Přestaň bejt kurva dotěrnej!

Desítky zpráv o hovně zaslaný přes WhatsApp během jediného dne. Autor? 13letá holka uprostřed pubertální krize? Ne! 30LETEJ CHLAP balící holku. Co se to sakra děje?

Zprávy přes WhatsApp nebo messenger o hovně. Co dodat…

Jedna okouzlující holka, kterou znám, se trochu zakaboní, napije se se kafe a začne vyprávět: “Hele, poslední dobou mám fakt obskurní zážitky s chlapama. Třeba, stala se mi taková fakt divná věc. Na jedný akci jsem potkala kluka. Chvíli jsme se bavili, byl docela sympatickej, tak jsem mu dala číslo. A on mi teď posílá desítky zpráv denně. Úplně o ničem. Jako, co měl ten den k snídani, co dělá v práci, co si koupil za oblečení a tak. Já nevim, co s tím mám dělat. Je to nějakej blázen nebo co?

V poslední době jsem o podobném fenoménu zaslechl od vícero holek, takže začínám mít obavu, že už se nejedná o nahodilé případy, nýbrž o soustavný trend.

PODIVNEJ TREND

Ukňouranej beta chlap po jednom rande nebo po propojení přes Tinder zahrnuje holku desítkami až stovkami zpráv přes Messenger nebo WhatsApp denně. Obsah zpráv je zcela prázdný, banální (jednoduše řečeno zcela o hovně), v postupujících fázích pak přechází do fňukání, žadonění o pozornost a další rande a podobně. Ačkoli mu holka na 99 % zpráv vůbec nereaguje, daný jedinec ve svém digitálním slovním průjmu a nahánění nepřestává, ale naopak ho stupňuje. Do prdele! Co to má sakra bejt?

Desítky zpráv o hovně přes WhatsApp a další messenger každej den. To není zrovna dobrej způsob, jak sbalit holku.

Desítky zpráv o hovně přes WhatsApp a další messenger každej den. To není zrovna dobrej způsob, jak sbalit holku.

2 MOŽNÉ DŮVODY WHATSAPP ŠÍLENSTVÍ

Osobně toto chování vůbec nechápu, nicméně si dokážu vydedukovat 2 možné důvody daného chování:

  • Psychické onemocněnídeprese. Nejsem psycholog, ani si na něj nechci hrát, ale odhaduju, že potenciálním zdrojem takovéhoto chování může být napříkla deprese a z ní vyvěrající pocit osamění a patologická potřeba navazovat kontakt. Popravdě nevím. Uvítám vaše komentáře. Zajímavým faktem je, že holky, které mi o tomto fenoménu vyprávěly, vždy definovaly daného chlapa jako celkem atraktivního týpka, který je poměrně úspěšný ve svém životě i práci.
  • Rozmazlený beta chlap bez sebemenšího tušení, jak to s holkama chodí. Navíc pravděpodobně čerpající informace o vztazích zejména z moderní populární kultury. V tomhle ohledu můžu zas jen s překvapením zmínit, že dle holek se často jedná o 30leté, kariérně poměrně úspěšné chlapy. Ano, bohužel i hodně zástupců této skupiny spadá do kategorie beta chlap.
Pussyfikace v praxi.

PUSSYFIKACE

Angličtina má pro hrůzu, kterou vidíš na obrázku výše, dobrý termín “pussyfication”, označující proces, kdy se chlap postupně stává totální “píčou”. Užívání zdrobnělin (mor jinak krásného českého jazyka) je častým symptomem pussyfikace. Proč se toto chlapům děje? Důvod je prostý – betachlap bez sebemenší znalosti žen nabyde přesvědčení, že nejlépe ženy sbalí, pokud přijme femininní styl a vyjadřování – zkrátka se jim přiblíží a sám se stane “ženou”. Funguje takový přístup? Hehe, co myslíš? Líbí se heterosexuálním ženám chlapi, co se chovají a vyjadřují jako ženy?

PŘESTAŇ KURVIT ŽIVOT OSTATNÍM CHLAPŮM

Ať už má takovéto chování jakýkoli důvod, není sporu o tom, že se jedná o velmi toxický vzorec komunikace s holkama. Kromě toho, že tímto způsobem komunikace ze sebe děláš zoufalýho klauna bez sebemenší šance u holky uspět, má tvoje aktivita ještě jeden negativní efekt. Kurvíš totiž balení i ostatním chlapům. Proč?

Holka vystavená takovému slovnímu průjmu – jaké emoce asi prožívá? Vědomě cítí:

  • Odpor
  • Údiv
  • Někdy lítost

Ovšem podvědomě se jí ukládá do hlavy ještě jedna zpráva: Zatímco v dřívějších dobách muži byli lovci vyrážející ven za dobrodružstvím a objevy a ženy byly ty, kdo toužily po vztahu a po tom, aby si svého milého připoutaly doma, jak je to dnes? Zástupy ubrečených mamánků zoufale škemrajících o pozornost a city přes WhatsApp.

I ve velmi průměrných až podprůměrných holkách, pokud jde o atraktivitu, to vyvolává dojem, že stačí, aby pohly prstem, a okamžitě se přihrnou desítky a stovky pošahaných uctívačů žen, jejichž jedinym smyslem života je vyměnit si s dámou stovky zpráv o píčovinách denně, aby se cítili milováni. V holkách to potom nevyhnutelně vyvolává nezdravě zvýšené sebevědomí přerůstající někdy v aroganci.

Potkal jsi už někdy poměrně neatraktivní holku, která se tvářila jako nejobletovanější a nejarogantnější královna vesmíru? Je dost možné, že její nezdravé sebevědomí se zakládalo na zážitku s šíleným WhatsApp naháněčem.

Dotěrnost v anglickym podání...
Dotěrnost v anglickym podání…

VZKAZ PRO WHATSAPP PISÁLKY

Pro tyto chorobné pisálky mám stručný vzkaz. Chceš mít alespoň elementární šanci u dané holky uspět? Udělej následující:

  • Následuj zákon minimální snahy a uvolni se!
  • Uvědom si, že nahánět holky je tragická chyba, která tě automaticky odsuzuje k neúspěchu u žen.
  • Uvědom si, že z tvýho vyprávění o tom, žes měl k obědu řízek, holka nebude zrovna nadržená. Nikdy se proto nestaneš jejím milencem a zůstaneš maximálně kámošem ve friendzóně.
  • Texting s holkou omez na minimum, ideálně pouze na logistické domluvení dalšího rande.
  • Holku nesbalíš tím, že se začneš chovat a komunikovat jako žena. Nepoužívej zdrobněliny a výrazivo vhodné pro patnáctiletou holku, ale ne pro dospělýho chlapa.
  • Nemusíš být necitlivý terminátor. Klidně dej holce najevo své city. Napiš jí občas nějakou krátkou hezkou zprávu (třeba, že sis na ní vzpomněl, nebo tak) ale…
  • Okamžitě zatáhni stavidla svýmu bizarnímu slovnímu průjmu a přestaň kurvit život sobě i ostatním chlapům!

Díky!

LOVU ZDAR!

Dotazy a koučink balení a vztahů: info@lovcuvdenik.cz

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *