Sexy divoký holky. Jak na ně?

Jsou výjimečně sexy, zábavný a skvělý v posteli. A pokud s nimi chceš navazovat klasický monogamní vztah, zaděláváš si na průser. Divoký holky. V čem jsou specifický a jak s nimi navázat kontakt, aby tvůj život neproměnily v totální chaos?

Divoká holka v obležení svých ctitelů a nápadníků na baru.
Divoká holka v obležení svých ctitelů a nápadníků na baru.

„Freaks“ – tenhle termín se v pick up komunitě vžil pro přesně ten typ holek, jemuž je věnovaná tato kapitola. Atraktivní, sexy, divoký holky milující zábavu, vzrušení, nekonečné večírky, alkohol (a často drogy) a chlapskou validaci ze strany svých beta uctívačů a nápadníků.

Osobně označení „freaks“ nemám rád kvůli jeho pejorativnímu nádechu, kdy v překladu do češtiny znamená blázen, magor, nebo dokonce člověk s nějakou fyzickou abnormalitou. Tyhle holky se sice občas můžou chovat bláznivě, nicméně žijou si prostě stylem, kterej jim vyhovuje a baví je, za což je nehodlám nijak kritizovat. Zejména pro méně zkušené kluky nicméně představují riziko, o kterém je dobré vědět. Pokus navázat s nimi klasický, monogamní totiž obvykle vede k průseru. Do pasti jménem „vztah s divokou holkou“ jsem viděl vlítnout i celkem zkušené chlapy.

JOSEPHINE

Otevřeli jsme těžký plechový dveře a ocitli se v prázdné místnosti. Dunící techno přešlo v tlumený hučení. Josephine vytáhla z pytlíku kouli (extázi), ukousla si půlku a druhou mi nabídla. Opřel jsem se o parapet okna, napil se piva a přitom ji chytil za bok. Měla na sobě jen miniaturní top, kterej odhaloval jemnou pleť na hrudi a břiše lesknoucí se potem. Ruku jsem posunul na její pevnej, zaoblenej zadek a políbil ji na její plný rty. Hlavou mi blesklo, jestli na to nejdu moc rychle, protože jsme se začali bavit ani ne před deseti minutama. Ona mě velmi rychle ovšem vyvedla z omylu. Pevně mě uchopila za dlaň, co spočívala na jejím pozadí, a strčila mi ji pod svoje kalhotky. Okamžitě jsem ucítil, jak je vlhká.

Takhle proběhlo moje seznámení s Josephine na jedné silvestrovské party před pár lety. Josephine pochází z Karibiku, ale v Praze žije už delší dobu a kamkoli přijde vzbudí pořádnej rozruch. Její temperament tu prostě furt působí nezvykle a exoticky. Dodnes se musím smát, když si vzpomenu, jak mě jednou doprovodila do autoservisu, kde jsem byl vyzvednout svůj porouchanej vehikl. Oblíkla si tenkrát miniaturní kraťasy a vzdušnej top. Chlapi v dílně zamrzli uprostřed pohybu a zůstali na ni zírat s otevřenou pusou. Milan, můj automechanik, se místo obvyklých vtípků jen obdivně ušklíbl: „Máš hezkou kámošku!“

„Tak ať vám nepraskne zvedák, kluci,“ zahlásila s jejím roztomilym přízvukem.

DIVOKÁ ZIMA V PRAZE

Jednu zimu před pár lety jsem s ní prožil pár vášnivejch a divokejch tejdnů. Během nich jsme navštívili sex party v klubu Le clan nebo se nějakým podivným řízením nočních osudů ocitli nad ránem v baru jejího kamaráda, žižkovskýho dealera kokainu. Dodnes se musim smát, když si vzpomenu, jak mi tam jakejsi obtlouslej Thajec jednou rukou mával před nosem fotografií svý čivavy a druhou mi urputně nabízel podivně nažloutlej pervitin svý domácí výroby.

Kromě toho jsme zažili trojku s její kamarádkou z Afriky a měli sex na nejrůznějších neobvyklejch místech po Praze.

Josephnie náš kontakt chtěla rozvinout dál do nějaké stabilnější podoby. To jsem ovšem odmítl. Dobře jsem věděl, že bližší vztah s takovou holkou by můj život pravděpodobně proměnil v chaos a drama. Sama mi ostatně přiznala, že zatím podváděla každého svého přítele. Když v návaznosti na moje odmítnutí začala vytvářet drama, slušně a s respektem jsem s ní přerušil kontakt (provedl tzv. hard next).

Pozor na to. Divoký holky nemusí vždy vypadat takhle. Naopak. Často na první pohled působí třeba jako slušné studentky. O to větší je pak chlapovo překvapení.

ROZÁLIE

S Rozálií jsem se dal do řeči v jednom žižkovskym baru. Vysoká, atraktivní Češka s vlnitými, světlými vlasy a krásným obličejem s hezkými rty mě upoutala okamžitě, jak jsem ji uviděl. Když jsem ji oslovil, reagovala velmi přátelsky, při komunikaci se na mě hned začala sama dotýkat a v podstatě se na mě lepila takovým způsobem, že jsem měl pocit, že v posteli musíme skončit tak za pět minut. Mé chlapské ješitnosti navíc velmi konvenovalo, že se bujaře smála každému mému vtipu.

KLASICKÁ KRÁLOVNA PODNIKU

Optimismus mi vydržel do té chvíle, než mi došlo, že se jedná o klasickou královnu podniku. Tento typ divoký holky blíže popisuju ve své e-knize Lovcův trénink, konkrétně kapitole o nočním studeném balení. Jedná se o atraktivní, sexy a zábavné dámy, které jsou většinou ve svém podniku obklopené širokým zástupem ctitelů, barmanem počínaje a lokálním zkrachovalým poeto-alkoholikem konče. Na pozornosti, obdivu a validaci těchto beta chlapů jsou doslova závislé, takže jejich večer většinou vypadá tak, že chaoticky přebíhají z konverzace s jedním nápadníkem do konverzace s dalším a tak stále dokola.

Rozálie se smála, lichotila mi, sama mě dokonce políbila. Pak se objevil její kamarád s pozváním na jointa a ona s ním rozpustile zmizela kdesi v útrobách podniku. Už jsem se sbíral k odchodu, když se náhle zase vynořila a opět se ke mně začala přátelesky tulit.

TRISTNÍ EROTICKÉ ZÁŽITKY

Nějak jsem se tehdy zatnul a učinil velmi diskutabilní rozhodnutí, že ji prostě sbalím. Z dnešního pohledu to byla chyba, kterou bych v současné době už neudělal. Myslím, že moje urputnost tenkrát musela působit dost otravně a rozhodně jsem se ani neřídil zákonem minimální snahy, který dnes považuju za jedno ze svých zlatých pravidel, pokud jde o balení holek. Po několika hodinách zaťatého balení jsme se vydali do jejího bytu. Dodnes si ještě pamatuju, jak barmanův hipsterský knírek zklamaně zplihl, když viděl, jak ve finále opouštím podnik v objetí s jeho královnou. „Tak si to teda užijte!“ vyprovázelo nás jeho nakyslé špitnutí.

Po chvíli jsem se ocitli v jejím příbytku, jemuž vládl pozoruhodný bordel. Moje hostitelka mě nejdřív zarazila tím, že hrábla do lednice a nabídla mi k snědku cihlu třicýtky Eidamu, jejíž povrch pokrývala jasně viditelná vrstva zelené plísně. Když jsem ji na kvalitativní závadu této poživatiny decentně upozornil, mávla rukou a začala se plesnivinou s gurmánským výrazem ve tváři ládovat. Její stravovací extempore jsem přičítal vysoké intoxikaci alkoholem, takže jsem ho dál neřešil. Následoval nepříliš kvalitní sexuální zážitek, během něhož se má hostitelka urputně uspokojovala pomocí své opotřebované Magic Wand.

ŽIVOT V CHAOSU

Jelikož jsem byl znaven přemírou konzumace alkoholu, zůstal jsem u Rozálie přes noc. Zabředli jsme do rozhovoru, během něhož jsem se zájmem poslouchal vyprávění o jejím životě. Jak jsem už tušil, jejímu intimnímu životu a vztahům dominovalo zejména divoké drama a chaos, jehož vrcholem bylo bohužel to, že se její ex-přítel pokusil o sebevraždu.

Ačkoli mě Rozálie velmi přitahovala svým vzhledem, stylem oblékání, inteligencí, tak jsem v jejím případě zůstal u „sexu“ na jednu noc. Podvědomě jsem tušil, že pokusem navázat s takovou holkou bližší vztah bych na sebe upletl bič nikdy nekončících dramatických eskapád.

MOJE ZÁŽITKY S DIVOKÝMI HOLKAMI – SLEDUJ!

DANA

Před šesti lety jsem se rozešel se svou dlouholetou přítelkyní. Krátce po tomto rozchodu s jsem si domluvil rande přes Tinder s krásnou Američankou Danou žijící v Praze, jednou z nejhezčích holek, s nimiž jsem měl sex. Napůl černoška, napůl Korejka. Dodnes si pamatuju to vzrušení, které jsem cítil, když jsme si povídali v jednom vinohradradskym baru nad pivem. Po fyzické stránce ta holka byla skoro dokonalá. Nádhernej souměrnej obličej, kterej v sobě spojoval to nejlepší z obou ras – krásný mandlový oči, jemnou pleť Asiatek a k tomu výrazný, sexy rty černošek. Štíhlý tělo, velký, krásně tvarovaný prsa a široký boky. Není divu, že občas pracovala i jako modelka. Zároveň byla vzdělaná a chytrá, takže se živila mnohem intelektuálnějším oborem než procházením po molu.  

Vypili jsme tenkrát oba asi pět piv a když jsem ji doprovodil domů, začali jsme se vášnivě líbat. K sexu tu noc sice ještě nedošlo, ale dodnes si pamatuju, jak jsem se ten večer vracel domů v povznesené náladě.

Nejnebezpečnější divoké holky působí při prvních setkáních jako slušné, nevinné intelektuálky, milovnice umění, literatury apod. Nenech se zmást a pátrej po tzv. red flags naznačujících riziko.
Nejnebezpečnější divoké holky působí při prvních setkáních jako slušné, klidné intelektuálky, milovnice umění, literatury, cestování apod. Nenech se zmást a pozorně sleduj tzv. red flags naznačující riziko.

DIVOKÝ TOALETNÍ ZÁŽITEK

Zanedlouho jsme měli další rande a sex. Začali jsme se vídat častěji a absolvovali spolu pár divokých večírků. V jedný hospodě v Podolí jsem jí v záchvatu romantického rozpoložení na záchodě stáhl kalhoty a ošukal ji zezadu. V té době jsem se vůbec nevěnoval studiu balení a vztahů s ženami po teoretické stránce a spoléhal se jen na své osobní, poměrně rozsáhlé praktické zkušenosti a z nich vyplývající poučky. Celé to mělo formu spíše takové dojmologie.

Z toho důvodu jsem se tenkrát nevyhnul různým chybám. Například jsem Daně hodně vypisoval zprávy v přesvědčení, že ji uhranu svým vytříbeným psaným projevem. Po několika rande jsem byl v podstatě přesvědčen, že spolu chodíme. Při jednom hovoru u piva Dana úplně mimochodem zmínila, že má vlastně kdesi v zahraničí přítele, s nímž udržuje vztah na dálku.

Nikdy jsem nepatřil mezi chlapy, kteří by se z žen a vztahů nějak hroutili, ale dodnes si pamatuju na ten podivný svíravý pocit v šourku, když jsem ji poslouchal. „Cože? Ona má teda boyfrienda? Všechno to byl jen takovej flirt? Do prdele!“ Krátce po této schůzce jsme se přestali vídat. Naštěstí mi došlo, že vztah s takovou holkou, která miluje téměř každodenní divoké paření a večírky, by mě přivedl akorát do průseru. V tomto názoru mě utvrdilo mimo jiné i to, že ještě určitou dobu poté, co jsme přerušili kontakt, mi od ní celkem pravidelně chodily zprávy, v nichž fňukala ohledně toho, jak zrovna umírá pod náporem ničivé kocoviny.

Josephine, Rozálie a Dana – to byly divoký holky, který jsem zatím například potkal. V reálu jich bylo více, ale tyto mi utkvěly v paměti nejvíc. Mimochodem, nenech se zmást skutečností, že dvě ze tří holek, co v rámci této kapitoly zmiňuju, pocházej z ciziny. Definici divokých holek splňuje i spousta Češek, s nimiž jsem měl v životě tu čest.

CHARAKTERISTIKA DIVOKÝCH HOLEK

Jak zní jejich společní charakteristika? Divoký holky…

  • Jsou fyzicky velmi atraktivní (velmi často devítky až desítky na tvé subjektivní stupnici atraktivity 1 až 10). Jsou si vědomy své atraktivity, která jim zajišťuje v podstatě nepřetržitý proud mužské pozornosti a validace.
  • Vědí, jak se oblíkat a komunikovat.
  • Milujou sex a jsou zpravidla skvělý v posteli. (Navzdory tomu se některé z nich na prvním rande pokouší působit konzervativním a cudným dojmem).
  • Jsou charismatický a zábavný.
  • Milujou party, alkohol (a často drogy). Paření se věnují zpravidla velmi často (nezřídka několikrát do týdne, občas prakticky na denní bázi).
  • Milujou pozornost a validaci ze strany chlapů, na které jsou zpravidla až závislé. Tato závislost může mít podobu až narcistní poruchy osobnosti. Často se jedná o výše zmíněné „královny podniků“, či královny širokého okruhu beta orbiterů a uctívačů.
  • Udržují si kolem sebe obvykle široký okruh beta chlapů – nápadníků a marných uctívačů ve friend zóně, kteří se mohou přetrhnout, aby splnili jejich přání.
  • Jsou absolutně nevhodné pro klasický, monogamní vztah.
  • Někdy fungují jako tzv. sériové monogamistky, tedy holky velmi často přecházející z jednoho monogamního vztahu do druhého, jelikož každý klasický vztah je po nějaké době začne nudit.
  • Nezřídka mají silně rozvinuté rozměry osobnosti tzv. temné triády: tedy narcismus, machiavellismus a psychopatii.
  • Nechávají za sebou zástupy zklamaných, nasraných a někdy bohužel i psychicky zdeptaných chlapů, kteří se s nimi naivně pokusili navázat monogamní vztah.

TY NEVINNĚ VYPADAJÍCÍ JSOU NEJNEBEZPEČNĚJŠÍ!

Z pohledu chlapa mezi ty nejnebezpečnější divoké holky patří ty, které se zpočátku interakce (např. na prvních rande) jeví jako slušné, klidné holky s intelektuálními a uměleckými sklony.

RED FLAGS – NÁZNAKY RIZIKA

Až posléze začne holka nenápadně vykazovat tzv. red flags (červené prapory naznačující riziko). Například:

  • Vysoká záliba v party a alkoholu (případně drogách).
  • Neustálé nahánění ze strany velkého počtu jejích zoufalých expartnerů a frustrovaných, marných uctívačů ve friend zóně (často prostřednictvím sociálních sítí a zpráv – mimochodem, potkal jsem už v životě pár divokých holek, co z tohoto důvodu používaly na svých telefonech aplikace pro zvýšení anonymity na sociálních sítích – například blokující zobrazování online stavu na WhatsAppu).
  • Časté negativní hodnocení expartnerů či chlapů obecně během konverzace.
  • Nenápadné náznaky vysoké promiskuity (např. zmínky o velkém množství sexuálních partnerů v minulosti).
  • Nenápadné zmínky o minulých toxických vztazích (např. s přítomnosti násilí) apod.
  • Labilita při komunikaci (někdy o tebe jeví zájem, jindy absolutně ne). Výkyvy nálad, tendence k vytváření drama bez důvodu.
  • Tendence k manipulaci a vysoké míře testování – např. snaha popichovat tě neustále nenápadnými, negativními poznámkami.

Bohužel chlapi často zůstávají vůči těmto red flags slepí a holku furt berou jako andělské, nevinné stvoření. Vstupují s ní do vztahu a pak jen s otevřenou hubou sledují, jak se pod taktovkou divoké holky mění jejich život v totální chaos a drama.

NA MONOGAMNÍ VZTAH ZAPOMEŇ…

Takové jsou divoké holky. Není na nich apriori nic špatného, pokud máš na paměti jedno důležité zlaté pravidlo, pokud jde o kontakt s nimi: NIKDY, OPAKUJU NIKDY S NIMI NENAVAZUJ KLASICKÝ MONOGAMNÍ VZTAH! (Pokud tedy nechceš, aby se tvůj život proměnil v kolotoč drama, hádek, žárlivých scén a dalších patologických jevů).

KDYŽ SE CHYTÍŠ DO PASTI

Zní to na první pohled jako jednoduchý pravidlo, který ovšem spousta chlapů nedokáže respektovat a pak se diví, jak se pod taktovkou divoký holky mění jejich životní realita v noční můru. Výše zmíněný divoký holky jsou toho ukázkovým příkladem:

  • JOSEPHINE – Během několikaletého života v Praze s ní navázalo oficiálně monogamní vztah pár chlapů, z nichž každého bez výjimky, jak mi sama upřímně přiznala, začala po určité době podvádět.
  • ROZÁLIE – Dle vyprávění, které jsem si od ní vyslechl, její vztahový život doprovázel totální chaos a drama vrcholící pokusem o sebevraždu jejího expřítele.
  • DANA – S Danou jsem se znovu setkal loni, abych zjistil, zda s ní mohu znovu navázat čistě sexuální FB vztah. Během konverzace u piva mi prozradila, že furt řeší problémy s tím, že občas naváže vztah s nějakým chlapem, který se poté strašně diví, že Danu po nějaké době přepadne chuť na sex s někým jiným.

MĚJ JE VŽDY V ŽIVOTĚ POUZE JAKO FB!

Divoký holky můžou do tvýho života přinýst spoustu zábavy, vzrušení, podnětnejch konverzací i skvělejch sexuálních zážitků. Vždy s nimi ale doporučuju navazovat vztah pouze na úrovni FB – tedy kamarádky s benefity. Jedná se o čistě nemonogamní, přátelský, sexuální vztah bez přítomnosti jakýchkoli romantických a sentimentálních emocí.

Pro bezproblémový průběh FB vztahu je potřeba striktně dodržovat několik esenciálních pravidel:

  • S holkou se setkávej pouze za účelem sexuMaximálně jednou za kalendářní týden, nikdy ne častěji! Nejlépe u tebe nebo u ní doma.
  • Do rámce tohoto nemonogamního, sexuáního vztahu nepatří žádné další druhy setkávání: žádné, společné večeře, výlety, návštěvy kina, koncertů, barů apod. (Samozřejmě s výjimkou prvního, případně druhého rande).
  • Netravte společně noc – FB u tebe nesmí přespávat a ani ty u ní.
  • Omezení textingu na minimum: kontaktuj ji přes zprávy či telefon zcela minimálně – ideálně pouze za účelem domluvení další schůzky.
  • Do vašeho FB vztahu nevnášej jakékoli „boyfriend“ chování – tedy žádné romantické dopisování, setkávání s jejími přáteli, nedej bože příbuznými. Žádné pomáhání s praktickými záležitostmi, publikování na jejích sociálních sítích, či sledování jejích profilů apod.
  • Neveď s ní jakékoli „vztahové“ rozhovory.
  • Účelem vašeho vztahu by měl být primárně skvělý sex, který si užije i ona – tudíž se maximálně snažíš, aby i ona dosáhla orgasmu.
  • Při sexu vždy a bez jediné výjimky používej kondom!
  • Ke vztahu přistupuj s maximální nezávislostí na výsledku a buď připraven ho okamžitě ukončit, kdykoli je potřeba. Například když holka začne vytvářet drama, nebo když svým chováním ohrožuje tvé zdraví – má třeba sex s náhodnými chlapy, když se nachází pod vlivem drog apod.

DO FB VZTAHU JEN V PŘÍPADĚ, ŽE NA NĚJ MÁŠ!

FB vztah nebo nic – tak zní spolehlivý recept, jak si užít kontakt s divokými holkami, a přitom udržet svůj život v normálu. Pamatuj na to! Pokud nejsi dostatečně zkušený, emocionálně stabilní a disciplinovaný na to, abys dokázal vztah udržet na úrovni FB, doporučuji ti se vztahům s divokýma holkama zcela vyhnout!

(Počítám ovšem s tím, že mou radu nebudeš následovat. Zejména pokud patříš mezi nezkušené beta kluky, ve chvíli, kdy s tebou bude nějaká divoká, sexy holka chtít navázat vztah, pohltí tě nekontrolovatelné nadšení. Budeš se pravděpodobně muset spálit na vlastní kůži, abys pochopil, o čem tato kapitola pojednává. Nevadí! Život je boj! Život je lov!)

LOVU ZDAR!

Dotazy a koučink: info@lovcuvdenik.cz

5 Comments

  • Yes, škoda, že jsem si tuto kapitolku nepřečetl dříve!
    Potkával jsem se slečnou, která je ještě více crazy než tady popisuješ i přes mladý věk s neskutečným počtem zážitků. Alkohol, párty, drogy.
    Bylo to super, měli jsme si co předat, porušil jsem pravidlo textování (psala mi každý den) po dobu několika měsíců. Já se cítil, že konečně žena co mi stačí v mých chutích a můžu opravdu být sám sebou. (Cream rised to the top z asi 15 slečen, co jsem za tu dobu potkal). Skvěle jsme si rozuměli.
    Plánovali jsme co spolu vyzkoušíme, zažijeme, já plánoval co dělat, aby to nebyla nuda. Pak jsem zjistil, že jsem ve ONEITIS už a v ten moment to bylo ukončeno z její strany, že mě nechce zranit a ona je ta bezcitná mrcha.
    Kdybych to měl zhodnotit teď, tak bych si dal pozor na množství komunikace a byl bych více „otevřený“ ať si dělá co chce a více nezávislý na výsledku.

    • Ahoj, Richarde, jsem rád, že ti článek přinesl užitečné info. NEjlepší strategie do budoucna je navazovat s podobnou holkou otevřený vztah maximálně na úrovni FB: https://1url.cz/@OTEVRENE_VZTAHY Lovu zdar! L

  • Ahoj. Pokoušel jsem nebo možná ještě pokouším se sbalit právě takovou pěkně živelnou holku a protože se mi to moc nedaří, právě jsem to přečetl tvůj článek a zjistil jsem, že jsem asi udělal úplně všechny chyby, které popisuješ.
    Krásně mi to její nádherně voňavý kouzlo, co na mě tak funguje, zapadá přesně do těch vlastností, co popisuješ.
    Teď se z toho dostat…
    Jen by mě teď zajímalo, jestli přes tyhle počáteční chyby to má ještě potenciál (jsem v tom až po uši), ale doufám, že se z toho do rány vyspím.
    Díky a stávám se tvým žákem.

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *