Neobtěžuj sakra holky jak nadrženej idiot!

Chceš normálně komunikovat s holkama a mít u nich obecně úspěch? Tak na ně nešmatej jako uslintanej, nadrženej klaun (kupříkladu jako Maroš Kramár).

Sexuální loudil v akci…

HON NA KRAMÁRA

Minulej týden mi ve schránce info@lovcuvdenik.cz přistálo několik dotazů ohledně prekérní situace kolem Maroše Kramára a jeho rejdění prstem po pozadí maskérky během natáčení jakési slovenské televizní estrády. Většina dotazů se vyznačovala asi takovýmto charakterem:

“Ahoj, Lovče. Zaznamenal jsi ten hon na čarodějnice, co teď probíhá vůči Marošovi Kramárovi? Jen za to, že sáhnul holce na zadek? Ty feministky se už úplně zbláznily! Za chvíli se na holku nebudeme moct ani podívat!”

NEBOJ!

Na tyto dotazy odpovím hromadně v rámci tohoto článku, v němž se zároveň zamyslím nad tématem sexuálního obtěžování na obecné rovině. Moje reakce zní takto: “Nepanikař, neboj! I v následujících letech budeš normálně moci oslovovat a balit holky, aniž by ti za to chtěl někdo uříznout koule nebo tě hnát před lidový soud. Všechno bude ok za předpokladu, že se k ženám obecně budeš chovat sebevědomě, slušně a s respektem, a nikoli jako nadrženej uslintanej šašek (tedy například jako Maroš Kramár).

Kramárův rejdící prst aneb jak ze sebe udělat sexuálního pitomce.
Kramárův rejdící prst aneb jak ze sebe udělat sexuálního pitomce.

KRAMÁR JAKO VÝSTRAŽNEJ MAJÁK

Už jsi asi pochopil, jak se na Maroše Kramára a jeho infantilní a uslintané rejdění ukazováčkem po zadku maskérky dívám. Ano, tenhle slovenský bard na mě v kontextu této události působí jako takovej výstražnej maják, jak to nedělat. Jak se nechovat, pokud chceš mít k holkám a ženám normální vztah a dosahovat úspěchů při jejich svádění. Upozorňuju na to, že Kramára hodnotím jen v kontextu této jedné dané situace a “kauzy”. Jeho osobnost a hereckou kariéru neznám (nikdy jsem neviděl žádný jeho pořad ani film) a ani ji nehodlám rozebírat.

NEJDŘÍV ZAČNU U SEBE

Pevně věřím, že pokud člověk někoho kritizuje, měl by se primárně zamyslet sám nad sebou. Takže, jak jsem v na tom v kontextu “nekorektního chování” já sám? Jsem chlap, který je za každých okolností vždy slušný jak Mirek Dušín nebo Miroslav Špaček v neustálém honu za ulovením bobříka ušlechtilosti? To určitě ne. Za určitých okolností se chovám následovně:

  • Dávám bez obalu najevo svou sexualitu a to, že jsem chlap, který má rád sex. Činím tak ovšem jen vhodným způsobem a ve vhodném kontextu – tedy například na prvním rande. Za život jsem absolvoval už více než 300 prvních rande. Kolikrát myslíš, že jsem se setkal na prvním rande s radikální feministkou, jež by se v reakci na mé svádění začala promptně ohánět kastrovacím náčiním? Ani jednou…
  • Naopak většina (více než 80 %) mých nových kontaktů s holkama končí sexem na prvním či druhém rande. Jak dávat najevo svou sexualitu tak, že nepůsobíš slizce a zoufale, nýbrž sebevědomě, uvolněně atraktivně tě naučím v Lovcově tréninku.
  • Rád se holek sexuálně dotýkám, ovšem v kontextu, který je pro to určený a vhodný, a když je jim to evidentně příjemné – tedy například na prvním rande, a nebo svých milenek, s nimiž mám sex. Většina holek miluje intimní doteky od sebevědomého chlapa, který ví, jak s nimi uvolněně a sexy komunikovat. Nikdy se ale nedotýkám například servírky nebo holky, co by mi chtěla v televizi přepudrovat nos. Proč? Protože je to v takovém kontextu absolutně stupidní.
  • Občas prohodím nějaký sexistický či sexuální vtip, ovšem pouze v kontextu kdy vím, že si to mohu dovolit – primárně tedy například mezi lidmi, kteří mě už znají, mými přáteli a kolegy.
  • Mám v oblibě vulgarismy, o nichž si myslím, že jsou kořením každého sofistikovaného verbálního projevu. Jejich použití, stejně jako celkovou neformálnost svého vyjadřování, ovšem kalibruji na základě kontextu a osoby, s níž komunikuju.
  • V žádném případě holky uslintaně neosahávám a neobtěžuji je sexuálními narážkami. Toto platí dvojnáobně v případě holek, které mě neznají a s nimiž nejsem v kamarádském vztahu. A rovněž v případě holek, u nichž vím, že je jim to nepříjemné.

NEBEZPEČÍM NEJSOU FEMINISTKY, ALE TY SÁM!

Hodně chlapů vykazuje tendenci hledat problémy a nebezpečí ve vnějších elementech, ale málokdy se podívají kriticky sami na sebe. Toto platí i v oblasti politické korektnosti, genderové rovnoprávnosti a feminismu. Chlapi se jich děsí a přitom si neuvědomují, že mnohem větší nebezpečí, než tyto názorové proudy, představuje jejich vlastní stupidní chování a sexuální přešlapy.

Celý život intenzivně randím, už několik let žiju nemonogamním způsobem života, kdy mám sex s vícero ženami současně v jedno časové období. Připadám si při tom jako sexuální vyhnanec pronásledovaný krvelačnými feministkami? Ani náhodou. S feminismem jsem nikdy problém neměl. S některými jeho názory se naopak ztotožňuji – například rovnost příležitostí apod.

BUDEŠ OK, KDYŽ…

Přestaň tedy ohledně feminismu a politické korektnosti panikařit. Všechno bude ok, když dodržíš následující:

  • Nechovej se k holkám jako stupidní, umaštěnej nadrženec – neosahávej je, nekomunikuj s nimi na sexuální úrovni, když o to samy nestojí a to zejména v kontextech, které jsou pro to absolutně nevhodné – to zejména například na pracovišti, hlavně když mezi sebou máte hierarchický vztah, nebo v situaci, kdy se neznáte.
  • K holkám se můžeš chovat neformálně a vtipně, ale tento přístup kalibruj v závislosti na jejich reakci. Když holka na tvůj “sex talk” reaguje evidentně negativně, tak v něm prostě nepokračuj.
  • Nenaháněj holky, které o tebe nestojí. A nebuď kurva dotěrnej.
  • Celkově v životě a zejména v přítomnosti žen se chovej slušně, uvolněně a následuj Zákon minimální snahy – nepředváděj se, nemel, netlač na pilu.
  • Pochop ženskou sexualitu a to, kdy jsou holky nadržené a kdy o tebe mají sexuální zájem. Myslíš, že holka (a všechny ženy, co jsou toho svědkem) z tebe budou nadržené, když jim začneš z ničehonic rejdit ukazováčkem po prdeli jak infantilní dement? Hádej! (Marošovi Kramárovi je to možná jedno, protože jako známý herec si ve finále vždy nějakou partnerku opatří, ty si z něj ovšem příklad neber).
  • Nebuď ve vztahu k ženám dotěrnej a ufňukanej.
  • Pochop, co mají ženy na chlapech rády a co naopak nesnáší.
  • Nauč se, jak s holkama uvolněně a sebevědomě komunikovat a úspěšně je svádět tak, že máte sex co nejdřív.

Takhle zní jednoduchej recept, jak mít s holkama příjemný vztahy naplněný sexuálním jiskřením, a přitom nebejt za umaštěnýho klauna a sexuálního loudila jak Kramár.

LOVU ZDAR!

info@lovcuvdenik.cz

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *