Sex na druhém rande (2. část)

Pozvat holku na 2. rande rovnou k sobě domů? Jasně! V loňskym roce jsem to dělal často. Tady máš další příběhy!

Holku pozvi nejlíp k sobě na večeři. Jídlo samozřejmě není to hlavní, ale ne abys kurva smažil kůžičky Ládi Hrušky!
Holku pozvi nejlíp k sobě na večeři. Jídlo samozřejmě není to hlavní, ale ne abys kurva smažil kůžičky Ládi Hrušky!

Jak učím začínající lovce v Lovcově tréninku, v dnešní době není nutný proces balení a svádění nijak protahovat a naopak nejlepší strategii představuje rychlá sexuální eskalace na prvním nebo druhém rande. Nejlepší šanci na úspěšný druhý rande pak máš, když se odehrává pohostinném hájemství tvého domova. Na detaily se podívej v první části tohoto seriálu.

A teď jdem na další příběhy. Stejně jako v předchozím dílu i tady na každej příběh navazujou z něj plynoucí poučení a tipy pro svádění.

MARIE

Marie pracuje jako asistentka v obchodě s luxusním zbožím. Jedná se o sebevědomou asi 32letou dámu, co se na denní bázi setkává v pracovním vztahu s prachatejma a úspěšnejma klientama. Seznámil jsem se s ní přes Tinder. Na první rande v blízkosti mého bydliště nekývla, tak jsem souhlasil se setkáním na neutrální půdě v Karlíně, ne víc než půl hodiny z mého domova. Naše první rande jsem s ní správně komunikoval, sváděl ji a zdolával její testy, kterými mě doslova zasypávala.

Dodnes si pamatuju na situaci, co nastala hned v úvodu rande. Marie si sedla za stůl, skřížila ruce na prsou a sjela mě pronikavým pohledem, načež odtušila: „Tak povídej o sobě!“

Jak bys v takový situaci reagoval? Začal bys jí citovat svůj životopis a mluvit o svých zálibách? Nebo se naštval a pustil se s ní do konfliktu ve smyslu „Co si to dovoluješ, vždyť nejsme na pohovoru“? Všechno špatně! Jak správně v takovýchto situacích reagovat, zdolávat ženský testy a v podstatě zařídit, že tvoje atraktivita a její vzrušení okamžitě narůstá, vyučuju v kurzu CO ŘÍKAT ŽENĚ NA PRVNÍM RANDE.

Holku bych pozval k sobě na večeři, i kdybych neměl o vaření ani šajn. Nějak bych to zkoulel.
Holku bych pozval k sobě na večeři, i kdybych neměl o vaření ani šajn. Nějak bych to zkoulel.

DRUHÝ RANDE

Pár dní na to jsem ji bez váhání pozval na večeři k sobě. Po několika změnách termínu se nakonec Marie ocitla na prahu mého příbytku. Uvařil jsem večeři a po asi hodině konverzace u jídla jsem ji uvolněně poprvé políbil. Pak už následoval sex.

POUČENÍ A TIPY

  • Pozvání k sobě domů na druhý rande zkus i v případě holek, který na první pohled vypadaj, že ho nepřijmou. Možná budeš překvapenej.
  • Buď si jistej, že holky tě během procesu svádění a sexuální eskalace budou testovat. Některé více, některé méně. Připrav se na věty typu: „Ty jsi nějakej hrrr.“ „Počkej, počkej, chci si dát /drink/dojít si na záchod.“ „Teď se na to ještě necítím!“ „Ty mě chcešš vážně líbat? Hahaha!“ Když tyhle testy s uvolněností, nadhledem a humorem překonáš, sexu pak už nic nebrání. Jak na tyto testy reagovat a úspěšně je překonávat tak, že po chvíli máte sex, učím v kurzu Lovcův trénink.

SYLVIE

Sylvie je osmadvacetiletá krásná holka s havraními tmavými vlasy. Má vysokou a štíhlou postavu (180 cm) a působí trochu exotickým způsobem (jedna větev jejích předků pochází z Čech a druhá ze severní Afriky). Seznámili jsme se po Tinderu a naše první rande získalo podobu asi hodinovýho posezení v kavárně.

DRAMA QUEEN

Sylvie spadá do té skupiny holek, jež mě přitahují vzhledem spíš než povahou. Cením si sice její inteligence a máme některý společný zájmy, ale jinak ji považuju za arogantní a rozmazlenou holku se sklony k dramatům a náladovosti. Když má dobrou náladu, trávit s ní čas představuje velmi příjemnou kratochvíli, když chytne nerva, tak je nutno se okamžitě klidit do bezpečí pomocí metody Soft next, kterou jsem ostatně během naší známosti několikrát použil.

Pravděpodobně se na ní určitým způsobem podepsal i zájem ze strany hromady Beta chlapů, kteří kolem ní krouží jak nadržené družice. Sylvie se rozešla s přítelem pár týdnů před naším prvním rande a během toho období ji asi tři kámoši v její friendzone vyznali lásku. S jedním se chvíli pobavila a pak ho pustila k vodě. No jo, Beta chlapi. Hehe.  

Ačkoli Sylvii považuju za velmi atraktivní holku, kvůli jejím výše popsanejm charakterovejm rysům bych ji nikdy ve svých vztazích neposunul výše než FB. Upřímně lituju Beta kluka, kterej bude jejím budoucím klasickým monogamním přítelem. S velkou pravděpodobností si s ní užije hodně ženskýho dráma.

Dobrý den, jdu k vám na večeři. Mám hlad a zapomněla jsem si spodní prádlo.
Dobrý den, jdu k vám na večeři. Mám hlad a zapomněla jsem si spodní prádlo.

DRUHÝ RANDE

Na druhý rande se mě Sylvie pokoušela zvát na jakousi akci svých kamarádů v divadelním baru. To jsem s díky odmítl – nikdy nechodím na rande s holkou na místa, kde se s námi budou nacházet a komunikovat i jiní lidé. Chci strávit intimní večer pouze s ní, nikoli poslouchat halekání jejích přiožralých kámošů.

Místo dostaveníčka v divadle jsem tedy trval na večeři u mě. Sylvie uznala, že jí moje jasný představy o rande připadaj atraktivní, a přijela ke mně. Pokud jde o ženské testy, mělo rande podobný charakter jako v případě Marie. Sylvie ovšem dosáhla ještě vyšší mety, když se mě jala poučovat o správných technikách líbání: „Ty líbáš strašně prudce. Musíš jemněji, bla bla bla.“

Jen jsem se tomu smál, zůstal zcela uvolněný a za asi dvacet minut jsme se váleli nazí v posteli.

FB VZTAH SE SYLVIÍ

Pár dní na to jsme měli sex znovu. Nastal tzv. lock-in, tedy situace, kdy tě holka považuje za chlapa, s nímž je normální mít pravidelně sex. Na její otázku, zda mám sex i s jinými ženami jsem odpověděl zcela pravdivě, že ano. Holkám totiž nikdy nelžu. Sylvie neviděla v této situaci problém a scházel jsem se s ní jako svou FB asi čtyři měsíce, než si našla nějakého perspektivního Beta přítele pro klasický monogamní vztah. Vzhledem k tomu, že jsem dodržel všechna pravidla pro styk s FB je velmi vysoká pravděpodobnost, že až jí její nový objev začne nudit (což je osud naprosté většiny Beta kluků ve vztahu), tak budeme mít v budoucnu opět sex.

 POUČENÍ A TIPY

  • Nikdy nepřistupuj na jinou variantu druhého rande, než u tebe doma nebo případně v baru či kavárně blízko tvého domova (ideálně do 10 minut pěšky). Žádné party, žádné kino, žádné akce s kamarádama dané holky. Nejlepší prostředí pro sexuální eskalaci skýtá gauč v tvym pokoji / obýváku, nikoli divadelní bar zaplněný několika desítkami lidí.
  • Pokud ti holka přijde sexuálně atraktivní, nelam si hlavu s jejími testy. Překonej je s nadhledem a prostě s ní měj sex.
  • Pokud holka vykazuje sklony k rozmazlenému a drama chování, v žádném případě ji nekategorizuj výše nežli FB a neváhej použít metodu Soft next, kdykoli se chová nepřijatelně. Mít s takovou holkou bližší vztah – například MTLR nebo, nedej bože, klasický monogamní vztah, znamená nechat si zkurvit život minimálně na pár příštích měsíců. Za to žádná holka nestojí.
  • Podobný typ holky s tebou také po nějaké době přeruší kontakt se slovy „Věřím v lásku a chci si najít přítele, co mě bude milovat“. V překladu do chlapštiny „Štve mě, že ze mě nejsi hotovej a že už jsi mi dávno nenabídl tradiční monogamní vztah. Jak se to sakra možný? Vždyť kolem mě krouží minimálně deset týpků, kteří by dali levou kouli za to, kdybych s nimi chodila. Jdu si najít nějakého Beta kluka pro tradiční vztah, kterej mi bude líbat zadek a tancovat, jak pískám, dokud mě nezačne nudit a nerozejdu se s ním. Pak se ti zas ozvu a budem mít zase sex.“

EVELÍNA

Když Evelína přišla na první rande, byl jsem velmi potěšenej. Vysoká, štíhlá holka s velmi půvabnym obličejem lemovanym mikádem hnědých vlasů. Na prvním rande jsme strávili asi hodinu a půl, a nad pivem se záhy bavili o našich vztazích a sexu.

DRUHÉ RANDE

Na druhé rande přijela ke mně domů s lahví poměrně drahého alkoholu. Asi po půlhodině jsme se začali líbat u mě na gauči, ale další vývoj Evelína přerušila tím, že „má svoje dny“. V takovéto situaci radím nelámat to přes koleno. Samozřejmě, pokud máš s holkama dlouhodobější vztah, tak sex během menstruace není nic problematického přesně podle hesel „správný rytíř má meč od krve, či správný pirát se alespoň jednou plaví v rudym moři.“

Nicméně situace na prvním rande se liší. Holka se pravděpodobně nebude cítit komfortně a v takové situaci není dobré ji do čehokoli tlačit. Z tohoto důvodu jsme ten večer zůstali u líbání.

V odpovědi na moje pozvání na třetí rande mi pak Evelína sdělila, že se omlouvá, ale začala chodit s jedním známým. Stane se. Pousmál jsem se, nalil si sklenici kvalitního alkoholu, který u mě nechala, a domluvil si rande s jinou holkou.

POUČENÍ A TIPY

  • V případě menstruace holky na prvním rande situaci nehroť a neeskaluj. Stačí, když skončíte tam, kde je jí to pohodlné. Snaha o cokoli jiného vyznívá nepříjemně agresivně.
  • Pamatuj na to, že žádná holka není ve světě vztahů a balení osamocená a kromě tebe má v životě i další nápadníky (toto pravidlo platí ještě mnohonásobně více pro atraktivní holky). Typická situace je například to, kdy má holka v životě nějakého kluka, do kterého je zamilovaná, ale s nímž „je to komplikované“, nebo se jejich vztah prostě ještě nedostal do počáteční fáze.
  • Další variantou je například krátkodobý rozchod s přítelem, na kterého je holka naštvaná. Chvíli pak randí s jinými chlapy, ale nakonec se ke svému milovanému zase vrátí.  
  • Nikdy nepočítej s tím, že když holka přijme pozvání na druhé rande, že máš vyhráno a všechno je jisté. Naopak! Nikdy nevíš, jak se situace vyvine. Možná hraješ pouze roli krátkodobého povyražení nebo instrumentu pro vyvolání žárlivosti u bad boye, do něhož je holka zamilovaná. I proto je dobré eskalovat co nejrychleji, ať víš, na čem jsi a zbytečně neztrácíš čas!

PUSŤ SE DO TOHO!

V loňskym roce jsem zažil ještě více příběhů na druhym rande, ale tento výběr přináší, předpokládám, dostatečně objemnej a reprezentativní přehled zkušeností a tipů, jak to dělat správně. Tak se do toho pusť taky! Na druhý rande nezvi atraktivní holku do cukrárny ani na promenádu, ale k sobě na večeři. Jo, a co osobně vařim? Většinou kari. Umim ho celkem obstojně. Sakra, tohle snad taky začnu učit ve svym kurzu. Hehe.

LOVU ZDAR!

Dotazy: info@lovcuvdenik.cz nebo FB messenger vpravo dole.

Tento deník má reálný, autobiografický základ a obsahuje popis událostí, které se skutečně staly tak, jak jsou popsány. Jména určitých míst a osob byla změněna s ohledem na soukromí těchto lidí.

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *