Pravidla, jak úspěšně balit holky #03: Jak pochopit, co holka říká

Holka se na tebe se zájmem dívá: „Líbíš se mi, ale neklapalo by nám to, protože jsi debil.“ Přítelkyně, se kterou ti to poslední dobou skřípalo: „Miluju tě a chci, abychom bydleli spolu,“ … den na to se s tebou rozejde. Máš někdy pocit, že holkám prostě nerozumíš? Ptáš se, jak pochopit holky?

Pochopit holky - tedy rozmět tomu, co holka říká, je pro některý chlapy věda. Dá se to ale naučit.
Pochopit holky – tedy rozmět tomu, co holka říká, je pro některý chlapy věda. Dá se to ale naučit.

Dalším klasickým případem je třeba vyznání holky, kterou delší dobu balíš: „Jsi ten nejlepší kluk, jakýho znám!“ A další den ji vidíš líbat se s jiným klukem.

A dále: Holka „Nikdy nemám sex na prvním rande!“ Poslušně se jejím vyjádřením řídíš, na prvním rande neeskaluješ a atraktivita mezi vámi vyprchá. Za pár tejdnů s překvapením posloucháš vyprávění kluka, kterej ji správně políbil a měl s ní sex hned na prvním rande a začal s ní chodit.

MÍT POTÍŽ POCHOPIT HOLKY JE NORMÁLNÍ

Na začátek chci uvíst, že neporozumění určitejm částem ženský verbální komunikace můžem označit za zcela normální. Pokud to totiž ještě nevíš, tak v kontextu romanticko-sexuálních vztahů holky mluví jiným jazykem než chlapi. Co tím mám na mysli?

JAKÝM JAZYKEM MLUVÍ CHLAPI

Většina chlapů v komunikaci s holkama, k nimž cítí romanticko-sexuální přitažlivost, používá prostředek lidské komunikace zvaný jazyk, jímž je v závislosti na geografické lokaci či momentální sociální příležitosti čeština, angličtina, němčina atd. 

Vvýznamová struktura chlapských sdělení vypadá asi takto:

  • Líbí se mi = líbí se mi
  • Nelíbí se mi = nelíbí se mi
  • Chci = chci
  • Nechci = nechci
  • Pojďme to udělat = pojďme to udělat
  • Nedělejme to = Nedělejme to

Zkrátka řečeno, chlapská mluva i vkontextu romantickejch vztahů ve většině případů kopíruje pragmatickou složku jazyka, kdy reálně komunikujeme to, jaké jsou naše preference a jaké akce máme na základě těchto preferencí v úmyslu provést.

A JAKÝM JAZYKEM MLUVÍ ŽENY?

V kontextu romanticko-sexuálních vztahů (Pozor! Pouze v něm, nikoli například v kontextu pracovním) holky používají zvláštní jazykovou formu komunikace, která se v mnohém liší od přímočarého a pragmatického vyjadřování chlapů. Překlad z ženského do chlapského jazyka pak v některých případech vypadá takhle:

  • Líbí se mi = ne/líbí se mi (v závislosti na různých faktorech, zejména v závislosti na momentálním emocionálním rozpoložená ženy – tedy na jejích pocitech)
  • Chci = ne/chci (v závislosti na různých faktorech, zejména v závislosti na momentálním emocionálním rozpoložená ženy – tedy na jejích pocitech)
  • Nedělejme to = možná to ne/dělejme (v závislosti na různých faktorech, zejména v závislosti na momentálním emocionálním rozpoložená ženy – tedy na jejích pocitech) … více podrobností níže.

A tak dále.

METODA JAK POCHOPIT HOLKY

Celkem matoucí, co? Hehe. Pochopit holky tedy zejména pro začátečníka představuje oříšek. Ale žádnou paniku. Na ženským způsobu vyjadřování není vůbec nic špatnýho. Není to tak, že by ženský byly z jiný planety a mluvily nějakým nesmyslným jazykem. Jednoduše je potřeba naučit se jejich vyjádření správně překládat do „chlapštiny“. Schopnost pochopit holky a jejich komunikaci představuje jeden z pilířů svádění, kterej vyučuju v kurzu Lovcův trénink: Sbal ji, mějte sex!

V týhle kapitole vám poradím jednoduchý pravidlo, který vám při balení a zejména na začátku vztahů pomůže tenhle problém neporozumění ženskému jazyku spolehlivě vyřešit. Prozradím vám, jak velmi spolehlivě interpretovat to, co holka komunikuje, přeložit si to do chlapštiny a dále se podle toho zachovat. Jednoduše, jak pochopit holky a správně reagovat.

Tohle pravidlo považuju za jeden z nejcennějších poznatků, kterej jsem se ve vztahu k ženskejm naučil a považuju ho za skvělý vodítko, který funguje takřka stoprocentně. Pokračuju tak v seriálu Pravidla pro úspěšný balení, v jehož rámci jsem vám zatím v předchozích dílech představil Zákon minimální snahy a Pravidlo nezávislosti na výsledku.

Holky nejsou žádný mimozemšťanky. Pochopit je chce trochu zkušeností a praxe, ale není to žádná ufologie.
Holky nejsou žádný mimozemšťanky. Pochopit je chce trochu zkušeností a praxe, ale není to žádná ufologie.

3 MOŽNÝ DŮVODY, PROČ MÁŠ PROBLÉM POCHOPIT HOLKY

Pojďme se nejdřív mrknout na možné důvody toho, proč holce, o kterou máš zájem, nerozumíš, respektive nechápeš důvody, proč se chová, tak jak se chová, a říká to, co říká. Tyhle důvody se dají rozdělit do tří skupin.

1. NEDOŠLO TI, ŽE TĚ HOLKA TESTUJE

Jo, holky nás testujou. Vědomě a často i nevedomě. Přesněji řečeno, testujou nás zejména holky, co o nás maj romanticko-sexuální zájem. Slyšel jsi někdy pořekadlo: „Pokud se holka v tvý přítomnosti chová jako píča, tak se jí buď líbíš, nebo je to fakt píča.“? I když tahle lidová moudrost zní trochu stupidně, je na ní něco pravdy. Holky se při testování totiž zaměřují zejména na maskulinní kvality jako sebevědomí, dominance, síla osobnosti, vnitřní integrita. No a tyto kvality se nejlépe testují pomocí pichlavých, sarkastických a někdy otravných poznámek, kterými se holky pokouší proniknout blyštivým brněním frajerů, na které si před nimi hrajeme. Vezměme si následující situace:

  • Holka, co tě evidentně balí: „Líbíš se mi, ale myslím, že by nám to neklapalo, protože jseš trochu debil.“
  • Holka, kterou jsi úspěšně sbalil na party a měl s ní sex: „No tak to byl úlet. To už se nebude opakovat!“
  • Spolužačka, které se líbíš mimo jiný proto, že hraješ na kytaru: „Cos to hrál minule na zkoušce? Slyšela jsem tě přes dveře a byl to hroznej shit (smích)!“

Ve všech zmíněnejch případech holky neříkaj to, co říkaj, proto, že by to myslely vážně, ale spíš proto, aby otestovaly tvou reakci. Odpovíš jako ten sebevědomej kluk, zkušenej playboy, cool kytarista, jehož dojmem působíte, anebo se projevíš jako posera, kterej na první pichlavou poznámku začne reagovat vztekem, strachem, panikou – tedy reakcemi nesebevědomého, slabého beta chlapa?

Pokud testem neprojdeš, holky zjistí, co jsi zač, a podle toho se zachovají. Možná tě nechají hned, možná ti dají ještě další šanci, ale budou opatrné. Pokud se jinak chováš sebevědomě, možná využijí tvé chvilkové slabosti, aby získaly větší dominanci ve vztahu a trochu si tě povodily (tady už záleží na jejich individuální povaze). Více o ženských testech a jak si s něma úspěšně poradit najdeš v této kapitole.

2. NEPOCHOPIL JSI SPRÁVNĚ, CO MĚLA NA MYSLI

Tohle představuje zejména problém začátečníků, kteří s holkama nemaj moc zkušeností, a dále hodnejch kluků, jejichž typickym osudem je skončit ve friendzóně. Stát se to ale samozřejmě může komukoli. Nikdo z nás není vševědoucí otec Fura, že jo.

Pojďme se mrknout na následující situace:

  • Holka po tom, co jsi s ní strávil celé odpoledne a dělal jí vrbu, zatímco ona brečela kvůli nějakýmu „zlýmu hochovi“, se kterym se pohádala, protože ji nevzal na koncert se svejma kámošema: „Proč můj kluk nemůže bejt tak skvělej a pozornej jako ty!“ … a druhej den ji vidíš se líbat se zmíněnym zlym hochem.
  • Holka na baru potom, co jsi jí koupil drink: „Jsi roztomilej, ale už musim jít!“ …a nechává tě, abys na ní zíral udiveně jak puk (vždyť před chvílí to ještě vypadalo, že se jí líbíš).
  • Kamarádka, která tě pozvala na party: „Jsem tak ráda, že jsi tady se mnou!“ … aby po pěti minutách zmizela někam mezi kamarády a nechala tě po zbytek večera samotnýho.

Ve zmíněnejch situacích může mít začátečník nebo „hodnej kluk“ pocit, že holka o něj má zájem a koketuje s ním. Ve skutečnosti ho však holka považuje za neškodného méďu a má ho pravděpodobně zařazeného hluboko ve své friendzóně – tedy jako užitečného kamaráda a pomocníka, v žádném případě ale jako milence. V takové situaci klukovi nezbývá než se intenzivně vzdělávat v balení holek, komunikaci s nimi, vztazích a pořádně trénovat. Ultimátní návod pro hodný kluky, jak neskončit ve friendzóně holky, co se vám líbí, najdeš v týhle kapitole.

Jinej příklad:

  • Holka, kterou jsi správně oslovil a pozval ji na rande, ve zprávě před prvním rande: „Určitě s tebou nebudu mít sex, ani se nebudeme líbat!“

Pouze začátečník, který se příliš nevyzná v balení holek, bude tuto větu brát jako zcela závazné sdělení a nepokusí se eskalovat.

3. HOLKA PROSTĚ NEVÍ, CO CHCE

Jo, tohle můžem považovat za reálnou možnost. Občas prostě v životě narazíte na labilního jedince, kterej to prostě nemá v hlavě srovnaný (to se ostatně netýká jen ženských, ale stejně i chlapů). V závislosti na jejím momentálním rozpoložení tě pak holka jeden den miluje a druhej den nenávidí. Od takových jedinců je nejlepší držet se dál a nevstupovat s nima do jakejcholi společnejch podniků, tím méně do mileneckýho vztahu. Velký sklon k labilitě vykazují například velmi mladé holky, případně atraktivní divoké holky. Pokud se řadíš mezi zkušenější chlapy, můžeš s těmito ženami navazovat vztah na úrovni FB (Fuck buddy).

Další možností je, že ve vztahu k tobě pociťuje holka určitý ambivalentní pocity založený na tom, že jistá část tvé osobnosti a vašeho společnýho vztahu se jí líbí a druhé naopak ne. Může k tobě třeba cítit silnou fyzickou přitažlivost. Prostě se jí fyzicky velmi líbíš a máte skvělej sex. Na druhou stranu ji odpuzuje třeba tvoje nesebevědomé chování, přílišná závislost na ní a žárlivost. Výsledkem může bejt třeba takovýto jednání: 

  • Večer po skvělym sexu: „Miluju tě a chci, abychom se spolu sestěhovali.“ Druhej den tě nechce vůbec vidět a stráví noc u kamarádky (potom, co jsi ji naštval několika kontrolními telefonáty, během kterých jsi žárlivě zjišťoval, co zrovna dělá).

Velmi častou vatiantu v dnešní době rovněž představuje přítomnost dalšího důležitého chlapa v jejím životě. V tomto ohledu nebuď naivní a nikdy nepropadni stupidnímu, idealistickému přesvědčení, že jsi zcela jediným chlapem v životě dané ženy. Velmi častým případem dle mých zkušeností je například to, že žena s tebou sice randí, ale nadále řeší nějakého svého ex, který ji pravidelně nahání a k němuž stále něco cítí. Vrátí se nakonec k němu? Je to klidně možné! Z tohoto důvodu obecně chlapům doporučuju NESOUSTŘEDIT SE BĚHEM PROCESU BALENÍ NA JEDINOU ŽENU.

NEJLEPŠÍ ZPŮSOB JAK POCHOPIT ŽENY. SLEDUJ!

METODA JAK POCHOPIT HOLKY A SPRÁVNĚ REAGOVAT

Shrnuli jsme si tedy potenciální důvody toho, proč nerozumíš tomu, co vám holka říká. Jak tedy správně interpretovat to, co holka komunikuje, a podle toho reagovat?

PŘI KOMUNIKACI S HOLKOU V ROMANTICKO-SEXUÁLNÍM KONTEXTU SE PRIMÁRNĚ NEŘIĎ TÍM, CO HOLKA ŘÍKÁ, ALE TÍM, JAK SE CHOVÁ A CO REÁLNĚ DĚLÁ!

PRAKTICKÝ PŘÍKLADY, JAK POCHOPIT HOLKY

Pojďme se teď mrknout na výše zmíněný reálný situace. Uvidíš, jak je jednoduchý je pomocí této metody zanalyzovat a určit správnou reakci. Kromě toho, že nevěnuješ takovou pozornost jejím slovům, ale spíše jejímu reálnému chování, doporučuju se taky zaměřit na její nonverbální komunikaci – zejména řeč těla.  Toto samozřejmě vyžaduje i určitou míru zkušeností, takže nezbývá než trénovat a trénovat.

ŽENSKÁ ŘEČ

Dívá se na tebe zasněně: „Jsi prostě skvělej. Proč všichni chlapi nemůžou být jako ty? Pojď půjdeme na kafe.“ … následně sedíte v kavárně a ona ti dvě hodiny brečí na rameni ohledně toho, jak jí štve její bývalej, s nímž se rozešla před týdnem. Máš strašnou chuť ji políbit, ale nenajdeš k tomu odvahu. Celou noc pak freneticky masturbuješ při vzpomínce, jak ses omylem dotkl jemné kůže na jejím předloktí. Druhý den se nemůžeš dočkat dalšího posezení v kavárně, když ji náhle uvidíš na ulici v náručí jiného chlapa, který ji vášnivě líbá. Je to její ex, onen zlej kluk, kvůli kterému včera brečela. Zmocní se tě tíživý pocit na spodu šourku a máš chuť skočit z mostu.

PŘEKLAD DO CHLAPŠTINY

Pojďme si přeložit to, co ti říkala v kavárně, do chlapského jazyka: „Jseš zkrátka můj kámoš. Nikdy spolu nebudeme mít sex. Absolutně mě nevzrušuješ, ale jsi hodnej kluk a vždycky se mnou budeš moct chodit nakupovat a pomáhat mi, když se mi rozbije pračka nebo počítač. Samozřejmě mi taky budeš sloužit jako nepřetržitý zdroj chlapské validace, pozornosti a také jako občasný emocionální tampon. Jsi prostě skvělej! Mňamdopíči!“

(Přestaň si hrát na Freuda a vymýšlet různý teorie o tom, proč raději nechodí s tebou! Odpověď je totiž zcela jednoduchá. Je zblázněná do svého „bad boye“ a ty jsi hluboko v její friend zóně. Okamžitě s ní přeruš kontakt a přesuň se k jiným holkám!)

ŽENSKÁ ŘEČ

Holka: „Líbíš se mi, ale myslím, že by nám to neklapalo, protože jseš trochu debil.“

PŘEKLAD DO CHLAPŠTINY

„Líbíš se mi, ale působíš trochu jako lovec (myšleno bad boy). Společenské programování během výchovy a socializace ve škole a rovněž mainstremový média mi vštípily do hlavy, že chodit s takovým klukem může být rizikový. Jinou možnotí je, že jen machruješ. Pojďme se podívat, jak zareaguješ na moje rýpnutí.“

(Verbálně sice vyjadřuje opovržení, ale při konverzaci na ní jasně vidíš nonverbální projevy zájmu – například si při hovoru s vámi kroutí vlasy. Následně zase brzy vyhledá vaši společnou interakci. Její slova ber tedy s humorem a jemně, s nadhledem pokračuj v jejím balení.)

ŽENSKÁ ŘEČ

„Tohle nikdy nedělám!“ (Místo slova „tohle“ si zařaď libovolnou věc – např. sex na prvním rande, orální sex, připravit klukovi snídani apod.)

PŘEKLAD DO CHLAPŠTINY

Kdykoli po ženě něco žádáš a ona odpoví touto floskulí: „Tohle nikdy nedělám!“, velmi pravděpodobně za její větu ještě můžeš dodat …“s tebou!“. Tedy: „Nebudu mít S TEBOU sex na prvním rande!“, „TOBĚ nepřipravím snídani.“ atd.

Ženy totiž s oblibou vytvářejí pravidla pro beta chlapy, a naopak pravidla porušují pro muže, které považují za alfa chlapy. Zatímco tebe jako hodného beta kluka nechá tedy daná holka čekat na sex třeba i deset rande, s údivem poté zjistíš, že s jiným alfa chlapem – Lovcem měla v klidu sex hned na prvním rande.

Řešení? Stať se alfa chlapem Lovcem. Nejlepší verzí sebe sama, která ví, jak správně balit holky.

ŽENSKÁ ŘEČ

Holka, kterou jsi úspěšně sbalil na party a měl s ní sex: „No tak to byl úlet. To už se nebude opakovat!

PŘEKLAD DO CHLAPŠTINY

„Líbíš se mi a sex byl skvělej, nicméně byla jsem opilá. Společenské programování během výchovy a socializace ve škole a rovněž mainstremový média mi vštípily do hlavy, že sex na prvním rande snižuje můj společenský status a hodnotu na romanticko-sexuálním trhu. Pokusím se naznačit, že tohle většinou nedělám. A taky si tě trochu otestuju. Mám tě po prvním sexu omotaného kolem prstu? Začneš panikařit, když naznačím, že už se neuvidíme?)“

(I potom, co to řekla, zůstává s tebou dál ležet v posteli? Pak její slova není třeba brát až tak vážně).

ŽENSKÁ ŘEČ

Spolužačka: „Cos to hrál minule na zkoušce? Slyšela jsem tě přes dveře a byl to hroznej shit (smích)!“

PŘEKLAD DO CHLAPŠTINY

„Líbíš se mi. Vypadáš cool, máš dobrý koníčky, zajímá tě hudba. Zdál se mi o tobě erotickej sen. Ale mám trochu podezření, že jen machruješ. Když spolu začnem chodit, začneš bejt po 14 dnech žárlivá fňukna jako můj bejvalej, co mi pak půl roku otravoval život? Trochu si tě otestujem.“

Jiná možnost: „Líbíš se mi, a byla jsem přesvědčená, že já se líbím tobě. Ale poslední dobou si mě nevšímáš! Co se děje sakra! Pojďme tě trochu vydráždit!

(Když na její pichlavou poznámku reaguješ se smíchem a pozveš ji odpoledne na kafe s tím, že jí vysvětlíš, v čem je rozdíl mezi kytarou a baskytarou, a ona přijme, s její kritikou tvýho vkusu to nebude až tak žhavý, a nebo možná jo, ale to jí nebrání v tom, že si s tebou chce zašukat:).)

ŽENSKÁ ŘEČ

Holka, kterou jsi správně oslovil a pozval ji na rande, ve zprávě před prvním rande: „Určitě s tebou nebudu mít sex, ani se nebudeme líbat!“

PŘEKLAD DO CHLAPŠTINY

Společenské programování během výchovy a socializace ve škole a rovněž mainstremový média mi vštípily do hlavy, že sex na prvním rande snižuje můj společenský status a hodnotu na romanticko-sexuálním trhu. Moje pravidlo zní, žádný sex na prvním rande! Nikdy. Ve 100 % případů. Teda vlastně … neplatí v tom případě, kdy budeš sebevědomej, uvolněnej, zdravě drzej, konverzace s tebou mě bude bavit (navážeme při ní intimní spojení), nebudeš moc tlačit na pilu (rozuměj budeš dodržovat pravidlo minimální snahy), budeš neustále v klidu a nezávislej na výsledku a budeš odvážně eskalovat. Pokud se ti to povede, budeme se líbat, možná se budeme vášnivě líbat, možná se budeme ojíždět na lavičce v parku, a nebo možná půjdeme k tobě a vyšukáme si mozky z hlavy).

Pokud fyzicky eskaluješ (např. se pokusíte ji políbit), sleduj její chování a jednání. Verbálně sice protestuje, ale jinak zůstává ve tvé blízkosti (např. sedí vedle tebe na lavičce)? Pak je to ok a můžeš pokračovat v eskalaci.

Pozn. Variace na tato vyjádření ve stylu: Nechci se líbat, nemůžeme se líbat. Nechci mít s tebou sex, nebudeme mít sex. Milovat se je špatnej nápad! Jsem před prvním rande a někdy během rande slyšel už strašně mockrát. Zastavit se jimi, pokud jinak na chování holky vidíte jasný zájem, se nechá jen začátečník. Tyhle vyjádření jsem si zvykl ignorovat, maximálně se nad nimi lehce ušklíbnu. Slyšel jsem je strašně mockrát pár desítek minut předtím, než jsme s holkou skončili při vášnivým líbání nebo v posteli.

V nedávný době jsem takovou situaci zažil třeba na rande v Brně, které jsem popsal v této kapitole.

ŽENSKÁ ŘEČ

Přítelkyně, se kterou ti to poslední dobou skřípalo: „Miluju tě a chci, abychom se spolu sestěhovali.“ Druhej den tě nechce vůbec vidět, dělá drama a stráví noc u kamarádky, aniž bys přesně věděl proč.

PŘEKLAD DO CHLAPŠTINY

Přestal jsi mě víceméně přitahovat, jsi příliš submisivní, příliš na mě visíš, chci se s tebou rozejít, i když máme jinak skvělej sex. Momentálně jsi mě ale trochu překvapil tím, že souhlasíš tak v klidu s rozchodem. Já jsem přeci skvělá, nikdo se se mnou nerozchází tak v klidu. Určitě to jen předstíráš! Pojďme se mrknout, jak zareaguješ, když začnu dělat kočičku a řeknu ti, že tě miluju!“

(Verbálně ti sice sděluje, že tě miluje, ale její chování a jednání tomu reálně neodpovídá. Rozhodně tedy její „miluju tě“ nedoporučuju brát vážně a spoléhat se na něj. Nápad sestěhovat se do společnýho bytu pak považuju za nerozumý, předčasný rozhodnutí, který s nejvyšší pravděpodobností povede k problémům).

ŽENSKÁ ŘEČ

Holka na baru potom, co jsi jí koupil drink: „Jsi roztomilej, ale už musim jít!“ …a nechává tě, abys na ní zíral udiveně jak puk (vždyť před chvílí to ještě vypadalo, že se jí líbíš).

PŘEKLAD DO CHLAPŠTINY

„Působíš jako totální beta chlap. Visíš na mě očima a jen jsem kývla prstem, mazal jsi mi pro drink jak nadrženej vořech. Nic pro mě. Běž domů za maminkou.“

JSEŠ SI JISTEJ, ŽE JSI PRAVIDLO SPRÁVNĚ POCHOPIL?

Prostě a jednoduše ještě jednou, jak správně pochopit holky: Překládat z ženskýho jazyka do chlapštiny budete nejlíp tak, že se nebudete řídit tím, co holka říká, ale co dělá – nonverbální komunikací a reálným chováním (např. zůstává s tebou sedět na lavičce nebo odchází?). Je to jednoduchý jak facka, ne? Na druhou stranu, jelikož jsem si vědomej, že toto pravidlo se dá i mylně interpretovat, tak chci na konec uvést dvě zásadní upozornění.

  1. Výše zmíněné pravidlo platí pro ženy, s nimiž komunikujete v kontextu romanticko-sexuálního vztahu (například během balení). Nepoužívejte ho například v kontextu pracovním, třeba během komunikace s nadřízenou. Jednoduše, když vám šéfová říká, abyste něco udělali, s nejvyšší pravděpodobností to myslí tak, jak říká. Zmíněný pravidlo uplatňujte zejména na romanticko-sexuálně-vztahový elementy ve vaší vzájemný komunikaci s holkou, nikoli na praktický sdělení. Pokud vám například holka, kterou balíte, říká, že si nedá tu Piňa Coladu, co jste jí koupili, protože je alergická na ananas, doporučuju poslouchat, co říká, a brát její vyjádření za pravdivé.
  2. Nezaměňujte závěty založené spíše na vašich vlastních dojmech a závěrech za objektivní pozorování ženského chování. To platí zejména pro rizikové situace jako je sex a ještě mnohonásobně víc, pokud jste pod vlivem chlastu nebo drog. To znamená, pokud holka říká, že nechce mít sex, a vy se jen domníváte nebo si dokonce jen přejete, aby to bylo opačně, důrazně doporučuju postupovat velmi lehce a opatrně a případně se raději řídit tím, co říká. Dále se velmi přísně řiďte jejím reálným jednáním – pokud se například sexu brání, v žádném případě neeskalujte. Vyhnete se tak nedorozuměním a problémům.

DALŠÍ KAPITOLY NA TOHLE TÉMA

Zajímá tě téma pochopení holek. Tak pokračuj čtením téhle kapitoly.

LOVU ZDAR

Dotazy: info@lovcuvdenik.cz

6 Comments

  • Konecne mi to zacina davat smysl. Skvely postrehy!

  • Díky moc za skvělý postřehy! Neskutečně užitečnej článek. Lovče.

  • Asi zatim nejlepsi clnek tady… díky!

    • Fajn, že se líbilo. Lovu zdar!

  • Co #MeToo a bod č. 2) 😀

    • Ahoj, Nicku, nerozumim uplně tvému dotazu. Můžeš rozvést, co máš na mysli? L

One Pingback

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *