Jak oslovit holku

Jak oslovit holku, domluvit si s ní rande a získat na ni telefonní číslo nebo jinej kontakt? Jdem se na to mrknout!

Oslovit holku, kterou neznáš, není nic těžkýho!
Oslovit holku, kterou neznáš, není nic těžkýho!
Jak oslovit holku? Sleduj!

ROZCHÁZÍŠ SE? O DŮVOD VÍC OSLOVIT NOVOU HOLKU

Květen 2018

Dnes potkávám se svou přítelkyní a dohodneme se, že se rozcházíme. Není to blesk z čistého nebe, k rozchodu se náš vztah chýlil delší dobu, takže nejsem nijak překvapený. Nicméně náladu samozřejmě nemám nejlepší.

Nebylo ovšem jiné cesty. Jak jsem popsal v kapitole Ženské drama, každý chlap by měl být schopen
jednoduše čelit představě, že v krajním případě jeho momentální vztah s holkou skončí. Jádrem této schopnosti je přesvědčení, že svou partnerku milujete, ale pokud se vztah nevyvíjí dobře, vztah budete schopni ukončit a v blízké době si najít stejně nebo ještě více atraktivní partnerku, než je ta současná. A nebo si případně budete užívat i single život.

NIKDY NENAHÁNĚJ HOLKU

Jak jsem popsal v této kapitole, nahánět jednu holku je tragická chyba. Rozhodně tedy svou přítelkyni (tedy spíš expřítelkyni) nebudu v tuto chvíli nahánět. Nyní počkám několik měsíců, až rok, kdy ji nebudu vůbec kontaktovat a zcela zmizím z jejího života. Poté ji, pokud budu chtít, případně znovu zkontaktuju a uvidí se, jestli třeba nebudeme moci navázat alespoň volný vztah. Na toto téma ovšem budu psát jinou kapitolu.

NEJLEPŠÍ LÉK NA ROZCHOD – OSLOVIT JINOU HOLKU

Jaký je nejlepší lék na rozchod – samozřejmě ihned, nebo v brzké době (záleží na vaší povaze a mentalitě) oslovit jiné holky a seznámit se s nimi. Ideálně holky mimo svůj sociální okruh, které neznáte. Do této aktivity se tedy hned pustím. Není lepšího způsobu, jak zapomenout na nepovedený vztah, procvičit si odvahu a sociální dovednosti a navíc poznat krásný holky.

JAK SPRÁVNĚ OSLOVIT HOLKU

Jak to tedy udělat? Správně oslovit cizí holku třeba na ulici? Tady je pár tipů:

  • Jdi na to v klidu. K holce se přibliž pomalu, uvolněně. Žádné prudké pohyby, klauniády, ani machrování. Řiď se Zákonem minimální snahy!
  • Pokud jdete, nebo stojíte tváří v tvář, pohlédni ji nejdřív do očí, pak se na chvíli podívej stranou do dálky a lehce se pousměj (můžeš si ji při tom přestavit nahou ve svý posteli).
  • Když ji oslovíš, neomlouvej se. (neříkej „promiň“, „moc se omlouvám“). Působí to submisivně.
  • Jednoduše ji pozdrav a zpříma vyjádři svůj zájem a pak vyslov svoje pozvání. Osobně většinou říkám toto (v různých jemných variacích): „Čau (lehce se usměju). Můžu se tě zeptat? Líbíš se mi (moc se mi líbíš/líbí se mi, jak jsi vysoká atd.), tak tě chci pozvat na rande/kafe/pivo. Co říkáš? „Ahoj (lehce se pousměju), líbíš se mi. Chci tě pozvat na pivo (drink, kafe). Co říkáš?“ nebo „Ahoj, viděl jsem tě a prostě tě musim oslovit. Pojď se mnou někdy na pivo, kafe. Já jsem … (podám jí ruku a představím se) nebo „Ahoj, jsi single? Nerad bych se pral s nějakým tvým svalovcem (smích). Chci tě vzít někdy na drink. Já jsem (jméno).“
  • Pokud mluvíš jistým, maskulinním tónem hlasu a udržuješ správný intimní oční kontakt a sebevědomý postoj, na slovech, co říkáš, vlastně až tak moc nezáleží.
  • Někdy zkouším tuto variantu. Na holku se zlehka usměju a podám jí ruku: „Ahoj, já jsem (křestní jméno). Chci tě pozvat na rande (drink, kafe). Co říkáš?“

JAK OSLOVIT HOLKU? POKRAČUJEM!

  • Když holka reaguje pozitivně, rovnou si s ní domluv termín rande: „Co třeba zítra večer, máš čas? Ne, tak ve středu? Tak fajn!“ (Pokud máte oba čas, klidně můžete vyrazit na rande okamžitě!)
  • Při oslovení holky velmi pomůže, pokud máš pořešený základy pro balení a ovládáš správně sebevědomý postoj a držení těla a rovněž intimní dominantní oční kontakt.
  • V naprosté většině situací, kdy holku oslovíš, má každej z vás někam namířeno (do práce, školy, na schůzku atd.). Pokud během konverzace zjistíš, že to tak není, proč nejít na rande hned? Žádnej problém. Prostě ji vem na kafe nebo na pivo do nejbližšího (pokud možno kvalitního) podniku.
  • Chceš získat ještě mnohem podrobnější a komplexnější návod, jak na oslovování a svádění holek? Mrkni na mou e-knihu.
Jak oslovit holku, která se netváří zrovna přístupně? Jednoduše, nebuď srab a udělej to!
Jak oslovit holku, která se netváří zrovna přístupně? Jednoduše, nebuď srab a udělej to!

JAK OSLOVIT HOLKU – ČASTÝ CHYBY

Tady je pár chyb, který občas chlapi dělaj. Určitě se jim vyhni!

  • Hodně chlapů (hlavně stydlivých začátečníků), kteří si dodají odvahy oslovit holku, se snaží svoje úmysly zakrýt za tzv. situačně relevantní rozhovor – tzn. zeptají se například „Ahoj, nevíš, kde je tady pošta?“; „Ahoj, je ta knížka zajímavá?“ (holka nese v podpaží knihu). Toto nikdy nedělej – holka si tě okamžitě zařadí mezi nudný šašky, kteří nemaj koule na to říct, co opravdu chtějí.
  • Místo situačně relevantního rozhovoru jdi rovnou na věc – vyjádři svůj zájem a řekni si o její číslo.
  • Nesázej na žádný stupidní klauniády (pokud teda nejsi šáša profesionál). Jedna z mejch přítelkyň mi kdysi vyprávěla o tom, jak se jí takhle pokoušel sbalit kluk v metru. Zničehonic jí skočil do cesty, uklonil se, začal ji máchat květinou před nosem a ptal se jí, kam jde. „Myslela jsem, že se leknutím snad počůrám,“ popisovala svoje pocity. „A neskutečně mě to naštvalo, takže jsem jen zařvala NE!“ On na mě chvíli zíral a pak se zeptal: to je to na mě tak vidět?“ smála se.

JAK ZÍSKAT JEJÍ ČÍSLO NEBO JINÝ KONTAKT

Jakmile holku takto oslovíte, zareaguje buď pozitivně, nebo negativně. V obou případech můžeš mít skvělej pocit. Dodal sis odvahy a oslovil cizí holku mimo svůj sociální okruh. Udělal jsi něco, k čemu se většina chlapů nikdy neodváží!

POKUD REAGUJE NEGATIVNĚ

Chovej se dle zlatého pravidla Nezávislosti na výsledku. Zachovej si pozitivní myšlení, měj radost, že jsi ji zkusil oslovit a nefňukej. Usměj se na ni, mrkni na rozloučenou a v klidu odejdi. A nejlíp zkus oslovit hned další pěknou holku, kterou potkáš.

Při studenym balení se stává, že tě holka sice odmítne, ale vyjádří ti uznání. Usměje se, řekne, že tohle je poprvé, co ji někdo takto na ulici oslovil. Nebo pochválí tvou odvahu. I velmi hezké holky nezažívají často, aby je chlap na ulici přímo oslovil. Jo, kluci koukaj, občas někdo přijde a položí nějakou naivní, neškodnou otázku. V horším případě pak nějaký šášula před holku vyskočí v zoufalý snaze upoutat její pozornost a začne plácat nesmysly.

Velmi často se mi stává, že i na první pohled velmi sebevědomé a chladné holky po mém oslovení zcela roztají. Holka se nese ulicí nebo třeba jede tramvají a tváří se jako královna, jako by jí patřilo celé město (tento subjektivní dojem vyvolávají atraktivní ženy hlavně v nezkušených chlapech). Jakmile je oslovím, roztají, začervenají se a začnou se smát jako malé holčičky. I když mojí nabídku odmítnou (třeba kvůli tomu, že jsou zadané), tak mi poděkujou a pochválí mou odvahu. Jen velmi malá část oslovených holek reaguje vyloženě negativně nebo podrážděně.

POKUD REAGUJE POZITIVNĚ

Super, gratulace! Při tomto tzv. studeném balení, tedy oslovování neznámých holek, tě, zejména pokud teprve s touto aktivitou začínáš, většina holek spíše odmítne. O to skvělejší je pocit, pokud získáš své první číslo. Pokud holka reaguje pozitivně, doporučuju:

  • Rovnou si s ní domluvit termín příštího rande. Třeba na jeden z nadcházejících dnů v týdnu: „Pojďme na drink nebo na kafe. Máš čas třeba zítra večer?“
  • Mile a sebevědomě si říct o její telefonní číslo nebo jinej kontakt. „Dej mi na sebe WhatsApp, ať si můžeme kdyžtak napsat.“
  • Prohodit s ní pár vět.
  • Rozhovor ale příliš nenatahovat – na konverzaci bude dost času na vašem prvním rande. Doporučuji se s ní bavit maximálně cca 4 minuty. Interakci s holkou nikdy nenatahuj a vždy se snaž dostat se k sexu co nejdříve (samozřejmě až na prvním rande).
  • Pokud setkání proběhlo rychle (např. v tramvaji a ona vystupovala) a termín rande jste si nestihli domluvit, tak několik hodin (nebo nejpozději další den) po získání čísla ji napsat zprávu ve stylu: „Ahoj, Iveto, bylo moc příjemný tě potkat. Doufám, že výstava, na kterou jsi šla, dopadla fajn. Pojďme si dát to pivo. Jak jsi na tom s časem tento týden?“
Oslovovat holky v rámci studenýho balení mimo svůj sociální okruh je občas hrozná prdel!
Oslovovat holky v rámci studenýho balení mimo svůj sociální okruh je občas hrozná prdel!

JAK OSLOVIT HOLKU – CO STRACH Z OSLOVENÍ?

Jojo, strach z oslovení holky. To je známej problém, kterej pociťuje většina chlapů. Co s ním? Tady je pár tipů:

  • Za prvý – za strach z oslovení holky není nutný se stydět. Jedná se o normální obrannou reakci mozku, který se nás snaží ochránit před „rizikovými“ situacemi – v tomto ohledu nás ale trochu podvádí, protože při oslovení holky sice totálně vystupujeme ze svý komfortní zóny, ale žádný nebezpečí nám nehrozí (ženská nám hlavu neutrhne).
  • Účinnou metodou je představovat si samotnej akt oslovení holky ještě před jeho provedením (podobně jako si skokan do vody vizualizuje v hlavě dokonalý skok). Představ si, že holku oslovíš a ona ti dá číslo. Pak si ji představ u sebe v posteli nahou. Další level: Představ si holku, kterou oslovíš a ona tě odmítně, a ty přesto odcházíš pryč ve skvělé náladě. Máš radost, žes ji oslovil.
  • Našim činům v dnešní narcisistní době máme tendenci přikládat příliš velkou důležitost. Faktem ale je, že holka pravděpodobně za pár minut/hodin úplně zapomene, žes ji oslovil (pokud to bylo neúspěšné oslovení). Trapná situace v tomhle smyslu tedy vlastně neexistuje, nebo má jen velmi krátkou životnost.
  • Je dobrý přijmout fakt, že neexistuje žádnej snadnej lék na strach z oslovování holek. Jen vytrvalá, dlouhodobá praxe – kontinuální vystupování z komfortní zóny, která ti časem vytvoří tzv. hroší kůži – nad každým odmítnutím se jen pousměješ.

METODA VIZUALIZACE NEÚSPĚCHU

Další metoda, kterou považuju za velmi účinnou, je vizualizace neúspěchu. Neúspěch představuje pro většinu z nás bolestivý zážitek – proto se ho tak bojíme. Řešení může spočívat v tom, že si pravidelně představuješ svoje oslovení holky, které dopadně neúspěchem. Postupně si tak zvykáš na neúspěch a zjišťuješ, že pro tebe vlastně neznamená žádný problém.

Představ si, že oslovíš holku na ulici a ona tě úplně brutálně odpálkuje. Třeba ti řekne: „Jdi do hajzlu!“ Dále si představuj (vizualizuj v mysli), jak odcházíš z takové situace s úsměvem a zcela v pohodě. Prostě nad tím mávneš rukou a zasměješ se. Uvědomuješ si, o jak miniaturní a nevýznamnou komunikaci se vlastně jedná. Pokud z toho neděláš vědu, jedná se skutečně jen o pár vteřin nepříjemného pocitu, který se záhy promění v dobrý pocit z toho, jak odvážný jseš.

Tato metoda u mě osobně funguje. Vyzkoušej ji!

NIKDY SE NENECH SVÉST Z CESTY VÝMLUVAMA

Vypadá, že má naspěch. Má v uších sluchátka. Vypadá to, že na někoho čeká. Zdá se, že má někam namířeno. Nevypadá na to, že se chce s někým bavit. Nezdá se být v dobrý náladě. Jsme v tramvaji a kolem jsou lidi, co na nás čumí (mimochodem – naprostá iluze. Češi mají v tomto ohledu velmi flegmatickou mentalitu a každý se většinou stará sám o sebe). To jsou všechno výmluvy, kterými si obhajuju lenost nebo strach vystoupit z komfortní zóny a je potřeba se je snažit maximálně potlačit! Nenech se svést z cesty takovými výmluvami!

JAK OSLOVIT HOLKU – PRAXE

Odcházim ze schůzky se svou nyní už expřítelkyní. Na zastávce busu kousek od svý práce vidím štíhlou holku v upnutých šatech a dlouhýma, rovnýma vlasama. Zastavím se vedle ní a předstírám, že koukám do mobilu, abych si jí mohl trochu prohlídnout. Vůbec nemám náladu ji oslovit, ale dobře vím, že mi teď pomůže, pokud to udělám. Do hlavy se mi vkrádaj i negativní myšlenky. „Tady na zastávce mezi office lidičkama z okolních kanclů? Budeš vypadat jako čurák.“   

V duchu se mi podaří přesvědčit sám sebe, abych nebyl fňukna. Nadechnu se a jdu na to.

 „Ahoj, líbíš se mi. Chci tě pozvat na kafe nebo limonádu.“

„Já teď někoho asi měsíc mám,“ usměje se. „Ale cením tvoji odvahu, hodně štěstí!“ kývne uznale hlavou a v jejím pohledu uvídím záblesk zájmu. Těch pár vteřin mi úplně spraví náladu.

STUDENÝ BALENÍ JE NESKUTEČNÁ ZÁBAVA

Tentokát jsem číslo nezískal, ale v následujících měsících mě čeká spousta situací, kdy jsem pomocí studenýho balení (ať už během dne, nebo v noci v klubu nebo baru), tedy oslovování holek mimo svůj sociální okruh, získal spoustu kontaktů na atraktivní a zajímavý holky. Přečíst si o tom můžete třeba v těchto kapitolách. Nechte se inspirovat, jak oslovit holku, a pusťte se do toho taky:

LOVU ZDAR!

Dotazy: info@lovcuvdenik.cz

Tento deník má reálný, autobiografický základ a obsahuje popis událostí, které se skutečně staly tak, jak jsou popsány. Jména určitých míst a osob byla změněna s ohledem na soukromí těchto lidí.

OSLOV HOLKU SPRÁVNĚ – LOVCŮV LIVESTREAM. SLEDUJ!


10 Comments

  • Ahoj, při takovém množství žen – jak řešíš ochranu? Nobojíš se STDs?

    • Ahoj. Nebojím. Jednoduše používám kondomy. Mimochodem, ve svym okolí znam poměrně dost chlapů zadaných ve „šťastných“ monogamních vztazích, kteří pravidelně navštěvují bordely. Tam je riziko ještě o dost větší, bych řekl.

  • Skvělej článek. Díky!

  • Musim rict, ze tohle je jeden z nejzajjimavejsich clanku na tema baleni holek. NEvim, jestli si v blizky dobe dodam odvahy ke studenymu baleni, ale chci to zkusit!

    • Díky! Lovu zdar! L

  • Ahoj, jak by si pozval holku na rande kterou sotva znáš, ale potkáváš ji denně?

    • Přijdu za ní, podle situace možná prohodím něco vtipnýho podle nálady (např. kdybychom společně čekali ve frontě a ona stála přede mnou, tak bych se jí ze srandy zeptal, jestli ji můžu předběhnout, protože mám hroznej hlad). Pak bych se jí představil, podal jí ruku a řekl jí, že jí chci pozvat na kafe nebo drink. Když odmítne, tak se nic neděje. Ztratil jsem s ní 10 vteřin života. Usměju se, rozloučím se a jdu balit jiné holky.

  • Chci si najít holku

    • Supr!:)

  • Jak najdu holku?

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *