Vanilkové milování vs tvrdej sex

Co je lepší? Něžné erotické záchvěvy za svitu svíček a v odéru vonných tyčinek, nebo vášnivěj, tvrdej sex, kdy holku pořádně ošukáš a zmaluješ jí zadek? Pojďme se na to podívat!

Erotická romantika, nebo tvdej sex? Co je lepší?
Erotická romantika, nebo tvdej sex? Co je lepší?

PŘÍBĚHY MÝCH FB

Začala jsem randit s jednim Němcem. Moc hezkej chlap, inteligentní, milej, pozornej. Krásný, namakaný tělo. Když jsme měli poprvé sex, přistihla jsem se, že ležím a mimoděk studuju obrazy na stěně v jeho pokoji. Taková to byla nuda! Chtěla jsem, aby mě pořádně ošukal. Místo toho mě čekalo romantické “milování”. Hrůza! O orgasmu jsem si mohla tak akorát nechat zdát. Ještě předtím, než jsem se s ním rozešla, jsem psala tobě, abych se domluvila na rande, kde budu mít zas pořádnej sex.

Při sexu jsem ráda submisivní. Můj bejvalej mě rád svazoval. Potom, co jsme se rozešli, jsem se chvíli vídala s jedním klukem. Ovšem při prvním sexu jsem se normálně rozbrečela. Proč? Nebylo to proto, že by na mě byl hnusnej. Naopak. Připravil mi ukázkovej, vanilkovej romantickej sexuální zážitek. Rozbrečela jsem se proto, že se mi stýskalo po tvrdym sexu s mým ex!

ŠPATNEJ SEX ROVNÁ SE KONEC VZTAHU

Takováto vyprávění slýchávám od svých kamarádek s benefity (FB) velmi často. Jejich smutnym hrdinou je chlap, kterej je sice dokázal oslovit a sbalit, ale jeho výkon v posteli se omezil na to, že je “romanticky pomiloval”, udělal se a usnul, aniž by se jakkoli přiblížil k tomu, že by své partnerce přivodil orgasmus. Takovéto tristní erotické zážitky s jinými nápadníky se pak stávají jedním z důvodů, proč se ke mně mé kamarádky s benefity cyklicky vracejí, ačkoli měly původně v plánu zahájit s daným mládencem dlouhodobý, monogamní vztah, a se mnou se přestat vídat.

JSEM SNAD BŮH EROTIKY?

Proč se tak často stává, že okamžitě po tomto erotickém zážitku berou mé FB do ruky telefon a píšou mi, kdy se můžeme zase vidět? Jsem snad nějakej bůh sexu, kterej ženy opřede kouzlem svého péra, a ony se z tohoto magického sevření už nikdy nevyprostí? Ne. Nejsem žádnej erotickej Gandalf! Mám akorát dost sexuálních zkušeností a při sexu nemyslím jen na sebe, ale snažím se uspokojit i partnerku. Žádná magie, jen dobrý sex. Zásadní roli ovšem taky hraje to, že sex se zmíněnými kluky, de facto mými konkurenty, dosahoval tak příšerně nízké kvality.

ŽENY OBECNĚ PREFERUJÍ VÁŠNIVÝ SEX

Pokud jsi trochu nezkušený a představuješ si nyní moje kamarádky s benefity jako nějaké zběsilé, neukojitelné sexuální dračice, tak přibrzdi. Jedná se o inteligentní, zpravidla vysokoškolsky vzdělané ženy pracující často na prestižních pozicích. Vyznačují se feminním stylem a chováním. Jsou to prostě normální, atraktivní holky a ženy, které mají rády tvrdší sex. Ostatně jako většina dnešní populace žen žijící ve větších městech v západní společnosti.

Mé tvrzení výše nemám sice podloženo žádnými oficiálními statistickými údaji, nicméně mé reálné životní zkušenosti vypovídají o tom, že vskutku naprostá většina žen v mé cílové skupině (tedy ve větších městech žijící ženy ve věku cca 21 až 34 let) bere s povděkem, když je chlap pořádně ošuká. Určité procento z nich (odhadem cca 30 až 40 %) preferují i prvky BDSM při sexu. S holkou vyžadující čistě a pouze jemný, romantický, vanilkový sex na misionáře za svitu svíček jsem se během své cca 20leté randící kariéry setkal jen zcela výjimečně. To ostatně dává smysl. Člověk jako živočišný druh je uzpůsoben k tomu, že měl po celá tisíciletí spíše tvrdý, spontánní, živočišný sex, nikoli sladké milování za doprovodu loutny a citery.

Hodně holek si dnes libuje v BDSM.

PROČ JSOU CHLAPI VANILKOVÍ?

Nabízí se tedy otázka: Proč sakra tolik mých milenek a kamarádek s benefity zažívá s jinými chlapy mizerný, nudný sex? Přesněji řečeno sexuání eskapády s chlapy, kteří navzdory niterné touze žen po tvrdém šukání, nejsou schopni své sexuální partnerky uspokojit a místo toho je nudí pomalým, romantickým sexem, který místo k orgasmu vede k tendenci studovat znuděně malby na zdi?

Nabízí se dvě možná vysvětlení:

  1. Chlap skutečně upřímně v souladu se svými sexuálními preferencemi dává přednost něžnému, romantickému milování před tvrdým sexem. Má prostě rád čistě vanilkový, jemný sex.
  2. Chlap je nezkušený a zmatený. Své znalosti o sexualitě žen a jejich sexuálních preferencích čerpá zejména z moderní populární kultury (romantických filmů a seriálů, hudby, knih apod.). Případně se nechává vést tím, co mu napovídaly kamarádky, v jejichž friendzóně se nachází, případně maminka a podobně. Jeho přístup k sexu a k sexualitě žen je tedy zásadním způsobem ovlivněm masivním falešným společenským programováním. Jednoduše řečeno, teoreticky by rád ženu tvrdě a vášnivě ošukal, nicméně na základě mylných názorů vyvěrajících z falešného společenského programování se domnívá, že všechny slušné, vzdělané ženy jsou princezny toužící výhradně po romantickém, něžném sexu.

DŮVOD ČÍSLO 1 – V POHODĚ

Pokud chlapův sexuální styl pramení z důvodu číslo 1 – tedy z jeho upřímných sexuálních preferencí inklinujících spíše k vanilkovému, něžnému sexu, je více méně všechno v pořádku. V tomto případě prostě nelze chlapovi nic vyčítat. Snad jen to, že se měl více snažit přivodit partnerce orgasmus.

Jedním ze zásadních poselství lovcova deníku je to, že skutečně silný, úspěšný a sebevědomý chlap žije svůj život autenticky – tedy v souladu se svými názory, hodnotami a preferencemi. Pokud nějaký chlap dává upřímně přednost vanilkovému sexu a sexuální setkání s jednou z mých kamarádek s benefity tedy nedopadlo nejlépe, nelze mu to dávat za vinu. Důvod spočívá prostě v nekompatibilitě partnerů. To se občas stává. Jak uvádím v této kapitole, sexuální atraktivita ještě neznamená sexuální kompatibilitu. Nic se neděje! Chlapovi bych v tomto případě doporučil seznamovat se a balit holky, a tak hledat vhodnější sexuální partnerku.

DŮVOD ČÍSLO 2 – PRŮSER

Pokud ovšem důvod sexuálního selhání spočívá v důvodu číslo 2, tedy nezkušenosti, naivitě a falešném sociálním programování, tak zde vidím velký špatný.

Sakra chlape! Pokud bys rád ženskou pořádně ošukal a neodhodláš se k tomu jen proto, že jsi zblblej tím, co ti naslepičily tvoje kamarádky, případně co ti vtloukly do hlavy stupidní romantické seriály, filmy a písně, tak by ses měl nad sebou zamyslet!

ZAČNI SE VZDĚLÁVAT!

Začni na sobě makat a vzdělávat se v oblasti balení žen a jejich sexuality. Tady máš pár tipů, informací a rad od lovce.

  • Navzdory obecně příjimanému názoru šířenému zejména médii a populární kulturou, hodně žen netouží po nějakém vanilkovém “ňuňu” milování, ale spíše po vášnivém sexu. Po sexu, kdy ženu prostě rázně chytneš a dominantně ji ošukáš. Zároveň sleduješ její reakce, snažíš se dělat, co se jí líbí, a přivést ji k orgasmu.
  • Některé ženy dokonce preferují tvrdý sex a mají v oblibě BDSM. A ne, skutečně se tyto ženy nerekrutují pouze z řad pornohereček, prostitutek, nymfomanek a podobně. Jedná se o normální ženy. Je dokonce dost dobře možné, že ta tvoje romanticky se tvářící spolužačka, kterou se snažíš ohromit svými znalostmi ruských klasiků a pozváním na zmrzlinu, má ráda, když jí její milenec zmaluje při sexu rákoskou zadek.
  • Znamená výše řečené, že se teď na každou holku vrhneš při prvním sexu jak necivilizovanej vopičák a budeš se jí snažit živočišně omrdat? NE!!! Zejména při prvním sexu postupuj pomalu a s rozmyslem. Sleduj chování a reakce své partnerky – zda se jí to, co děláš, líbí. Zda je z toho nadržená. Podle toho kalibruj svůj přístup!
  • Nemysli při sex pouze na sebe! Mysli na svou partnerku a na to, aby se jí sex líbil. Vždy se snaž přivést ženu k orgasmu. Pokud nepatří mezi ono menší procento šťastných žen, co se udělají během vaginálního styku, přivoď ji orgasmus jinak. Pomocí svýho jazyka, prstů, erotický hračky, prostě tak, jak to má ráda! A dej si s tim sakra práci. Jen tak zajistíš, že vystoupíš z řady průměrných milenců, a ženy se do tvé postele budou rády a často vracet.
  • A samozřejmě zároveň k ní buď při nebo po sexu i něžný, polib ji a pohlaď.

ŽIJ SVŮJ ŽIVOT AUTENTICKY! I TEN SEXUÁLNÍ!

Účelem Lovcova deníku je mimo jiné ti pomoci žít autentický život – to znamená život v souladu s tvými názory, hodnotami a preferencemi. Život, který ty sám chceš, nikoli život, který ti diktuje společnost, přítelkyně, maminka, církev, média, šéf, škola, Netflix a podobně. Život, který žiješ podle sebe – samozřejmě v rámci legislativních pravidel a též v rámci obecné slušnosti a chlapské důstojnosti, které se projevují například tím, že se nechováš jako hajzl nebo ňouma a ženám, s nimiž máš sex nebo vztahy:

Autentičnost, se kterou prožíváš svůj život, se týká i tvý sexuality. Pokud máš chuť holku pořádně ošukat a ona touží po tom samém, nenech se zadržet stydlivostí, strachem nebo mylnými názory a pusť se radostně do toho!

LOVU ZDAR!

Dotazy: info@lovcuvdenik.cz

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *