Jo, holky tě testujou. Co s tím?

Kráska v klubu potom, co jsi ji oslovil: „Koupíš mi drink?“ Atraktivní spolužačka po tvé úspěšné prezentaci: „Ty jsi nějakej uřícenej. Ses docela zapotil, co?“ Ženský testy jsou prostě neodmyslitelnou součástí balení holek.

Propadl jsi v testu, co na tebe holka nachystala? Dobrý je se z toho poučit a hlavně se nevztekat jhako malej harant!

Takhle vypadaj příklady typickejch testů, kterými ženy zkoušejí muže. Pokud balíte holky, určitě jste si už prošli řadou z nich. Možná vědomě, možná nevědomě. Možná úspěšně a možná ne.

JAK NÁS HOLKY TESTUJOU

Každopádně, nejlepší způsob, jak v těchto testech obstát, spočívá podle mě v tom, že na ně nemáte názor jako většina chlapů, kteří se na ně dívají jako na něco absolutně negativního. 

Já vám doporučuju pravej opak. Brát je spíš jako něco v podstatě pozitivního. Jak na to vás naučím v téhle kapitole. Na začátek si ještě pojďme uvést pár dalších příkladů ženskejch testů:

  • Holka ráno potom, co jsi na prvním randě správně eskaloval, políbil jivzal ji k sobě domů a následně jste měli sex u vás doma, případně na netradičním místě: „Fuuu, tak to byl fakt úlet tohleto. To bylo naposledy. Už se to rozhodně nebude opakovat!“
  • Holka, o níž máš zájem a vezeš ji autem domu: „Haha, ty parkuješ hůř než moje babička.“ (potom, co jsi si při paralelním parkování musel najet na dvakrát. Řídíš dobře, ale holt s tímto typem parkování nemáš tolik zkušeností).
  • Holka na prvním rande: „Ty nejsi zrovna moc vysokej, viď. Kolik měříš?“ (Nejsi žádnej dlouhán. Máš např. kolem 175 cm).
  • Holka z Tinderu po tom, co jsi ji pozval na rande do své čtvrti, abyste byli blízko vašeho bydliště a mohli se snadno přesunout k tobě domů: „Tam nejedu. Neznám tam žádný cool podniky.“

A tak dále a tak dále. Testů, jimiž ženy a holky testují naše sebevědomí, dominanci, sílu, integritu, zásady a tak dále existuje prostě nepočítaně. 

ZAČNI CHÁPAT TESTY JINAK!

Většina chlapů bere tyto testy jako něco zcela negativního, protivného. Nechávají se totiž zmást tím, že mají podobu většinou pichlavých, sarkastických poznámek – tedy něčeho, co mimo kontext balení většinou znamená útok, souboj, rivalitu. V pickup komunitě se pro tento fenomén dokonce ujal termín shittesty – tedy v překladu něco jako sračkotesty.

Já mám na ně opačný názor. Jsem přesvědčenej, že sebevědomej, dominantní chlap je nemusí brát jako něco negativního. Jsem si taky jistej, že změnou jejich chápání, tzn. pokud je začneme brát jako něco pozitivního a zábavného, je ve výsledku nejlepším předpokladem pro to, abychom jimi úspěšně prošli.

STAŇ SE SKUTEČNÝM KROTITELEM VŠECH ŽENSKÝCH TESTŮ! ZÍSKEJ TRÉNINK S KRISTÝNOU!

PROČ NÁS HOLKY TESTUJOU?

Jako první je nejdřív nutný pochopit, proč holky a ženský mají testy tak v oblibě. Obecně vzato, žena musí být při výběru sexuálního partnera – tedy potenciálního otce svých potomků – mnohem opatrnější než muž. Zatímco chlap může partnerku s dítětem opustit (v realitě velice častý jev), žena své dítě opustit v naprosté většině případů nechce a nemůže.

Pokud se tedy potomek narodí, je odkázána na pomoc svého partnera – v dnešní době je situace samozřejmě o poznání rozdílnější než třeba v pravěku, stále ovšem platí, že mít k dispozici silného mužského partnera pro výchovu potomků je nepopiratelná životní výhoda.

Naopak, pro ženskou není většího průšvihu, než zplodit potomka se slabým, nesebevědomým, neschopným partnerem, který ji spíše než oporou bude v životě přítěží. Slabý parntner pak taky nutně znamená slabé geny i pro potomka. I v situaci, kdy holka potomka neplánuje, chce mít sex pouze s chlapem, který za to stojí. Testování vás tedy čeká i při krátkodobých vztazích nebo rande na jednu noc, jaký jsem například zažil v Bratislavě nebo v Brně

TESTY PŘI BALENÍ HOLEK MAJÍ SVŮJ ÚČEL

Problém spočívá v tom, že na prvním rande a v prvních týdnech a měsících vztahu se jako ideální silný partner snaží tvářit sto procent chlapů. Některým to jde líp, některým hůř, ovšem naprostá většina z nás se prostě snaží s vidinou sexu udělat ze sebe když ne totální supermany, tak alespoň prostě lepší jedince, než v reálu jsme. 

Účelem ženských testů tedy samozřejmě není nějaká bezúčelná provokace a popichování, ale naopak chytrá snaha proniknut těmito mimikry chlapského machrování a hraní si na alfa samce. Účelem testování je zkrátka najít jednoduchou odpověď na otázky: „Je opravdu tak sebevědomý, silný, schopný, dominantní, úspěšný, šikovný, jak se tváří? A nebo je to všechno jen hra?“

KDY NÁS HOLKY NETESTUJOU?

Ženy netestují chlapy pouze ve dvou případech:

  • Pokud o ně nemají žádný sexuální zájem (absolutně nepřipadá v úvahu to, že  by se onen muž  mohl stát jejím sexuálním partnerem).
  • Jsou chlapovi natolik oddané, že absolutně nezpochybňují jejich vzájemný vztah. Prostě nepřipadá v úvahu, že by tohoto chlapa například opustily (jedná se o poměrně vzácnou situaci, která nastává například když si velmi atraktivní chlap s vysokou sociální hodnotou vybere za partnerku ženu řádově méně atraktivní – stává se to, ale pro chlapa to není zrovna záviděníhodná pozice).

ZAČNI BRÁT TESTY PŘI BALENÍ HOLEK POZITIVNĚ!

Z výše řečeného tedy vyplývá, že pokud tě žena uvedenými způsoby testuje, zvažuje tě jako sexuálního partnera a potenciálního otce svých potomků.

Tím se dostávám, k hlavní myšlence tohoto článku. Osobně prostě neberu testy jako něco negativního – naopak, beru je jako zábavnou interakci, pozvánku ze strany ženy do onoho kolotoče sexuálních her a námluv, které jsou od pradávna spojeny se vztahy mezi mužem a ženou.

Pokud na testy reaguješ s nadhledem, lehkostí a sebevědomím, užíváš si je a bavíš se jimi, máš ten nejlepší předpoklad jimi úspěšně projít.

Moje zkušenosti ukazují, že čím větší sexuální tenze panuje mezi vámi a ženou, tím jsou testy častější a ostřejší. Osobně na rande vždy vystupují z asi 85 procent jako hráč (player, bad boy) a pouze z patnácti procent jako provider (hodnej kluk, podporovatel).

To znamená, že jsem vtipný, zdravě drzý, dávám nepokrytě najevo svou sexualitu a svůj sexuální zájem o ženu – to, že chci být její milenec, ne kámoš.

Abych to nepřeháněl občas ukážu, že jsem i zodpovědný, milý, přátelský a ochotný pomoci (stránka podporovatele). S testováním se setkávám vlastně bez výjimky při každém rande a vlastně si ho fakt užívám. Beru ho totiž jako jasný náznak toho, že má žena o mě sexuální zájem.

Sebevědomí, zdravá dominance a drzost, humor, nadhled, sebeironie. Základy úspěchu.

JAK ÚSPĚŠNĚ PROJÍT TESTEM BĚHEM BALENÍ HOLEK

Jak tedy testy úspěšně projít? Recept je prostej – chce to sebevědomí, nadhled, humor, sebeironii a zejména upřímnost sám k sobě. 

Je dobré si být vědom toho, že nemá cenu si na nic hrát. Každé předstírání totiž ženské nakonec prokouknou – jsou v tom prostě velmi dobré. Samozřejmě všechno zmíněné musí být založeno na zkušenostech. Pokud jich ještě tolik nemáte, některými testy pravděpodobně neprojdete. Neberte to ale jako tragické selhání, spíš opět jako zábavnou součást hry, ve které občas prostě musíte i prohrát. O tom hra je a proto nás tak baví!

Abych vám dal pár praktických příkladů, pojďme se teď mrknout na testy z úvodu tohoto článku. Uvedu u nich vždy reakci, která je podle mě správná a vede k úspěchu (samozřejmě je to jen příklad, buďte kreativní a můžete si vymyslet něco sami), a naopak reakci, která povede k tomu, že dostanete nakopáno do zadku. Tak jdem na to!

PRAKTICKÉ PŘÍKLADY

Holka v klubu pár vteřin potom, co jsi ji oslovil: „Koupíš mi drink? Mám ráda gin s tonikem.“

  • Špatná reakce: Jojo, určitě. Co si dáš? (celý rozzáření a nadšení z toho, že se holka uvolila s vámi komunikovat – chování typického beta samce)
  • Správná reakce: (s potutelným úsměvem). Možná později. Teď mi ho kup ty. Dám si pivko. (skutečně dominantní chlap je „outcome independent“ – nezávislý na výsledku komunikace s holkou. Pokud se holka po této reakci urazí, mávne nad tím s úsměvem rukou a jde oslovit jinou. Dobře ví, že nahánět jednu hezkou holku je tragická chyba.)

Holka na rande s potměšilým úsměvem: „No, ty zrovna nevypadáš, že bys měl rád sport.“ (ačkoli chodíš do posilovny několikrát týdně a je to celkem vidět).

  • Špatná reakce: V panice začneš holku přesvědčovat, jakej jste sporťák: „Ale já fakt makám v posilovně. No dovol!“ Případně se urazíš.
  • Správná reakce: Spráskneš ruce: „No, jsem takovej tlustej vepřík no, ale zase mi v zimě není kosa!“ (smích). Jiná možnost: Jen se ušklíbneš a pokračuješ hovorem na jiné téma. 

Spolužačka, se kterou průběžně explicitně flirtuješ, po tvé úspěšné prezentaci před celou třídou: „Ty jsi nějakej uřícenej. Ses docela zapotil, co?“

  • Špatná reakce: Se špatně skrývanou panikou si začneš kontrolovat zpocené čelo a účes v displeji mobilu. Případně se urazíš a se spolužačkou nemluvíš, protože nechápeš, proč do tebe furt tak otravně reje.
  • Správná reakce: Báro, (položíš jí jemně ruku na rameno), cítím se jak úplnej Zátopek v Helsinkách. Neměla bys trochu iontového nápoje? Jiná možnost: Jen se ušklíbneš a pokračuješ hovorem na jiné téma.

Holka ráno potom, co jsi na prvním randě správně eskaloval, políbil ji a následně jste měli sex: „Fuuu, tak to byl fakt úlet tohleto. To bylo naposledy. Už se to rozhodně nebude opakovat!“

  • Špatná reakce: Začneš se úzkostlivě vyptávat, jestli a kdy ji zase uvidíte. Případně vyžadovat rovnou další termín rande. Případně se urazíš.
  • Správná reakce: Mlčíš. Podíváš se na ni pohledem, z něhož vyzařuje, jak se ti líbí. Pak ji jemně chytíš bradu mezi palec a ukazováček a lehce ji políbíš. Pak pokračuješ hovorem na úplně jiné téma.

Holka, o níž máš zájem a vezeš ji autem domu: „Haha, ty parkuješ hůř než moje babička.“ (potom, co jsi si při paralelním parkování musel najet na dvakrát. Řídíš dobře, ale holt s tímto typem parkování nemáš tolik zkušeností).

  • Špatná reakce: Začneš kvapně vysvětlovat, jak jseš skvělej řidič a že tohleto je prostě jen divná náhoda, protože to auto se chová nějak divně a bla bla bla.
  • Správná reakce: Buď nereaguješ, zaparkuješ a začneš hovor na jiné téma. A nebo odpovíš s humorem: „No, Niki Lauda ze mě už nebude, ale zase umim skvěle vařit.“

Holka na prvním rande: „Ty nejsi zrovna moc vysokej, viď. Kolik měříš?“ (Nejseš žádnej dlouhán. Máš např. kolem 170 cm).

  • Špatná reakce: Jakákoli negativní reakce: urazíš se, znervozníš, začneš reagovat podrážděně, případně ji začneš oplácet poznámkami ohledně jejího tlustého zadku a podobně.
  • Správná reakce: Se smíchem: Jo, jo, jsem úplnej Frodo Pytlík! Pojď, vezmu tě dneska na drink do Dna pytle. Pak změníš téma hovoru.  

Holka z Tinderu po tom, co jsi ji pozval na rande do své čtvrti, abyste byli blízko vašeho bydliště a mohli se snadno přesunout k tobě domů: „Tam nejedu. Neznám tam žádný cool podniky!“

  • Špatná reakce: Přistoupíš na její hru a souhlasíš s tím, že pojedeš za ní, případně o věci začnete dlouze diskutovat a hledat neobratné kompromisy.
  • Správná reakce: Se sebevědomím, jistotou a přehledem: „Neboj, je tady pár skvělých míst. Jsem si jistej, že se ti budou líbit. Tak v 8, ok?“ (pokud odmítne nebo otravně diskutuje, nelámeš si s tím hlavu a rande  zrušíš. Hned zítra si můžeš domluvit rande s jinou atraktivní holkou. Zároveň – podnik, do kterého ji vezmeš, pokud ji přemluvíš, nemusí být vůbec cool. Naopak to může být normální laciná kavárna. To, co je důležité, je konverzace a interakce mezi vámi, ne cenová kategorie podniku.)

Holka potom, co jste ji právě šokovali nějakým sexuálním vtipem (samozřejmě v inteligentní míře drzého sexuálního balení): „Ty jsi debil!“

  • Špatná reakce: Urazit se, případně začít oplácet nadávkami.
  • Správná reakce: Jen se pousmát a pokračovat jakoby nic. Případně se ušklíbnout a holku políbit.
  • Samozřejmě je nutné rozlišovat situaci, kdy je vůči vám holka skutečně verbálně agresivní a častuje vás vulgarismy na základě toho, že má vztek – v tu chvíli je vždycky nutné okamžitě přerušit komunikaci na několik dní (na tohle téma budu psát článek v blízké době).
  • To, že vás žena počastuje nadávkou například v reakci na váš sexuální humor, který je trochu za hranou, je úplně ok. Celkem často se mi stává, že potom, co pronesu něco sexuálně explicitního (například při návštěvě nějaké formální akce řeknu holce, kterou už znám déle a flirtujeme, že „má v těch šatech krásný kozy“, holka reaguje typicky svým „ty jsi ale debil“. Většinou pak netrvá dlouho a políbíme se, a ten večer skončíme v posteli. 
STAŇ SE SKUTEČNÝM KROTITELEM VŠECH ŽENSKÝCH TESTŮ! ZÍSKEJ TRÉNINK S KRISTÝNOU!

TESTY SI PROSTĚ UŽÍVEJTE

Takže příště, až vás žena začne testovat, berte to jako začátek sexuálního rituálu mezi vámi. Stačí trocha zkušeností, sebevědomí, nadhled a humor a i díky testům (tedy jejich úspěšnému překonání) skončíte spolu v posteli. Pamatujte, nikdy se neřiďte tím, co žena říká, ale jak se chová (toto pravidlo platí při balení).

 Jo, a ještě jedna důležitá poznámka – nemyslete si, že testy po tom, co holku sbalíte, končí! Ženy testují své muže i v dlouhodobých vztazích – neustále zkoušejí jejich sílu, sebevědomí a dominanci. Spousta chlapů totiž v dlouhodobých vztazích zleniví a pomalu ztrácejí své mužské kvality. 

Takže se připravte na to, že pokud kolem sebe budete mít ženy, co o vás mají sexuální zájem, případně s vámi mají sexuální vztah, testy vás budou provázet až do smrti. O to větší důvod brát je jako něco, co je vlastně docela fajn a zábavná věc.

LOVU ZDAR!

DOTAZY: info@lovcuvdenik.cz

3 Comments

  • Skvělej článek. Díky!

  • Cumim!

  • Děkuju. Lovu zdar!

One Pingback

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *