Jak mít sex co nejdřív

Jak mít sex co nejdřív po prvním setkání s holkou? Tady máš návod.

Jak mít sex co nejdřív?
Jak mít sex co nejdřív?

V minulý kapitole jsem rozebral důvody, proč považuju tradiční model randění za přežitý a zastaralý, a proč je dobré mít sex s holkou, o kterou máš zájem, co nejdřív. Konkrétně na prvním, druhym, maximálně třetím rande. Do přibližně 2 až 5 hodin od vašeho prvního setkání. Až dočteš tento článek, budeš mít představu, jak na to. Pokud ji chceš uvést do praxe, mrkni na LOVCŮV TRÉNINK.

SPRÁVNÉ NASTAVENÍ MYSLI

Správný nastavení mysli považuju za základ pro úspěšný balení. V jeho rámci musíš být:

NEZÁVISLÝ NA VÝSLEDKU

Nezávislost na výsledku představuje ten nejatraktivnější rys úspěšnýho lovce. Její podstatou je to, že ti zkrátka nezáleží na tom, jak rande dopadne. Budete si s holkou rozumět a skončíte v posteli? Skvělé! Rande nedopadne dobře? Nebudete si rozumět, jako byste oba pocházeli z jiné dimenze? Rovněž skvělé! Získal jsi nové zkušenosti, zážitky a hned v nejbližší době vyrazíš na rande s ještě atraktivnější holkou.

Nezávislost na výsledku vychází mimo jiné z tvých zkušeností a rovněž dostatku žen v životě. To znamená, že si ji musíš postupně vybudovat. Jakmile si toto nastavení mysli osvojíš, ženy k tobě budou přitahovány, ani vlastně nebudou vědět proč. Více informací v této kapitole.

UVOLNĚNÝ

Více o uvolněnosti a zákonu minimální snahy najdeš tady a tady.

PRAVDOMLUVNÝ

Součástí mýho rámce Alfa chlapa 2.0 je to, že holkám, se kterými randím, nikdy nelžu. Jinými slovy, na přímou otázku vždy odpovídám pravdivě, případně odpovím tak, že se na toto téma nechci bavit (jelikož je například na podobný typ diskuse příliš brzo). Tento můj přístup nevychází primárně z toho, že bych se považoval za nějakýho skautíka a Mirka Dušína, ale protože hluboce věřím, že lež a předstírání při balení a vztazích přináší dříve nebo později jenom komplikace. Více v této kapitole.

Pozor na jednu podstatnou věc! Pravdomluvnost neznamená naivní nadrženou přímočarost. Abych kontrast mezi těmito charakteristikama ilustroval, zmíním pár příkladů:

  • Pravdomluvnost: Pokud se mě holka zeptá, jakej mám názor na sex, upřímně ji odpovím, že jsem liberální, sexuální chlap a mám rád sex.  
  • Naivní přímočarost: Pokud se tě holka zeptá, co si myslíš o sexu, tak uslintaně odpovíš: “Jo, miluju sex, s tebou bych si to hned rozdal. Máš krásný kozy!“ Při tom s holkou neudržuješ dominantní a intimní oční kontakt, ale čumíš jí celou dobu na prsa jak malej nadrženej smrad.
  • Pravdomluvnost: Svůj rámec alfa chlapa 2.0, kterej má hodně žen a sexu v životě, komunikuju zejména nonverbálně svou nenuceností a uvolněností. Pokud se mě holka přímo zeptá, jestli chodím na rande i s jinýma holkama, tak jí krátce a pravdivě odvětím, že jo, a potom stočím hovor jiným směrem.
  • Naivní přímočarost: Machruješ před holkou, jakej jsi playboy a že šukáš zástupy holek v naivním přesvědčení, že ji to ohromí.
Jak mít sex co nejdřív
Chodit na nekonečnou šňůru rande a večeří není potřeba.

POZVÁNÍ NA RANDE

Postup, jak mít sex co nejdřív, začíná pochopitelně už před prvním rande, a to správným pozváním holky na rande a správnou logistickou přípravou prvního rande. Na detailní informace a rady na tato témata se podívej tady:

PRVNÍ RANDE

A je to tady. První rande je tady! I když jsem už zažil stovky, pořád před jeho začátkem cítím jemný chvění a vzrušení. A tak to má být. Pro přehlednost rande rozdělím na jednotlivý fáze, ke který připojim rady, jak to dělám já.

ÚVOD RANDE

  • Při seznámení holce nepodávám ruku, ale lehce ji položím levou ruku na její pravé rameno a políbím ji na obě tváře. Nezahajuju totiž byznys setkání, ale ideálně intimní schůzku dvou budoucích milenců. Pokud se holka projevuje jako korporátní osoba a rovnou vystřelí pravici k pozdravu, tak ji přijmu, ale stejně ji pak políbím alespoň na jednu tvář.
  • Od první vteřiny se s holkou bavím, jako bychom byli staří přátelé. To znamená, že nikdy nepokládám pohovorové otázky typu „Odkud jsi? Kde pracuješ?“. Místo toho ji začnu vyprávět nějakej zajímavej mini příběh, jako bych mluvil se starou kamarádkou. Třeba o tom, co se mi stalo cestou na rande.
  • Jsem zcela uvolněný.

ZAHAJOVACÍ ČÁST RANDE

  • Při příchodu do baru nebo kavárny si nesedám naproti holce, ale pokud možno vedle ní, nebo v úhlu 90 stupňů, abychom k sobě měli fyzicky blízko a seděli v nastavení „milenci“, nikoli „kolegové při byznys schůzce“. Stůl vybírám tam, kde je možný intimní rozhovor stranou od velkých skupin hlučných lidí.
  • Po usazení pokračuju v hovoru na zábavná témata (například pokračuju ve vyprávění mého příběhu ze začátku), nebo se začnu bavit třeba na téma, co rádi pijeme za drinky. Snažím se vyhnout formálním tématům práce, bydliště, škola apod.
  • Krátce na to ale už přenechávám iniciativu holce a postupně jí umožňuju, aby 70 až 80 % rozhovoru obstarala ona. Já pouze občas prohodím nějakou poznámku, trochu prozradím něco o sobě a kladu vhodné doplňující otázky, jimiž naznačím, že ji poslouchám. Pokud mi holka položí přímý dotaz, odpovím stručně, pravdivě a hned potom stočím rozhovor zpět k ní. Nechávám pracovat hlavně svůj uvolněný, dominantní a intimní oční kontakt. Mluvím uvolněně, přirozeně, spíše pomalejším tempem a s hluboko posazeným tónem hlasu.
  • Můj posez je zásadní: sedím v pozici uvolněný chlap. To znamená většinu času jsem uvolněně opřenej o opěradlo židle, často s jednou rukou volně položenou na opěradle sousední židle – klidně, dominantně a sebevědomě zabírám svůj osobní prostor. K holce se nakloním jen občasně.  
  • Už při zahajovací části rande začínám s tím, že se holky občas dotknu. Například, když s ní souhlasím. Typicky se dotýkám jejího předloktí, ramena, v pozdějších fázích schůzky i intimnějších oblastí jako jsou kolena a stehna nebo boky. Pokud holka reaguje pozitivně, klidně i tváře.
  • Rád se směju. Můj celkový dojem, jímž na rande působím, je uvolněný chlap v dobré náladě. Nejedná se o nějaký trik nebo taktiku, ale o přirozené, autentické nastavení mé mysli. Rande s hezkou holkou si zkrátka užívám.

PROSTŘEDNÍ ČÁST RANDE

  • Pokud se holka chce bavit na formální témata jako práce, škola a koníčky, tak to respektuju. Postupem času ovšem přesouvám hovor k intimním tématům jako její sny, ambice, rodina, vztahy. Rozhovor poté rozvíjím zejména na téma jejích minulých intimních vztahů s chlapama.
  • Po asi 30 až 40 minutách je potřeba sebrat odvahu a začít se bavit na téma sex. Příklad: Holka je z Moravy a žije v Praze. Jednoduše a zcela uvolněně se jí zeptám: „A chodila jsi někdy s Pražákem nebo jen s klukama tam od vás. A jakej je rozdíl mezi Moravákama a Pražákama, kdo je lepší v posteli?“ Často se taky zeptám na konec jejího předchozího vztahu: „Proč jste se rozešli? Neklapalo vám to v posteli? Jen se odvalil jako mrož, když se udělal a vůbec se ti nevěnoval?“ Prostě mluvím vtipně, uvolněně, trochu drze. Vždy nepřímo naznačuju, že já jsem v posteli lepší, než třeba její bejvalej. Například proto, že se vždy snažím, aby holka měla orgasmus.
  • Důležitá je samozřejmě kalibrace – tzn. holka je spíše introvertní a stydlivá – hovor eskaluji pomaleji a opatrněji, než když je extrovertní a sama projevuje více otevřené sexuality (ke správné kalibraci jsou potřeba prostě zkušenosti, které nabereš pouze randěním. Jen díky zkušenostem pochopíš a rozpoznáš, kdy a proč je holka nadržená).
  • V průběhu celého rozhovoru nadále udržují tzv. kino – tedy doteky, které postupně přesouvám i na intimnější oblasti jako jsou její kolena, stehna, záda, boky, obličej.

HOVOR O SEXU – AUDIO NÁVOD

Jak se začít uvolněně bavit o sexu na prvním rande? Poslechni si audionávod.

Jak na hovor o sexu na prvním rande

ZÁVĚR RANDE

  • První rande ukončuju po asi hodině, pokud si dobře rozumíme po 90 minutách, maximálně dvou hodinách.
  • S holkou se obejmu, dám jí pusu na tváře, ale nikdy se nepokouším ji políbit na ústa.
  • Pokud rande bylo ok, řeknu jí, že to bylo fajn a že se ozvu. Pokud až tak fajn nebylo, neřeknu nic a jen se s úsměvem a slušně rozloučím.

ESKALACE NA PRVNÍM RANDE

  • Z pravidla ukončení prvního rande v rozmezí 60 a 120 minut dělám jednu výjimku v případě, že cítím, že vše probíhá tak skvěle a sexuální napětí mezi námi vyrostlo do takový míry, že budu sexuálně eskalovat a budeme mít prostě sex co nejdřív.
  • Potom volím přesun na jiné místo a ve chvíli, kdy jsme sami (například před východem z kavárny, během cesty, nebo v dalším baru) holku správně poprvé políbím. Někdy ji políbím až u sebe doma.
  • Dáme si ještě jeden drink a potom vezmu holku k sobě domů, kde máme sex.
  • Důležitá je i perzistence – vytrvalost. Pokud holka první pozvání domů odmítne, trvám na svém a po chvíli ji pozvu znova, a poté třeba ještě jednou. Holky často mají chuť na sex, ale v odchodu ke klukovi domů jim brání socializace a společenské programování, které jim vtlouklo do hlavy nesmyslný názor, že pokud mají sex na prvním rande, tak se kurví. Samozřejmě své pozvání neopakuju do zblbnutí. Zkusím to 3 krát, maximálně 4 krát.
  •  Toto je většinou nejlepší a nejpříjemnější řešení – sex hned na prvním rande.
  • Nicméně je tady jedno riziko – pokud je holka přeci jen introvertnější a citlivější, může se sice nechat svést k sexu na prvním rande. Jelikož ale neměla čas vytvořit si mezi vámi komfortní vazbu, je možný, že celou věc poté zredukuje na one night stand a nebude se s tebou už chtít vidět. Bude tě považovat za playboye/sráče, který ji svedl (jo, hodí to prostě na tebe:) a nebude tě považovat za vhodného kandidáta na dlouhodobější vztah. Tento jev nazývám Syndrom sexu na jednu noc.
  • Jelikož mým cílem je navázat s holkou dlouhodobější vztah (pokud si povahově a sexuálně sedneme), na toto si dávám pozor. 
  • Sex na prvním rande není nic výjimečnýho. Obvykle ho zažívám při cca 50 % svých prvních rande. Příběhy o mym sexu na prvních rande si můžeš přečíst v kapitolách:
  • Balení holek v Brně #02
  • Jak poprvé políbit holku
  • Divoká Bratislava
  • Uvolni se
  • Tinder rande
JAK SPRÁVNĚ SEXUÁLNĚ ESKALOVAT. SLEDUJ #LOVCUVLIVESTREAM

ESKALACE NA DRUHYM RANDE

  • Pokud první rande dopadlo první verzí (tzn. rozloučení bez sexuální eskalace), druhé rande organizuju specifickým způsobem – zvu holku k sobě domů na večeři. Jelikož dojem, který zanechávám na prvním rande, je fajn, tak většina holek (cca 80 %) mé pozvání přijímá.
  • Uvařím večeři, dáme si jídlo a pak fyzicky eskaluju podle mentality holky po cca 20 až 90 minutách od jejího příchodu. Prostě ji políbím a pak už to jde většinou ráz naráz.
  • Pokud náhodou holka pozvání ke mně nepřijme, velmi zvažuju, zda se s ní ještě setkám. Pokud je mimořádně atraktivní, tak svolím k druhému rande v baru nebo kavárně a eskaluju následně podobnym způsobem jako na prvním – tzn. polibek, když jsem sami, buď venku, nebo v druhém podniku. Potom následuje přesun ke mně.

LIMITY – ESKALACE NA TŘETÍM RANDE

  • Občas se stane, že holka svolí pře eskalaci na druhym rande k polibkům a mazlením, ale k sexu svolit nechce. Většinou mi pak dá přednášku o tom: „Jak se chce seznamovat pomaleji, jak to nechce uspěchat, že není ten typ, není lehká holka. Že chlap by měl být gentleman.“
  • Nereaguju nijak negativně, rozhodně se nikdy nevztekám, ani s ní nijak nediskutuju. Pro takový případy mám limit 3 rande. Maximálně 3 rande a dost. A ještě jeden specifický detail: na třetí rande ji zvu určitě k sobě domů na večeři. Pokud nesouhlasí, že přijde ke mně, tak papá, a přeruším kontakt.
  • Pokud přijde ke mně domů, uvařím něco pěkného k jídlu a eskaluju k sexu.

HLAVNĚ V KLIDU

Tyto limity:

  • Sex nejlíp na prvním až třetím rande.
  • Ideálně do cca 4 hodin od setkání s holkou.
  • Přerušení kontaktu, pokud nedojde k intimnostem na třetím rande..

všechna tato pravidla by pro tebe neměla být něčím, co tě stresuje a omezuje, ale spíš pomůckou, díky níž máš sex co nejdřív a vyhneš se nekonečné sérii schůzek, kdy holce věnuješ čas, pozornost, energii, finance a v reálu mezi vámi k ničemu nedojde. Rozhodně se jimi ale nenech stresovat. To znamená: holka je introvertní a stydlivá a k sexu dojde až třeba po celkem sedmi hodinách od prvního setkání nebo až na čtvrtym rande? V klidu, nic se neděje! Pořád se jedná o úspěch. Jakmile máš ale pocit, že holce věnuješ příliš mnoho času a energie, aniž byste se dostali k sexu, tak přeruš kontakt a přesuň k dalším dámám. Hned za rohem jich čekají desítky a stovky!

Chceš získat ještě mnohem podrobnější a komplexnější návod, jak mít sex co nejdřív? Mrkni na LOVCŮV TRÉNINK.

LOVU ZDAR!

Dotazy: v diskusi nebo info@lovcuvdenik.cz

10 Comments

  • Být uvolněný a zbytečně nestresovat je jistě dobrá věc. Ono výsledek stejně nelze nijak ovlivnit, tak proč se kvůli tomu trápit a být ve stresu? Buď se ti dva k sobě hodí nebo se aspoň přitahují nebo ne. Když se holce nelíbíš, máš prostě smůlu. A když jo, tak máš štěstí, a pokud to nějak zásadně nezvoráš, tak na tom, kde máš ruku a jak sedíš fakt nezáleží. 🙂

    • Ahoj! Souhlasím, že proces svádění je do velké míry o vyvarování se klasických chyb, kterých se chlap může během rande dopustit as které mu to poserou. Lovu zdar!

  • Znám kamaráda z friend zone (nešťastný pripad, sice sportovec a skvělý člověk, nicméně s patologiemi- vyska pod 170, chorobna betanesmelost, složité dětství atd, které mu až do zralého věku 32 let zachovaly panictvi), jenž se dostal k sexu po dvou letech oddané služby své vyvolené desítce(možná 10,5). Nyní plánují potomka (ona je o sedm let starsi) a příběh spěje k hapyendu, čili čekat se vyplatí!! 🙂 :))

    • Uf..no, pokud dobře počítám, tak té ženě je 40, nachází se tedy už dávno za zenitem své sexuální atraktivity, která u žen typicky nastává kolem 23. roku života a u mužů výrazně později. Obecně ji lze těžko označovat za desítku. Tvému kamarádovi se pravděpodobně od ní nikdy nedostane skutečného, autentického validačního sexu, ale pouze nudného tzv. transakčního sexu, tedy výměnou něco za něco. Více info zde: https://www.lovcuvdenik.cz/2021/07/sexualni-zivot-beta-chlapa.html
      Validační sex – sexuální akt, jehož se žena účastní díky autentické atraktivitě a vzrušení, které v ní probouzí její sexuální partner. Během tohoto sexu se mimo jiné snaží validovat jako skvělá milenka chlapa, jehož považuje za velmi atraktivního. Často během takovéhoto sexu dosahuje orgasmu, nebo si minimálně sex alespoň velmi užívá.

      Transakční sex – forma rutinního sexuálního aktu, jehož se žena neúčastní kvůli autentickému vzrušení a atraktivitě pociťované vůči svému partnerovi. Skutečným motivem takovéhoto sexu je transakce – sex ve stylu „něco za něco“. Nejhorší variantu v tomto ohledu představuje tzv. choreplay – kdy se chlap pokouší získat transkakční sex odměnou za to, že vykonává femininní domácí práce.

  • Podívejme se na to jejich ocima- on je do ní zamilovaný až po uši a konečně ji získal, že to bylo shodou okolností (žádný z jejích badboyu se neměl k otehotneni), na to se nehraje. Ona se konečně vyrovná své sestře, která je z tohoto pohledu vzorna- dvě děti:) že friendzona časem odkopne, koho to teď zajímá? 😉

    • Jasný. V rámci Lovcova deníku nicméně vyučuju mimo jiné strategii pro dlouhodobou chlapskou spokojenost. Tvůj kámoš k tomu bohužel nespěje. Obávám se, že až ho jeho žena jednorožec opustí, tak se mu zhroutí svět. L

  • Zase Lovče, on má sice partnerku, která je starší, ale pro něho je to nejspíš konečně vztah. Pro ni je zase výhrou, že má takto výrazně mladšího chlapa, který je ochoten ji zabezpečit. Časem to nakonec může dopadnout i tak, že on si najde jinou, protože získá víc sebevědomí, že měl na takovou ženskou (z jeho pohledu 10), a protože by mohl mít i mladší, tak se začne porozhlížet jinde. Ale pro něho má ten důležitý “zářez na pažbě”. 😉

  • Co je on pro ní těžko říct, když ho dva roky měla za “teplého kamarada” o němž se vyjadřovala se značným despektem. V praxi to vypadalo tak, že spolu jeli treba na výlet, vrátili se, rozloučili se, respektive ona ho slušně vyhodila, dorazil badboy (nas hrdina o jeho existenci nevedel), prespal a ráno zas odjel 🙂 A najednou je z toho láska:)) jak jsem psal výše, bohužel je mensi- ona měří 170 a až morbidně hodný

    • Jo, ta dymanika mezi nimi je jasná. Ta žena prostě hledá naivního uctívače, beta providera, který ji zaopatří. Vůbec bych se nedivil, kdyby ho v průběhu vztahu začala podvádět a pravděpodobně jejich vztah taky v budoucnu ukončí. Možná týpka připraví o slušné peníze. Tipuju rovněž, že příliš mnoho sexu se v tomto vztahu neodehrává a pokud občas ano, tak je to bez výjimky suchý, nudný, transakční sex. Tohle prostě nezní jako recept na dluhodobou spokojenost. L

  • Jj… Pro úplnost doplním, že před začátkem vztahu proběhlo ultimátum badboyovi, že buď se nastehuje, nebo je konec, po jeho zdrženlivé reakci následoval nástup friendzona

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *