Tip: Jak Poprvý Políbit Holku

Jste na rande s holkou, která vás přitahuje. Konverzace plyne úžasně. Cítíte, jak to mezi vámi jiskří a z nonverbálních signálů je jasný, že její zájem o vás roste. Odcházíte z baru a následuje krátká procházka po městě. A najednou cítíte, že byste měli přejít k líbání. Chce to první polibek!

První polibek – žádná raketová věda.

Samozřejmě se tedy předpokládá, že jste holku předtím oslovili a správně ji pozvali na první rande. Aby se vám to povedlo, musíte mít pořešený základy pro balení holek. Tipy, jak správně zorganizovat vaši první schůzku, si potom můžete přečíst v kapitole První rande.

První polibek představuje důležitý krok v průběhu sexuální eskalace a celého procesu, jak mít sex co nejdříve. Až dočteš tento článek, budeš vědět, jak na to. Budeš znát teorii. Samotná teorie je důležitá, sama o sobě ale nestačí. Pokud ji budeš chtít uvést do praxe, mrkni na LOVCŮV TRÉNINK.

CO JE POTŘEBA PRO ÚSPĚCH

V situaci, jako je první polibek, musí z chování chlapa vyzařovat dominantní rysy:

Pokud místo nich žena ucítí spíš strach, rozpaky, stydlivost, přílišnou snahu, zmatenost, z polibku pravděpodobně nic nebude a místo toho vám nezbude nic jinýho, než si líbání trénovat tak akorát na vlastním palci levý ruky. 

PRVNÍ POLIBEK NENÍ ŽÁDNÝ DRAMA

Podle toho, co jsem slyšel, právě při prvním pokusu o líbání hodně chlapů zazmatkuje a pohoří. V čem je problém? Jsem přesvědčenej, že důležitou roli hraje chápání prvního polibku jako zásadní události, něčeho, co je milníkem ve vztahu.

Do značný míry zde opět působí tradiční socializace a samozřejmě rovněž populární kultura. Jen si představte klasický stereotypní první polibek z filmu – rty hlavního hrdiny se dotknou rtů jeho vyvolené – rozezní se romantický fanfáry, ptáci vyletí k nebesům a mezi mraky pobíhá jednorožec a sere duhu.

Myslím si, že pokud si chlap má při pokusu o první polibek zachovat sebevědomí, klid a nezávislost na výsledku a tím pádem při něm de facto uspět, musí se tohoto stereotypního pohledu na první polibek zbavit.

Místo toho ho začít chápat jako příjemnej akt, který ovšem v podstatě nic zásadního neznamená. Když se periferie našich ústních dutin poprvé setkají, jedná se o velmi vzrušující zážitek, kterej ale obecně není až tak důležitej. Možná skončíte jen u něj, možná bude následovat sex, možná vztah, který vydrží týden, možná rok, možná celej život, což v tuto chvíli ovšem nevíte.

Proto to chce při prvním polibku dodržovat jediný pravidlo – hlavně klid.

První polibek nemusí skončit průšvihem - chcte to ale hlavně klid.
První polibek nemusí skončit průserem – chce to ale hlavně klid.

METODA LÍBÁNÍ MIMOCHODEM

Poslední dobou používám při pokusu o první polibek techniku, kterou jsem pojmenoval „Polibek mimochodem“. Naposledy jsem ho použil před dvěma dny na rande v Barceloně. A musim říct, že funguje velmi dobře.

PŘÍKLAD Z PRAXE

Probíhalo to takhle:

Jsem na rande s Klárou, půvabnou, vysokou blondýnkou z Prahy, co už pár let žije v Barceloně a podniká tu. Máme za sebou dvě hodiny skvělý konverzace v tapas baru. Rozumíme si. Klára se směje, namotává si vlasy na prst a vysílá další nonverbální signály, že se jí líbím. Celou dobu se chovám naprosto uvolněně, Udržuju s ní intimní oční kontakt a občas se rukou dotknu jejího ramene nebo nahýho stehna (má na sobě krátký šaty). Z jejího pohledu a nonverbálních reakcí vidím, že začíná být nadržená.

Dopíjíme víno, vycházíme ven z baru, abychom se šli podívat ještě do jinýho podniku. A já cítím, že je čas se posunout dál – měl bych ji políbit.

Zastavím se na rohu ulice, opřu se zády o zeď a zapaluju si cigáro. Ona si stoupne přede mě a domlouváme se, kam jít. 

„To víno bylo moc dobrý. Já nejsem velkej znalec, ale jsme ve Španělsku, takže prostě víno je povinnost.“ říkám.

„Já mám víno moc ráda. Hlavně červený.“ odpovídá.

„Jo, sluší ti, když piješ červený víno.“ plácám a usmívám se. Při tom jemně chytnu její pravou lícní kost mezi palec a ukazováček, trochu ji zvednu bradu a jakoby „mimochodem“ ji lehce políbím.

„No, nicméně. Vína už mám dneska dost. Pojďme si dát nějam pivo. Vem mě do nějakýho baru, kde ho maj dobrý. A hraje tam hudba. Ty to tu znáš.“ hned potom, co moje rty opustí její, pokračuju v konverzaci, jako by se vůbec nic nestalo. A to je všechno. První polibek proběhl zcela přirozeně, uvolněně. Prostě jen tak „mimochodem“. 

Poprvý políbíte holku. Mezi mraky běhá jednorožec a sere duhu. Je potřeba to brát takhle dramaticky?
JAK ESKALOVAT – SLEDUJ LOVCŮV LIVESTREAM!

CO SE STANE, KDYŽ SE LÍBÁNÍ VYHNE

Přesouváme se do baru a objednáváme pivo. Následuje asi čtvrt hodiny konverzace. Klára si sedá na barovou stoličku naproti mně tak, že se její nahé koleno dotýká mý ruky, kterou mám položenou na svý noze. Vypráví mi detaily o svým podnikání.

„No, jsi vtipná, jak jsi s tím arogantním zákazníkem zametla. To se mi líbí.“ chválím ji.

Odrhnu pramen vlasů z jejího obličeje a zase ji zkouším políbit. Tentokrát ovšem otočí hlavu na stranu a polibku se vyhne. Proč? Možná se nechce líbat v baru před lidma. Možná jí přijde, že je to na první schůzce moc rychlý a nechce být za bitch. A nebo mě možná testuje. Znervózním, znejistím a začnu se jí ptát, co se děje? Nebo se dokonce naštvu?

V případě, kdy se holka polibku vyhne, se projeví skutečný výhody polibku „mimochodem“. Tvářím se, jako by se absolutně nic nestalo. Z lehkýho předklonu se pomalu vrátím do svý původní polohy a plynule a uvolněně navážu v konverzaci tam, kde jsem přestal. „Možná bys mu mohla ještě domluvit exkurzi po nejhorších částech noční Barcelony, nebo tak něco, jako takovej bonus, když je to takovej snob.“ usmívám se a pokračuju uvolněně v rozhovoru.

Neúspěšnej pokus o polibek jakoby ani neproběhl. Žádná nervozita, ani rozpaky. Po asi deseti minutách to zkouším znova a tentokrát se Klára políbit nechá. No, a za půl hodiny se v klubu líbáme tak, že mi málem upadne jazyk. Po třetí hodině ráno jdeme k ní domu (ve Španělsku noční život začíná a končí pozdě).

NEBERTE LÍBÁNÍ JAKO NĚCO ZÁVAŽNÝHO

Obecně platí: neberte první polibek jako něco strašně závažnýho. Spíš ho proveďte jen tak mimochodem, uvolněně, s přehledem. Pokud se nepovede, zachovejte klid a přirozeně pokračujte v konverzaci, jako by se vůbec nic nestalo. Žádnej nerv!

Polibek mimochodem představuje jednu z mnoha metod svádění atraktivních holek, který představuju ve své e-knize Lovcův trénink.

No, a pokud se povede, hurá! Máte vyhráno! Vemte holku k sobě domů. Pokud nemáte tu možnost, zkuste sex na neobvyklym místě

LOVU ZDAR!

V případě dotazů a zájmu o koučink vztahů a balení napiš: info@lovcuvdenik.cz

Tento deník má reálný, autobiografický základ a obsahuje popis událostí, které se skutečně staly tak, jak jsou popsány. Jména určitých míst a osob byla změněna s ohledem na soukromí těchto lidí.

8 Comments

  • Zajímavý, dík za tip.

  • Jako nejdřív jsem si říkala, že je to pěkná blbost, ale když se nad tím zamyslím, tak máš vlastně ve spoustě věcech pravdu. Chlap by měl bejt sebevědomej, když chce dát holce pusu poprvz.

  • Jdu to vyzkoušet! Pak dám vědět, jak to šlo, Lovče!

  • Děkuju:)

  • Díky za názor, Martino. Jsem přesvědčenej, že to tak je. Hezkej den!

  • Pusť se do toho a hodně štěstí. Dej pak vědět;)

  • Chápu správně že polibek mimochodem je normálně krátkej rychlej polibek na rty?

    • Můlže být krátký, ale klidně i trvající pár vteřin. Spíše doporučuju druhou variantu. Zatím bych ale nezapojoval jazyk. Lovu zdar! L

One Pingback

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *