Požíračky chlapů #02

Často velmi atraktivní, inteligentní, zábavný, skvělý v posteli, ale nikdy vhodný pro dlouhodobej vztah. Takový jsou sériový monogamistky známý též jako požíračky chlapů.

Požíračka chlapů a její kluci...
Požíračka chlapů a její kluci…

minulym díle tohoto dvoudílnýho seriálu jsem vám představil speciální typ holek nazvanej sériový monogamistky (a někdy nelichotivě požíračky chlapů) a jejich základní rozpoznávací charakteristiky. V tomhle díle se mrknem na to, co vás pravděpodobně ve vztahu s nimi čeká. Taky vám dám pár tipů, jak k těmto holkám přistupovat.   

JAK VYJDEŠ ZE VZTAHU SE SÉRIOVOU MONOGAMISTKOU

Jak jsem psal v minulý kapitole, pokud vstoupíš do vztahu se sériovou monogamistkou, měl bys počítat s tím, že váš vztah bude dřív nebo později ukončen z její strany a to často zcela náhle a bez pochopitelnýho důvodu. Jakej efekt bude na tebe vztah se sériovou monogamistkou mít, do značné míry záleží na tom, zda jsi Beta chlap, Alfa chlap, nebo Alfa 2.0. Jakej typ chlapa jsi, můžeš zjistit v této kapitole.

  • Beta – po ukončení vztahu budeš pravděpodobně zdrcenej a budeš zažívat někokaměsíšní trýznivé depresivní období. Svou ex budeš dlouhou dobu ještě parně nahánět.
  • Alfa – po ukončení vztahu budeš plný vzteku a frustrace. V závislosti na své povaze se  možná budeš mstít, v horším případě zakysneš vůči ženám obecně.
  • Alfa 2.0 – pouze v tomto případě pravděpodobně vyjdeš z kontaktu a vztahu se sériovou monogamistkou s čistým štítem. V nejhorším tě její odchod trochu píchne u srdce (sex s ní byl skvělej), ale v životě máš dost dalších žen, takže není třeba propadat depresi.

CO ČEKAT VE VZTAHU SE SÉRIOVOU MONOGAMISTKOU

Sériový monogamistky nijak neodsuzuju a ani neodrazuju od navazování vztahů s nima. Pokud do toho však půjdeš, měj na paměti následující:

  • Váš vztah nebude permanentní a pravděpodobně ani dlouhodobý.
  • Váš vztah bude ukončen z její strany a dost možná zcela náhle, bez varování, v horším případě ještě zcela necitlivě.
  • Když váš vztah skončí, budeš muset být okamžitě schopen se přesunou k dalším ženám a svoji ex nenahánět, jinak se z toho posereš.
  • Nejhorší chybu uděláš, pokud si budeš myslet, že jsi superman – tzn. že přesvědčíš sériovou monogamistku, abyste spolu prožili svou Disney pohádku a ona byla už navždy jen s tebou.

JAK PŘISTUPOVAT K SÉRIOVÉ MONOGAMISTCE

Jedná se často o velmi atraktivní holky, které dobře vědí, co se chlapům líbí jak při konverzaci, tak při sexu. Pokud se rozhodneš navázat intimní kontakt se sériovou monogamistkou, ocitneš se v roli Odyssea poslouchajícího zpěv sirén. Stejně jako on by sis tu krásnou píseň měl užívat připoutaný k pomyslné lodi svých znalostí žen a schopností v oblasti balení a vztahů – jinak ti hrozí, že ztroskotáš a budeš sežrán zaživa (nebo utancován, nebo uprcán k smrti, už si nepamatuju, co sirény těm nebohejm námořníkům prováděly, hehe).

Osobně se v kontaktu s těmito sirénami držím těchto zásad:

  • Do vztahu vstupuji pomalu, postupně a opatrně (jako ostatně s každou ženou)
  • Zároveň sleduji náznaky charakteristik chování sériové monogamistky.
  • Držím se vždy zákonu Minimální snahy a nezávislosti na výsledku.
  • Sériovou monogamii považuju za naprosto nejnevýhodnější podobu vztahů pro chlapy – jelikož je iniciována i ukončena holkou.
  • Z tohoto bych se sériovou monogamistkou nikdy nevstoupil do monogamního vztahu.
  • Udržuji s nimi pouze otevřené, nemonogamní vztahy FB či méně vážné (low-end) MLTR popsané v této kapitole.
  • Jejich vychloubání se ohledně “cool” životního stylu a obecně vlastně cokoli říkají beru vždy s nadhledem a rezervou.
  • Jakmile se u nich projeví jejich typická emoční nestálost a náladovost, jakékoli drama zásadně netoleruju a okamžitě s nimi přerušuju kontakt metodou soft next.
  • Pokud sériová monogamistka vztah se mnou ukončí, nelámu si hlavu s tím, co jsem dělal špatně. Vím, že by se takto rozešla s každým, protože dřív nebo později ji každý vztah začne nudit. Nějakou dobu (minimálně čtyři měsíce) absolutně zmizím z jejího života a vůbec ji nekontaktuji. Potom, v případě, že nemá nového přítele a není v NRE (fáze energie z nového vztahu), se jí zkusím znovu ozvat a znovu na nějakou dobu navázat náš přerušený sexuální vztah.
  • Absolutně nemám důvod žárlit – vím, že jejího dalšího týpka čeká dřív nebo později podobný rozchod jako mě.
Neustálá potřeba stimulace v podobě voření od novejch nápadníků - to je potřeba sériový monogamistky.
Neustálá potřeba stimulace v podobě pozornosti od novejch nápadníků – to je život sériový monogamistky.

ZLATÉ PRAVIDLO

Co z toho všeho vyplývá pro tebe? Zejména tohle:

Sbalils krásnou holku, měli jste několikrát sex a vídáte se. Máš hotovo? V žádnym případě, ty pako! Rozvíjej se dál, makej na svých schopnostech, soustřeď se dál i na jiné ženy, právě třeba pro případ, žes narazil na požíračku chlapů!

DVA DOTAZY PRO SÉRIOVOU MONOGAMISTKU

Jak jsem zmínil, s holkama typu sériová monogamistka udržuju pouze otevřené, nemonogamní vztahy typu méně vážný low-end MLTR a FB popsané v této kapitole. Nikdy bych s nimi nevstoupil do monogamního vztahu, protože vím, že bude dříve či později ukončen z jejich strany z důvodu vyhasnutí NRE fáze a úbytku stimulace, které tyto narcistní holky potřebují.

Pro tyto holky mám na závěr dva dotazy. Kdyby tento článek někdy náhodou četla holka typu Sériová monogamistka, byl bych velmi rád za reakci. Případně budu vděčný, pokud tento článek nějaké z nich přepošlete.

  • Když se seznámíte s definicí otevřených vztahů MLTR, OLTR, případně FB – nemyslíte si, že tyto vztahy by pro váš partnerský a sexuální život byly ve výsledků zdravější a upřímnější (pravdivější), nežli série kratších či delších monogamních vztahů, které cyklicky ukončujete z důvodu nudy a na jejichž konci za sebou zanecháváte hromadu ubrečených, depresivních beta chlapů, případně nasraných, nedej bože, mstících se alfa chlapů? Jen prostě takovej návrh na zamyšlení.
  • Já vím, já vím, byly jste vychovány v tom, že správný vztah je monogamní vztah a když by holka náhodou měla otevřený, tak se rozpadnou tektonický desky a slunce se změní v supernovu, ale přeci jen…stejně nežijete podle konzervativních pravidel (vaše monogamní vztahy nemají onen charakter „dokud nás smrt nerozdělí“) – nestálo by za to o tom popřemýšlet?

LOVU ZDAR

Dotazy: info@lovcuvdenik.cz

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *