Tip: Jak vzít holku k sobě domů na prvním rande

Stojíte na tramvajový zastávce ve společnosti holky, se kterou jste právě strávili dvě hodiny na vašem prvním rande. Zatím šlo všechno skvěle. Ale co dál? Políbit ji? Nebo ji dokonce pozvat k sobě domů a mít sex? „Nemožný!“ bleskne vám hlavou.

Musí první rande skončit takhle?

„Sotva se známe, to by bylo moc rychlý. Když něco takovýho zkusim, strašně ji urazím a všechno podělám.“ Nakonec před ní jen nervózně stepujete, pak se rozloučíte a doufáte, že na některý z příštích schůzek to vyjde. Jestli teda ještě nějaká bude…

Znáte takovej scénář jako svý boty? A vrtá vám hlavou, jestli musí vaše první rande s holkou, která vás přitahuje, skončit takhle? Jasně, že ne. Ale jak to provést? Jak ji pozvat k sobě domů? Nebo ještě líp – jak ji dostat k sobě domů? Jdem se na to podívat.

JE DOBRÝ TO VZÍT OD ZÁKLADŮ

Samozřejmě, abyste holku vůbec dostali na rande, musíte ji umět správně oslovit a pozvat na schůzku. Aby rande proběhlo fajn a holka začala být vzrušená a cítila k vám rostoucí přitažlivost, musíte mít pořešené základy, musíte vědět, jak správně konverzovat na osobní témata a udržovat sebevědomý, intimní oční kontakt a celkově se chovat podle Zákona minimální snahy.

Pokud výše zmíněné ovládáte, rande s velkou pravděpodobností probíhá skvěle a prostě neexistuje důvod proč neeskalovat. Buď ji zkuste políbit, a nebo ji pozvěte k sobě domů a polibte ji tam. A pak ji vemte rovnou do postele. 

SEX NA PRVNÍM RANDE JE SKVĚLÁ STRATEGIE

Proč jsem přesvědčenej, že sex na prvním rande je výborná strategie?

  • Ve vztahu k ženě můžete hrát role milence, kamaráda a podporovatele. Čím dřív začnete hrát roli milence, tím líp. Pokud budete chtít, další role můžete začít plnit později. A naopak, pokud se dostanete do friendzóny, bude sakra těžké stát se milencem.
  • Ženy obecně touží po sexu stejně jako chlapi. Ano, i když se vám to může zdát neuvěřitelný, je dost možný, že ta nevinně se tvářící víla sedící proti vám v kavárně, je ještě nadrženější než vy. A to vůbec nepřeháním. Jedinej rozdíl mezi pohlavíma spočívá v tom, že ohledně sexuality je na ženy i v dnešní společnosti stále kladen mnohem větší sociální tlak než na chlapy. Ženská prostě nechce být svým okolím vnímaná jako kurva. Vaším úkolem tedy zůstává odstranit logistické a hlavně psychologické zábrany sexu na prvním rande. Jelikož chlapů, kteří tenhle úkol dokážou sebevědomě zvládnout, je opravdu málo, holky vás za sex na prvním rande budou milovat.
  • Většině ženských nevadí představa sexu na prvním rande. Vadí jim pouze představa sexu na prvním rande s nejistým, váhavým, slabým nebo naopak přehnaně arogantním, namachrovaným typem. Představa skvělýho sexu se sebevědomým chlapem, který dokáže udělat věci správně, je vzrušuje.

METODA POZVÁNÍ MIMOCHODEM

Jak to teda udělat správně? Dodržte nejdřív pravidla popsaný v kapitole První rande. Tím například odstraníte logistickou překážku sexu. Pokud sedíte v kavárně hned za rohem od vašeho bytu, je prostě mnohem snadnější holku pozvat k sobě.

A jak to udělat se samotným pozváním k sobě domů? V kapitole Jak poprvé políbit holku jsem popsal metodu nazvanou polibek mimochodem. Jeho základní charakteristiky jsou sebevědomí, nenucenost, uvolněnost. A v podstatě stejně to dělám i s pozváním k sobě domů – nazvu ho tedy Pozvání mimochodem.

PŘÍKLAD Z PRAXE

V průběhu minulejch dvou týdnů jsem použil pozvání mimochodem celkem třikrát s typově odlišnýma holkama – mladou Britkou původem z Maroka, temperamentní Slovenkou a pak českou intelektuálkou.

Všechno atraktivní holky, který jsem moh nechat odjet tramvají a doufat, že „to vyjde příště“. Místo toho jsem je všechny dostal k sobě. V případě Britky jsme skončili u polibků a mazlení (byl jsem utahanej na sex), v případě Slovenky a Češky u sexu až do rána.

AMAL

V případě všech tří holek pozvání proběhlo skoro totožně. Jako příklad uvedu třeba Britku. Krásná, vysoká holka, s mandlovejma očima, černejma vlasama. Dvacet pět let, napůl Arabka, napůl Evropanka. Trochu hipster styl.

Na rande jsem ji pozval do baru kousek od mýho bytu. Z její strany to vyžadovalo asi půl hodinovou cestu hromadnou dopravou, takže začala protestovat: „Já tam ale neznám žádnej dobrej podnik. Pojďme radši na Žižkov.“

Měl bych začít diskutovat nebo jí vyhovět? V žádným případě! Chovám se podle zlatých pravidel pro balení:

„Je tady pár fajn míst, který ti ukážu. Jsem si jistej, že se ti určitě budou líbit.“ trvám sebevědomě a trochu drze na svém. Donutím ji tak už na začátku investovat do naší schůzky čas nutný k cestování, v důsledku čehož pro ní bude naše setkání cennější.

Potkáváme se v baru kousek od mýho bydliště. Po hodině hovoru na intimní témata jako její rodina, vztahy, sny, ambice a sexuální preference, ji nechávám investovat znovu do přesunu do jiný hospody poblíž mýho bytu. Tam si dáváme třetí drink a pokračujeme v hovoru, který se víc a víc točí kolem téma sexu.

POZVĚTE JI K SOBĚ, JAKO BYSTE SE BAVILI O POČASÍ

„Ubal mi jedno cigáro.“ požádám ji. Amal si totiž balí vlastní cigára. „Máš pravdu, že lidi by měli víc šukat. Hlavně v korporátech.“ Směju se. „Tak co teď?“ plácnu do stolu. „Tady už zavíraj. Pojďmě ke mně. Můžem si dát cigáro na balkoně a mam tam nějaký víno.“

Amal na moje pozvání nijak nereaguje. Vůbec se tím nenechám rozházet. Zvedáme se a vedu ji z hospody ven.

„A kde bydlíš?“ ptá se mě najednou.

„Kousek odsud.“

„Já si říkala, proč mě taháš přes půl města zrovna sem.“ ptá se šťouravě. „Co sis jako myslel?“

Detekuju test. „No, jasně,“ usmívám se lišácky. „Tahal jsem tě sem, abych tě moh vzít k sobě. Přeci se nemyslíš, že bych tě sem bral na turistickou exkurzi. Tak pojdˇ,“ směju se.

Tahle sebevědomá upřímnost, až hravá drzost holky velmi často zcela odzbrojí. Je totiž na hony vzdálená prkenné aroganci. Arogance má své kořeny v nejistotě a nízkym sebevědomí. Uvolněnost, zdravá drzost a přímost naopak pramenní ze sebedůvěry a z totální nezávislosti na výsledku, která vystřelí vaši atraktivitu do stratosféry.

Prostě jí řeknete, že ji chcete vzít k sobě s takovou samozřejmostí, jako byste se bavili o počasí. Tu noc skončíme u polibků a mazlení. Minulou noc jsem měl sex skoro až do rána s jinou holkou a jsem prostě utahanej.

Správnej konec prvního rande.

JAK ZÍSKAT SEBEVĚDOMÍ A UVOLNĚNOST

Pro většinu z nás platí, že být na rande zcela uvolněný, sebevědomý a zdravě drzý není schopnost, kterou máme vrozenou. Jak ji tedy získat? Odpověď spočívá ve dvou hodnotách – zkušenost a dostatek žen v životě.

  • Zkušenost – tu lze získat pouze praxí. Pokud absolvujete svý první rande po mnoha měsících, sotva se budete cítit uvolněně. Pokud chodíte pravidelně na dvě a víc schůzek týdně, z randění se stává rutina a vaše uvolněnost a sebevědomí roste geometrickou řadou. Doporučuju chodit na rande nebo se stýkat s holkama například u vás doma alespoň dvakrát týdně. Jen praxí se lovec naučí, jak přispět k tomu, aby holka byla nadržená.
  • Dostatek žen v životě – pod vlivem toho, jak populární kultura pojímá ideální podobu romantickýho vztahu mezi mužem a ženou, se spousta chlapů orientuje na vztah k jediný ženě. Tomuhle tématu se budu věnovat v samostatný kapitole. Pro účely této kapitoly teď jen zmíním, že mnohem přínosnější pro vaše zdravé sebevědomí ve světě balení, zejména pokud jste začátečníci, je neupínat se na jeden hypotetický vztah ke své vyvolené princezně, ale mít v životě více potenciálních sexuálních partnerek. Jednoduše mít v životě dostatek žen. Pokud to s jednou nevyjde, neztrácíte čas jejím zbytečným naháněním, ale přesunete se prostě jinam.

JAK SE CHOVAT, KDYŽ ODMÍTNE?

Co dělat, když holka vase pozvání odmítne? Pokračujte dál v konverzaci, jako by se absolutně nic nestalo a po chvíli ji zkuste přesvědčit znovu v duchu nenucené vytrvalosti. Asi takhle:

: „Takže ty si myslíš, že český chlapi vypadaj hůř než Slováci, jo?“ (smích)

Zuzana (Slovenka): „No, nie všetci, ale na Tinderu priemerne hej.“

: „No, dobře, dobře, musíme asi jíst víc halušek (smích). Hele, tady začíná být docela narváno. Pojďme se přesunout jinam, kde se budeme mít víc klid a budem tam sami.“

Zuzana: „A kam?“

: „Ke mně domů.“

Zuzana (s hraným ohromením): „No, nieee! Nemôžem ísť na prvú schôdzku k tebe domov.“

Já (s úsměvem): „No, pojďme se zvednout. Začíná to tu být přecpané ošklivejma českejma klukama. Kousek ode mě je příjemnej bar, můžeme zajít i tam. Uvidíme.“

Když procházíme kousek od mýho bytu:

: „Tak pojďme ke mně. Můžeme si dát spolu víno na balkoně.“

Zuzana: „Já neviem.“

Já (uvolněně): „Pojď na chvíli, bude to fajn.“ Jemně ji chytím za ruku.

Zuzana: „No, tak hej.“  

KDYŽ TO NEVYJDE, NIC SE NEDĚJE!

Samozřejmě je možné, že se vám holku nepodaří přesvědčit. Pokud ale zareagujete na její odmítnutí uvolněně, s nadhledem a sebevědomím, nijak to váš vzájemný vztah nepoškodí.

Takže, na příštím prvním rande s atraktivní holkou neváhejte eskalovat a pozvat ji k sobě domů. Za zkoušku to stojí!

LOVU ZDAR!

Dotazy: info@lovcuvdenik.cz nebo v diskusi pod článkem.


7 Comments

  • Super článek. Díky, Lovče!

  • Bomba

  • Pěkně

  • Děkuju:)

  • Díky moc!

  • Studuji nyní intenzivně pick up art a musím říct, že toto je jeden z nejneortodoxnějších článků na téma sexu s díkou na první schůzce. Skvělé postřehy. Mám jeden dotaz, Lovče. Pokud se bavíme o dívce, o kterou skutečně velmi velmi stojíš. Jak se vyrovnáš se situací, kdy pozvání k tobě odmítne a ještě si u ní pokazíš reputaci jako někdo, kdo stojí pouze o sex a o nic jiného mu v podstatě nejde? Není riziko pozvání k sobě domů na první schůzce přeci jen příliš velké. Děkuji a hezký večer.

  • Ahoj, Eponyme. Díky za tvůj komentář. Moje odpověď: ideální situace dle mého názoru je, že díky tomu, jak makáš na svých základech a schopnostech balit holky, máš poté v životě takový dostatek atraktivních žen, že v případě žádné z nich neprožíváš ony klasické křečovité pocity typu „sakra, pane bože, prosím, ať to s ní vyjde! Je to moje nádherná princezna. Jak ji jen sbalím?“. Místo toho jsi tzv. zcela „outcome independent“ – tedy nezávislý na výsledku. Zcela přirozený, uvolněný, sebevědomý. Dobře víš, že pokud to náhodou s touto dívkou nevyjde, čeká tě za pár dní rande s možná ještě atraktivnější ženou (a že jich na světě je!). Otázku „Jak jen sakra sbalím tuhle krásku?“ v tvé mysli nahrazuje spíš věta „A hele, atraktivní holka. Pojďme zkusit, zda ji sbalím.“
    Ale dobře, připusťme nyní, že máš nyní v životě ženu, o kterou výjimečně stojíš. Pokazíš pozváním k sobě domů na prvním rande to, co mezi vámi vzniká? Podle mého názoru ne – tedy pokud pozvání předneseš uvolněně, s přehledem, sebevědomě a opět tzv. outcome independent – tedy vyjde to, super, nevyjde, nic se neděje. Ačkoli pozvání k sobě domů implicitně obsahuje návrh sexu, explicitě o sexu nemusí být přeci vůbec řeč – to, že ji zveš domů znamená přeci v prvé řadě nabídku vstupu do tvého intimního prostoru. Jednoduše jen vyjadřuješ svůj zájem být s ní – a pokud to uděláš správně, toto představuje přeci velmi romantickou nabídku.
    Zastávám tedy názor – na prvním rande buď odvážný, sebevědomý a neboj se eskalovat. Pokud to nevyjde, zůstaň uvolněný a nemusíš se ničeho bát. Samozřejmě tuto schopnost získáš, až na základě zkušeností, takže pravděpodobně budeš muset prožít i nějaké neúspěchy. Ale to je součást cesty a i proto je tato cesta tak zábavná. Buď odvážný a zdravě drzý. Ženy to milují. Lovu zdar!

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *