BUĎ KROTITEL ŽENSKÝCH TESTŮ!

Ženské testy mohou být důvodem, proč se ti holka po prvním rande už neozývá. Staň se jejich krotitelem! Jak na to ti ukážu na LOVCOVĚ WEBINÁŘI S KRISTÝNOU. ZÍSKEJ ZÁZNAM WEBINÁŘE.

UŽ NIKDY NEDOPUSŤ, ABY SE TI ŽENSKÉ TESTY STALY PŘEKÁŽKOU SBALENÍ KRÁSNÉ ŽENY!

ZÍSKEJ PRŮVODCE→

ZÍSKEJ PRŮVODCE (SK)→

TEST #01:

Na prvním rande se mě zeptala, kolik holek jsem měl v posteli. S úsměvem jsem jí řekl, že žádnou, protože preferuji intimní radovánky na netradičních místech, takže kdyby se mě zeptala na třeba záchody v letadle, tak by to byla…no, vlastně taky nula, protože se bojím lítat a když se bojím, nemůžu mít erekci. Pak jsem se jí zeptal, jestli ona měla někdy sex v letadle. Začala se smát a bavili jsme se pak o sexu v dopravních prostředcích.

Z osobního tréninku s Lovcem

MOJE REAKCE: PĚKNĚ, CHLAPE. TO JE JEDNA Z MOŽNÝCH SPRÁVNÝCH REAKCÍ NA ŽENSKÝ TEST. (DOTAZ NA POČET MILENEK JE DE FACTO ŽENSKÝM TESTEM) DALŠÍ TESTY NAJDEŠ NÍŽE.

CHCEŠ REAGOVAT NA ŽENSKÉ TESTY S PŘEHLEDEM A SEBEVĚDOMÍM? ZJISTI JAK NA TO!

TEST #02:

Byl jsem na rande s kránou holkou. Začali jsme se bavit o sexu a ona se mě zeptala, kolik času trvalo moje nejdelší období v životě bez sexu. Nechtěl jsem vypadat trapně, tak jsem řekl, že tři týdny. No, a pak jsem se radši opravil, že vlastně pár měsíců. Ona se pak po zbytek rande chovala divně a na sms už potom nereagovala. Prostě mě ghostla.

Fanoušek Lovcova deníku.

MOJE REAKCE: CHLAPE, TO BYL ŽENSKÝ TEST. MĚL JSI ODPOVĚDĚT ZCELA JINAK. KDYBYS BÝVAL REAGOVAL LÉPE, UŽ JSI MOHL MÍT TU ŽENU V POSTELI A PŘÍPADNĚ VE VZTAHU. IDEÁLNÍ REAKCÍ BY BYL MIMO JINÉ TŘEBA VTIP: “JSEM JEŠTĚ PANIC. MÁMA MI NEDOVOLILA SE BAVIT S HOLKAMA.”

PROTO JSEM PRO TEBE PŘIPRAVIL WEBINÁŘ: LOVCŮV PRŮVODCE ŽENSKÝMI TESTY S KRISTÝNOU!

CO TĚ NA ČEKÁ V ZÁZNAMU WEBINÁŘE

PŘES DVĚ HODINY intenzivního výkladu v 10 KAPITOLÁCH a zodpovídání otázek na téma rozpoznávání a zvládání ženských testů včetně praktických ukázek s Kristýnou.

Prozradím ti následující:

  • CO JSOU ŽENSKÉ TESTY.
  • TESTOVANÉ OBLASTI A MUŽSKÉ VLASTNOSTI.
  • JEDNOTLIVÉ TYPY ŽENSKÝCH TESTŮ.
  • JAK ROZPOZNAT ŽENSKÉ TESTY BĚHEM KOMUNIKACE TVÁŘÍ V TVÁŘ I ONLINE.
  • CHYBNÉ REAKCE NA ŽENSKÉ TESTY – PROČ NEFUNGUJÍ.
  • SPRÁVNÉ REAKCE NA ŽENSKÉ TESTY – JAK SPRÁVNĚ PROJÍT JAKO LOVEC.
  • ŽENSKÉ TESTY PŘI OSLOVENÍ ŽEN (STUDENÉM BALENÍ).
  • ŽENSKÉ TESTY PŘI KOMUNIKACI PŘES ZPRÁVY A TELEFON.
  • ŽENSKÉ TESTY BĚHEM PRVNÍHO A DRUHÉHO RANDE.
  • ŽENSKÉ TESTY V DLOUHODOBÉM VZTAHU.
STAŇ SE KROTITELEM ŽENSKÝCH TESTŮ. S KRISTÝNOU TI UKÁŽEME, JAK NA TO!

TEST #03:

Ona mi přes Whatsapp navrhla, ať jdeme na první rande pomáhat jejím kamarádům stavět kulisy pro představení jejich divadelního spolku. Strašně se mi líbila. Chtěl jsem jí udělat radost, tak jsem souhlasil. Celý večer jsem tam tahal kulisy a ona mě pak jednomu herci představila jako svého kamaráda. Po pár drincích se s ním pak dokonce začala líbat!

Sledující Lovcova deníku

MOJE REAKCE: CHLAPE, TO POZVÁNÍ BYL VLASTNĚ ŽENSKÝ TEST ZKOUŠEJÍCÍ TVÉ SEBEVĚDOMÍ A SCHOPNOST VÉST. MĚL JSI TRVAT SEBEVĚDOMĚ NA RANDE VE DVOU V KAVÁRNĚ ČI BARU.

ŽENY BĚHEM SVÁDĚNÍ TESTUJÍ MUŽE

Ženy musí být při výběru sexuálního partnera – tedy potenciálního otce svých potomků – mnohem opatrnější než muži. Jejich investice do případného rodičovství je neporovnatelně větší nežli u mužů. Z tohoto důvodu ženy testují muže při oslovení, na rande i při komunikaci přes zprávy a telefon.

Pomocí ženských testů zkoušejí tvoje sebevědomí, odvahu, uvolněnost, humor a chlapský nadhled, asertivitu, integritu, pravdomluvnost, autentičnost. Zkrátka zkoumají, zda jsi opravdu natolik atraktivní chlap, aby stálo za to s tebou vlézt do postele a případně zahájit vztah.

PUSŤ SE DO TOHO! ZÍSKEJ OBSAH WEBINÁŘE! LOVU ZDAR!

Prodejní formulář je vytvořen v systému SimpleShop.cz.
Prodejní formulář je vytvořen v systému SimpleShop.cz.

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *