2 věci, co okamžitě zlepší tvoje balení

Zlepši radikálně svoje šance na sbalení atraktivních holek během 2 dnů!

Oční kontakt - zásadní věc.
Oční kontakt – zásadní věc.

Zdravím všechny čtenáře Lovcova deníku! Chci vám poděkovat za vaši podporu projevenou čteností tohoto blogu i obrovskym zájmem o mou e-knihu LOVCŮV TRÉNINK: Sbal ji, mějte sex!, kterej mě vážně překvapil. Sakra, moc si toho vážim!

Jsem rád, že máte v plánu na sobě makat a zlepšovat svoje schopnosti ohledně balení holek a obecně i dosahování úspěchu v životě. Jsem na vás hrdej, že chcete vzít zodpovědnost za svoji spokojenost a radost do vlastních rukou a tím pádem se odlišit od masy průměrných chlapů, kteří se utápějí ve fňukání a mentalitě oběti.

ODMĚNA PRO VÁS

Jako odměnu za vaši přízeň tu pro vás mám tip, jak zásadně zlepšit svoje balení během dvou dnů. Během dvou dnů? Není to bullshit? Ne. Samozřejmě nezapomínejme, že zlepšování se v balení holek představuje komplexní proces, během něhož musíš ovládnout mimo jiné následující:

Jasně. Zlepšování se v těchto oblastech vyžaduje dlouhodobou a soustavnou práci. Na této cestě tě povedu v rámci svého kurzu Lovcův trénink

Nicméně existují i oblasti, v nichž se můžeš zlepšit relativně rychle a dopad ve formě většího úspěchu při balení bude patrný takřka okamžitě.

DVĚ ZBYTEČNÝ CHYBY

Nedávno jsem položil okouzlující holce jménem Lucie, se kterou chodím, tento dotaz:

„Co jsou podle tebe zásadní a přitom úplně zbytečné chyby, které chlapi při balení dělaj, a kterým by se při tom mohli snadno vyhnout? Případně by je mohli velmi snadno napravit?“

Charakter tohoto dotazu automaticky vyloučil chyby jako třeba nízké sebevědomí, jelikož tento nedostatek nesplňuje charakteristiku něčeho, co se dá snadno napravit. Tam je potřeba dlouhodobá soustavná práce. Šlo mi opravdu o zjištění chyb, které se dají vyřešit během minimálního časového úseku.

Lucie se zamyslela a odpověděla:

PŘÍŠERNÉ HADRY

„Spousta chlapů dělá chybu v tom, že se prostě neumí oblíkat. Maj na sobě příšerný věci. Tohle je něco, co zabije mou chuť s daným chlapem něco mít a bohužel je strašně obtížné nebo skoro nemožné tento první dojem nějak zvrátit. “

Jo, souhlasim. Jednoduchá a při tom fatální chyba, která často chlapa u holky diskvalifikuje během prvních několika vteřin. Frajer prostě ve svých představách přijde vymóděnej jak Versace, doufaje, jak z něj holka bude totálně mokrá, a při tom ona už při pozdravu v duchu obrací oči v sloup a prosí boha, aby to martyrium bylo co nejdříve u konce a ona mohla zdrhnout z obskurního šapitó toho módního klauna.

Když chodíš na rande vymóděnej jako klaun, tak tvůj život bude nevyhnutelně cirkus. Je to tak.
Když chodíš na rande vymóděnej jako klaun, tak tvůj milostnej život bude nevyhnutelně posranej cirkus.

MÓDNÍ MASAKRY

Nic naplat, sexuální atraktivita představuje oblast, kde první vnější dojem hraje obrovskou roli. Můžeš lomit rukama k nebi, jak chceš, a dštít síru na povrchnost a marnotratnost, stejně s tím nic neuděláš. Pokud přijdeš na rande oblečenej jak klaun, tak pravděpodobně budeš v noci prcat maximálně svého plyšovýho žabáka. Neříkám, že špatně oblečenej chlap nikdy nebude mít sex. Možná bude, ale určitě ho to bude stát mnohem více času a úsilí, než by musel vynaložit, kdyby na svým vzhledu trochu zamakal.

Kde leží kořeny nejběžnějších módních masakrů? Tady je krátkej výčet nejčastějších klasických prohřešků:

  • Nepadnoucí neforemný oblečení – příliš plandající nebo naopak příliš těsný trika, košile…
  • Starý, ošuntělý hadry, v nichž chlap působí jak vágus žebrající o bůra „na lístek na vlak na cestě za maminkou“.
  • Legendární masakry jako nechvalně proslulé ponožky v sandálech.
  • Oblečení zcela nevhodné pro danou příležitost (například sportovní hadry v nočním baru apod.) – například nechvalně proslulé Rejoice kalhoty a podobný zrůdnosti.
  • Zkrátka nevkus – podivné, nevkusné barvy, vzory. Nemoderní oblečení. Cirkusoidní kombinace barev a vzorů.

CO S HADRAMA, KDYŽ JSI ZAČÁTEČNÍK

Pokud tě oblast módy a hadrů absolutně nezajímá, hraj na jistotu! Ať jsou hadry pro tebe alespoň neutrálním činitelem, kterej ti to neposere. Sázej na následující:

  • Jednoduchost – černé, nebo modré džíny a k tomu jednoduchá košile s dlouhým rukávem – černá, bílá nebo modrá (vyser se na komplikovaný vzory).
  • Dobře padnoucí střih – ať to na tobě zkrátka neplandá a zároveň ať ti to nesvírá bradavky a koule, že budeš mít pocit jak princezna v korzetu.
  • Čistota, novost a dobrá kvalita – na rande choď prostě v hadrech, které jsou čerstvě vyprané, relativně nové (staré maximálně rok) a alespoň v určitém ohledu kvalitní.

CO S HADRAMA, KDYŽ SI VÍC VĚŘÍŠ

Ve chvíli, kdy v této oblasti trochu pokročíš, zjistíš, že hadry mohou být i tvým trumfem v rukávu, kterým holku pozitivně zaujmeš nejen během randění, ale i třeba během studeného balení. Zopakujme si, co je obecně pro holky atraktivní:

  • Originalita a nevšednost v pozitivním slova smyslu – vypadej jinak a lépe než šedivá masa ostatních chlapů. Ženský prostě láká originalita, tajemnost, příslib neočekávanejch dobrodružství. Takovou auru můžeš vyzařovat nejen skrze své chování a komunikaci, ale i skrze svůj vzhled a oblečení.
  • Sebevědomí a uvolněnost – nepřeháněj to s fintěním jinak budeš působit jako gay nebo trouba s narcistní poruchou osobnosti.

Osobně mám takový přístup, že si  vytvářím  svůj osobitý styl, kterým se odlišuju od šedivé masy průměrných chlapů, kteří na oblíkaní kašlou. To zahrnuje například:

  • Nosím kvalitní, dražší oblečení, které mi dobře sedne.
  • Nosím kvalitní vysoké, kožené boty, nebo kvalitní tenisky, které jinak holky vidí na chlapech jen zřídka.
  • Mám rád kvalitní, dobře padnoucí a dražší bundy: džísky, bombery, kožené křiváky, kabáty apod.

Zde se dá specificky jen těžko radit, protože záleží i na cílovém publiku, na které se zaměřuješ. Jiným stylem zaujmeš atraktivní studentku filosofický fakulty a jiným stylem zase sexy prsatici s umělýma kozama trávící víkendový odpoledne ve Starbucks v obchodním centru. Každý si prostě musí najít svůj styl dle svého daného cílového publika.

BUĎ SHOPPING GUY NA JEDEN DEN!

V tomhle smyslu mám pro tebe jednu ultimátní radu. Urči si kamarádku ve svý friendzone, která ti přijde atraktivní a jejíž typ a styl ti vyhovuje – rád bys prostě balil podobný holky. Tuto holku pozvi na společné nákupy. Já vim, já vim, jedním ze železných pravidel je, “nikdy nedělej shopping pitomce pro svou kamarádku ve friendzone”. Buď milenec, ne kámoš. To je moje zlatý pravidlo. Zde ovšem udělej výjimku! Využij toho, že holky mají vkus a zajímaj se o módu. Nech si poradit. Šance, že poté svým stylem zaujmeš i další podobné holky se zvýší! Během jediného dne věnovaného nákupům tak zlepšíš svoje základy pro balení.

OČI JSOU ZÁKLAD

Druhá chyba, kterou Lucie zmínila, zní takhle: Oční kontakt, oční kontakt, oční kontakt.

Spousta chlapů prostě nezvládá tuto naprosto esenciální dovednost a kvalitu pro úspěšné balení: sebevědomý, uvolněný, intimní oční kontakt.

Lucie vypráví: „Mám zkušenosti s tím, že i profesně úspěšní chlapi (např. úspěšní podnikatelé) nejsou na rande schopni koukat mi sebevědomě a zpříma do očí. Dívají se buď mimo, což působí takovým rozptylujícím dojmem, nebo dolů, což působí strašně stydlivě a nesebevědomě.”

TRÉNUJ OČNÍ KONTAKT

Jo, špatnej oční kontakt je prostě zabiják atraktivity. Můžeš mít jinak zvládnutý základy pro balení, bejt sebevědomej, úspěšnej chlap, ale když se nedokážeš holce sebevědomě a intimně podívat do očí, je to většinou konečná.

Oční kontakt nezlepšíš tak rychle jako své oblíkání. Vyžaduje to delší trénink. Nicméně už v momentě, kdy se na něj začneš více soustředit, se projeví výsledky. Proto i on patří do oblasti základů pro balení, které můžeš radikálně zlepšit během krátké doby, v podstatě jednoho dne.

Jak na oční kontakt? Více najdeš v této kapitole.

 Lepší hadry a intimní oční kontakt. Začni na nich makat, ať se výsledky dostaví co nejdřív v novym roce!

LOVU ZDAR V ROCE 2020!

Dotazy : info@lovcuvdenik.cz

2 Comments

  • hi there
    I have just checked lovcuvdenik.cz for the ranking keywords and seen that your SEO metrics could use a boost.

    We will improve your SEO metrics and ranks organically and safely, using only whitehat methods, while providing monthly reports and outstanding support.

    Please check our pricelist here, we offer SEO at cheap rates.
    https://www.hilkom-digital.de/cheap-seo-packages/

    Start increasing your sales and leads with us, today!

    regards
    Hilkom Digital Team
    support@hilkom-digital.de

  • Hello Partners,

    The Finance Investment arm of our company is seeking interested partners in need of alternative funding for long term capital projects, business development or new business start ups. Our managed portfolio has an excess pool in private funds for viable project financing,

    We specialize in Financial Investments in all Public and Private sectors and currently wish to invest in any viable Project presented by you after due diligence review. Contact me directly to know how we can provide Investment assistance to you or your organization.
    Regards

    Adrian Baines
    Northwest Capital
    ab4nwcapital@gmail.com

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *