2 rande za 1 večer – proč ne?

Dvě rande s různýma holkama za jeden večer. Postup, kterej běžně používám. Proč? Pojďme se na to kouknout.

2 rande za večer? Sakra, proč ne?
2 rande za večer? Sakra, proč ne?

Když se nacházím v randícím módu, zcela běžně si domlouvám 2 rande s různejma holkama na jeden večer. Jedno třeba od 19:00 do 20:30 a druhé od 21:00. Sakra! Kdybych se nevěnoval své práci a projektům, klidně bych si domluvil i 3 rande!

Obě dvě rande mohou být prvními rande s novou holkou, případně jedno z nich je už druhým rande (Většinou u mě doma).

Už slyším výtky ze strany vyznavačů Disney romantiky a konzervativních staromilců: “I ty bídáku! Ty Jidáši! To ti připadá slušné? Jít se dvěmi nevinnými dívkami na rande po sobě? Kdyby to jen tušily! Kam se poděla romantika?! Kam se poděla dvornost?! Kam se podělo džentlmenství?! Hanba!”

4 důvody proč

Chcete znát důvod, proč to tak dělám? Tady jsou rovnou 4. (Samozřejmě bych jich sem mohl dát desítky, ne-li stovky, ale 4 mi přijde jako dostatečný číslo pro ilustraci).

Konverzace 1: Hmmm, ještě že jsem hodinu před rande poslal ujišťující zprávu.
Konverzace 2: Ano, drahá, již se nemohu dočkat. Naše první rande na schůzi politologů. Jak romantické. Miluji politologii!
Zrušený rande 1: Hmmm, ještě že jsem hodinu před rande poslal ujišťující zprávu.
Téměř zrušený rande: Ano, drahá, již se nemohu dočkat. Naše první rande na schůzi politologů. Jak romantické! Miluji politologii!
Zrušený rande 02: To je smutný, žes byla ráno pro antibiotika. A co to takhle dát vědět?
Zrušený rande 03: Mód "líná vepřice".
Zrušený rande 02: To je smutný, žes byla ráno pro antibiotika. A co to takhle dát vědět?
Zrušený rande 03: Mód “líná vepřice”.

HOLKY MĚNÍ PLÁNY

Ano, holky mění názory a mění plány. Nerozhodnost, nespolehlivost a určitá míra lability prostě patří k charakteru značné části holek a žen stejně tak přirozeně, jako chlapům přísluší přímočará nadrženost. Vztekat se kvůli tomu, či, nedej bože, snažit se to nějak měnit, považuju za stejně debilní, jako když se někdo vzteká, že voda v moři je studená a mokrá, nebo že v listopadu leje jako z konve. Můžeš lomit rukama k nebi, jak chceš, můžeš se ohánět slušností a společenskou morálkou, jak chceš, ale stejně to nezměníš.

TROCHA STATISTIKY

Pro zajímavost jsem si udělal menší statistiku:

  • Minulej tejden jsem si přes Tinder domluvil 7 prvních rande se 7 různejma holkama.
  • Z toho holky zrušily: 2 rande
  • Málem zrušeno: 1 rande (nakonec to dobře dopadlo, ale ještě 15 minut před začátkem nebylo jasné, zda holka přijde, nebo dá radši přednost schůzce politologického kroužku)
  • Tzn. průměrná míra zrušení se pohybuje mezi 25 až 40%
  • Podle mých zkušeností je míra zrušení stabilně kolem 30 %. Samozřejmě, když mám jeden týden kliku, může být nižší, když mam naopak smůlu, tak i vyšší. Faktorů ovlivňujících míru rušení rande existuje mnoho – mimo jiné například počasí (když je fakt hnusně, holkám se nechce ven).
  • Skutečné expertky na rušení rande se rekrutují zejména z mladších ročníků holek do 25 let, ale mám zcela běžné szkušenosti i s rušením rande ze strany 28 až 32 letých holek/žen.
  • Dále jsem měl ten samý minulý týden dohromady 4 druhý rande se 4 různýma holkama. Všechny u mě doma a zrušeno nebylo ani jedno. Důležitej poznatek – míra zrušení druhýho rande se pohybuje na mnohem nižší rovině, nežli míra zrušení prvního rande. Jinými slovy, když se s holkou seznámíš, tak už není tak pravděpodobné, že ti druhé rande zruší. Když to uděláš dobře, holka bude nadržená a budete mít sex.

Co zo toho vyplývá?

  • Domluvit si s holkou rande dá už tak dosti práce.
  • Když například jedeš digitální balení přes Tinder, většina tvých zpráv se nedočká reakce.
  • Dále část úspěšně navázaných konverzací vyšumí do prázdna.
  • A i v případě, že se ti podaří dovést konverzaci až k úspěšnému domluvení data, času a místa schůzky, musíš počítat minimálně s 30 % možností, že rande nakonec neproběhne.
  • To nezní moc radostně, co? Hehe.

JAK HOLKY MĚNÍ PLÁNY

Kapitola sama pro sebe je pak způsob, jak holky mění plány a ruší rande:

  • Holky, které mi zrušily rande minulý týden, daly vědět s dostatečným předstihem, že nepřijdou? Haha, ani náhodou!
  • Obě dvě zrušení proběhla způsobem: 1. moje ujišťující zpráva 1 až 3 hodiny před rande (dobře vím, proč ujišťující zprávy posílám – více na toto téma v kapitole Balení holek v Brně #03), 2. Následná reakce holky, že nepřijde.
  • Tudíž, kdybych nenapsal, holka by mě možná nechala čekat na místě schůzky jako idiota. Toto se mi v minulosti ostatně několikrát stalo.

MOJE REAKCE

Jak vypadá typická chlapská reakce na zrušené rande:

  • Vztek
  • Frustrace
  • Přemlouvání
  • Smutek

Jak reaguju já? Jako alfa chlap 2.0 se prostě pousměju, mávnu nad tím rukou, zůstávám uvolněný, holce popřeju hezkej večer a vyrazím trochu později/dřive na druhé rande, případně se věnuju práci na svém projektu. Holku nikdy nenaháním a nepřemlouvám. Moje nálada zůstává zcela nezměněná, protože vim, že mě daný týden čeká ještě několik dalších rande. Vždy tedy nakonec vyhrávám.

POBAVENÍ

Ačkoli díky dostatku žen v životě je moje emocionální reakce na zrušené rande prakticky nulová, k jedné emoci se musím přiznat. Někdy mě komunikace a návrhy holek neskutečně pobaví, až se začnu nahlas smát. Považuju prostě za fascinující, jak i některé v reálu velmi inteligentní a rozumné holky, dokážou přijít při domlouvání rande s neuvěřitelnými nápady a konstrukcemi. Viz. například jedno málem zrušené rande z minulého týdne:

15 minut před dohodnutým začátkem rande mi přichází zpráva: “Ahoj, úplně jsem zapomněla, že jsem dnes chtěla jít na schůzku politologického kroužku. Nechtěl bys tam jít se mnou? Tady je odkaz na FB.”

Jak jsem to dočetl, nemohl jsem se ubránit hlasitému smíchu: “Ano, drahá, již běžím. Nemohu se dočkat. Naše první setkání a rande na schůzce mladých potentních politologů! Jak vzrušující. Budeme naslouchat plamenné diskusi a v pravou chvíli se do věci vložíme. Miluji politologii!”

TESTY

Mimochodem, holky milujou, když v podobné situaci ukážeš totální nezávislost na výsledku a schopnost čelit představě zrušeného rande bez hnutí brvy. V takovýchto případech vždy trvám na normálním rande. S “politoložkou” nakonec proběhlo, bylo moc fajn a hned další pondělí jsme si domluvili večeři u mě doma.

Nepochybuju o tom, že minimálně část z těchto návrhů jsou ve skutečnosti ženské testy, zkoušející tvoje sebevědomí, integritu a odvahu. Jsi schopen čelit riziku zrušení rande a trvat na svém? Tvoje atraktivita u holky vystřelí raketově vzhůru. Takže na to příště pamatuj!

LOVU ZDAR!

Dotazy: info@lovcuvdenik.cz

One Comment

  • Good day! I simply wish to give you a huge thumbs up for the excellent information you
    have right here on this post. I’ll be coming back to your website for more soon.

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *