Sbal krásku ve svém sociálním okruhu!

Sbal krásnou kolegyni, spolužačku, známou!

ZJISTI, JAK SBALIT KRÁSNOU KOLEGYNI, SPOLUŽAČKU ČI ZNÁMOU Z TVÉHO SOCIÁLNÍHO OKRUHU!

ZÍSKEJ KURZ→

ZÍSKEJ KURZ (SK)→

Jedny z nejkrásnějších žen, s nimiž jsem měl v minulosti vážné dlouhodobé vztahy i krátké milostné románky, pocházely z mého sociálního okruhu. Některé z nich nikdy nepoužívaly Tinder. Kdybych je býval oslovil jako cizí dámy na ulici, možná by mi nedaly kontakt. Nicméně jako s kolegyněmi, spolužačkami či známými jsem mohl postupně budovat vzájemnou atraktivitu.

Většina forem balení je v dnešní době složitější než dříve. KROMĚ BALENÍ V SOCIÁLNÍM OKRUHU. TO SE NAOPAK DÍKY SLABŠÍ SPOLEČENSKÉ KONTROLE SEXUALITY STÁVÁ SNADNĚJŠÍM! PROTO JSEM PRO TEBE PŘIPRAVIL KURZ SBAL KRÁSKU VE SVÉM SOCIÁLNÍM OKRUHU!

CO TĚ V KURZU ČEKÁ

  • Přes 2 a půl hodiny velmi intenzivního výkladu na téma jak správně balit krásné ženy ve svém sociálním okruhu.
  • Video záznam kurzu, audionahrávka kurzu, 90 stran poznámek ke kurzu ve formátu pdf.

V KURZU SE DOZVÍŠ NÁSLEDUJÍCÍ

  • LOVCOVU KOMPLEXNÍ, 4FÁZOVOU STRATEGII, JAK POSTUPNĚ BUDOVAT ROMANTICKO-SEXUÁLNÍ ATRAKTIVITU U KOLEGYNĚ, SPOLUŽAČKY, ZNÁMÉ.
  • JAK SE POZITIVNĚ ODDĚLIT OD KONKURENCE JINÝCH MUŽŮ V TVÉM SOCIÁLNÍM OKRUHU A PORAZIT JI V SOUTĚŽI O DANOU ŽENY.
  • SEZNAM KARDINÁLNÍCH CHYB PŘI BALENÍ V SOCIÁLNÍM OKRUHU – VYHNI SE JIM!
  • SPECIFIKA A MOŽNÁ ÚSKALÍ BALENÍ V SOCIÁLNÍM OKRUHU – BUĎ SI JICH VĚDOM JAKO CHYTRÝ, POUČENÝ CHLAP!
  • STRATEGIE, JAK CHYTŘE ROZŠIŘOVAT SVŮJ SOCIÁLNÍ OKRUH A TÍM PÁDEM POZNÁVAT NOVÉ ATRAKTIVNÍ ŽENY.
  • LOVCOVY PŘÍPADOVÉ STUDIE – PŘÍKLADY Z MÉ HISTORIE BALENÍ V SOCIÁLNÍM OKRUHU (PROZRADÍM TI DETAILY PŘI ZACHOVÁNÍ ANONYMITY DANÝCH ŽEN).
  • ODPOVĚDI NA TVÉ DOTAZY, NÁMĚTY, NÁZORY ZASLANÉ PŘEDEM NEBO POLOŽENÉ BĚHEM WEBINÁŘE – VYUŽIJ TUTO VÝHODU WEBINÁŘE OPROTI KURZŮM ČI E-KNIHÁM!

POZOR – TOTO OD KURZU NEČEKEJ!

Lovcův deník a Lovcův trénink nikdy nebyly, nejsou, ani nebudou o sbalení jedné, specifické ženy jednorožce! Vždy naopak budou o získání mentality hojnosti v oblasti balení žen a vztahů s nimi – zkrátka o schopnosti svádět a přivést si do života kdykoli nějakou krásnou ženu nebo ženy jako milenky či případně přítelkyně. Z tohoto důvodu se na webináři nedozvíš:

  • Jak sbalit jednu specifickou ženu jednorožce, do níž jsi zakoukaný a která o tebe nemá zájem například z toho důvodu, že je zadaná s jiným mužem, či zkrátka nejsi její typ apod.
  • Jak sbalit například kolegyni, která se ti líbí dlouhodobě, ovšem ve vzájemné komunikace jsi již bohužel provedl sérii kardinálních chyb, které vedly k tvému zařazení do její kamarádské zóny, případně na seznam neatraktivních kolegů / známých, kteří u ní do budoucna nemají šanci.

LOVU ZDAR!

Prodejní formulář je vytvořen v systému SimpleShop.cz.
Prodejní formulář je vytvořen v systému SimpleShop.cz.

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *