nezdravé závislosti na jedné ženě, kterou nerealisticky považují za jinou než ostatní, nenahraditelnou a nepostradatelnou).

V čem spočívá chybná strategie těchto chlapů? Jednoduše v tendenci řešit neúměrně rozsáhlý seznam kvalit/charakteristik ženy v době, která je zcela nevhodná a předčasná – během balení a randění.

Důsledkem této taktiky je to, že zatímco analyzátor řeší svůj seznam požadavků vůči ženě, je buď odmítnut (ženská si rychle najde uvolněnějšího, zkušenějšího a tudíž atraktivnějšího milence) a nebo neodvratně odsunut do friendzóny jako trochu legrační, pedantní nerd/kámoš pro občasný pokec na chatu nebo po telefonu.

Analyzátoři končí typicky jako sexuálně frustrovaní chlapi nadávající na fórech a Tinderu v jednom kuse na to, jaký jsou ženský mrchy, příšerný krávy se spoustou nedostatků, případně nepochopitelný mimozemšťanky z jiný planety.  

Analyzátor v akci: “Hmmm, tak se podíváme, jestli dáma vyhovuje mým kritériím 1 až 969!”

ŽENSKÝ ANALYZÁTOR PETR

V souvislosti s ženskými analyzátory si vždycky vzpomenu na jednoho svého svýho kámoše z gymplu – konzervativního ajťáka Petra. Petr dlouhý roky skuhral, že si nemůže najít ženskou. Před mnoha lety jsme se na jedné party společně seznámili s Monikou – hezkou holkou nižší postavy s půvabnou tváří a velkejma prsama. Její trochu staromódní účes, jak vystřiženej z filmů z 30. let, a velký kozy Petrovi okamžitě učarovaly. Monika však jevila zájem spíš o mě. Já byl tenkrát zadaný v tradičním monogamním vztahu (no jo, už je to spousta let, hehe) a tak se mi ji po delším přemlouvání podařilo přesvědčit, aby šla s Petrem na rande.

Následující dny jsem se jako prdelatej Amorek těšil na příval díků od obou zainteresovaných budoucích milenců. Místo toho jsem však akorát obdržel nasranou zprávu od Moniky: „Ježišmarjá! S kým jsi mě to chtěl dát dohromady? Ten kretén mi začal po deseti minutách nadávat, že jsem kdysi volila sociální demokracii a celý to bylo spíš politická přednáška než rande…“

Začal jsem se smát: „Jojo, anální analyzátor žen Petr. Užil si svou diskusi o politice, vyjádřil svoje liberální cítění a teď bud zas bude fňukat, jak si celej rok ani jednou nezašukal.“

NEANALYZUJ…

Pro pedantické analyzátory žen mám tuto radu: zahoď na svůj dlouhej seznam požadavků po svý hypotetický, vysněný přítelkyni a přestaň se v procesu balení chovat tak, jako by sis vybíral komponenty a skládal dokonalou počítačovou sestavu!

Osobně se při výběru holek, s nimiž půjdu na rande, a posléze v procesu svádění, soustředím pouze na dvě kvality:

  • Fyzický vzhled (žena musí být na mé subjektivní stupnici atraktivity jedna až deset alespoň osmička)
  • Psychický stav/inteligence/povaha – musí umožňovat normální konverzaci. To znamená, že skutečně neřeším, zda má daná holka IQ 190 nebo 90, jestli volí Babiše nebo Piráty, jestli má ráda filosofii a box jako já a tak dále. Rande bych přerušil s holkou, která je evidentně šílená, případně má extrémní názory ve smyslu rasismu apod. Osobně jsem se na rande nikdy s takovou ženou nesetkal.

…ALE KATEGORIZUJ!

Výše zmíněná dvě kritéria splňuje naprostá většina, možná až 100 % holek, s nimiž randím. Užívám si randění, ať se jedná o intelektuální absolventku fildy nebo třeba o prodavačku v obchodě.

Až na základě toho, jak se vyvíjí naše vzájemná interakce a jak si rozumíme potom holky rozděluji do těchto kategorií (podrobnější popis v této kapitole):

  • ONS (sex na jednu noc) – holka stojí za sex, nicméně jinak máme pramálo společného. Stačí sex na jednu noc.
  • FB (kamarádka s benefity) – holka, s níž se vídám pravidelně delší časové období kvůli sexu. Prostě se mi líbí, rozumíme si v posteli. Konverzace není žádné peklo, nicméně jinak nemáme mnoho společného a emocionálně/psychicky mě příliš nepřitahuje.
  • Milenka v otevřeném vztahu (kandidátka na vážnější otevřený vztah) – holka, s níž si rozumíme v posteli a je potenciální kandidátkou na přítelkyni v otevřeném vztahu.
  • Přítelkyně v o.v. (vážný otevřený vztah) – holka, s níž trávím čas nejen sexem, ale i společnými aktivitami jako je například kino. V tomto vztahu jsou přítomny i vážné emoce (láska).
  • Partnerka v o. v. – nejvážnější typ otevřených vztahů podobný manželství, který umožňuje potenciálně zahájení společného bydlení a posléze plození potomků.

JAK TO DĚLAT, POKUD JSI MONOGAMNÍ

Jak sis asi všiml, výše zmíněné vztahy fungují na bázi polygamie. To je můj styl. Nicméně, co když uznáváš pouze monogamii a hledáš tradiční monogamní vztah? V tom případě můžeš kategorizovat holky podobně, akorát samotné kategorie se trochu změní:

  • ONS – s holkou máš sex, nicméně jinak si nerozumíte a váš kontakt nebude pokračovat.
  • FB – vídáte se pravidelně delší časové období a váš vztah je založen primárně na sexu.
  • PŘÍTELKYNĚ – holka, s níž máš klasický, partnerský monogamní vztah.

VÝHODY SYSTÉMU

Jaké jsou výhody tohoto Lovcova systému?

  • Nerandíš s holkama jako anální pedant se seznamem požadavků, které musí tvá budoucí přítelkyně splňovat.
  • V kontaktu s holkama během randění a svádění jsi mnohem uvolněnější a užíváš si ho. (Holka volí Babiše a ty Piráty? No a co? To neznamená, že nemůžete mít skvělej sex).
  • Nesoustředíš se v procesu balení na jednu vyvolenou holku.
  • Vyhneš se dlouhým obdobím sexuální abstinence, která je pro normálního chlapa velmi nezdravá. Když ti holka nevyhovuje povahově, užijete si alespoň sex a pak se přesuneš k jiným dámám.
  • Zabráníš tím pádem potenciálnímu vzniku nezdravé holkytidy.
  • Tím pádem exponenciálně roste tvá nezávislost na výsledku.
  • Tím pádem exponenciálně roste tvá uvolněnost a tudíž atraktivita u žen.

ZAHOĎ MOBIL I SEZNAM KRITÉRIÍ

Chceš být uvolněný, sebevědomý chlap, který má úspěch u žen a užívá si každé rande? Stačí udělat dvě věci – uvolni se a zapomeň při procesu balení na svůj telefon (texting) a na seznam požadavků (popis své jediné vyvolené ženy – Disney jednorožce). Místo toho si jen užívej radost ze života a svádění.

LOVU ZDAR!

Dotazy: info@lovcuvdenik.cz

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *