Přestaň nahánět holky!

Znají se ze školy, práce, Instagramu, Tinderu, nebo prostě bydlí v tom samym městě, sdílejí okruh kamarádů a občas se večer ocitnou ve stejnym baru. On, kdykoli ji potká, zírá na ni jako na andělský zjevení. Pokud sebere odvahu s ní promluvit, kroutí se jak žížala po dešti. Nemůže na ni přestat myslet. 

Ve vztahu k holkám není nic horšího, než je nahánět jako nadrženej živočich!

Připadá mu, že kdyby byli spolu, jeho život to neodvratně změní k lepšímu. Občas jí pošle zprávu s pozváním na kafe nebo do kina. Ona se vždycky slušně vymluví.

Když ji pak ten samej večer vidí ve městě na pivu s jinym klukem, těžko v sobě dusí frustraci a vztek. Jak je sakra možný, že si na něj neudělá čas? Pak se ožere a po desátým pivu jí zavolá a žvatlá do telefonu svoje romantický vyznání. Ona mu odpoví, že si ho váží jako kamaráda, ale ať už ji neotravuje a jde spát. On na ni zařve, že je kráva a na druhej den brečí v kocovině pod peřinou, proč se to všechno takhle posralo.

Připomíná ti tenhle příběh něco?

NAHÁNĚT HOLKY JE TRAGICKÁ CHYBA!

Jestli stejným nebo jakýmkoli podobným způsobem naháníš holky, tak toho okamžitě nech! Ve vztahu k ženám totiž neexistuje nic toxičtějšího, než jim takovým způsobem nadbíhat. Proč? Protože tímto zoufalým pronásledováním své vyvolené ji automaticky stavíš do pozice lovné zvěře, jejíž jediná instinktivní reakce spočívá v tom, že se pokouší zdrhnout co nejdál od tebe.

Vlezlost a nátlak, se kterými je nahánění vždycky spojené, působí přímo na centra strachu umístěné v amygdale. Mozek tvé vyvolené na ně bude reagovat úzkostí a strachem.

NAHÁNĚNÍ JE NEJVĚTŠÍ CHYBA PŘI SVÁDĚNÍ!

JAK TO DĚLAT LÍP?

Jak to tedy dělat líp? Jednoduše – přestaň nahánět holku, která se ti líbí, a místo toho začni makat na tom, aby se věci mezi vámi pohnuly – zkrátka ji pozvi na rande a mějte sex co nejdřív. Pokud se nesetkáš s úspěchem, okamžitě se přesuň jinam, k dalším holkám. Hned za rohem čekají stovky a tisíce dalších atraktivních, ne-li atraktivnějších žen.

PROČ JE POTŘEBA ESKALOVAT

Zkrátka, máš ve svém životě nějakou holku, na kterou nedokážeš přestat myslet? Její půvab a inteligence ti vyráží dech a považuješ ji za nejúžasnější stvoření na světě? Přestaň na ni zírat zpovzdálí a pokus se ji co nejdříve dostat na rande. Důvody pro to jsou následující:

  • Přitažlivost nevydrží věčně – pokud holce připadáš aspoň trochu atraktivní, nejlepší je vyjádřit svůj zájem co nejdřív. Pokud váháš, jsi nerozhodný, jiskra mezi vámi vyprchá a ona svůj zájem ztratí. Silní chlapi, tedy potenciální atraktivní partneři, se nebojí udělat první krok a čelit riziku neúspěchu.
  • Čím více do něčeho investuješ své city, čas a potenciál, tím více narůstá tvá emocionální vazba k danému objektu či osobě. Počáteční vzrušení a atraktivita se mění v hluboký zájem, který časem může přerůst až v posedlost. Klasickým výsledkem je chudák, co marně a beznadějně sní o své vyvolené celé roky i desetiletí, aniž by měl kdykoli jen nepatrnou šanci ji získat.
Holku nenaháněj, ale správně eskaluj a polib ji!

JAK SPRÁVNĚ ESKALOVAT

Udělej následující:

  • Vyjádři svůj zájem a pozvi dotyčnou holku na rande co nejdřív.
  • Zároveň si stanov pevné limity pro svádění. Toto představuje naprosto zásadní element. Např.: nereaguje ani na třetí pozvání na rande? Okamžitě přeruš kontakt a přesuň se jinam, k dalším holkám. Není tvoje ani po třetím rande? Okamžitě přeruš kontakt. Nepolíbíte se / nemáte sex ani po třetím rande? Okamžitě přeruš kontakt. Zároveň se stanovením limitů se samozřejmě musíš snažit, aby se věci pohnuly. Samo se to nestane. Takže:
  1. Pozvi holku na rande.
  2. Řiď se Zákonem minimální snahy.
  3. Buď nezávislý na výsledku.
  4. Snaž se o maximální uvolněnost.
  5. Správně zorganizuj druhé rande a sexuálně na něm eskaluj.
  6. Případně ji polib už na prvním rande.
  7. A vem ji k sobě domů na prvním rande.

CO DĚLAT, KDYŽ SE MOC NEDAŘÍ?

V životě nastávají situace, kdy je zdravé, aby chlap projevil vztek a agresi. Odmítnutí ze strany holky, které se dvoříš, mezi ně ale rozhodně nepatří. Odmítne tvoje pozvání na rande, odmítne tvoje pozvání domů nebo pokus ji políbit? Absolutně nikdy nereaguj frustrovaně, se vztekem. Místo toho zachovej klid, nadhled a smysl pro humor.

Skutečně dominantní alfa chlapi se vyznačují sebevědomou skromností, která vyvěrá ze spousty úspěchů i neúspěchů, zkrátka zkušeností. Součástí této skromnosti je i vědomí toho, že nikdy nebudeš moci sbalit sto procent žen. U některých ti to půjde snadno, u některých to dá víc práce a u některých by to bylo natolik obtížné, že do toho prostě nemá cenu jít a lepší je se přesunout jinam. A je to úplně v pohodě!

Není nic směšnějšího, než rádoby cool playboy, který se tváří jako mistr světa a po první odmítavé reakci ze strany holky jen těžko skrývá hněv malého dítěte, které nedostalo to, co si zrovna přeje. Pokud se tomuhle chceš vyhnout, musíš na sobě makat. Hromadit zkušenosti a úspěchy u žen.

VYTRVALOST NENÍ NAHÁNĚNÍ

Pokud si určíš limit, dejme tomu, tři pozvání, a holka tě pokaždé odmítne, znamená to, že je v jejím případě konec všem nadějím? Ne! Máme k dispozici ještě jeden prostředek a tím je vytrvalost. Vytrvalost spočívá v něčem zcela odlišném než v zoufalém nahánění. Mám totiž na mysli dlouhodobou vytrvalost umožněnou zkušenostmi, dostatkem jiných žen v životě a obecným nadhledem.

Jak to vypadá v praxi? Pokud holka napotřetí odmítne tvoje pozvání na rande, přeruš kontakt a věnuj se někomu jinému. Tvůj život musí být naplněn dalšími činnostmi, cíli, jejichž dosažení se věnuješ, a dostatkem dalších žen. A pak, až bude vhodná příležitost – dejme tomu, když onu atraktivní holku, po který toužíš, potkáš v baru, kde jsi zrovna ve společnosti jiné atraktivní dívky, zkus ji naťuknout znova. Klidně za pár měsíců.

A CO DĚLAT, KDYŽ TO S NÍ NEVYJDE?

Seber tedy odvahu a svou vyvolenou pozvi ven co nejdřív. Otálením nic nezískáš. Pokud tvoje pozvání přijme, super, máš napůl vyhráno. Pravý kouzlo ovšem přichází ve chvíli, kdy tě odmítne.

Co že je to za kouzlo? Teda ve skutečnosti to není žádná magie. Stačí totiž zůstat v klidu a říct si: „Absolutně nic se neděje!“ Na světě žijí cca 3 miliardy dalších ženských a ano, pravděpodobnost, že mezi nimi najdeš ještě mnohem atraktivnější a pro tebe vhodnější partnerku, dosahuje, ačkoli tomu třeba odmítáte věřit, sta procent!

Tento přístup se mi neustále, s železnou pravidelností v životě potvrzuje. Zatímco v případě jedné atraktivní holky neustále narážím při svádění na nějaké obtíže, například:

  • “Vše je moc rychlé”.
  • “Musí si vše nejdřív rozmyslet.”
  • “Pozvání na druhé rande ke mně domů je příliš brzo.” atd.,

tak hned za rohem čeká ještě atraktivnější holka, s níž probíhá svádění jako po másle, skvěle si rozumíme a máme sex už na prvním, či druhém rande. Případně pak navážeme dlouhodobý vztah.

OPRAVDU JE JEDINEČNÁ?

Považuješ holku, do který jsi se zabouchnul, za výjimečnou a nenapodobitelnou? Tak mám pro tebe dvě zprávy. Nejdřív ta špatná – ano, skutečně je taková – výjimečná a nenapodobitelná. A teď ta dobrá zpráva – stejně jako jsou nenapodobitelné a výjimečné i ty desítky a stovky dalších holek, které ještě v životě potkáš. Nikdy tedy nepropadni holkytidě, neboli nezdravé emocionální závislosti na jedné ženě.

Každý člověk se dá svým způsobem charakterizovat jako výjimečný a nenapodobitelný. Žádný ale není nenahraditelný. Úžasný zážitek spočívá v tom, potkat v životě více žen a poznat nenapodobitelnou a originální podstatu každé z nich. Sám jsem to zažil. Věř tomu, že úžasnost princezny tvého srdce, o kterou jsi dlouho marně usiloval, časem vybledne, když potkáš mnoho dalších skvělých žen.

DOSÁHNOUT TAKOVÉHO POKROKU JE JEDNODUŠŠÍ, NEŽ SE NA PRVNÍ POHLED ZDÁ, POKUD MÁŠ TEN SPRÁVNÝ NÁVOD, KTERÝ NAJDEŠ ZDE.

LOVČE, JAK JI ZÍSKÁM ZPĚT?

Speciálním druhem kluků. kteří nahánějí jednu konkrétní ženu jednorožce, jsou pak kluci, kteří mi píšou dotazy typu: “Lovče, měl jsem skvělou holku v romanticko-sexuálním vztahu. Ona se se mnou rozešla. Co mám dělat. jak ji dostanu zpět?!” A nebo: “Znám jednu skvělou holku. Měli jsme párkrát sex, už jsem se těšil na vztah s touto bohyní, ale ona mě pak nechala nebo mě zařadila do friend zóny! Co mám dělat? Jak ji získám zpět? Existuje nějaká kouzelná, zaručená metoda? Prozraď mi ji! Dobře ti zaplatím!” Pro tyto kluky mám následující zprávu:

LOVU ZDAR!

Dotazy: info@lovcuvdenik.cz


One Pingback

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *