První získanej kontakt

Jak správně oslovovat holky? Pojďme se mrknout na příklad z praxe. Popíšu, jak jsem získal číslo na první holku.

Získat číslo na holku není žádná věda!

Čtvrtek, 7. června – První získanej kontakt

Jsem domluvenej s bráchou, že mě vyzvedne v práci autem a pojedem spolu do posilovny. Pak mi volá, že se zdrží v práci. Griluje s kolegama. Souhlasim, a i když jsem utahanej a v celkem mizerný náladě, tak se rozhodnu, že asi dvě hodiny volnýho času, co teď mám, využiju k tréninku studenýho balení.

„Kam vyrazit?“ ptám se sám sebe. Předchozí den jsem si udělal procházku ve Vršovicích, kde jsem oslovil dvě holky. Zase obě přátelský. Evidentně jsem jim nabídkou zalichotil, ale ani jedna mi na sebe nedala kontakt. Pak jsem v Dejvících oslovil ještě jednu. Vypadala jako Ruska, měla trochu naspěch a když jsem jí oslovil, tak se jen otráveně otočila a ani se nezastavila. To bylo i poprvé, co jsem zažil od holky jinou než pozitivní reakci.

POČET OSLOVENÝCH HOLEK

Nevadí mi to, ale začínám uvažovat, že už jsem od začátku svýho tréninku oslovil asi sedm holek a zatím jsem nedostal jediný telefonní číslo, ani jinej kontakt. Sedm není hodně, to je pravda. Neoslovuju každou holku, ale docelasi vybírám. Nemusím pokaždý mluvit zrovna s modelkou, ale měla by mít něco, co mě zaujme, pokud mám později potenciálně vynaložit čas a energii na rande s ní. Přemýšlím, kolik holek budu muset oslovit, abych od nějaký dostal kontakt. Deset, patnáct? Co když oslovím třicet a stejně pořád nic? Uvidíme. 

VZHŮRU NA VYŠEHRAD

Denní tréninky studenýho balení vám zvlášť v krásným jarnim počasí umožní  hezky si projít různý části města. A že v Praze je možností hromada! „Takže dneska Vyšehrad,“ říkám si. „Je to v poměrně dobrý vzdálenosti od mý práce a v tomhle počasí tam bude v parku a na hradbách určitě spousta holek.

HOLKA NA HRADBÁCH

Sednu na metro a za chvíli jsem tam. Procházim se po hradbách a na jednom okraji potkávám holku, co sedí přímo na zdi a čte si knížku. Blonďtatý natočený vlasy, růžová bunda. Není oblečená zrovna ve stylu, který se mi líbí, ale tohle zas tolik neřeším. Být radikál ohledně stylu oblíkání nepovažuju za nutnost.

Poprvý ji minu, abych si ji ještě jednou prohlídnul. Pak zatočím zpátky do parku, obejdu roh hradeb, přiblížím se k ní a oslovím jí. Zdvihne hlavu od knížky a podívá se na mě: „Na pivo, jo?“ odpoví se zájmem. V tu chvíli si všímám dvou věcí. Jednak zní tak, jako by na to pivo ráda šla hned, což je škoda, protože nemám dost času na okamžitý rande. Za druhé – knížka, co čte, napsal Paul Coelho, což mě trochu děsí :D.

Dáváme se do řeči a dozvídám se, že taky studovala žurnalistiku jako já a teď dělá moderátorku v televizi. Dokonce se zaměřuje na moderní technologie, takže máme hodně společnýho.

PRVNÍ ZÍSKANÝ ČÍSLO

Studený balení by měl být krátkej proces. Oslovíte holku, pozvete ji na rande, prohodíte pár vět, vezmete si na ní kontakt a pak se rozloučíte, pokud tedy nechcete rovnou jít na drink, na což jsem neměl čas. Dlouhou konverzaci můžete nechat na rande. V tomhle případě ale dělám výjimku. Povídáme si asi dvacet minut o práci v televizi, sociálních sítích, technologiích a politice. Pak mi Sofie dává svůj FB a rozloučíme se.

Druhý den se pak dívám na její profil na FB, i její pořad v televizním archivu na netu. Ačkoli spoustě chlapů určitě musí připadat atraktivní, můj typ úplně není. Rád bych ji ale poznal blíž. Každopádně, Sofie je můj první kontakt získanej během studenýho balení.

LOVU ZDAR!

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *