Přestaň kurva fňukat!

Kromě coviďácký pandemie zažíváme i další epidemii – nákazu fňukáním, pesimismem a mentalitou oběti. Co s tím?

Asertivní holky a fňukající chlapi - trochu tragikomickej obrázek současný doby.
Epidemie fňukání na postupu. Fňukající chlapi a asertivní ženy. To je realita dnešní doby.

MOTIVAČNÍ STRÁNKA A METODA

Chceš bejt úspěšnej v oblasti balení holek, vztahů s nimi a rovněž obecně v životě? Tak potřebuješ dvě věci:

  • Motivační stránku
  • Správnou metodu – tu tě naučím v rámci knihy Lovcův trénink.

Hodně koučů v oblasti balení dělá tu chybu, že se zaměřuje převážně na motivační stránku. Říkaj ti: „Dělej, jdi do toho! Oslovuj holky, zvi holky na rande, dostaň se z friendzóny. Pochlap se!“ Problém spočívá v tom, že takovýto motivační výplach je ti k ničemu, pokud neděláš věci správně – nemáš tu správnou metodu. Z toho důvodu se v Lovcově deníku hodně zaměřuju na správný metodický postupy. Vidět to můžeš třeba v kapitolách, kde říkám:

ULIMÁTNÍ MOTIVAČNÍ RADA

Takhle vypadá metodika. V této kapitole se ovšem zaměřím na druhej předpoklad úspěšnýho lovce – tedy na motivační stránku. Když jsem se zamýšlel nad tím, jakou ultimátní a univerzální motivační radu bych dal většině dnešních chlapů, volba se ukázala velmi jasná: 

PŘESTAŇ KURVA FŇUKAT!

Ufňukaný kluci - sociální sítě se jimi jen hemží...
Ufňukaný kluci – sociální sítě se jimi jen hemží…

UFŇUKANÁ GENERACE

Jsme ufňukaná generace. Generace mamánků a ufňukánků. Minimálně počínaje mileniály, ale mám takové podezření, že už i generace rodičů mileniálů narozená na přelomu 50. a 60. let trpí tímto syndromem. To předchozí generace lidí, co zažily krizi ve 30. letech a druhou světovou, má mnohem větší koule. Co mám vlastně na mysli, když mluvím o fňukání? V kontextu chlapů a jejich přístupu k ženám, balení a vztahům zejména toto:

  • Neustálý stěžování si, že holky nejsou takový, jaký by měly bejt (tzn. jaký chci, aby byly).
  • Neustálý omlouvání vlastní pasivity, lenosti a strachu větou: ˇ“Ženský jsou stejně divný, žádná mě nechce, tak co bych se snažil. Seru na to! LOL!“
  • Přílišný prožívání a zveličování svý emocionální újmy: „Do prdele, moje jediná princezna se se mnou rozešla! Časoprostor se hroutí a solární systém pohlcuje černá díra!“
  • Vyzdvihování vlastních nedostatků jako něčeho, co je vlastně zajímavé a hodnotné a ženské by to měly ocenit. (Máš ráda podivínský, introvertní nerdy? Jestli jo, zvedni ruku, jestli ne, zvedni svoje standardy!)
  • Silná mentalita oběti: „Za moje problémy a neúspěchy může vždycky někdo jinej: společnost, příroda, osud, maminka, uprchlíci, umaštěnej chlap ve vlaku, co mě tenkrát osahával!“

Do jistý míry tohle všechno chápu. Sám jsem v období mezi 20. a 30. rokem života trpěl určitou mírou mentality oběti: „Mám to těžší, než kamarádi, co se narodili do bohatý rodiny. Sakra, dokončil jsem vejšku zrovna v roce ekonomický krize. Život není fér! A blably blably bla bla bla!“

Naštěstí jsem si časem uvědomil, že toto uvažování představuje velmi nezdravý, toxický přístup k životu, vědomě jsem pracoval na jeho odstranění a časem se mi podařilo se ho zbavit. Více v této kapitole.

Přestaň kurva fňukat!

3 TYPY FŇUKEN

Pojďme se teď mrknout na pár jednotlivých typů ufňukanců:

REZIGOVANÁ FŇUKNA

V dnešní korektní a genderově vyvážený době nemá cenu balit holky. Proč to dělat, když o to stejně nestojej?”

Blbost. I v dnešní době je na chlapovi, aby udělal první krok. Jasně, realita balení a chození s holkama se změnila. Pravidla a rady, který fungovaly v minulym století, už neplatěj. Vzdělávej se a trénuj balení holek. Když budeš línej zvednou zadek, bude to mít dva možná efekty:

  1. Zůstaneš osamělym klaunem, kterej si pravidelně užívá sexu tak akorát se svojí pravačkou.
  2. Uloví si tě ženská o mnoho řádů méně atraktivní, než jsi ty sám.
Značná část moderní popkultury – institucionalizovaný fňukání přetavený ve výnosnej byznys. “Brečim na pláži, dejte mi lajk na Instáči!”

FRUSTROVANÁ FŇUKNA

Ženskejm se dneska nedá věřit. Všechny jsou to mrchy! Když už, tak si raději sbalím nějakou (pod)průměrnou. Ta mi neuteče!

Blbost. Ženský nejsou mrchy, akorát realita vztahů s nimi se změnila. Stejně jako zmizelo celoživotní zaměstnání, i celoživotní vztahy se stávaj minulostí. Ženský iniciujou 70 % rozvodů a rozchodů. Je na tobě, aby ses vzdělával a zlepšoval v této oblasti. Najít si „průměrnou holku“ představuje debilní a naivní řešení Beta chlapa. I průměrně a podprůměrně vypadající holky mají dostatek dalších nápadníků. Nauč se balit holky, udržuj vztah s více holkama nebo makej na sobě a na kvalitě svého monogamního vztahu, jinak budeš v budoucnu nepříjemně překvapenej!

LÍNÁ FŇUKNA

Jsem tlustej. Jsem moc hubenej. Jsem chudej. Mám vadu řeči. Strejda na mě byl zlej, když jsem byl kluk. Mám malý sebevědomí. Jsem introvert. Mám smůlu. Svět je na mě zlej a já s tím nic neudělám!”

Blbost. Pokud je ti víc než 18 let (nejsi dítě) a žiješ v Český republice (tedy ne v Severní Korei apod.) všechno špatný v tvym životě je jen a jen tvoje chyba! Přestaň kurva fňukat a něco s tím udělej!

MOTIVAČNÍ RADA: ZAČNI MAKAT!

Chceš svůj život posunout dál, chceš úspěch v oblasti vztahů s ženami a v jakékoli další oblasti? Předtím, než začneš studovat, testovat a nacházet ten správnej metodickej přístup pro dosažení úspěchu si v hlavě opakuj tuhle mantru: „Přestaň kurva fňukat a začni na sobě makat!

Prezentování nedostatků jako něčeho, na co jsem pyšnej: “Jsem stydlivej podivín. Chete mě?”. “Neumim to s ženskejma a mam s nima milion špatnejch zkušeností, tak si užívám. Chcete mě?”

VLASTNOST A PROBLÉM

V tomto ohledu je potřeba rozlišovat mezi vlastností a problémem. Každý se rodíme s nějakými predispozicemi a vlastnostmi. Na vlastnostech jako takových není nic špatného, představují prostě přirozený rys naší osobnosti. Ve chvíli, kdy na základě vlastnosti vzniká problém, doporučuju přestat lpět na své vlastnosti jako na rysu, ohledně něhož si buduju nějakou falešnou hrdost, ale naopak se snažit problém vyřešit. Pár příkladů:

  • Vlastnost: Jsem introvertní nerd a jsem na to hrdej. (Ok, nic proti tomu. Na introverzi není nic špatnýho.)
  • Problém: Jsem introvert. S nikým jsem nechodil už pár let a sex jsem měl naposled loni – sám se sebou. (Máš problém. Začni makat na svých komunikačních dovednostech.)
  • Vlastnost: Mám pomalej metabolismus a 20 kg nadváhy. (Ok, v pořádku. Není, zač se stydět. Některý lidi mají prostě vrozenej pomalejší metabolismus.)
  • Problém: Kvůli nadváze mám zdravotní potíže a holky se mi smějou, když je oslovím. (Máš problém. Přestaň fňukat a začni ho řešit. Přestaň žrát nezdravý jídlo. Začni jíst zdravěji a cvič minimálně hodinu každých 48 hodin.)
  • Vlastnost: Mám vrozenou vadu řeči. (Ok, není, zač se stydět. U některých jedinců se prostě vyvine vada řeči. Sám jsem do svých cca 20 let ráčkoval.)
  • Problém: některý holky se mi smějou, když jim řeknu: „Ahoj, pjosím tě, jád bych tě pozval na jomantickou pjocházku, během níž zažijeme i jemné ejotické dobjodjužství.“ (Máš problém. Začni ho řešit – jdi k logopedovi a začni trénovat každej den správnou výslovnost.)

MOTIVAČNÍ RADA NA ZÁVĚR

Kromě mamánkovské výchovy a rozmazlování existuje ještě jeden zdroj vlivů, které v nás neskutečným způsobem podporují fňukání. Jde o značnou část moderní populární kultury.

  • Hlavní hrdinové mnoha seriálů a filmů spadají do kategorie ufňukaný Beta chlap.
  • Mnoho seriálů a hudebních klipů předkládá onen klasický nezdravý přístup ke vztahům „Rozešla se se mnou přítelkyně. Brečím na pláži jak malý dítě, cpu se čokoládou a doufám, že mi želva ukousne péro! Sledujte mě na Instáči!“

Nechci tím říct, že chlap by měl být vždy jen necitlivý terminátor. Samozřejmě by měl umět dávat najevo city, emoce i zranitelnost. To, co nám ovšem cpe významná část moderní populární kultury, je prostě čiré fňukání přetavené v byznys.

Ultimátní motivační rada na závěr tedy zní:

Přestaň kurva konzumovat ufňukanou moderní popkulturu! (Nebo ji aspoň neber vážně).

LOVU ZDAR!  

Dotazy: info@lovcuvdenik.cz

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *