E-KNIHA – LOVCŮV TRÉNINK: SBAL JI A MĚJTE SEX

Nejčtivější průvodce světem svádění je tady! Mrkni se na první kapitolu.

Získat Lovcův trénink

OBSAH KNIHY

Jak se seznamovat s atraktivníma holkama a mít s nimi sex po dvou až pěti společně strávených hodinách, nebo i dříve? To vše za minimálních finančních nákladů. Zjisti, jak na to!

Kniha obsahuje:

  • Kompletní návod Lovcův plán, jak se seznamovat s atraktivníma holkama a mít s nimi sex do 2 až 5 společně strávených hodin.
  • Moje rady a tipy založený na více jak 300 absolvovaných prvních rande a dlouhodobém sběru informací ohledně balení žen a vztahů s nimi v rámci tvorby blogu o chlapském seberozvoji www.lovcuvdenik.cz
  • Popis mých erotických eskapád a z nich načerpaných zkušeností.
  • 18 kapitol (333 stran) nabitých informacemi a příběhy.
  • Některé z těchto postupů a tipů najdete i zde na blogu, další speciální rady a postupy však uveřejním pouze v e-knize v rámci popisu Lovcovy metody, jak mít sex co nejdřív.

Chceš si udělat představu, jak kniha vypadá? Tak se pusť do čtení první kapitoly níže!

KAPITOLA PRVNÍ: PROČ VZNIKLA TATO KNIHA?

Budu ti vyprávět příběh, kterej ilustruje jeden z hlavních důvodů, proč jsem napsal tuto knihu.

DVĚ RANDE ZA JEDEN VEČER

Je páteční únorovej večer. Sedím v příjemný kavárně kousek od Karláku a dívám se na Elenu, atraktivní holku původem z jedný republiky bývalýho Sovětskýho svazu. Krásnej obličej s jemnými rysy, zelený oči, hezký štíhlý předloktí, který občas zvedne v elegantním gestu, když chce něco říct. A decentní výstřih odhalující jemnou pleť na hrudi. Na rande nikdy nikam nespěchám a občas na holku jen upřu svůj pohled a pozoruju její gesta, úsměv a oči.       

Na večer jsem si domluvil dvě rande. Jedno od šesti, druhé od devíti. Domlouvání více schůzek na jeden den považuju za praktickej přístup, zejména s ohledem na tendenci některých dam rušit rande na poslední chvíli. Tomuto systému se ostatně budu věnovat později v této knize.

SOVĚTSKÉ ŽENY

Trochu jsem porušil své zásady, protože obě rande mám s holkama z Ruska, respektive bývalýho Sovětskýho svazu. Příslušnice ženského pohlaví pocházející z těchto končin jsou sice zpravidla krásné, femininní a charismatické, na druhou stranu však často vykazují rysy krvelačných lovkyň finančních podporovatelů, takže vždy velmi pečlivě zvažuju, jestli s nimi na rande vůbec půjdu.

Tentokrát se mi ovšem opět potvrzuje, že oblast balení holek a vztahů nelze považovat za nějakou exaktní vědu, ale naopak za proměnlivou oblast s určitou mírou pravidelně se vyskytujících výjimek. Obě dvě rande se totiž promění ve velmi příjemnej zážitek. Ostatně, postupuju během nich přesně podle pravidel, který ti představím v této knize.

Ženy z bývalého Sovětského svazu často vynikají oku lahodícím zjevem.
Ženy z bývalého Sovětského svazu často vynikají oku lahodícím zjevem.

KRÁSNÁ ELENA

Nejdřív se potkávám s Elenou. Už během prvních vteřin je mi jasný, že pochází přesně z toho druhu žen, jež šíří slávu matičky Rusi daleko za jejími hranicemi. Štíhlá, vysoká, zelenooká tmavovláska s krásnou tváří, dlouhýma nohama modelky a nádhernym oblým zadkem v elegantních, upnutých šatech.

Ačkoli jí je 34, Elena spadá do tý kategorie žen, kterým by člověk hádal klidně o deset let míň. Do Prahy přijela v rámci činnosti pro jednu nevládní organizaci, takže je inteligentní a během hovoru nikdy nevyčerpáme zajímavá témata, o nichž se můžem bavit.

ŽÁDNÁ POHOVOROVÁ DISKUSE!

Na úvod ji objímám a políbím na obě tváře (v této knize tě naučím nepodávat si s holkama na pozdrav ruce).

Nudné pohovorové diskusi typu „Jaký jsi měla den?“, „Odkud jsi?“ se zdaleka vyhýbám a hned na úvod bavím Elenu zábavnou historkou o tom, že můj týden není úplně fajn, jelikož jsem na tréninku thajskýho boxu utržil úder kolenem do koulí. Popravdě, celý jsem to podával jako zábavnou taškařici, nicméně až taková sranda to nebyla. Celej tejden mi život opravdu ztrpčovalo nepříjemně hypertrofovaný a bolestivý pravý varle. Ale ani to mě pochopitelně nezastavilo před tim, abych šel na rande.

Ostatně, můj trenér Kuba mi ten den při tréninku sdělil, že on už boxoval i s horečkou a na jedný noze, takže bych se musel považovat za prašivého zbabělce, kdybych obyčejný rande rušil kvůli bolavejm koulím.

HOVOR O VZTAZÍCH A SEXU

S Elenou od začátku udržuju dominantní, intimní oční kontakt a dotýkám se se občas jejího ramene nebo ruky. Sedím v pozici uvolněný chlap většinu času opřený o opěradlo židle a sebevědomě zabírající prostor. Standardním tématům jako naše koníčky, práce věnujeme jen chvíli a záhy hovor stočím k tématům jako vztahy, láska, sexuální preference a zážitky.

Na Elenině nonverbální komunikaci brzy začínám pozorovat zájem – dívá se mi upřeně do očí, aby za chvíli stydlivě odvrátila zrak, neustále si namotává vlasy na špičku ukazováčku, zvedá ruce za hlavu, aby si uhladila vlasy, a odhaluje při tom svůj dekolt.

UVOLNĚNÉ ROZLOUČENÍ

Po necelých dvou hodinách zábavnýho hovoru, kdy mezi námi roste sexuální napětí, Elena kontroluje hodinky. Prý má ještě sraz s kamarádkou. Spousta chlapů v takové situaci chce v rande s atraktivní holkou pokračovat a vnucují se jí například tím, že se připojí k jejímu dalšímu večernímu programu. Bum…chyba! Tohle zásadně nedělám. Lovcův systém spočívá v tom, že pokud na prvním rande nedojde k sexuální eskalaci, končím ho nejpozději po dvou hodinách. Následuju Zákon minimální snahy. Konec se mi navíc hodí, protože mě za chvíli čeká další rande.

Zaplatím svoje dvě piva (Elena svou část zaplatila už při objednávání, protože přišla o něco dříve) a rozloučíme se. Na závěr prvního rande se holku nikdy nepokouším políbit na ústa (působí to vlezle). Obejmu ji, políbím na tvář, usměju se na ni a odcházím.

NAZNAČENÍ ZÁJMU Z JEJÍ STRANY

Za normálních okolností bych se dívce ozval až druhý den po prvním rande, ale asi za dvacet minut mi od ní přichází zpráva. Pick up komunita tuto situaci označuje jako IOI (Indicator of Interest), neboli jasné naznačení zájmu. Neztrácím proto čas a zvu ji k sobě na večeři hned na zítřejší večer. Za chvíli dostávám souhlasnou odpověď.

YANA

Přesouvám se na Prahu 7, kde mám domluvené druhé setkání. Roztomilá, 26letá Ruska Yana pochází tentokrát přímo z Moskvy. Postavou není úplně můj typ, protože mám rád vysoký holky, a ona má spíš nižší postavu. Nicméně potom, co dojdeme do kavárny a ona se vyprostí ze zajetí svého kabátu, mě ihned zaujme obrovskejma prsama rýsujícíma se pod napnutým svetříkem a taky krásně tvarovanym zadkem. Když k tomu přidám ještě hezkej obličej s roztomilejma očima, věřím, že pokud jde o fyzickou přitažlivost, nudit se s ní nebudu.

Počítám se mezi dolňáky.

HOVOR O SEXU

Úvodem rande Yana vykazuje tendenci k pohovorovým otázkám na téma mého vzdělání a zaměstnání. Já jsem ovšem už tak rozjetý z předchozí schůzky, že během patnácti minut stáčím hovor na její romantické vztahy a ptám se jí na otázky typu: „A kdo je lepší v posteli, Češi nebo Rusové?“, „Přítel nebyl dobrý v posteli?“, „Máš ráda, když tě chlap líže?“

Yana trochu rudne ve tváři. Cítím, že se nachází napůl v rozpačitém a napůl vzrušeném rozpoložení. Snahu o pohovorové, seznamovací rande nakonec sama odpíská a rozhovor na sexuální témata eskaluje. Končíme hovorem o tom, jaké erotické hračky používá. Ukazuje mi dokonce fotografii Hitachi Magic Wand – masážního vibrátoru, který si chce pořídit.

Jen tak pro zábavu zkouším eskalaci na prvním rande a zvu ji k sobě domů, ale odmítá. Akorát mě autem, jímž na rande přijela, zaveze až před dveře mého bytu. Nevadí mi to. Vím, že mě zítra pravděpodobně čeká sex s Elenou. Rozloučím se s ní opět polibkem na tváře, než odfrčí do tmy ve svém běloskvoucím SUV. Pár dní na to si s ní domluvím rande u sebe doma na příští sobotu. 

DOPIS OD ČTENÁŘKY

Přicházím domů utahanej, ale uvnitř hrudi mi pulzuje dobrá nálada. Zapínám počítač, abych si před spaním pustil nějakou hudbu a koukám zběžně do schránky info@lovcuvdenik.cz. Mezi vzkazy od čtenářů Lovcova deníku upoutá mou pozornost email od odesilatele ženského jména. Jsem zvyklý na to, že mi chodí zprávy a dotazy od mých studentů, začínajících lovců, ale vzkazů od žen, co se náhodou dostaly k mému blogu, jsem zatím dostal jen několik. Probudí to ve mně zvědavost. Otvírám ho a čtu (email nechávám v původním znění, pouze zkrácený):

Ahoj, narazila jsem na tvůj blog zcela náhodně. Blog je celkem zajímavý z pohledu struktury. Psaní tě baví, tudíž články jsou zajímavé. Obsah je už takový nechci říct tuctový, ale zase nic extra. Přijde mi, že si musíš něco dokazovat přes balení holek. Abych pravdu řekla, tak holky z baru / Tinderu nejsou pro vztah, ale pro krátkodobý románek, což ty víš. Ale narážím na to, že tvé balící techniky nejsou nijak extra. Je to tím, protože holky z baru jsou obecně povolnější a samy si zvyšují ego, proto mi nepřijde nějak extra tvé balení. Proto na mě nebudí dojem, že jsi nějaký extra lovec. Sama jsem velmi, velmi atraktivní a tvé chování mi nepřijde zase nějak extra. Nejsem naivní a neposeru se z balení jako ony.

MOJE DOTAZY PRO ELLIE

Kritický ohlasy jsou v určitým smyslu někdy podnětnější než pochvaly, takže se pouštím do emailový konverzace. Ptám se Ellie na 3 základní otázky ohledně balení a vztahů. Uvádím je níže a pod každým dotazem rovnou reakci od Ellie.

Ahoj, Ellie,
zajímavé. Na základě tvého mailu se tě chci zeptat na tři otázky.

OTÁZKA Č. 1

Jak tedy vypadá proces tvého seznamování? Kolik musíš absolvovat rande, než svého nápadníka dostatečně poznáš a dojde k prvnímu polibku a k sexu?

Ellie: Mě nikdo jen tak nevzruší ani nepřitahuje. Mám to dané přirozeně že dokud se nezamiluju, tak se mi může sice vzhledově líbit, ale pokud tam není jiskra, tak mě nebude nikdy přitahovat, tudíž ani mě nevzruší. Jmenuje se to demisexualita. A než se zamiluju, tak to trvá v normě 1-3 měsíce při regulérním styku/psaní.

OTÁZKA Č. 2

Nebo na rande vůbec nechodíš a máš vztahy jen s lidmi ze svého sociálního kruhu, které znáš dlouhodobě předtím, než se dáte dohromady (např. spolužák)?

Ellie: Přesná definice. Na rande nechodím, protože je to kýčovité, vše hned rychle a takové neupřímné.

OTÁZKA Č. 3

Tvůj pohled na proces dvoření a svádění je veskrze tradiční a konzervativní. Je konzervativní i tvůj pohled na vztahy? Vyznáváš následující model?
– Muž je „hlava rodiny“ a dominantní postava v páru.
– Žena ve vážném vztahu se nikdy neoddává tzv. single chování, tedy například party s kamarádkami v klubu bez přítomnosti svého přítele/manžela. Pokud je vztah dlouhodobý a zajetý, je pro ženu vyloučeno, že by muže opustila z jiných, než naprosto zásadních důvodů jako je domácí násilí, odsouzení muže k pobytu ve vězení apod.

Ellie: Neuznávám tradiční model. Nikdy se nechci podřizovat a ráda si dělám věci podle sebe. Proto nevidím důvod si nedělat ve svém volnu co chci. A kdy opustit vztah? Kdykoliv je potřeba. Proto nechci být ani nějak právně víc vázaná – společný majetek, finance. bydlení. Nic z toho nechci. Proto technicky kdykoliv z klasických důvodů jako nevěra, flirt s jinou apod.

DŮVOD, PROČ JSEM NAPSAL TUTO KNIHU

Aniž si to Ellie uvědomuje, ve svých emailech výstižně ilustruje jeden z hlavních důvodů, proč je v dnešní době pro chlapa dobré snažit se navázat sexuální vztah s atraktivní holkou co nejdříve a proč jsem tedy vlastně napsal tuto knihu.

Jak ten důvod zní?

Naprostá většina holek, které v dnešní době (stejně jako Ellie) trvají na tradičním a konzervativním modelu randění, zcela odmítají tradiční a konzervativní model vztahů, a naopak upřednostňují hluboce postmoderní model vztahů.

ABSOLUTNĚ TRADIČNÍ RANDĚNÍ

Takovýto přístup je pro muže zásadním způsobem nevýhodný. Proč? Nejspíš jsi to už pochopil, ale pro jistotu si to pojďme rozebrat:

Dejme tomu, že potkáš holku, jako je Ellie, která tě přitahuje, a chceš s ní navázat vztah. Co tě čeká:

  • Pravděpodobně dlouhá šňůra mnoha schůzek, případně nekonečné online dopisování, během něhož budeš Ellie věnovat hromadu času, energie a prostředků.
  • Jak sama Ellie potvrzuje, tato randící fáze může trvat až tři měsíce, než se do tebe potenciálně zamiluje a než mezi vámi dojde k nějakému intimnímu kontaktu.
  • Samotné randění je fajn, nicméně pokud jsi standardně zdravý chlap, pravděpodobně chceš mít i sex.
  • V případě Ellie ale budeš do svádění muset investovat celé týdny a měsíce, nežli se vůbec ukáže, jestli se do tebe zamilovala a svolí k nějakým fyzickým intimnostem. Její takzvaná demisexualita v tomto ohledu přestavuje jakýsi návrat do tradičních časů, kdy sex byl výsadou manželského svazku.

TAKTO RANDILI NAŠI PRARODIČE

Výše popsaný model randění lze považovat za absolutně tradiční a velmi konzervativní. V zásadě na něm není nic špatného. Takto randili ještě například naši pra/prarodiče někdy ve 30. až 50. letech 20. století. I tehdy chlap musel do balení ženy mnoho investovat. Pokud v tomto velmi tradičním procesu randění uspěl, co ho čekalo? Velmi tradiční vztah – tedy vztah, ve kterém byl vůdčí postavou, žena se mu podřizovala, a celkově byla velmi malá pravděpodobnost, že by se daný vztah rozpadl (ve 30. letech byla míra rozvodovosti v Československu asi 6 %).

Tradiční, konzervativní randění? V dnešní době už nesmysl.
Tradiční, konzervativní randění? V dnešní době už většinou nesmysl.

TOTÁLNĚ POSTMODERNÍ VZTAH

Jaký vztah tě čeká s ženou dnes? Pojďme si zopakovat slova Ellie: A ne, neuznávám tradiční model. Vsázím pouze na své uvážení a na to, co si myslím já. Nikdy se nechci podřizovat a ráda si dělám věci podle sebe.“

Fascinující, že? Tato dívka, která vykazuje naprosto konzervativní a tradiční přístup, pokud jde o randění, náhle vyznává zcela postmoderní a liberální pravidla, pokud jde o vztah.

Proč to tak je? Odpověď je jednoduchá:

  1. Protože je to pro ni absolutně výhodné – během randění do ní chlap musí investovat hromadu času, energie, pozornosti a pravděpodobně i peněz. V případném následujícím vztahu má dívka naprostou volnost a bude to i pravděpodobně ona, kdo daný vztah ukončí (rozvodovost dnes přesahuje 50 % a většinu rozvodů dnes iniciují ženy, jak ukazuje například výzkum Stanford university.
  2. Tento přístup si Ellie může s klidem dovolit, protože jako fyzicky atraktivní holka má kolem sebe s nejvyšší pravděpodobností roj beta chlapů, kteří uslintaně přijmou jakoukoli nabídku, jen aby s ní mohli strávit nějaký čas.
  3. Nakonec je potřeba poznamenat, že alespoň částečně tu hraje roli i tradiční socializace a falešné společenské programování, které stále ženám hustí do hlavy, že když si začnou užívat sexu příliš brzo, budou vnímány jako „kurvy“. Nesmyslná představa jak vystřižená z puritánských časů minulých staletí.

SYSTÉM NEVÝHODNÝ PRO CHLAPY

Netřeba dodávat, že tento systém „Tradiční balení – Postmoderní vztah“ je totálně nevýhodný pro chlapy. Dostáváš totiž to horší z obou modelů.

Nejdřív se musíš holce dlouhé týdny a měsíce dvořit, načež se tato dáma vyznávající tradiční, konzervativní hodnoty z ničeho nic promění v moderní feministickou slečnu, která vyznává pouze moderní vztahy – tzn. bude k tobě pravděpodobně přistupovat velmi dominantně a pokud nejsi dostatečně silný, tvá postupná proměna v beta chlapa je jen otázkou času.

MŮJ VZTAH K FEMINISMU

Poznámka na okraj: rozhodně nejsem odpůrcem feminismu. Tímto oborem jsem se dokonce trochu zabýval na univerzitě v rámci svého studia a s částí jeho myšlenek souhlasím, například s demytizací sexu jako klenotu, co si žena musí chránit před chlípnými chlapy. Feminismus chápe sex mimo jiné jako fyzický akt, který by měl být příjemný oběma pohlavím rovnocenně a obě dvě pohlaví mají rovněž právo si ho stejnou měrou užívat – tedy dosáhnout orgasmu.

Zároveň rovněž nejsem proti moderním vztahům. Naopak! Máme sakra 21. století, takže je nesmyslem, aby muž ženu nějak dominoval a kontroloval ji. Přehnaná dominance, žárlivost a snaha o kontrolu působí dnes na vztahy patologickým způsobem. Základními rysy Alfa chlapa 2.0, kterým chci být, jsou oproti tomu uvolněnost, nadhled, nezávislost na výsledku a absence snahy o přílišnou kontrolu blízkých lidí.

MODERNIZUJME RANDĚNÍ!

Pokud ovšem dnes bereme vztahy moderně, tak i proces randění je potřeba modernizovat.

Tradiční randění zkrátka považuju v dnešní západní (zejména městské) společnosti za naprostý přežitek. Nekonečný sled mnoha schůzek před zahájením intimního styku měl své opodstatnění před mnoha desítkami a stovkami let, kdy si žena vybírala svého potenciálního partnera na celý život a musela se velmi důkladně přesvědčit o jeho kvalitách.

Dnes vše funguje zcela jinak. Ženy si své partnery zpravidla nevybírají na celý život a zároveň vykazují mnohem vyšší míru nezávislost a dominance. Nejlepší strategii pro chlapa tudíž představuje snaha mít intimní styk s holkou co nejdříve.

ÚČEL KNIHY

A o tom je následující kniha, kde ti poskytnu návody, rady a tipy, jak:

  • Se seznámit s atraktivní holkou.
  • Jak s ní správně komunikovat a pozvat ji na rande.
  • Jak zorganizovat první rande, správně na něm s holkou komunikovat a navázat s ní intimní spojení.
  • Jak správně sexuálně eskalovat na prvním rande (tj. jak holku správně poprvé políbit, pak ji vzít k sobě domů a mít s ní sex).
  • Jak případně správně zorganizovat druhé rande a sexuálně na něm eskalovat.
  • Jak navázat s holkou dlouhodobý vztah.
  • Jak organizovat své vztahy (buď monogamní nebo nemonogamní).

V jedné větě: Jak se seznámit s atraktivní holkou a mít s ní sex nejpozději do cca pěti společně strávených hodin od vašeho kontaktu na prvním rande a poté s ní případně navázat dlouhodobý vztah.

DRUHÉ RANDE S ELENOU

Končím emailovou konverzaci s Ellie a jdu spát.

Hned další den mě čeká druhé rande s Elenou. Klasicky u mě doma. Během dne se věnuju práci na Lovcově deníku a k večeru dostávám od Eleny zprávu, ve které se mě ptá: „Líbáš dobře? Ne že by na tom záleželo, přijdu tak i tak. Jen, jestli se mám připravit.“

Jedna z charakteristik, která se mi na balení žen líbí, je to, že tě vždycky překvapí. Máš pocit, že už jsi zažil všechno a pak se zase odehraje něco, co tě posadí na zadek. Tedy, přesněji řečeno, z Elenina dotazu jsem se neposadil na prdel, ale určitej záchvěv překvapení jsem pocítil. Ještě se mi nestalo, aby holka před druhým rande dala tak explicitně najevo svoje plány. A navíc holka z bejvalýho Sovětskýho svazu, který jsou v tomhle ohledu většinou konzervativní.

Popravdě netuším, jestli se jedná o upřímný projev sexuality, anebo nějaký test, takže odpovídám s nadhledem jako vždycky: „Jojo, jsem dobrej. Líbání trénuju pravidelně na svym plyšákovi.“

HURÁ! VARLE UŽ NEBOLÍ.

Elena dorazí až kolem 11 večer s hodinovým zpožděním. Vzhledem k tomu, že rande se odehrává u mě doma, tak mi to nevadí.

Chvíli sedíme na gauči u mě v pokoji na gauči a povídáme si. Asi za pět minut ji políbím a za chvíli jsme nazí v posteli. Elena má krásný tělo, který se v pevnosti nijak neliší od těl mých jiných milenek, kterým je kolem 25 let. Hladím její zaoblenej zadek, stehna a prsa a užívám si pohled na vzrušený výraz v jejím půvabném obličeji.

Evidentně preferuje, když je chlap v posteli domintantní. Já s radostí kvituji fakt, že bolestivost pravýho varlete ustoupila a mohu si tak dovolit tvrdě přirážet. Plácám ji při tom přes zadek. Po každym dopadu mý dlaně slastně vzdychá. Udělám se třikrát, ona dvakrát a pak už jen ležíme zpocení vedle sebe, dáme si víno a povídáme si.

JAK BY RANDĚNÍ PROBÍHALO S ELLIE?

Pokládám si v duchu otázku: „Jak by podobné randění a svádění probíhalo s demisexuální Ellie?“ Možná po dvou měsících bychom se dostali k cudnému polibku? Nebo by mi po několika týdnech intenzivního dopisování oznámila, že začala chodit s někým jiným a že můžeme být kámoši?

Haha. Ne díky! A mám snad Elenu v úctě méně než nějakou prudérní ženu kvůli tomu, že se mnou měla sex hned na druhém rande? Absolutně ne. Vážím si její osobnosti, inteligence a šarmu.

Každý má samozřejmě právo zařídit si svůj život, včetně toho milostného, podle sebe. V tomto ohledu zcela respektuji přístup Ellie. Nikdy bych však žádnému chlapovi, který má sexualitu na standardní úrovni, nedoporučil pokoušet se randit s holkou jejího typu. Zde musím zmínit další důležité pravidlo: Nikdy se během procesu balení neorientuj pouze na jednu holku! Pokud sex považuješ za jeden ze svých cílů, urči si pevné limity. Pokud se holka sexuální eskalaci brání i například po třetím rande, doporučuju balení přerušit a přesunout se k dalším dámám. Pokud se řadíš k demisexuálům, tak v nekonečném svádění klidně pokračuj (v tom případě ovšem nechápu, proč čteš tuto knihu).

Atraktivní holka mi přijde sexy i v teplácích, ale hezký spodní prádlo taky není špatný.
Atraktivní holka mi přijde sexy i oděna v teplácích, ale hezký spodní prádlo rovněž není špatný.

DRUHÉ RANDE S YANOU

Po pár dnech máme se vidíme s Elenou znovu a milujeme se podruhé. Vím, že tímto mě defacto začíná považovat za chlapa, s nímž je pro ni normální mít běžně sex.

Další sobotu mě pak čeká druhé rande s 26letou Yanou. Opět jí zvu k sobě domů na večeři. Yana dorazí přesně načas. Podobně jako Elena nejeví příliš zájem o jídlo, které jsem během dne v potu tváře uklohnil, a nechá si jen nalít sklenici červeného vína. Pozvání na „večeři“ se tak ukazuje v obou případech jako formální. Hm, zajímavé.

HOLKA, CO SI DÁVÁ ZÁLEŽET NA TOM BÝT SEXY

Sedíme na pohovce a povídáme si.  Dotýkám se stále častěji jejích rukou, ramen a asi po půlhodině ji políbím. Yana mě prosí, ať jí rozepnu zip na zadní straně jejích elegantních šatů. Rád plním její přání a odhalím její pevný tělo, který teď halí jen sexy negližé. Yana si evidentně dává záležet na luxusním spodním prádle. Popravdě, nepočítám se mezi chlapy, kteří by to dokázali zcela ocenit. Mně hezká holka přijde sexy i v teplácích.

Aniž bych se dojímal estetickou potěchou z její podprsenky, rychle ji sundávám a odhalím její velký prsa. Podle drobných jizev na jejích spodní straně poznávám, že si je nechala zvětšit. Pokud jde o umělý kozy, opět se počítám mezi skupinu chlapů s neutrálním přístupem. Nevadí mi, rovněž mě ovšem ani nijak zvlášť nevzrušují. Popravdě dávám přednost přírodním. Ostatně počítám se mezi dolňáky. Chvíli se milujeme tak, že Julie na mě sedí. Pak ji otočím a s potěšením zjišťuju, že má krásnou prdel. Plácnu ji přes ní a zahajuju tím asi dvě hodiny vášnivých erotických radovánek.

SEX DO 2 AŽ 5 HODIN

Rande s oběma dámami z bývalého Sovětského svazu tedy dopadla podobně. Vášnivý sex na druhém rande, celkově asi po 2 hodinách strávených konverzací. Takhle by podle mýho názoru mělo vypadat moderní svádění a randění. To znamená.

  • Příjemné první rande, na němž se oba dva bavíte při vynaložení minimálních finančních a časových zdrojů.
  • Případně fajn druhé rande, na němž se oba bavíte opět při vynaložení minimálních zdrojů.
  • Sex na prvním nebo druhém rande, který so oba skvěle užijete – dohromady do cca 2 až 5 společně strávených hodin.
  • Následné navázání monogamního nebo nemonogamního vztahu, pokud o něj máte oba zájem. 

Jednoduchý jako facka! Zní to dobře? Chceš to dělat stejně? Tak čti dál.

KONEC PRVNÍ KAPITOLY

LOVU ZDAR!

Tento deník má reálný, autobiografický základ a obsahuje popis událostí, které se skutečně staly tak, jak jsou popsány. Jména určitých míst a osob byla změněna s ohledem na soukromí těchto lidí.

2 Comments

  • Tak dopis od čtenářky pobavil. Asi je to vážně „něco extra“. Od takové rychle pryč.
    Kdy vyjde další díl odpoledne s dědečkem?

    • Jojo.
      Dědečka připravuju, ale momentálně makám na e-eknize, takže to ještě chvíli potrvá.
      Lovu zdar, Martine!

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *