Proč mít sex co nejdřív

Proč mít sex co nejdřív po prvním setkání s holkou, ideálně v rámci druhého rande, nejpozději na třetím a případně i na prvním (jak tě to naučím ZDE)? Tady máš rozbor.

Sex co nejdřív po prvním setkání s holkou je dobrej nápad.
Sex co nejdřív po prvním setkání s holkou je dobrej nápad.

Jak to probíhalo, když tvůj děda začínal randit s tvou babičkou? Přesný detaily samozřejmě neznám, ale pokud žili ve městě, dejme tomu, ve 40. až 50. letech, mohlo to probíhat nějak takhle:

  • Děda se vyšvih do svýho hodobóžovýho kvádra a pozval tvou babičku na první rande do nejlepší restaurace v okolí. U večeře ji hodiny a hodiny poslouchal a lichotil jí. Večeři hezky zacáloval a jako gentleman doprovodil babičku domů.
  • Pár dní na to ji pozval na druhé rande do cukrárny, protože mu během první schůzky prozradila, že má hrozně ráda rakvičky. Cestou domů jí děda koupil květiny a slušně ji doprovodil domů.
  • Na třetí rande vzal babičku na procházku do parku, na čtvrtý do biografu, na pátý na taneční zábavu a hurá, na šestym rande sebral konečně odvahu a vlepil babičce hudlana. Na sex došlo až za delší dobu a pokud byli oba dva silně věřící, dost možná až po svatbě.

FEMININNÍ MODEL RANDĚNÍ

Takhle vypadal tradiční model randění. Tento model je veskrze femininní – tedy zvýhodňující ženy. Proč? Protože ženy podstupují při vstupu do partnerství s chlapem vyšší riziko:

  • Pokud si nabrnknou násilníka, mají zaděláno na vážnej průser, kterej v nejhorším případě může ohrožovat i jejich život. Nepoměr mezi fyzickými silami obou pohlaví je totiž značnej.
  • Pokud otěhotní s neschopnym, nezodpovědnym lůzrem, mají zaděláno na vážnej životní průser.
  • V dřívějších dobách byl silný manžel v podstatě nezbytný pro to, aby žena mohla žít normální. důstojný život. Absence takového manžela znamenala životní průser. 
  • V dřívějších dobách samozřejmě taky panovaly mnohem přísnější restrikce sexuality ze strany náboženství a celkové společenské morálky. Nebylo považováno za slušné, aby dva lidi opačnýho pohlaví hupsli hned na prvním rande do postele.

Babička tudíž svého nápadníka musela nejdříve velmi důkladně poznat a otestovat během mnoha schůzek, než mohlo dojít k nějakým intimnostem.

Sex co nejdřív je dobrej nápad.
Sex co nejdřív je dobrej nápad.

ZASTARALÝ MODEL

Tradiční model randění tedy znamená toto:

  • Mnoho schůzek předcházející tomu, než dojde k polibku, natož k sexu.
  • Tyto schůzky organizuje a finančně zajišťuje chlap.
  • Chlap celou dobu ženě věnuje maximální pozornost, naslouchá jí, lichotí jí, div jí neleze do zadku.

Tento tradiční model randění je v dnešní době zastaralý. Proč? Tady jsou důvody:

  1. Protože, tradááá, máme tu genderovou rovnoprávnost! Role chlapů i žen se nacházejí v mnohem rovnocennější poloze, než tomu bylo před desítkami, natož stovkami let. Model randění by to měl reflektovat.
  2. Velká většina žen, které stále vyžadují tradiční model randění, už nestojí o tradiční model vztahů, v němž je muž vůdčí postavou domácnosti a je jen malá šance, že by se vztah rozpadl. Toto vytváří paradoxní situaci, kdy se žena nejdříve prezentuje coby tradičně uvažující dáma, která chce čerpat benefity tradičního modelu randění. Po navázání vztahu se náhle promění ve feministicky uvažující moderní nezávislou ženu vyznačující se ve vztahové dynamice spíše dominantními tendencemi. Pamatujme rovněž na to, že ženy dnes iniciují 70 až 80 % rozchodů a rozvodů. Nejedná se o dojmologii, ale statisticky potvrzená data.
  3. S totálním rozvolněním náboženských a společenských restrikcí sexuality a vztahů mezi pohlavími v postmoderní západní městské společnosti, se znatelně rozšířil okruh možných motivací, proč holka jde na rande.

PROČ ŠLA BABIČKA S DĚDOU NA RANDE?

Tohle považuju za velmi zajímavej fenomén, kterej stojí za to víc rozebrat. Proč šla babička s tvym dědou na rande? S největší pravděpodobností proto, že pro ní představoval vážnýho kandidáta na dlouhodobého (ideálně doživotního) monogamního sexuálního partnera. Pokud žena chodila na rande z jiných důvodů (například, aby z chlapů tahala prachy nebo je jinym způsobem vodila za nos), v komunitě tradiční konzervativní společnosti se to velmi rychle rozkřiklo, což mělo pro ženu negativní následky ve formě společenskýho odsouzení a ostrakizace.

S JAKOU MOTIVACÍ JDE HOLKA NA RANDE DNES

Proč jde holka na rande dnes? Potenciálních důvodů existuje mnohem víc, než tomu bylo dříve, a spousta z těchto důvodů by byla v konzervativní společnosti zcela nepřijatelná.

  • Samozřejmě velká část holek jde na první rande pořád z tradičního důvodu hledání potenciálního partnera pro dlouhodobý monogamní vztah.

JINÉ MOTIVACE RANDĚNÍ

Pak je tu ale velká skupina holek, jejichž motivace je jiná. Jdou na první rande, protože:

SEXUÁLNÍ A VZTAHOVÉ DŮVODY

  • Jsou nadržené a chtějí krátkodobej sexuální románek nebo one night stand. Nemají v plánu navazovat dlouhodobý vztah.
  • Jedná se o tzv. „secret cheaters“ – tedy holky, co tajně podvádějí svého přítele/manžela, ať už proto, že sex s ním je nebaví, nebo třeba proto, že se mu chtějí z nějakého důvodu pomstít, případně u něj vyvolat žárlivost.
  • Specifickou skupinu tvoří holky, které mají v životě nějakého chlapa, s nímž je to “komplikované”, ale s nímž mají pravidelně sex. Na rande s jinym klukem jdou například z toho důvodu, aby na svýho bad boye zapomněly, nebo se mu nějakym způsobem pomstily. Ve skutečnosti jsou ale do něj stále zamilované.
  • Někdy situace může vypadat i tak, že holka ve vztahové oblasti momentálně řeší jiného chlapa, s nímž je to “komplikované”. Momentálně s ním nemá sexuální vztah, nicméně ráda by ho potenciálně zahájila. Ty máš v rámci vašeho rande sloužit pouze jako momentálně zdroj pozornosti, validace a lichotek, případně jako emocionální tampon. Ovšem pravděpodobnost, že by s tebou holka chtěla zahájit vztah, je nízká.

POTŘEBA POZORNOSTI A VALIDACE

  • Část holek jde na rande a přitom vůbec nemá v plánu navázat jakýkoli romanticko-sexuální vztah. Místo toho chtějí pouze pozornost a osobní validaci (formou lichotek ze strany chlapa). Pozornost představuje nejvyšší hodnotu, kterou žena od chlapa může dostat (ještě podstatnější nežli city, podpora, peníze či sex).
  • Některý holky vykazují až chorobnou závislost na validaci a pozornosti ze strany chlapů hraničící s narcistní poruchou. Tyto typy holek mají tendenci vytvářet si kolem sebe okruh marných ctitelů a wanna be milenců, kteří se ovšem nacházejí hluboko v jejich friend zóně. Holka tak často jde na “rande” za účelem rozšíření okruhu svých kamarádíčků. Užívá si pozornosti svého ctitele, jeho lichotek, nicméně nemá vůbec v plánu s ním zahájit jakoukoli formu sexuálního či romanticko-sexuálního vztahu.

EKONOMICKÉ A DALŠÍ DŮVODY

  • Část holek jde na rande nejen kvůli validaci svého ega, ale taky z ekonomických motivů – prostě si navíc užívají jídlo a pití zdarma, které do nich s vidinou sexu cpou jejich nadržení ctitelé. Některé z nich jsou vyloženě zlatokopky hledající svého sugar daddyho.  
  • Specifickou skupinu pak tvoří lovkyně podporovatelů – holky a ženy, které si hledají dlouhodobého monogamního partnera tipu „podporovatel” – v ženském jazyce „gentlemana“, v objektivní definici prostě moulu, beta chlapa, který jim bude hradit část, nebo nejlépe všechny životní náklady. Často se jedná o rozvedené ženy po třicítce, nebo Rusky všech věkovejch kategorií (v jejich případě je to dáno socio-kulturním nastavení. V Rusku takhle vztahy mezi chlapama a ženskejma prostě fungujou. Netvrdím ovšem, že je tomu tak vždy. Měl jsem vztah s dámami z Ruska (potažmo bývalého SSSR), které do kategorie lovkyň podporovatelů nespadaly).
  • No a pak jsou tu ještě rozličný další důvody. Jednou se mi například stalo, že holka šla se mnou na rande evidentně kvůli získání informací z oboru, ve kterym pracuju (online marketing). Celý rande pak měla neustále tendenci stáčet spíš do podoby byznys konzultace, než intimní schůzky.

UDĚLEJME TO VÍC FÉR

Ať už jde holka na rande z jakýhokoli důvodu, tradiční femininní model jí samozřejmě přijde vhod – hodiny a hodiny mužské pozornosti, osobní validace, lichotek a drinků, případně jídla zdarma.

Ale co chlapi? Jaká je jejich představa ideálního prvního rande? Řeknu vám, jak vypadá moje hypotetický perfektní první rande s krásnou holkou: 10 – 20 minut konverzace, pak polibek, pak přesun ke mně nebo k ní domů, potom sex, po sexu si otevřeme láhev vína a pokračujeme v konverzaci. Zkrátka sex co nejdřív.

Tipuju, že i tvoje představa se možná plus mínus blíží té mojí. Považuju za velmi fér, když najdem kompromis mezi tradičním femininním modelem randění a ideální chlapskou představou rande.

Proto jsem přesvědčenej, že nejlepší je mít sex velmi brzo po prvním setkání – ideálně v rozmezí prvních 2 až 5 společně strávených hodin od prvního kontaktu s holkou.

Dvě až pět hodin poskytujou dostatečnej čas k tomu, abyste se vzájemně poznali a holka se přesvědčila, že jsi atraktivní chlap a nikoli podivín nebo úchylák. Samozřejmě slovo „poznat se“ dávám do uvozovek. Mám tady na mysli základní ujištění se, že pro ni nepředstavuješ rizikového jedince, ale potenciálního atraktivního milence.

SEX CO NEJDŘÍV – IDEÁLNÍ ZA KAŽDÉ SITUACE

Ať jde holka na rande z jakéhokoli z motivů popsaných výše, eskalace a sex v dostatečně brzké době (ideálně v rozmezí 2 až 5 hodin) je fajn řešeni. Pojďme na to mrknout:

  1. Holka chce dlouhodobý vztah – dlouhodobý, monogamní vztah bez dobrého sexu nebude fungovat. Je pouze dobře, pokud co nejdřív zjistíte, jestli si v posteli rozumíte.
  2. Holka je nadržená a chce one night stand – tady není potřeba nic vysvětlovat. Ty navíc rychle zjistíš, že holka ve skutečnosti nemá zájem o vztah a jde jí jen o krátkodobý sex, takže do vztahu nebudeš zbytečně investovat emoce a prostředky.
  3. Secret cheaters – rovněž ideální řešení. Oba dostanete, co chcete. Opět platí to samé jako v předchozím bodě. Považuju za velmi praktické, když co nejdříve zjistíš, na čem jsi, a neinvestuješ do vztahu své emoce, čas a prostředky.
  4. Holka chce jen pozornost a validaci (nikoli romanticko-sexuální vztah). Pokud brzo a správně sexuálně eskaluješ, odhalíš tak tzv. “timewasters” neboli holky, které tě jen obírají o čas, protože ve skutečnosti vůbec nemají zájem o romanticko-sexuální vztah. S úsměvem a slušně se s nimi rozloučíš. Ušetříš si tím spoustu času a nervů.
  5. Holce jde o drinky a večeře zdarma (případně spadá do kategorie zlatokopek) – neinvestuješ své peníze a čas nadarmo. Pokud jde o zlatokopku, která nemá zájem o sex, tak ji v dostatečně krátké době odhalíš. Je poté na tobě, zda s ní přerušíš kontakt, nebo se staneš jejím sugar daddy (téma na jinou kapitolu).

Sex co nejdřívkompletní návod, jak ho dosáhnout získáš ZDE! Tohoto pravidla je dobrý se držet. Samozřejmě, všechno se musí dělat s rozumem. Eskalovat je potřeba jemně, aby holka měla čas vytvořit si pocit dostatečnýho komfortu, kterej potřebuje, aby byla nadržená. A samozřejmě připomínám: jakákoli sexuální interakce mezi tebou a holkou vždy musí být vzájemně konsensuální, tedy odsouhlasená!

V příštím příspěvku se podíváme na to, jak to zařídit, abyste měli rychle sex.

LOVU ZDAR!

Dotazy a koučink: info@lovcuvdenik.cz

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *