Ovládni Soft next!

Chceš magicky zlepšit svoje interakce s holkama? Nauč se od Lovce metodu Soft next!

Soft next – to je nejúčinnější řešení jakéhokoli ženského drama a hysterie.

Přemýšlel jsem nad jediným tipem, jedinou radou, kterou dám všem čtenářům Lovcova deníku do nadcházejícího roku. Jednoduchej postup, kterej změní tvoje vztahy s holkama k nepoznání jednou provždy. Tip na dárek, kterej nadělíš sám sobě a zlepšíš tak svůj život.

Jasně, vztahy s opačným pohlavím představujou komplexní záležitost, kde neexistujou žádný magický zkratky, žádný feromony, kouzelný formule a podobně. Nejsme kurva žádný zaklínači! Pokud chceš umět balit holky, musíš poctivě zvládnout celej proces balení, kterej tě naučim ve svým kurzu Lovcův trénink nebo ve stejnojmenné E-KNIZE.

MUSÍŠ MÍT KOULE

Na druhou stranu ve světě balení a vztahů s holkama skutečně existujou určitý postupy, který se vyznačujou až neuvěřitelnou jednoduchostí a zároveň (téměř) okamžitým pozitivním efektem. Jediným oříškem je, že pro jejich použití musí mít chlap koule (jež bohužel většina beta chlapů postrádá). Právě do této oblasti spadá metoda Soft next.

Ve závěrečný části této kapitoly uvedu pár krátkejch příběhů z uplynulýho roku 2019, kdy jsem metodu použil a popíšu její čarovný výsledky.

JAK MÍT POHODOVÝ VZTAH BEZ DRAMAT. NÁVOD MÁŠ ZDE.

PRO KOHO JE METODA URČENA

Metodu Soft next využijí kluci a chlapi, kteří už navazují interakce s holkama – tzn. dokážou je dostat na rande a jsou s nimi v kontaktu alespoň v krátkodobějším horizontu. Pokud takovou holku zatím v životě postrádáš, metodu ihned nepoužiješ. Nicméně se s ní můžeš seznámit pro budoucí použití. Pro to, abys dostal do svého života atraktivní holky, mrkni na Lovcův trénink.  

MEtoda Soft next je určena pouze chlapům a a klukům, kteří se svojí partnerkou nežijí, to znamená nesdílí společnou domácnost. Zkrátka, pokud spolu bydlíte ve stejném bytě/domě, je metoda v podstatě nepoužitelná.

KDY METODU POUŽIJEŠ

Metodu Soft next použiješ, když se na tebe v životě řítí černej smrdutej mrak ženskýho drama. Jak zní definice tohoto fenoménu: jedná se o jakoukoli tvrdou negativitu směřovanou ze strany ženy vůči tvé osobě. Konkrétně se jedná o:

  • Hysterii jakýhokoli typu (hysterické obviňování, nadávky, vyčítání verbalizované většinou zvýšeným hlasem, nedej bože za použití ostrejch slov a nadávek vedoucí k iniciaci hádky s tebou).
  • Urážení se jakéhokoli tipu včetně například uraženého mlčení.
  • Jakékoli dramatické chování jiného typu – například bezdůvodné zrušení rande na poslední chvíli, bezdůvodné odepírání sexu za účelem manipulace s tvým chováním atd.

Ještě jednou upozorňuju, že drama musí být tvrdé a musí být směřováno vůči tvé osobě. Z definice tedy charakteristiku dramatu nesplňuje například:

  • Nadávání na šéfa, počasí, práci, jiný chlapy apod. (není zaměřeno vůči tobě).
  • Brek kvůli důvodům mimo tebe (například bolesti způsobenou PMS). Když je holce blbě, obejmi ji a starej se o ni.
Typická zpráva od holky přicházející během období po tom, co zahájíš Soft next.
Typická zpráva od holky přicházející během období po tom, co zahájíš Soft next.

PROČ METODU POUŽIJEŠ

Metoda Soft next slouží v prvé řadě k eliminaci ženského drama. Ženské drama považuju za toxický fenomén ve vztazích z následujících důvodů:

  • Zcela neefektivně a zbytečně konzumuje tvůj (a taktéž její) čas, energii, aniž by kdy vedlo k vyřešení podstaty konfliktu.
  • Ničí životní štěstí a pohodu. Život sám o sobě je už dosti těžký na to, abych si ho nechal ještě ničit negativní hysterií ze strany holky.
  • Pokud na drama přistoupíš a vrhneš se do hádky, nutně budou poškozeny veškeré tvé vlastnosti alfa chlapa: autorita, klid, uvolněnost, uvážlivost, nezávislost na výsledku.

Zkrátka – jakékoli zapojení se do hysterických dramatických hádek s partnerkou v daném vztahu nenávratně poškozuje tvou chlapskou identitu a autoritu. Osobně to mám tak, že žena za mnou vždy může přijít s nějakým problémem. Pokud komunikuje normálně, v klidu, vždy můžeme daný problém probrat. Hádky, hysterie a drama ovšem nemají v mém životě absolutně místo. Nemám na ně čas. Tyto fenomény se v mém životě nevyskytují, případně je eliminuju ihned v zárodku.

Soft next…

DEFINICE METODY SOFT NEXT

Totální eleminace drama. Zní to dobře? Jasně, jsem si vědom toho, že určitá část chlapů miluje drama a vyžívá se v něm – rozhodně tedy netvrdím, že by iniciátorkami dramat byly jen ženský. I mezi chlapama se najde spousta magorů a labilních jedinců (chlapskému drama budu věnovat v budoucnu samostatnou kapitolu). Upřímně doufám, že nespadáš do skupiny těchto hysterickejch klaunů a naučím tě teď metodu Soft next.    

Je to až překvapivě jednoduchý. Metoda Soft next spočívá v okamžitým přerušení kontaktu na dva až sedm dní – podle závažnosti dramatu a s ním spojený hysterie.

Bum, to je všechno. Žádný kouzla, Gandalfe.

JAK TO VYPADÁ V PRAXI

Asi takhle: pokud holka začne vyvolávat drama, jednou ji požádám, aby se uklidnila a dávám jí na to cca 30 vteřin. Pokud uklidnění nepřichází, okamžitě používám metodu Soft next – opouštím daný prostor (odcházím), případně okamžitě požádám holku, aby odešla. (Z tohoto důvodu Soft next nelze provést (či jen velmi obtížně) v situaci, kdy spolu bydlíte, výjimku tvoří pouze případ, kdy máš ještě další příbytek, kam se můžeš na pár dní odebrat).

Dále holku nekontaktuju po dobu 2 až 7 dnů a rovněž absolutně nijak nereaguju na její případné zprávy, telefonáty či jiné formy kontaktování. Po uplynutí dané doby 2 až 7 dnů kontakt znovu navážu (pokud se s danou dámou chci ještě vidět) a chovám a komunikuji tak, že předcházející drama vůbec nezmiňuji. Pokud holka trvá na debatě ohledně dramatu, můžeme takovou debatu provést, ovšem vždy jen v klidu a v krátkém časovém intervalu několika minut (žádné hodinové diskuse).

VÝSLEDKY METODY SOFT NEXT

Ačkoli to zejména méně zkušeným klukům znít neuvěřitelně, Soft next přináší tyto pozitivní výsledky:

  • Tvoje atraktivita (emocionální i sexuální) u dané holky vystřelí po odeznění hysterického záchvatu do nebes (demonstruješ totiž totální maskulinní kvalitu nezávislosti na výsledku, což je pro ženy obecně velmi účinné afrodiziakum).
  • Při opětovném setkání se k tobě holka bude chovat mnohem vyšší mírou respektu.
  • Její chování bude s největší pravděpodobností mnohem příjemnější a milejší než při vašich předchozích interakcích (ve vzácných případech, kdy tomu tak není a holka pokračuje i nadále v hysterii, doporučuji okamžitě provést metodu Hard next – tedy přerušení kontaktu navždy – není nic toxičtějšího pro tvůj vztahový život než kontinuální přítomnost labilní hysterky).

JO, CHCE TO KOULE

„Ale, ale, to nemůžu, přerušit s mojí milovanou na několik dní kontakt. Co když se rozzlobí? Co když mě opustí? Bůůů!“ už slyším typické fňukání beta chlapů.

Ano, ještě jednou opakuju. Metoda Soft next má zázračné účinky, ale pro její použití potřebuješ něco neméně výjimečného – prostě koule. V průběhu jejího použití musíš být schopen přijmout i alternativu, že váš vztah skončí. Musíš být tedy nezávislý na výsledku, sebevědomý a schopný v brzké době přivést do svého života jinou atraktivní partnerku.

Více o této metodě, včetně reakcí na dotazy čtenářů, si přečti zde.

SLEDUJ LOVCŮV STREAM NA TÉMA SOFT NEXTU A REDUKCE DRAMA VE VZTAZÍCH
Už žádné hádky!

LOVU SAKRA ZDAR!

Tento deník má reálný, autobiografický základ a obsahuje popis událostí, které se skutečně staly tak, jak jsou popsány. Jména určitých míst a osob byla změněna s ohledem na soukromí těchto lidí.

Dotazy: info@lovcuvdenik.cz

One Pingback

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *