Syndrom sexu na jednu noc

Aneb když má holka s tebou jednorázový sex a pak už tě nechce vidět. V čem spočívá důvod jejího chování? A jak reagovat? A je chytré líbat ženu na prvním rande? Jdem to rozebrat!

Když se s tebou holka nechce vidět, nikdy ji nenaháněj!

Každá životní fáze přeměny v lovce (alfa chlapa, který má úspěch u žen) přináší jiné výzvy. Když jsi začátečník, tvým nejdůležitějším úkolem je naučit se oslovovat holky a komunikovat s nimi. Když se posuneš dále, chceš se naučit je správně svádět a mít s nimi sex co nejdřív.

Jakmile se přesuneš za tuto fázi, možná zjistíš, že v určitý moment pro tebe už nepředstavuje největší výzvu holku sbalit a dostat do postele, ale spíše s ní navázat vztah, ať už klasický monogamní, či nemonogamní. Hodně kluků si v takovém období stěžuje na problém, který technicky nazývám syndrom sexu na jednu noc. V čem tento problém spočívá? Holka se od tebe nechá sbalit, jde k tobě domů a máte sex. Jenže po prvním sexuálním zážitku tě buď ghostne (nereaguje vůbec na tvé zprávy), nebo tě prostě už nechce vidět. Drbeš se na hlavě a přemýšlíš: “V čem je sakra problém? Co dělám špatně?”

KDYŽ CHCEŠ ONS, TAK V POHODĚ

Předesílám, že tento syndrom představuje potenciální problém pouze pro kluky, jejichž cílem je navazovat s holkama dlouhodobé milenecké vztahy. Osobně se řadím do této skupiny. Mým cílem je s každou holkou, kterou považuji za natolik atraktivní, že s ní mám sex, navázat dlouhodobý otevřený romanticko-sexuální, případně pouze sexuální vztah.

PŘÍBĚH S PETROU

Situaci spojenou se syndromem sexu na jednu noc jsem v minulosti jednou zažil. Přes Tinder jsem se tehdy seznámil s půvabnou, 25letou, světlovlasou lékárnicí Petrou. Během rande jsem s ní komunikoval a sváděl ji přesně způsobem popsaným v e-knize a audioknize Lovcův trénink. Petra reagovala projevem sexuálního zájmu, takže jsem se rozhodl sexuálně eskalovat už na prvním rande. V dnešní době tak činím asi v polovině svých prvních schůzek. Ve zbytku příadů nechávám eskalaci až na druhé rande u mě doma.

Ještě nad drinkem v baru jsem ji políbil a pak ji pozval k sobě domů. Překonal jsem její lehký OPCH (odpor na poslední chvíli) a za chvíli už jsme leželi nazí v posteli. Petře bylo tehdy asi dvacet pět let a podle všeho byla pěkně nadržená. Měli jsme vášnivý sex a pak jsme usnuli. Petra se brzy ráno probudila, zvedla se a opustila můj byt. Všechno se zdálo být v pohodě do té chvíle, než jsem se ji pokusil pozvat na druhé rande. Půvabná, dlouhonohá lékarnice mě sice neghostla, ale poslala mi krátkou zprávu ve stylu: “Promiň, já teď na vztah nikoho nehledám.”

MOJE REAKCE

V takovýchto a podobných situacích, kdy mě holka překvapivě odmítně, zásadně NEREAGUJU způsoby typickými pro průměrné, frustrované beta chlapy:

Nad celou situací jsem jen mávl rukou, pousmál se v duchu nezávislosti na výsledku, a přesunul se okamžitě k jiným atraktivním ženám. Petru jsem se po nějaké době pokusil pozvat ven ještě jednou a když odmítla, přesně podle svého stanoveného limitu pro balení holek “dvě pozvání na rande a dost”, jsem ji vyřadil ze svého adresáře.

POCHOPENÍ JEJÍHO CHOVÁNÍ

Moje klidná reakce se zakládala jednak na dostatku jiných žen v životě, ale také na tom, že mi její chování nepřišlo nijak šílené, ani iracionální. V minulosti jsem se totiž s touto situací už setkal a udělal si rozbor možných důvodů, proč se holka chová tak, jak se chová. Tento seznam důvodů, které ti celý fenomén Syndromu sexu na jednu noc osvětlí, se ti možná bude hodit, až se ocitneš v podobné situaci. Tak tady ho máš!

5 MOŽNÝCH DŮVODŮ

V čem spočívají důvody syndromu sexu na jednu noc, tedy toho, že se holka po jednorázovém sexu s tebou už nechce sejít? Existují čtyři možné zdroje problému:

MOŽNÝ DŮVOD #1 – ŠPATNÝ SEX

Ačkoli tobě možná sexuální dovádění vyhovovalo, holka usoudila, že to nebylo nic pro ni a diskvalifikoval ses u ní jako potenciální dlouhodobej milenec. Tento problém se týká zejména kluků, kteří jsou nezkušení a v posteli to s holkama neuměj. V tomto ohledu se dá poradit pouze jedna věc: snaž se, aby si sex užila i ona! Sleduj její reakce, kalibruj podle toho, co se jí líbí, a vždy prioritizuj její orgasmus před svým. Zkrátka se snaž, aby se ona udělala dříve než ty. Pokud totiž chlap dosáhne orgasmu, většinou už nemá dost motivace k uspokojování partnerky.

Při vší sebekritičnosti si nemyslím, že by se špatný sex stal důvodem chování v případě Petry. Na druhou stranu musím připustit, že je možné, že ačkoli se mi celou dobu zdálo, že si sex užívá, ve finále mohlo proběhnout něco, co ji odradilo. Faktem je, že naše milování obsahovalo lehké prvky BDSM – například naplácání přes její zadek. Jako vždy jsem pečlivě sledoval její reakce a vše naznačovalo tomu, že se jí BDSM prvky líbí. Dokonce mě i hlasově povzbuzovala. V případě, že by žena vyjádřila nesouhlas buď verbálně nebo chováním, okamžitě bych s danou praktikou přestal.

Že by problém ovšem spočíval v tom, že jsem se v posteli profiloval jako příliš velký bad boy? Nelze to zcela vyloučit. Někdy zkrátka špatný sex spočívá spíše v nekompatibilitě partnerů.

MOŽNÝ DŮVOD #2 – UTAJENÝ PŘÍTEL/MANŽEL/MILENEC

Je možné, že jsi narazil na holku, která není otevřená dlouhodobějšímu vztahu, jelikož má v životě jiného chlapa, s nímž je to momentálně “komplikované”, nebo kterého prostě podvádí, chce se mu pomstít, vyvolat u něj žárlivost apod. Při tom je však do něj stále zamilovaná a nebo ho nechce/nemůže opustit z logistických důvodů jako peníze nebo společné děti apod. Takovéto holky v dnešní době oproštěné od morálních restrikcí sexuality můžeš potkat s čím dál tím větší pravděpodobností. Buď si toho vědom!

Jednou jsem na Tinderu dokonce potkal zadanou holku, která svého přítele vůbec nezatajovala. Naopak mi oficiálně sdělila, že ho vzrušuje tzv. cuckold neboli vědomí toho, že jeho přítelkyně má sex s jiných chlapem. Měli jsme ONS, po jehož skončení holka svému příteli poslala naše společné selfie.

Případně se jedná o holku, co má prostě v životě jiného chlapa, kterému nakonec dala před tebou přednost.

MOŽNÝ DŮVOD #3 – HOLKA NECHCE VZTAH

Navzdory široce přijímanému stereotypu, že všechny ženy prahnou po vztahu, můžeš v dnešní době narazit na holku, která z nějakého důvodu vztah nechce a vyhledává výhradně sex na jednu noc v období, kdy je nadržená.

Prp ženy je typické cyklické střídání různých období, které mohou být svou charakteristikou dosti protikladné.U jedné ženy tak může být období monogamního vztahu střídáno například obdobím, kdy nemá zájem o vztahy a takzvaně se “soustředí na sebe”. I v takovém období může přijít nadrženost. Žena pak vyhledá příležitost k jednorázovému sexu na jednu noc a poté se opět ponoří do své preferované partnerské samoty v bevztahovém období. Pro některé ženy je toto zcela normální.

Měla Petra toto období? Je to možné.

MOŽNÝ DŮVOD #4 – VYBUDOVAL JSI SKVĚLOU ATRAKTIVITU, ALE MALÝ KOMFORT

Během svádění jsi vybudoval skvělou atraktivitu, ale poměrně nízký komfort. Tento problém se týká typicky zkušenějších lovců, kteří působí jako bad boys, zlí kluci. Tento typ svůdníků se vyznačuje skvělou atraktivitou. Umějí holku výborně svádět. Problémem je, že svým stylem ji sice sexuálně vzruší, ale zároveň se diskvalifikují jako perspektivní, dlouhodobí partneři, protože prostě působí až příliš jako playboyové. U holky následně proběhne proces, který pick up komunita zná jako autoodmítnutí (anglicky autorejection). Holka nakonec chlapa odmítne, navzdory tomu, že jí připadá atraktivní, protože ho nepovažuje za vhodného kandidáta na dlouhodobou romanticko-sexuální známost.

Typickým průběhem románku s takovýmto svůdníkem je, že holka je z něj večer totálně vzrušená, užije si sex, ale ráno ji dostihnou výčitky svědomí. Rychlou sexuální eskalací velmi narostlo její ASD (Anti slut defense), což překládám jako OPK – obrana proti kurvení se. OPK představuje soubor vzorců myšlení a chování, které mají za účel zabránit tomu, aby žena byla svým okolím vnímána jako “kurva”.

Po zrušujícím sexuálním zážitku se holce honí hlavou: “Ježišmarjá, já jsem se vyspala s takovým badboyem na 1./2. rande. Jsem děvka!”

Veškerou vinu podvědomě hodí na kluka a prostě se mu už neozve. Svůdník, lovec pak jen překvapeně čumí, jak je možný, že po tak skvělém rande a sexu ho už holka nechce vidět.

CO S TÍM?

Jak se problému č.4, typickému pro zkušenější lovce, vyhnout? Na rande nezapomeň kromě atraktivity budovat i komfort! Ideální je, pokud nepůsobíš pouze jako lovec, svůdník, player, ale do určité limitované míry i jako správnej, spořádanej hoch, kterej je čestnej, upřímnej, spolehlivej a má svůj život srovnanej.

Z tohoto důvodu vždy holkám na prvním rande komunikuju například to, že ve vztazích holkám nikdy nelžu a na přímou otázku vždy odpovídám pravdivě. Mimochodem, nejedná se o nějakou taktiku, nýbrž o naprostou pravdu. Zakládám si na své upřímnosti a pravdomluvnosti jako na svých základních maskulinních hodnotách.

Obecně dobrou strategií je na prvním rande působit z cca 85 % jako lovec, playboy, který holku sexuálně svádí, škádlí ji a flirtuje s ní, a z cca 15 % jako slušný, čestný a spořádaný hoch. Zkrátka to lovectví šmrncnout i trochou toho slušňáčkovství. To by mělo problém syndromu sexu na jednu noc vyřešit. Pamatuj na to příště, když se u tebe náhodou tento problém projeví!

Rovněž je dobré následovat systém svádění přestavený v mé základní eknize nebo audioknize LOVCŮV TRÉNINK: SBAL JI, MĚJTE SEX! V rámci tohoto systému máš se ženou nejdříve kratší první rande, během kterého zapůsobíš jako velmi atraktivní chlap a sexuálně eskaluješ až na druhém rande. Tento systém je z hlediska redukce OPK u ženy mnohem bezpečnější nežli sex na prvním rande.

MOŽNÝ DŮVOD #5 – PŘÍLIŠ NEVYZRÁLÁ HOLKA

Nicméně i při dodržování veškerých pravidel se ti občas scénář sexu na jednu noc může přihodit i tak. Roli zde totiž hraje ještě jeden faktor – příliš mladá, nevyzrálá a nebo rovněž mladá holka.

Zejména mladé ženy ve věkovém segmentu 18 – cca 25 let se v některých případech vyznačují určitým objemem emoční lability, který zkrátka znemožňuje úspěšně predikovat jejich chování.

Ve finále platí toto zásadní rada: nelam si s tím příliš hlavu. K ženám se vždy chovej jako uvolněný, diplomatický chlap v dobré náladě a pokud tě žena po proběhlých erotických radovánkách už nechce vidět, s úsměvem a mile jí popřej hezký den a okamžitě přesuň svou pozornost k jiným ženám, které o tvou přítomnost mají zájem.

2 DŮLEŽITÁ DOPORUČENÍ

Co se týče sexuální eskalace na 1. rande, mám pro tebe na závěr 2 doporučení:

LOVU ZDAR!

Dotazy: info@lovcuvdenik.cz

7 Comments

  • Lékárnice Petra- nemůže být (byť může být krajně diskomfortni se nad tím jen zamyslet, natoz si to priznat) příčinou opadnutí zájmu věkový rozdíl autora textu proti te slečně? Někde na tomto webu píšete, že je vám 40, pro dnešní petadvacetiletou dívku je to důchodový věk, přestože výjimky mohou ojediněle existovat… 😉

    • Všechno je samozřejmě možné. Nicméně pokud si myslíš, že věkový rozdíl 15 až 20 let je z hlediska vztahů zásadní problém, tak se mýlíš. Pokud jako chlap vypadáš slušně, staráš se o sebe, máš dobrou fyzičku, tak existuje poměrně široká skupina mladých holek a žen, které tě dokonce budou preferovat. Holky, s nimiž mám v současné době otevřené vztahy, se věkově pomentálně pohybují ve věkovém rozmezí 23 až 30 let. Ať se daří a lovu zdar! L

  • Věřím a přeju vám to :)… nicmene- přiznejme si, že ve 40plus úspěšně balit ženy 20-30 je nestandardní a rozhodně se v této disciplíně většině chlapů (vzhled a fyzickou beru jako samozrejmost) nebude dařit. Osobně ve svém okolí nikoho takového neznám. Stačí se podívat na FB profily atraktivních mladých žen. V drtivé většině mají vedle sebe mladíka svého věku, často vizuálně i mladšího. Je to asi dáno i současnou popkulturou, stačí se podívat na reklamy, žena nemá nikdy výrazně staršího partnera, opačně zcela běžné. Abych se vrátil na zacatek- možná je to pro vás tip na clanek- podělte se s námi jak to děláte:)

    • Můj názor je obecně takový, že s tím, jak postupuje feminizace chlapské populace, mají starší alfa chlapi stále vyšší a vyšší šanci navázat vztahy s partnerkami ze segmentu mladých holek (klidně mladších o 20+ let). Zároveň společnost obecně je stále tolerantnější vůči takové formě vztahů. Takže možnost tu je, akorát je potřeba vědět, jak na to. Do budoucna na toto téma plánuju kurz pro starší alfa chlapy (cca 40+). Lovu zdar! L

  • Super 🙂 Ještě mě napadlo- nepsal jste před cca devíti lety pod pseudonymem “Kolík”? 🙂 Diky

    • Ne, žadnýho Kolíka neznám:). Co se týče kurzu balení mladších žen – značnou porci obsahu bude tvořit kurz svádění, který už mám zpracovaný ve formě e-knihy Lovcův trénink: Sbal ji, mějte sex! Vzdělávat se tedy můžeš už nyní: https://1url.cz/@lovcuvtrenink
      Ať se daří a Lovu zdar!

  • Tak to je dobře:)

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *