Pravidla, jak úspěšně balit holky #04: Nesoustřeď se jen na jednu holku!

Ahoj, nedávno jsem se rozešel s přítelkyní, takže jsem začal balit nový holky. Potkal jsem jednu, oslovil jsem ji a získal její číslo. Super! Jenže teď už mi tři dny neodepisuje! Co mám sakra dělat?

Získal jsi kontakt na jednu holku? Dobrý, ale pokračuj dál!
Získal jsi kontakt na jednu holku? Dobrý, ale pokračuj dál!

MAILY OD ČTENÁŘŮ

Takhle nějak zní hodně emailů, který pravidelně dostávám od čtenářů Lovcova deníku na info@lovcuvdenik.cz nebo na Lovcově INSTRAGAMU. Další verzí jsou potom tyto dotazy:

  • Snažím se sbalit tuto holku, ale nedaří se mi to. Co mám dělat?
  • Oslovil jsem holku, získal její číslo, ale neodepisuje mi. Co mám dělat?
  • Líbí se mi tahle holka, ale ona mě nechce. Nedaří se mi ji sbalit. Co mám dělat?

Na většinu z těchto dotazů reaguju podobně, takže jsem se rozhod na tohle téma vytvořit kapitolu. Pokračuju tak v popisu pravidel, který bys měl dodržovat, když chcete úspěšně balit holky. V rámci tohoto seriálu jsem vám už představil:

JAK VYPADÁ MOJE ODPOVĚĎ

Jak na tyto maily od čtenářů Lovcova deníku reaguju? Odpověď vypadá asi takhle:

  • Gratulace, že čtenář nemasturbuje doma pod duchnou, ale sebral odvahu a energii k aktivnímu balení holek.
  • Důrazná rada, aby texting s holkou omezil na minimum. To znamená, aby zprávy posílal pouze za účelem logistického domluvení prvního rande. Čím více totiž s holkou zabředne do textingu, tím větší šance, že ona z něj vytáhne nějaké informace, jejichž vlivem nakonec změní názor a odmítne se s ním sejít. (Více na tohle téma v kapitole Divoká Bratislava).
  • Důrazná rada, aby v žádném případě holku nenaháněl. Tzn. pokud holka nereaguje, odmlčet se a připomenout se až za delší dobu (například za týden až dva). Zároveň si pevně určit limity – například tak 2 až 3 pokusy o pozvání na rande a pokud holka nereaguje, tak konec a okamžitý přesun k jiným dámám.
  • Nad všema těmahle radama se klene jako pilíř mostu, kterej všechny lovce přivede do požehnaný krajiny bujarý erotiky, jedno zlatý pravidlo: Nikdy se během procesu balení nesoustřeď pouze na jednu holku!
  • Těmito pravidly se velmi podrobně zabývám ve své KNIZE LOVCŮV TRÉNINK.
Nikdy se v životě nespoléhej na číslo 1!

PRAVIDLO PRO MONOGAMNÍ I NEMONOGAMNÍ VZTAHY

Ať už tvůj cíl je mít nemonogamní vztah (tzn. paralelní vztah s vícero atraktivníma holkama najednou), nebo naopak usiluješ o tradiční, monogamní vztah – tedy hledáš tu jednu vyvolenou princeznu svého srdce (osobně preferuju první možnost), tak ve fázi balení holek pro tebe vždy platí toto zlaté pravidlo: Nikdy se nesoustřeď pouze na jednu holku!!!

To znamená – oslovil jsi krásnou holku a získal její číslo? Máš v životě holku, kterou chceš sbalit, a vyjádřil jsi své pocity? Super! Můžeš teď přestat s balením holek a natěšeně čekat, až půjdete na rande a ona ti vesele skočí do postele, jak ji pánbůh stvořil? V žádnym případě, ty pako! Získal jsi její číslo. Vyjádřil jsi se. Fajn, ale pokračuj dál! Oslovuj další holky během denního i nočního studenýho balení. Případně pomocí digitálního balení. Pokud tě ta hezká kolegyně z jinýho oddělení už nezařadila do friendzóny, tak ji pozvi ven a tak dále!

ŽENY SE MĚNÍ – BUĎ NA TO PŘIPRAVENEJ!

Proč velmi důrazně doporučuju dodržovat tohle pravidlo? Protože, světe div se, ženy se mění a mění taky velmi často svoje názory a plány. Podrobnější popis, proč tomu tak je, nechám na jinou kapitolu. Nicméně teď chci jen říct, že tato ženská vlastnost je velmi dobře opodstatněná a není na nic špatnýho.

CHLAPI SE ROZHODUJÍ JINAK NEŽ ŽENY

My chlapi se orientujeme primárně na cíl – zjednodušeně řečeno, naším primárním záměrem je najít atraktivní holku, získat ji a mít s ní sex. Ženy musí být z evolučního hlediska při výběru partnerů mnohem opatrnější. Mimo jiné kvůli tomu, že zplodit potomka se slabým, neschopným partnerem představuje potenciální životní průser.

My chlapi při pohledu na atraktivní holku nevidíme napravo, nalevo, a snažíme se ji získat. Šance, že by chlap zrušil už domluvené rande s atraktivní holkou, kterou chce získat, z jiných, než závažných objektivních důvodů (např. nemoc), se blíží nule.

Ženy mění názory i plány. Buď na to připravenej a nesoustřeď se při balení na jedinou z nich.
Ženy mění názory i plány. Buď na to připraven a nesázej všechno jen na jednu kartu!

DŮVODY ZMĚNY NÁZORŮ

Holky oproti tomu při výběru partnera neustále zvažují a porovnávají mnoho informací z rozličných zdrojů – jsou prostě velmi komplexní sběračky informací. No a někdy pro nás i zdánlivě banální nová informace vede k tomu, že holka otočí o 180 stupňů a zcela změní názor. ŽENY SE VŽDY ROZHODUJÍ PRIMÁRNĚ NA ZÁKLADĚ SVÝCH EMOCÍ, NIKOLI LOGIKY. A TYTO EMOCE MOHOU BÝT VELMI PROMĚNLIVÉ. ZDE LEŽÍ KOŘEN ŽENSKÉ PROMĚNLIVOSTI.

Pokud k vlivu racionálních informací připočteme ještě změny nálad a emocí, získáme velmi barvitou množinu důvodů, proč žena může změnit názor a plány: Tady je několik příkladů:

  • Ve chvíli, kdys ji oslovil a získal na ni číslo, se nacházela v jiné, než standardní náladě. Například ji ovládalo nadšení z úspěchu v práci. Druhý den po zklidnění nálady vůbec nechápe, proč dala číslo neznámýmu cizinci. Tohle přeci nikdy nedělá.
  • Už se chystá na rande s tebou, když zrovna její nejlepší kamarádka přijde s příběhem, jak nedávno absolvovala naprosto katastrofální rande s neznámým klukem, kterému dala číslo. Chuť se s tebou potkat je náhle na nule.
  • Když ti dala číslo, cítila se skvěle. Druhý den na to ji vyhodily z důležité zkoušky ve škole. Momentálně se nachází v pořádným stresu. Zkoušku bude opakovat a netuší, jak to zvládne. Na obličeji ji ze stresu vyskákaly dva megabeďary. Chuť se s tebou potkat se blíží nule.
  • Už se chystá na rande s tebou, když jí přijde sms od kluka, z něhož je hotová. Bad boy ze školy, který ji velmi efektivně a dobře balí. Koho si vybere? Pamatuj, v životě každé holky je vždy i „ten další chlap/chlapi“ (pro atraktivní holky to platí ještě desetinásobně). Nikdy nepropadni naivnímu přesvědčení, že jsi ten jediný chlap, který o ni má zájem a v současné době ji balí.
  • A tak dále, důvodů změn plán existuje prostě nepočítaně.

NIKDY NESÁZEJ JEN NA JEDNU KARTU

Získat číslo na holku sice představuje hezkej úspěch založenej na odvaze ji oslovit, ale ve výsledku vlastně nic neznamená. I když při prvotním rozhovoru jevila velkej zájem, možná ji už nikdy neuvidíš, protože změní názor.

Co z toho plyne? Zejména během procesu balení nikdy nesázej na jednu kartu. Jen vícero otevřených možností (tedy kontakt s více holkama), ti umožní reagovat na veškeré situace s nadhledem a nezávislostí na výsledku. Svět ženskýho rozhodování totiž dokáže bejt dost turbulentní oblastí.

RANDĚNÍ S VÍCE HOLKAMA JE ODPOVĚDÍ TÉMĚŘ NA KAŽDOU SITUACI

Představ si, že randíš například se čtyřma atraktivníma holkama (s každou z nich se vídáš jednou týdně) a jedna z nich začne do tvého života vnášet negativní elementy. Jak zní odpověď na dané situace?

Boženka mě chce nechat čekat na sex až na osmém rande. Co dělat?… 3 další holky.

Boženka se se mnou bezdůvodně hádá a vytváří drama. Co dělat? Soft next a … 3 další holky.

Boženka mi zrušila rande deset minut před jeho začátkem. Co dělat? Životní mise a … 3 další holky.

A tak dále.

NIKDY NEREAGUJ NEGATIVNĚ!

Pokud se balení a vztah s holkou nevyvíjí podle tvých představ, nikdy nereaguj vztekem, frustrací, ani naháněním. Mávni nad tím rukou a pousměj se. Holky jsou holky a je to tak v pořádku. Drž se pravidla nezávislosti na výsledku a vždy se v procesu balení soustřeď na více než jednu holku. Pak všechno pojede skvěle!

V druhym díle týhle kapitoly vyprávím svůj příběh o balení atraktivní holky, kde jsem pravidlo číslo #04 využil v celý jeho kráse. Tak se na to mrkněte, vy lovci!

Pokud chceš zjistit, jak balit holky skutečně úspěšně a efektivně, mrkni SEM.

Hezkej den a…

LOVU ZDAR!

Dotazy: info@lovcuvdenik.cz

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *