Jak získat zpět svou ex?

Chceš znovu navázat vztah se svou ex, tedy bývalou přítelkyní? Než se do něčeho pustíš, je dobrý si položit pár otázek.

Než začneš nahánět svou ex, měl by sis položit pár zásadních otázek.
Než začneš nahánět svou ex, měl by sis položit pár zásadních otázek.

„Jak získám zpět svou holku?“ „Rozešli jsme se. A chtěl bych ji zpátky. Jak to udělám?“ „Holka mě nechala a já teď brečim osamocenej pod duchnou a cpu se bábovkou od maminky. Co mám dělat?“ Takovýto dotazy patří na fórech věnující se pick-upu a vztahům k těm nejčastějším. A v reakci na ně vzniká hromada „zaručených“ návodů a fíglů, jak to provést.  

Osobně jsem v životě zažil tři konce vážnejch dlouhodobejch vztahů. Po týhle zkušenosti a taky soustavnym studiu vztahů věřim, že než zasedneš ke stolu a začneš strategicky plánovat operaci “Ať je zase moje”, měl by sis nejdřív položit pár otázek.

ZÁSADNÍ OTÁZKY

Ty otázky zní:

  • Proč jsme se rozešli a proč ji chci vlastně zpátky?
  • Rozešla se spíše ona se mnou nebo já s ní?
  • Pokud jsem se rozešel já s ní, proč ji chci najednou zpátky? Je to vůbec dobrej nápad?
  • Pokud se rozešla ona se mnou, jaký byl důvod – spíše její frustrace se mnou nebo nedostatek atraktivity? Nebo obojí?

Tyhle otázky ti pomůžou najít odpověď na dva zásadní problémy:

  • Je pro tebe vůbec dobrý a zdravý se pokoušet se svou ex znovu navázat vztah?
  • A pokud ano, máš vůbec nějakou šanci uspět a nebo tě čeká jen zoufalý a nedůstojný nahánění holky, která o tebe totálně ztratila zájem?

PROČ JSTE SE VLASTNĚ ROZEŠLI?

Každá událost v životě má nějakej smysl. Rozchod není výjimkou. Rozešli jste se z nějakýho důvodu. Většina důvodů má tu vlastnost, že časem nezmizí, ale naopak přetrvají a prohloubí se. Do této skupiny spadají důvody jako:

  • Rozdíly v povaze a názorech
  • Rozdíly v preferencích
  • Rozdíly v pohledu na životní priority a na společný život
  • Příliš mnoho drama ve vztahu (hádky, konflikty)

Na začátku vtahu jsme opojeni hormony a ten druhý nám připadá prostě jako totálně nejvíc čupr osoba na zeměkouli. Jen na svou holku pomyslíš a hned ti stojí péro. Nemůžeš ji pustit z hlavy. Tato fáze se anglicky nazývá NRE (New realtinship energy – energie z nového vztahu) a trvá typicky 3 až 6 měsíců, někdy rok. Jedná se o jeden z nejopojnějších pocitů, co lidský mozek zná. V tu chvíli se totiž doslova koupe v koktejlu pozitivně působících hormonů, jejichž účelem je zejména to, aby pár zplodil potomka. Jakmile účinek hormonálního koktejlu pomine, nastupuje rutina a problémy.

PROBLÉMY JEN TAK NEZMIZÍ

Tyto problémy samozřejmě nezmizí jen kvůli tomu, že jste si s holkou dali pauzu a že ti chybí. Takže, rozešli jste se kvůli tomu, že se na spoustě věcí neshodnete a po nějakém společném čase si lezete na nervy? Rovněž vám společný čas přináší spíš více zlého než dobrého (tedy spíše frustraci, hádky, drama než příjemné pocity plynoucí ze společně tráveného času)?

Pokud ano, radím následující:

  • Vyser se na to a už se nepokoušej se svou ex znovu navázat vztah, který je stejně odsouzen k budoucímu rozpadu.
  • Nesoustřeď se pouze na jednu holku (svou ex).
  • Pokud trpíš holkytidou vůči své bývalé partnerce, vědomě se ji snaž zbavit.
  • Seznam se a měj sex co nedříve s jinejma atraktivníma holkama. Zjisti, jak na to, v mé knize Lovcův trénink: Sbal ji a mějte sex!, která ti přinese kompletní návod, jak se stát atraktivním lovcem, který se rád a snadno seznamuje s atraktivními ženami a má s nimi sex co nejdřív. Knihu získáš ZDE.
  • Jednim z nejlepších způsobů, jak prožít rozchod, je mít sex co nejdřív s jinýma atraktivníma holkama.
Pokud jediné, co se ti honí v hlavě, je: "Jak zsíkám svou ex zpátky?", tak je něco špatně. Pravděpodobně trpíš holkytidou.
Pokud jediné, co se ti honí v hlavě, je: “Jak získám svou ex zpátky?”, tak je něco špatně. Pravděpodobně trpíš holkytidou.

ROZEŠEL SES TY S NÍ?

Pokud ses rozešel ty s ní, opravdu doporučuju se zamyslet na důvody, který tě k tomu vedly. Pokud spadaly do skupiny důvodů, které jsem popsal v předchozím odstavci, je snaha o návrat ke své ex hovadina a ztráta času.

Jediným případem, kdy má návrat k expřítelkyni smysl, je situace, kdy jsou důvodem vašeho rozchodu skutečnosti, které fakt časem pominuly (například jste měli dřív vztah na dálku a teď bydlíte ve stejnym městě).

ROZEŠLA SE ONA S TEBOU

Pokud se rozešla spíše ona s tebou (což dnes představuje nejčastější případ – ženy iniciují cca 70 % rozchodů) a ty toužíš ji získat zpět, je dobrý si položit otázku, proč se s tebou rozešla. Zde existují dva hlavní scénáře:

  1. Rozešla se s tebou z důvodu ztráty atraktivity vůči tobě (sexuální i emocionální) – pravděpodobně z důvodu tvého beta chování.
  2. Rozešla se s tebou z důvodu narůstající frustrace vyvolané tvou svéhlavostí a neochotou přizpůsobit se jejím přáním.

Případně je ještě možná kombinace těchto důvodů – tedy rozchod z důvodu frustrace i ztráty atraktivity.

Typ motivace, proč se s tebou ex rozešla, má zásadní dopad na tvoje šance navázat s ní někdy v budoucnu opět sexuální nebo romanticko-sexuální vztah.

ZTRÁTA ATRAKTIVITY

Pokud se s tebou holka rozešla z důvodu ztráty sexuálně-emocionální atraktivity, tak pro tebe mám blbou a dobrou zprávu. Tvoje šance získat ji zpět se nacházej takřka na nule. Dobrá zpráva je, že na světě jsou 3 miliardy dalších ženskejch. Nikdy nenaháněj ženy, nikdy se nesoustřeď na jedinou ženu. Mazej ven a seznam se s jinýma atraktivníma holkama.

Pokud se opravdu váš vzájemný vztah dostal do bodu, kdy její atraktivita vůči tobě klesla na nulu, šance, že ji ještě někdy uvidíš nahou ve svý posteli, se limitně blíží nule. V nejlepším případě skončíš navždy jako její kámoš ve friendzone.

Jak se to stalo? Tím myslím, jak se stalo to, že tvá atraktivita postupně klesla na nulu? Pravděpodobně to bude mít něco společného s následujícími fenomény ve vašem vztahu:

  • Tvá betaizace tedy přerod v neasertivního, poslušného a submisivního beta chlapa, jehož standardním osudem je to, že každou ženu po několika měsících začne nudit (a nuda je ta nejhorší emoce, kterou žena může vůči chlapovi cítit)
  • Tvá pohodlnost a nechuť vést a vítězit – tedy postupný úbytek maskulinních kvalit, jimiž jsi možná oplýval na začátku vztahu – zdravé sebevědomí, asertivita, ambicioznost, zdravá porce tajemnosti, dobrá fyzická kondice a maskulinní vzhled apod.
  • Tvá přílišná poslušnost (větší míra poslušnosti ze strany chlapa zabíjí ženinu atraktivitu vůči němu) a ochota tolerovat její ženské drama.
  • A samozřejmě i celkový vývoj vašich osobností a vašeho vztahu. Málokterý vztah, který dnes začne například ve 20. roku života, vydrží až do smrti. Už holt není rok 1930. Lidé se vyvíjí a stejně tak jejich preference, názory, priority. Zároveň nás mnohem méně svazují náboženské a společenské restrikce, které nahradil všudypřítomný imperativ “užívej si!”. Pokud z tebe byla holka hotová ve svých 20ti letech, na začátku vašeho vztahu, musíš si připustit i možnost, že po dvou, třech letech už může být vše jinak. (Vyjela třeba na Erasmus, kde potkala stovky kluků, z nichž část považuje prostě za poněkud více “cool” než tebe. Shit happens. Erasmus představuje klasický důvod rozpadu mladých vztahů.)

ROZCHOD Z DŮVODU FRUSTRACE I ZTRÁTY ATRAKTIVITY

Ještě menší šanci na obnovení vztahu máš, pokud holka k tobě zažívala kombinaci pocitů frustrace a ztráty atraktivity například z důvodů tvé neschopnosti a beta chování.

Pro ilustraci. Takřka nulovou šanci na znovunavázání vztahu máš, pokud tě holka nechala z důvodů jako:

  • Tvoje neschopnost posouvat se v životě (například v kariéře) – pociťuje jednak frustraci a ztrátu atraktivity – působíš na ni jako neschopný a stále méně atraktivní beta chlap.
  • Tvoje tendence pohodlnět a například tloustnout – opět pociťuje jak frustraci tak ztrátu atraktivity někdy hraničící s odporem, kdy pouhá myšlenka na sex s tebou u ní po nějaké době vyvolává nevolnost.

V takové chvíli zcela přestáváš uspokojovat její tendenci k hypergamii – tedy ke snaze být ve vztahu s tím nejlepším chlapem v dosahu. Pro vztah toto často znamená konečnou – holka tě prostě pošle k vodě.

ROZCHOD Z DŮVODU FRUSTRACE

Pokud se holka s tebou naopak rozešla z důvodu neustále rostoucí frustrace z tebe a tvého přístupu k vašemu vztahu, určitá šance na to, že spolu navážete minimálně sexuální vztah, existuje. Podmínkou je však to, že ona frustrace musí primárně vycházet z tvých maskulinních kvalit jako je sebevědomí, asertivita, neústupnost, ambicioznost, svéhlavost, neochota přizpůsobit se. Tvá šance, že ji zas někdy v budoucnu uvidíš nahou ve své posteli, se nachází na velmi slušné úrovni, pokud ses ve vztahu choval primárně jako Alfa chlap (ideálně pak uvolněný a sebevědomý Alfa chlap 2.0) a rozešla se s tebou z důvodů jako jsou následující:

  • Tvá svéhlavost a neochota přistoupit na její požadavky (např. seznámení se s rodiči, společné bydlení apod.).
  • Tvá neochota slíbit jí sexuální monogamii.
  • Tvá neochota tolerovat její ženské drama a tvé soustavné reagování na její drama metodou Soft next.
  • Tvá neochota se podřídit jejím přáním.  
  • Tvá neochota dát jí a vašemu vztahu prioritu před svou životní misí apod.

Tyto důvody u mnoha žen postupem času přerostou v takovou míru frustrace, že tě (často dočasně) opustí. Kouzlo však spočívá v tom, že se s tebou rozešla z důvodu frustrace, přičemž její atraktivita vůči tobě se stále nachází na vysoké úrovni.

JAK JI ZÍSKAT ZPĚT?

Pokud ses ve vašem vztahu choval jako alfa chlap, byl jsi:

a přitom:

Potom tvé šance na její znovuzískání alespoň v sexuálním slova smyslu jsou vysoké. Stačí jediné…

RESPEKTUJ TATO PRAVIDLA

Drž se následujících pravidel:

  • Poté, co se s tebou rozejde, zcela zmiz z jejího života nejméně na 4, lépe však minimálně na 6 měsíců.
  • Po tuto dobu ji sám nikdy nekontaktuj – nepiš jí, netelefonuj, nekomentuj její příspěvky na sociálních sítích. Toto je naprosto zásadní – pokud podlehneš klasickému chlapskému instinktu a začneš jí vypisovat a nahánět ji, zcela zlikviduješ její atraktivitu vůči tobě, zařadíš se mezi beta chlapy a tvoje šance na její znovuzískání se dostanou na nulu.
  • Po nejméně 4, lépe však více měsících zkontroluj její sociální sítě – pokud je zřejmé, že se nachází v novém vztahu, neiniciuj kontakt. Tvoje ex se právě nachází v NRE fázi vztahu, je hotová ze svého nového boyfrienda (pravděpodobně beta chlapa) a nebude s tebou chtít znovu navazovat vztah. Zresetuj kalendář a opět ji zkontroluj až za půl roku.
  • Pokud tě kontaktuje ona sama dříve než za šest měsíců, fajn, můžeš s ní komunikovat.
  • Jakmile znovu navážete kontakt, nemusíš ji znovu svádět. To je častý omyl chlapů – myslí si, že musí své ex znovu provést celým procesem svádění. To je nesmysl.
  • Po obnovení kontaktu pozvi svou ex k sobě domů, odvážně eskaluj a mějte znovu sex co nejdříve.
VE CHVÍLI, KDY SVÁDÍŠ NOVOU KRÁSNOU ŽENU NA 1. A 2. RANDE, SI PRAVDĚPODOBNĚ NA SVOU EX ANI NEVZPOMENEŠ.

MŮJ SEX S EX PO ROZCHODU

Výše zmíněny scénář – tedy sexuální eskalace s mou ex jsem si vyzkoušel na vlastní kůži. Jedná se o atraktivní, velmi inteligentní a krásnou, vysokou holku (180 cm) s půvabnou tváří a oblým zadkem, s níž jsem se rozešel cca pře dvěma lety.

Tady máš detaily:

  • Náš vztah probíhal poměrně dramaticky, částečně vlivem vnějších okolností (problémy v rodině a další), částečně vlivem našich povahových rozdílů.
  • V průběhu našeho vztahu jsem se choval více méně jako Alfa chlap 1.0 – prožívali jsme dost hádek a konfliktů, nicméně i spoustu vzrušujících sexuálních zážitků jako například ve vlaku cestou z Budapešti.
  • Rozchod nastal z důvodu mého odmítnutí tolerovat její drama. Na mé použití metody soft next ona reagovala tím, že se mnou rozešla.
  • Po rozchodu jsem ji absolutně nenaháněl a nekontaktoval jsem ji celý jeden rok.
  • Po roce jsem ji pozval na pivo a na druhou schůzku k sobě domů, kde jsme měli sex.
  • Následovalo několik dalších sexuálních zážitků – v posteli si skvěle rozumíme.
  • Vzhledem k našim povahovým rozdílům už nikdy nemám v plánu s ní navázat vážný vztah a vždy ji budu kategorizovat maximálně jako FB.
  • Po asi měsíci a několika vzrušujících sexuálních zážitcích její frustrace mnou pět dosáhla bodu zlomu (nevykazoval jsem žádné tendence k prohloubení našeho vztahu), takže mě opět odmítla znovu vidět.
  • Mávl jsem nad tím rukou, usmál se a nyní jsem opět ve fázi, kdy ji nebudu minimálně 4 měsíce kontaktovat.
  • Když to vyjde fajn, když to nevyjde, taky dobrý. Kolem sebe mám stovky a tisíce dalších atraktivních, ne-li atraktivnějších žen!

Tuto poslední větu si v souvislosti se svou ex vryj do paměti. Může být úžasná, o tom žádná, ale buď si jistej, že hned za rohem na tebe čeká další, ještě atraktivnější holka. Stačí mít oči otevřené!

SLEDUJ LOVCŮV STREAM NA TÉMA SVÉ EX A ODEBÍREJ KANÁL LOVCŮV DENÍK

LOVU ZDAR!

Dotazy: info@lovcuvdenik.cz

Tento deník má reálný, autobiografický základ a obsahuje popis událostí, které se skutečně staly tak, jak jsou popsány. Jména určitých míst a osob byla změněna s ohledem na soukromí těchto lidí.


One Comment

  • Chcete-li přivést zpět svého bývalého přítele, přítelkyni, manžela nebo manželky nebo někoho z vašich blízkých, pokud potřebujete duchovní pozornost, máte pocit, že se věci s vámi nejednou a potřebujete pomoci změnit věci, s pomocí této skvělé Kouzelník, velká láska kouzelníka chubygreat@gmail.com. svou magickou mocí řeší každý problém, o kterém si myslíte, že čelíte. stačí ho kontaktovat s následujícími údaji! e-mail chubygreat@gmail.com nebo Whatsapp +2348165965904 s těmito dvěma údaji se k němu můžete dostat a on je vždy k dispozici a je připraven vám pomoci vyřešit váš problém po celý život. Našel jsem ho, když jsem potřeboval pomoc, abych získal zpět svého manžela, který mě opustil a odešel s další ženou na několik měsíců, pomocí chubygreatové práce s kouzlem jsem ho mohl přivést zpět a my spolu žijeme šťastní. děkuji chubygreat, nechť Bůh pokračuje ve zvyšování tvé síly a dává ti moudrost.

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *