4 způsoby, jak se seznámit

Jak se seznámit s holkama? Tady máš ucelený návod a shrnutí od Lovce. A taky jednu neocenitelnou radu, která platí, ať už se seznamuješ jakýmkoli způsobem.

Seznamuj se, co nejvíc to jde!
Seznamuj se, co nejvíc to jde!

ODLIŠNÝ MOTIVACE

Když jde o balení holek a vztahy s nimi, tak motivace a cíl každýho z nás se můžou lišit. Někdo si hledá monogamní princeznu, s níž bude do skonání světa tvořit neoddělitnej pár jako Shrek s Fionou nebo Miloš s Ovčáčkem. Někoho zajímá hlavně nezávaznej sex a erotický dovádění a pátrá po nadrženejch holkách. Někdo se zrovna vzpamatovává z těžkýho rozvodu, během něhož bylo jeho ego i konto zmasakrováno zuřivou dračicí. Někdo si hledá milenku pro jeden ze svých vícero nemonogamních vztahů. No, a někdo by třeba rád už taky přišel o panictví (ať už v 15ti nebo ve věku znatelně pokročilejším).

Cesta pro dosažení jakýhokoli z těchto cílů je ovšem vždy stejná: Musíš potkávat holky, oslovovat je a brát je na rande. Zkrátka seznamovat se s nimi.

A ODLIŠNÝ SITUACE

Jak se seznámit? Na tuhle otázku neexistuje jednoznačná odpověď, protože každý z nás se nachází v jiný situaci. Jinak se seznamuje nezkušený stydlín a jinak zkušený lovec. Jiný možnosti, jak se seznámit, má osmnáctiletý student, který klidně zatáhne školu a jde balit holky do putiky nebo cukrárny, a jiný možnosti má 35 letý profesionál, který maká na svý kariéře a zároveň se třeba podílí na péči o svý potomky z rozvedenýho manželství.

4 METODY, JAK SE SEZNÁMIT

Proto jsem vytvořil přehledný seznam všech způsobů, jak se seznámit, a vypsat jejich základní charakteristiky, pozitiva i negativa. Každý si potom může vybrat metodu, která mu vzhledem k jeho povaze a životní situaci nejvíc vyhovuje. Anebo, což je podle mě nejchytřejší řešení, kombinaci těchto metod. Tyto metody jsou následující:

  1. Oslovování holek napřímo – Noční studené balení
  2. Oslovování holek napřímo – Denní studené balení
  3. Online aplikace a seznamky (např. Tinder)
  4. Balení holek v rámci svého sociálního kruhu
Přihlásit se kvůli seznamování do kurzu tance na tyči? Hmmm, nevim, nevim....
Přihlásit se kvůli seznamování do kurzu tance na tyči? Hmmm, nevim, nevim….

1. NOČNÍ STUDENÉ BALENÍ

VÝHODY

  • Možnost za relativně krátkou dobu na jednom místě oslovit větší množství atraktivních holek. Zde je podmínkou to, že už se trochu vyznáš v nočním životu města a víš, do kterých podniků jít.
  • Za největší výhodu nočního studeného balení však považuju možnost sexuální eskalace přímo během procesu seznamování a tak de facto zkrácení celýho procesu svádění do několika hodin, či dokonce pouze minut, stylem: seznámení – polibek – sexuální eskalace / případně přesun k tobě nebo k ní domů a sexuální eskalace doma.
  • Ve večerní a noční atmosféře padají zábrany, které jinak většinu holek svazují během dne. Samozřejmě k tomu přispívá i alkohol a případně jiné návykové látky. Alkohol se pro tebe v tomhle smyslu stává dvousečnou zbraní. Může ti pomoci, ale pokud ho ty sám zkonzumuješ přílišný množství, jsi v prdeli.
  • Část holek vyráží do nočních podniků s cílem pobavit se a seznámit se s atraktivníma chlapama.
  • Můj dojem vypadá tak, že v československém kontextu představuje noční studené balení lokálně přirozenější a obvyklejší formu balení než denní studené balení. Co tím chci říct? Jednoduše to, že když srovnám například Prahu s New Yorkem, tak v našem hlavním městě jsme tradičně zvyklí spíše na noční studené balení nežli na oslovování holek na ulici během dne. 
  • Jak správně provozovat noční studené balení, abys dokázal úspěšně oslovit a rovnou políbit a sbalit ty nejatraktivnější holky v klubu nebo na baru, ti prozradím zde.

NEVÝHODY

  • Největší nevýhodu nočního studenýho balení spatřuju v celkový finanční, časový, ale zejména energetický náročnosti. Zkrátka vyrazit v noci do klubů a oslovovat tam holky několik hodin vyžaduje obecně velkej časovej, energetickej a v neposlední řadě i peněžní výdaj. Časová a energetická náročnost se pak stávaj důvodem, proč je noční balení určeno hlavně pro mladší kluky. Jakmile už makáš na svý kariéře a máš v životě další povinnosti (jako například péče o děti), nočnímu balení pravděpodobně budeš věnovat ve svým životě čím dál tím menší prostor. 
  • Konkurence. Všichni známe ten zoufalý pocit, pokud se v klubu či baru začne neplánovaně odvíjet sausage party, neboli akce s přílišnou převahou chlapů. Obecně větší konkurence než při denním studeném balení představuje standardní nevýhodu noční hry v klubech a barech. Proto se výhodou každého nočního lovce stává schopnost najít akce, kde je podíl žen a mužů alespoň přibližně 1:1.
  • Část holek vyráží v noci ven spíše kvůli validaci a případně drinkům zdarma od nadržených ctitelů, nikoli kvůli seznamování.
  • Zaplněné kluby, hlučné bary – to není prostředí pro každého. Někdo si takové prostředí užívá, někdo ho nesnáší. Pro noční studené balení musíš být zkrátka typ. Pokud patříš spíš k druhé skupině, prostředí, kde se noční balení odehrává, pro tebe pravděpodobně bude představovat nepřekonatelnou překážku.

2. DENNÍ STUDENÉ BALENÍ

Podle mě velmi účinný způsob, jak se seznámit. Potkáš na ulici, v tramvaji nebo v baru hezkou holku, oslovíš ji a domluvíš si s ní rande. Zároveň při tom zažiješ spoustu srandy, jako třeba já v Brně nebo v Praze.

VÝHODY

  • Velmi výraznou výhodu denního studenýho balení představuje nízká konkurence. Naprostá většina populace normálních chlapů nemá na denní studené balení odvahu, případně o něm vůbec neuvažuje.
  • Tato technika balení, zvlášť poté, co ji ovládneš, tedy nabízí skvělý způsob, jak se odlišit od masy ostatních chlapů a zapůsobit na holku svou odvahou, bezprostředností, uvolněností a sebevědomím. 
  • Prostřednictvím denního studeného balení můžeš oslovit ty nejkrásnější holky a zároveň si být jistý jejich vzhledem. To představuje výraznou výhodu oproti nočnímu studenému balení a digitálnímu balení.
  • V rámci denního balení si do určité míry můžeš volit typ holek, které budeš balit. Líbí se ti sečtělé intelektuálky? Tak jednoduše vyrazíš balit holky do knihkupectví a literárních kaváren. Líbí se ti sportovní typy? Tak můžeš zkusit obchody s dámským sportovním oblečením.
  • denní studené balení můžeš teoreticky přetavit v okamžité rande. Pokud máte zrovna oba dva čas, proč ne? Můžete jít na kafe okamžitě.
  • Nízké finanční náklady. Oslovování holek na ulici nebo třeba v autobuse tě stojí pouze čas a energii, nikoli peníze.
  • Jak správně na denní studené balení, abys dokázal úspěšně oslovovat ty nejkrásnější holky, ti prozradím zde.

NEVÝHODY

  • Zejména kvůli strachu z oslovení cizích žen se jedná pro většinu chlapů o psychicky nejnáročnější formu balení. Postavit se před cizí holku během dne na ulici, oslovit ji, říct jí, že se ti líbí, prostě vyžaduje cvik a koule. Na strach z oslovení neexistuje žádný jednoduchý lék. Funguje pouze postupná, soustavná desenzitivizace, tedy přivykání si na danou formu interakce.
  • Za určitých okolností může být denní studené balení velmi časově náročné bez viditelných výsledků. Toto platí s ohledem na československý kontext. Bohužel, Praha nebo Bratislava nejsou Londýn nebo New York, kde na ulici potkáváš neustále obrovské davy lidí. U nás se ti může stát, že vyrazíš do ulic trénovat studené balení a jako na potvoru nepotkáváš žádné atraktivní mladé holky. Toto se mi několikrát stalo. Částečné řešení představuje chození do frekventovaných nákupních center, jejichž atmosféru ovšem osobně nesnáším.   
  • Jak už jsem zmínil, můj dojem je, že ve srovnání například s USA je u nás denní studené balení trochu těžší. Zkrátka v československém kontextu nejsou lidé obecně tolik zvyklí na to, že by se dávali do hovoru s dalšími lidmi na ulici.
4+1 Způsoby jak se seznámit. Sleduj Lovcův livestream!

3. ONLINE APLIKACE (např. TINDER)

Tuhle tematiku jsem už obsáhle rozebral v kapitole Má smysl používat Tinder? Osobně Tinder používám pravidelně s velkou mírou úspěchu, a zažil jsem díky němu mnoho zábavných první rande s velmi hezkejma holkama, který skončili sexem.  Můžeš si o nich přečíst třeba v kapitole Tinder rande nebo Uvolni se!

  • Výhody: Časová nenáročnost. Možnost oslovit hodně holek za krátkou dobu.
  • Nevýhody: Obrovská konkurence. Dating aplikace se samozřejmě stávaj rejdištěm chlapů, kteří by jinak nikdy nenašli odvahu oslovit holku napřímo. Finanční náročnost. Vzhledem ke stále větší zahlcenosti seznamovacích aplikací se dnes už stává nutností pořízení prémiových funkcí, což pochopitelně něco stojí.

Jo, já vim, že vztahy by měly bejt hlavně o emocích, romantice, vzájemný náklonnosti atd., ale svět balení se taky vyznačuje charakteristikama trhu. Zejména v kontextu dating aplikací většina holek zažívá totální převis nabídky, kterej trefně ilustruje obázek níže (našel jsem ho na Tinder profilu jedný holky). Podle toho taky vypadá jejich chování – jasně, že ti neodepisujou, ty koumáku, když jim ve schránce leží dalších 100 často velmi debilních zpráv od nadrženejch pisálků).  

Jak správně provozovat digitální balení, aby ses odlišil od masy průměrných chlapů a získal kontakt na ty nejatraktivnější holky na Tinderu, ti prozradím zde.

Uživatelská zkušenost většiny alespoň průměrně vypadajících holek na Tinderu - stovky debilních zpráv ve schránce.
Uživatelská zkušenost většiny holek na Tinderu – stovky debilních zpráv ve schránce.

4. BALENÍ HOLEK V RÁMCI SOCIÁLNÍHO OKRUHU

Některý chlapi se orientujou na to, že balí holky v rámci svého sociálního okruhu – tedy lidí, který už předem znaj z určitýho kontextu – práce, škola, různý zájmový kroužky apod.

Hodně koučů v oblasti balení nedoporučuje chodit se svejma kolegyněma a spolužačkama. Musim říct, že osobně tohle pravidlo nedodržuju. Pokud se mi nějaká holka líbí, tak to, že sdílíme pracoviště pro mě není dostatečnym důvodem k tomu, abych ji ignoroval jako potenciální partnerku.

Další podobou balení holek v sociálním okruhu představujou chlapi, co se cíleně přihlašujou na různý akce a kroužky s vidinou toho, že tam potkaj nadrženou dámu svého srdce. Představa, že bych se začal věnovat tanci z tohoto důvodu mi přijde spíš legrační a nikdy jsem nic takovýho nezkusil. Pokud máte s tímhle způsobem balení holek více zkušeností, uvítám vaše komentáře.

Pokud se orientuješ na balení holek v rámci svýho sociálního okruhu, největší nebezpečí pro tebe představuje zapovězený území friendzóny. Proto se v každym okamžiku musíš snažit bejt milenec, nikoli kámoš.

Pořídit si kvůli seznamování psa? V podstatě symptom krajní zoufalosti.
Pořídit si kvůli seznamování psa? V podstatě symptom krajní zoufalosti.

KOMBINACE METOD

Ve výsledku tedy máš dvě možnosti. Buď se můžeš soustředit na jednu aktivitu a vyniknou v ní nad průměr – tedy stát se mistrem studenýho balení nebo králem Tinderu s fotkama, který prostě fungujou, a nebo (což je podle mě pravděpodobnější varianta) – efektivně používat kombinaci několika metod.

Sám používám kombinaci studenýho balení, Tinderu a balení holek ve svým sociálním okruhu.

ZLATÝ PRAVIDLO

Na závěr tu mám jedno zlatý pravidlo, který platí, ať balíš holky jakoukoli metodou.

VŽDYCKY OSLOVUJ A ZVI NA RANDE CO NEJVÍCE HOLEK!

Trénuješ studený balení? Oslovuj co nejvíce holek. Desítky až stovky měsíčně. Vyhledáváš a píšeš holkám na Tinderu? Prohlídni desítky či stovky profilů denně, nastřádej co nejvíc propojení a pošli desítkám či stovkám holek týdně pozvání na rande. Balíš nejradši holky ve svým sociálním okruhu? Neustále pracuj na jeho rozšiřování a zvi na rande desítky holek měsíčně. V tomhle ohledu to může být velmi časově náročný, takže balení holek v sociálním kruhu beru vždy jen jako doplňkovou metodu.

Balení je hra čísel. Pro úspěch a získávání zkušeností je potřeba skutečně oslovovat a seznámit s co největším počtem holek. Proč? Tady jsou důvody:

  • V oblasti balení holky zažívají neskutečný převis nabídky ze strany chlapů. Velká část pozvání na rande zůstane bez odpovědi nebo bude odmítnuta.
  • Holky často mění své názory a plány. Ačkoli to vypadalo, že má o tebe při prvním kontaktu zájem, je klidně možný, že zruší dohodnutý rande, že už se po prvním rande nebude chtít vidět a podobně. Pokud každou takovou situaci budeš brát příliš osobně a příliš vážně, tak se z toho posereš. Hoď to okamžitě za hlavu, nikdy holku nenaháněj a okamžitě se přesuň k dalším holkám!  

Oslovíš jednu holku na ulici za měsíc a napíšeš pěti holkám na Tinderu za týden a marně kroutíš hlavou, kde je zakopanej pes? Děláš to prostě blbě! Najdi způsob, jak oslovit a jak se seznámit s mnohem větším počtem holek! Zvi na rande desítky holek týdně – po Tinderu, ty, co jsi oslovil na ulici, starší kontakty, s nimiž jsi nemluvil třeba několik týdnů a znovu navážeš konverzaci. Jen tak zvýšíš pravděpodobnost úspěchu!  

LOVU ZDAR!

Dotazy: info@lovcuvdenik.cz

2 Comments

  • Přihlašovat se na taneční kurzy je asi nejprovařenější aktivita u chlapů, kterým ujel vlak. Nicméně tam chodí i ti, kteří mají něco za sebou nebo je ten tanec opravdu baví a chtějí se ho naučit oproti těm, kteří tam jdou jenom kvůli ženskému osazenstvu. Většinou oba typy snadno rozeznáte hned na první lekci. 😀

    • Samozřejmě chlapy, co na kurzy tance chodí zejména s ohledem na kladný vztah k samotné aktivitě, zcela respektuju. Přihlásit se tam jen s vidinou balení ženskejch je podle mě legrační. Lovu zdar!

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *