Jak se zbavit otrapy, co vám chce přebrat holku

Užíváte si hovor s hezkou holkou na baru a najednou se k vám jakoby náhodou přimotá zábavnej týpek, kterej strašně stojí o to si s vámi pokecat. Srší vtipama a vy tušíte, že vám chce přebrat holku, kterou právě balíte. Jak s timhle klaunem zatočit?

Vaši příjemnou konverzaci v baru právě narušil otrapa. Jak s ním zatočit?

Ukážu vám to na příkladu z praxe, kterej jsem zažil minulej rok. Vracím se tím pádem k praktickejm radám o balení, zatímco v minulejch kapitolách jsem se věnoval spíš správnýmu uvažování o ženách a vztazích a vzkázal jsem vám, že:

RANDE S OLGOU

Zrzka Pavla, kterou jsem tento týden sbalil na Tinder rande, odjíždí na filmovej festival. Samozřejmě bych moh navrhnout, že pojedu taky, ale to už bychom spolu strávili příliš mnoho času. Zůstávám tedy v Praze a domlouvám si na pátek večer rande s jednou Polkou. Do Prahy přicestovala jako turistka a má problém přijet do kavárny poblíž mýho bytu.

Samozřejmě trvám na svým podle pravidel popsaných v kapitole První rande a holka nakonec souhlasí, že dorazí za mnou. Rande proběhne ok. Olga není zrovna můj typ, ale fajn si pokecáme, dáme si pár drinků a za chvíli už se s ní v baru líbám. Zvažuju, jestli ji vzít k sobě domů. Olga dělá drahoty.

Řídím se pravidlem minimální snahy a nezávislosti na výsledku a rozhodnu se, že ji nebudu přemlouvat. Cejtim v sobě dnes nočního lovce a chci ještě vyrazit balit holky do barů ve městě.

RANDE NEVYŠLO? FAJN DŮVOD, PROČ POKRAČOVAT DO MĚSTA!

Nastupuju do tramvaje a jedu do centra. Stojím vedle dvou holek a dávám se s něma do řeči. Jedou z nějakýho festivalu na kraji Prahy a pokračujou do jednoho podniku v centru. Napůl turistický místo, kde si dávaj spicha holky z kanclů a hrajou tam devadesátkový hity. Ne zrovna typ baru, kam chodím.

Měl jsem v plánu jít jinam, ale holky jsou navátý a velmi přátelský. Jedna z nich je hezká a podle toho, jak se na mě kouká a mluví se mnou, je jednak nadržená a jednak se jí líbim. Rozhodnu se teda vyrazit s nima.

Přijít na nový místo v atraktivní dámský společnosti je z pohledu balení dalších holek nepopiratelnou a výraznou výhodou.  Ostatní ženský tohle pozorně vnímají a chápou to jako určité potvrzení vaší atraktivity – zejména, pokud se se svým dámskym doprovodem evidentně dobře bavíte (více na tohle téma si můžete přečíst v kapitole Kouzlo preselekce).

No, a trhnout se můžu vždycky. Takže rozhodnuto. Vyrážím s holkama do baru v centru.

BALENÍ V BARU

Bar je narvanej k prasknutí pěknejma holkama, ošklivejma holkama, mladejma nadržencema, pupkatejma turistama a kdo ví, čím ještě. Do toho ohlušující 90´s hudba. Lidi tancujou na stolech a k baru se skoro nedá dostat. Můj dámskej doprovod seznámí s bratrem jedné z nich, kterej v podniku slaví narozeniny. Skejťák v kšiltovce kalí v kruhu svých podobně oblečených kámošů.

Nikdy jsem k týhle subkultuře blíž nepřičich, ale snad pokaždý, když jsem s nima měl tu čest, dělali na mě dojem až neuvěřitelně přátelskejch lidí, jejichž jedinym cílem je umožnit vám se s nima ožrat nebo zhulit. Chlapi se se mnou přátelsky zdraví a rovnou mi cpou do ruky obrovskej kýbl naplněnej Cuba libre.

Popřeju všechno nejlepší k narozeninám, a ze slušnosti si usrknu, načež hned musím poslouchat kecy, že jsem se vůbec nenapil, a ať si přihnu pořádně. K radosti kšiltovkářů neodmlouvám a svět před očima se mi na chvíli změní v barevnou šmouhu. Je čas obrátit pozornost k místním dámám. Potkávám hezkou vysokou Slovenku. Beru ji ven na cigaretu, ale naší příjemnou konverzaci bohužel přeruší její otravný kámošky, co nesnesou, že se jedna z nich baví s chlapem.

ZJISTI, JAK SE SEZNÁMIT S NEZNÁMOU KRÁSKOU PŘES DEN VE MĚSTĚ NEBO V NOCI V BARU ČI KLUBU.

SETKÁNÍ S DANOU

Pěknou holku, s níž jsem přicestoval tramvají, nacházim v náručí jednoho ze skejťáků. Ten se mi pak později večer ještě omlouvá a nabízí mi, že mi ji přenechá. „Do prdele, co je to za lidi? Takhle vypadá zen v praxi?“ směju se a s díky odmítám.

Mou pozornost totiž už zaujal jinej objev. U baru stojí velmi vysoká, hezká holka. V přítmí u baru září její krásný, dlouhý, přírodně světlý vlasy. Má na sobě přiléhavý šaty, ve kterých se hezky rýsuje její hezky tvarovaná prdel. Motá se kolem ní pár týpků, ale po chvíli pozorování jejich vzájemný nonverbální komunikace jsem přesvědčenej, že ani jeden není její přítel. Nejspíš se bude jednat o kámoše ve friendzóně.

Blondýnka se dívá mým směrem, takže neztrácim čas, proderu se k ní u baru a oslovím ji. Dáváme se do řeči a po pár minutách hovoru je jasný, že to bude fajn. Vystřídáme pár výletů ven na cigáro a návratů zpět na bar. Asi za hodinu a půl objednává taxíka. Chci jet ke mně, ale ona trvá na tom, že pojedeme k ní, protože doma na ní čeká kocour. „Doufám, že myslíš zvíře a ne chlupatýho tlustýho přítele!“ ušklíbnu se. Ještě přežít cestu taxíkem a za chvíli už ležíme nazí v její posteli.  

KDYŽ NEJSI JEDINEJ, KDO SE O NI ZAJÍMÁ

Ve zpětném pohledu sbalení Dany proběhlo úplně hladce, ale při hlubšim zamyšlení si uvědomuju, že jsem musel vyřešit minimálně dva kritický momenty, který měly potenciál přímo ovlivnit její hodnocení mý osoby a rovněž její rozhodnutí odjet se mnou domů. První situace nastala, když se k nám při pauze na cigáro připojil rušivej otrapa.

Druhym důležitym momentem pak byla komunikace s jejíma kámošema ve friendzóně. Mrknem se na tyhle situace podrobně.

KDYŽ SE PŘIMOTÁ OTRAPA

Tyhle situace jsou typický pro noční bary a kluby, ale přihodit se vám můžou v podstatě kdykoli. Užíváte si hovor s hezkou holkou a najednou se k vám náhodou přimotá zábavnej týpek, kterej strašně stojí o to si s vámi pokecat. No a samozřejmě je víc než jasný, že skutečnym důvodem, proč za vámi přišel, není to vaše supr tričko, který vám pochválil, ale chce vám prostě přebrat holku.

Pro tyhle chlapíky používám termín „rušivej otrapa“. Upřímně mám pro tohle chování jen opovržení. Sám nikdy nevstupuju do konverzace páru, který se evidentně dobře baví, s úmyslem to týpkovi překazit a přebrat mu holku.

Výjimku tvoří případy, kdy mi holka vysílá jasný nonverbální signály, že o mou přítomnost stojí, případně mě sama osloví. V takové situaci se pak ukáže, že dotyčný není její přítel, ani potenciální milenec, ale třeba brácha nebo kamarád, s nímž nemá sebemenší sexuální plány.

JAK TOHO KLAUNA SROVNAT

Svět balení je bojiště, takže se s tim srovnejme. Tyhle situace se stávat budou. Jak je vyřešit? Je to velmi jednoduchý. Kvůli čemu jste v baru? Abyste se bavili s hezkou holkou a vzali ji následně k sobě domupolíbili ji nebo na ni minimálně získali číslo. Pokud se tedy otrapa přiblíží, v žádném případě mu nevěnujte více pozornosti než slečně, s níž se bavíte.

Ideálně mu nevěnujte pozornost žádnou, případně naprosto minimální. Občas je to složité. Někteří otrapové na to jdou chytře a přicházejí například se zajímavou otázkou, která pobaví i vaši holku. Dost často na to jdou od lesa pomocí lichotek na vaši adresu. V takových případech postupuju takhle:

  • Otrapovi věnuju minimální pozornost. V žádném případě nenavazuju oční kontakt.
  • Rovněž pozice mýho těla a můj body language se nemění a primárně se soustředí na slečnu, se kterou stojím, nebo sedím.
  • Pokud mě otrapa osloví například lichotkou: „Super tričko, chlape.“ Nezavadím o něj pohledem. Pouze neutrálním hlasem odpovím slušně: “Díky.” A následně okamžitě navazuju na přerušenej rozhovor s holkou, aniž se otrapovi jakkoli věnuju.
  • Pokud nás otrapa osloví nějakou otázkou nebo vtipem, moje komunikace s ním je stále na minimální úrovni. V tu chvíli se začínám chovat jako lev, jemuž do oblasti vstoupil sok. Na povrchu zcela klidný a nevšímavý, pod povrchem připraven kdykoli přejít agresí z nuly na sto, ale samozřejmě pouze v reakci na otrapovu agresi.
  • Osvědčilo se mi odpovídat na jeho otázky, připomínky jednoslovně. Případně jen zabručet: „Hmmm.“

SITUACE S DANOU

V případě Dany se k nám otrapa přiblížil s rádoby vtipnou otázkou. Už si ji ani nepamatuju. Mohlo by to být cokoli „Jaká barva je lepší, červená nebo zelená?” „Nevim,” zabručim, aniž bych se k němu otočil. Zároveň lehce položím Daně ruku na zadek (už bylo po tom, co jsme se políbili) a pokračuju v konverzaci s ní na naše původní téma.

Otrapa to zkouší ještě jednou nějakou vtipnou poznámkou. „Hmmm,“ zabručím znova a pokrčím rameny. Dál se věnuju svý slečně a otrapa s potupou mizí v davu. 

JAK NA JEJÍ KÁMOŠE VE FRIENDZÓNĚ

Často se stává, že holka se v baru nebo klubu nachází v hloučku svých kámošů, z nichž někteří jsou zadaní s jinou holkou, někteří jsou teplí a někteří o ni mají sexuální zájem, který ona ovšem neopětuje. (Jak už jsem zmínil – jedna z nejstupidnějších pozic,v níž se chlap může nacházet).

JAK JE ROZPOZNAT

Prvním důležitým krokem je tyto kamarády rozpoznat a nenechat se jejich přítomností odradit. V případě Dany se kolem ní večer motali asi čtyři týpkové. Jeden z nich měl v baru svou přítelkyni, ostatní na ni viseli očima, kupovali jí drinky a možná bláhově snili o tom, jak jí berou domů.

Po nějaké době, co se věnujete balení v barech, tyto kamarády poznáte podle řeči těla a chování. Skutečný přítel by se choval rozdílně. Holku by obejmul, políbil, sáhl jí na prdel. I ona by se pravděpodobně chovala jinak. V přítomnosti svého přítele nebo potenciálního milence, o kterého má zájem, by s vámi neflirtovala pohledem a nevedla dlouhej rozhovor.

POZOR NA DRAMA QUEENS!

Samozřejmě, výjimku tvoří tzv. drama queens, tedy holky, které jsou na baru s přítelem nebo potenciálním milencem, a ona se u něj snaží vyvolat žárlivost. Pro odhalení těchto situací je nejlepší brzy po začátku rozhovoru přinutit dívku investovat do nějakého přesunutí se jinam.

Já většinou volím pauzu na cigáro venku. Pokud holka pouze vyvolává žárlivost, záhy se to projeví. Buď s vámi nebude chtít jít, nebo se projeví týpek a začne si to s vámi vyříkávat. To je ideálně příležitost si všechno vyjasnit a případně vyklidit pole. Rozhodně se nenechám využívat a nebudu hrát roli prostředku, kterej holka používá pro vyvolání žárlivosti svýho milence. Tím nemíním ztrácet čas.

JAK SE CHOVAT KE KÁMOŠŮM VE FRIENDZÓNĚ

Pokud se kolem holky motají pouze její kamarádi, je dobré projevit trpělivost. Občas budou žárlit a špatně snášet situaci, kdy jejich kamarádka náhle věnuje pozornost záhadnýmu cizinci. Věřte tomu, že pokud se holce líbíte, pravděpodobně se jimi nenechá zadržet. Atraktivní chlap, o kterého má sexuální zájem, bude po pár vypitých drincích pro ní jasnou prioritou před kamarádíčkama. Pokud vás nebude následovat domů, určitě aspoň získáte její číslo.

Pokud umíte dobře balit, kámoši ve friendzóně pro vás nejsou konkurence.

Někteří pickupeři radí zpřátelit se s jejími kamarády. Já vůči nim uplatňuju podobnou strategii minimální pozornosti jako v případě rušivých otrapů, pouze se snažím být o něco přátelštější, zvlášť pokud oni se chovají slušně, přátelsky a s respektem. Svoji pozornost ale v každym okamžiku věnuju holce, o kterou usiluju, nikoli vyprávění jejího kámoše o tom, jak se včera parádně zhulil.

HOLKA POZORNĚ SLEDUJE TVÝ CHOVÁNÍ

Věřte tomu, že holka velmi pozorně sleduje vaše chování a přístup v obou typech popsaných stuací a bez milosti hodnotí vaše sebevědomí, sílu, odvahu a hlavně dominanci, kterou projevujete. Pokud chybujete, zakolísáte, projevíte se submisivně, většinou se s holkou můžete rozloučit.

„Tys byl na toho kluka ale zlej!“ říká mi Dana druhý den odpoledne, potom jsme se probudili vedle sebe nazí a zašukali si.

„Na jakýho kluka?“ ptám se nechápavě, ale tuším, kam míří.

„No, myslím na toho, co k nám přišel venku a na něco se nás ptal.“

„Hmm, nemám rád, když se mi do toho někdo sere.“ odpovídám neutrálním hlasem.

Ona se na mě usměje a obejme mě. Vím, že se jí líbilo, jak jsem s otrapou zametl. Ve skutečnosti od té chvíle začala být opravdu vzrušená a chovala se ke mně ještě intimněji než předtím.

Daně je dvacet šest. Pracuje jako barmanka. Je vysoká přes 180 cm, má krásný, přírodně blonďatý vlasy a na můj vkus nádhernou, velkou, zaoblenou prdel. Sex nám jde velmi dobře, takže ji rád uvidím znova. 

Pokračování příště. Lovu zdar!

Dotazy: info@lovcuvdenik.cz

Tento deník má reálný, autobiografický základ a obsahuje popis událostí, které se skutečně staly tak, jak jsou popsány. Jména určitých míst a osob byla změněna s ohledem na soukromí těchto lidí.

3 Comments

  • Super tipy. Dík

  • Velmi silný zážitek jsem zažila nedávno s kamarádem, který se mně snaží získat. On dělá stále něco navíc a já právě nevím jestli tohle chci. Jestli nejsem více přízemní, třeba to že mně přes rozvoz květin posílá do práce a do domácnosti květiny mě teda moc nebere. Asi nejsem dostatečně romantická.

    • Zasílání květin do práce je ze strany chlapa přílišné tlačení na pilu. Nedoporučuju. Lovu zdar! L

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *