TEST: Víš, co mají ženy rády?

Víš, jaké vlastnosti a vzorce chování mají ženy a holky na chlapech rády? Jak s ženou komunikovat a svádět ji, aby tvoje šance navázat s ní v blízké době sexuální nebo romanticko-sexuální vztah byly co nejvyšší? Pojď si udělat test!

Někteří chlapi při svádění žen neustále propadají, zatímco jiná ho úspěšně zvládají s lekhkostí a přehledem. Tito lovci prostě vědí, co mají ženy rády.
Někteří chlapi při svádění žen neustále propadají, zatímco jiní ho úspěšně zvládají s lehkostí a přehledem. Tito lovci prostě vědí, co mají ženy rády.

V testu tě čeká 5 situací, který při randění a balení holek pravděpodobně zažiješ. U každé situace máš na výběr ze tří možných reakcí. Vyber tu, která nejvíc vystihuje tvou pravděpodobnou reakci na danou situaci. Odpovídej co nejupřímněji. Na konci testu najdeš vyhodnocení, kde ti prozradím, jak na tom jsi s vědomostmi ohledně žen a jejich svádění. Test je převzatý ze třetí kapitoly mé e-knihy LOVCŮV TRÉNINK.

SITUACE 1:

Atraktivní holka, se kterou sis domluvil rande, schůzku zruší hodinu před jejím začátkem. Vysvětluje to tím, že její nejlepší kamarádka má vážnou krizi a potřebuje její přítomnost.

  1. Nejsi chlap, co se vzdává, takže se pokoušíš vymyslet nějaké řešení, jak byste se přeci jen mohli ten večer setkat (například bys mohl přijet později večer někam blíže jejímu bydlišti).
  2. Situaci chápeš jako důkaz toho, že holka dostatečně nerespektuje tebe a tvůj čas. Upřímně si začneš stěžovat, že ti její chování nevyhovuje a sdělíš jí, že by se měla chovat lépe a slušněji.
  3. Situaci přijmeš, jaká je, a ihned si najdeš na večer jiný plnohodnotný program. Holku se nepokusíš přemluvit, akorát si její nespolehlivost zapamatuješ. Pokud by měla tendenci ji v budoucnu opakovat, vyvodíš z toho důsledky (např. přerušíš s ní kontakt).
Tak nějak nezvládáš se jí pořád koukat jen do očí.
Tak nějak nezvládáš se jí pořád koukat jen do očí.

SITUACE 2:

Holka, se kterou se setkáš na prvním rande, se ukáže být absolutní desítka na tvé subjektivní stupnici atraktivity jedna až deset. Prostě bohyně. Navíc si na rande vezme velmi hlubokej a výraznej výstřih. Má krásný prsa, takže zjistíš, že ti během konverzace jejich směrem občas sjíždí pohled.

  1. Vsázíš na upřímnost, takže se k ní intimně nakloníš a její poprsí a celkově její vzhled ohodnotíš mnoha komplimenty. Evidentně jí záleží na tom být sexy, takže jí určitě uděláš radost, když jí řekneš, že je krásná a že má nádherný prsa a že je přesně tvůj typ. Pokračuješ delším hovorem o jejím vzhledu a obecně o tom, co se ti na ženách líbí a co ne.
  2. Nechceš, abys hned na prvním rande udělal dojem, že ti jde jen o vzhled a o sex. Snažíš se proto svůj pohled kontrolovat a dívat se prostě jinam. Nechceš ji urazit, takže její prsa v hovoru vůbec nezmiňuješ.
  3. Pousměješ se a poznamenáš, že ses na její prsa musel prostě podívat. Řekneš, že jí to sluší, a pak zahájíš hovor na úplně jiné téma, které se netýká jejího vzhledu.

Získej Lovcův trénink!

SITUACE 3:

Sedíš v kavárně vedle holky na prvním rande. Připadá ti velmi atraktivní a rád bys ji sbalil. Konverzace probíhá příjemně něco přes půl hodiny, ale náhle narazíte na téma, ve kterém se lišíte. Týká se zálib nebo preferencí. Například ty rád koukáš na fotbal, ona ho nesnáší. Ty miluješ psy, ona je přiliš nemusí. Ty volíš pravici, ona levici.

  1. Rozdíl mezi vámi si zapamatuješ, ale nijak dál ho nerozebíráš. Nasměruješ hovor k jinému tématu.
  2. Ve vztazích je nejdůležitější upřímnost, takže dáš sebevědomě a upřímně najevo svůj nesouhlas, případně znepokojení. Například větou: “Ty nemáš ráda psy? Jak je to možný? Každý fajn člověk má rád psy!” nebo “Promiň, ale lidi co volí levici / pravici prostě nechápu.” nebo “Jak nemůžeš mít ráda fotbal?”
  3. Tento rozdíl bude pro váš ponteciální budoucí vztah zásadní, takže je potřeba ho rozebrat co nejdříve a nejupřímněji. Začneš jí tedy klást otázky, abys zjistil podrobnosti: “Proč nemáš ráda psy?” “Proč nemáš ráda fotbal?” “A proč volíš levici / pravici (nebo tuto konkrétní politickou stranu)?” Ptáš se, dokud od ní nezjistíš dostatek informací, abys její názor dostatečně pochopil.
Líbí se ti, ale v něčem se neshodnete.
Líbí se ti, ale v něčem se neshodnete.

SITUACE 4:

Číšník v poměrně drahém baru ti během rande nechtěně polije vínem jedno z tvých nejlepší sak a košili.

  1. I když ti situace zkazí náladu, pokusíš se na sobě nedat nic znát. „Nic se neděje.“ řekneš s úsměvem. Pak odejdeš na toaletu a snažíš se skvrnu nějak vyčistit.
  2. Je potřeba, aby ses projevil jako silný, dominantní chlap. Ženy mají rády silné chlapy. To znamená, že číšníkovi vynadáš za jeho neschopnost a po majiteli (manažerovi) podniku chceš finanční náhradu vzhledem k tomu, že se jedná o kvalitní, drahý podnik, který by měl mít prvotřídní obsluhu.
  3. „Stane se,“ řekneš číšníkovi s pochopením. Po utření ubrouskem pokračuješ v konverzaci. Se samozřejmostí očekáváš, že podnik ti vykompenzuje škodu tím, že nechá položky na účtu gratis. Pokud by se tak nestalo, asertivně si to u obsluhy vyžádáš.

SITUACE 5:

Jsi na druhém rande. Zatím šlo všechno skvěle. Sedneš si k holce blíže na gauči a dotkneš se během konverzace jejího ramene. Začínáš se připravovat na to, že ji políbíš. Ona v tu chvíli prohodí nějakou kyselou poznámku na adresu tvého parému: “A jéje! Ty máš nějakou kolínskou z tržnice, ne?” Směje se a mává si rukou před nosem. Víš, že máš na sobě kvalitní parfém, který ti koupila tvoje expřítelkyně. Několik žen v minulosti ti tu vůni pochválilo.

  1. V duchu se zasměješ tomu, jak holka dělá chytrou v oblasti, ve které se evidentně vůbec nevyzná. Slušně to ale na sobě nedáš znát. Sebevědomě jí vysvětlíš, že máš na sobě velmi kvalitní a drahý parfém, který se ženám líbí. Možná přidáš několik krátkých příkladů toho, kdy ti ho ženy pochválily.
  2. Zasměješ se a na situaci zareaguješ vtipem nebo nějakou vtipnou poznámkou, například: “Jojo. Koupil jsem si ho, protože jsem si přečetl v Rytmu života, že tuhle vůni nosil i Karel Gott.” (Nebo jiným vtipem v závislosti na tvém stylu humoru). Pak pokračuješ hovorem na jiné téma.
  3. Pokud se jí vůně nelíbí, tak situaci zachrání vhodná omluva. Gentleman by se měl umět omluvit. “Promiň. Omluvám se,” řekneš a odtáhneš se. Za chvíli zaběhneš na záchod a pokusíš se tu vůni trochu setřít z krku. Pak se vrátíš a zkusíš jí po nějaké době políbit.

VYHODNOCENÍ TESTU

Mrkni se na vyhodnocení testu a zjisti, co mají ženy rády! U každé z možných odpovědí uvidíš počet přidělených bodů. Sečti je a níže zjistíš svůj výsledek.

SITUACE 1:  
1 . Odpověď 0 bodů
2. Odpověď 0 bodů
3. Odpověď 3 body
SITUACE 2:  
1. Odpověď 0 bodů
2. Odpověď 1 bod
3. Odpověď 3 body
SITUACE 3:  
1. Odpověď 3 body
2. Odpověď 0 bodů
3. Odpověď 1 bod
SITUACE 4:  
1. Odpověď 2 body
2. Odpověď 1 bod
3. Odpověď 3 body
SITUACE 5:  
1. Odpověď 1 bod
2. Odpověď 3 body
3. Odpověď 0 bodů

HODNOCENÍ

13–15 bodů: Paráda! Máš velmi slušné povědomí o tom, jaké charakterové vlastnosti a vzorce chování připadají zpravidla ženám na chlapech atraktivní. Rovněž máš velmi kvalitní teoretické vědomosti o tom, jak ženu svádět a jak komunikovat během svádění tak, abys co nejdřív navázal sexuální nebo romanticko-sexuální vztah.  

9–12 bodů: O ženské atraktivitě trochu něco tušíš, ale svou mentalitu a přístup budeš muset ještě vybrousit. Svádění pro tebe zatím nepředstavuje proces, který zvládáš s naprostým nadhledem, samozřejmostí a lehkostí.

0–8 bodů: Čeká tě ještě hodně studia. Nezoufej, žádnej lovec z nebe nespad!

VYSVĚTELNÍ HODNOCENÍ.

Ptáš se, jaké reakce na výše popsané situace jsou ty správné? Jednoduše řečeno ty reakce, které se zakládají na tom, co mají ženy na chlapech rády, co je přitahuje a vzrušuje. Tedy na pozitivních maskulinních vlastnostech jako jsou nezávislost na výsledku, zdravé sebevědomí a dominance, asertivita, schopnost vést a rozhodovat, uvolněnost, nadhled a také pozitivní originalita. Považuju za nutný zdůraznit, že se jedná se o nejlepší reakce nikoli s ohledem na tvůj time management, finanční rozpočet, stav tvého šatníku, ale o nejlepší reakce vzhledem k tvým šancím svést ženu, s níž komunikuješ, a mít s ní ten den nebo v blízké budoucnosti sex a případně poté navázat vtazh

Důvody, proč jsou některé reakce správné, jiné méně správné a některé dokonce škodlivé až tragické podrobně vysVětluju ve 3. kapitole e-knihy Lovcův trénink: Sbal ji, mějte sex!, která podobný test obsahuje a z níž je převzatý. Pokud chceš při balení a svádění žen dosahovat konzistentních úspěchů, měl bys velmi dopodrobna pochopit ženskou psychiku a také ženské preference, prostě co mají ženy rády. Špatná reakce ve výše zmíněných situacích totiž často může znamenat konečnou pro tvé šance holku sbalit a mít s ní sex či případně vztah.

Na závěr upozorňuju, že balení žen není exaktní vědou. Naopak se jedná o do určité míry fluidní a proměnlivou oblast s pravidelně se vyskytujícími výjimkami potvrzujícími pravidlo. Nelze tedy říci se stoprocentní jistotou, že odpovědi oceněné nejvyšším počtem bodů budou nejlepší dle názoru naprosto všech žen. Hodnocení se nicméně zakládá zejména na mých rozsáhlých osobních zkušenostech s komunikací s ženami na více jak 300 prvních rande, která jsem už za život absolvoval. Jsem si tedy jist, že hodnocení reakcí v testu je validní pro většinu holek a žen. 

LOVU ZDAR!

DOTAZY A KOUČINK: info@lovcuvdenik.cz nebo FB messenger vpravo dole.

Daruj Lovcův trénink

7 Comments

  • V testu sem prosel na vybornou, ono ale v reálu mi nikdo ze tři možnosti vybrat nedá a tu správnou reakci jako ty lovče taky jen tak hned nevymyslim, to spíš instinktivně zareaguji špatně i když si čtu tve rady.
    Chci se zeptat,co se týká první otázky a to je čekání na holku. Jak se nejlépe zachovat kdyz slecna po 3 hodinách co jsme byli domluveni stale nepřichazi a na volání ani textovou zprávu nereaguje?

    • V testu sem prosel na vybornou, ono ale v reálu mi nikdo ze tři možnosti vybrat nedá a tu správnou reakci jako ty lovče taky jen tak hned nevymyslim, to spíš instinktivně zareaguji špatně i když si čtu tve rady.
      Chci se zeptat,co se týká první otázky a to je čekání na holku. Jak se nejlépe zachovat kdyz slecna po 3 hodinách co jsme byli domluveni stale nepřichazi a na volání ani textovou zprávu nereaguje?

    • Jít se věnovat jinému programu, například pozvat na rande jinou ženu. Lovu zdar!

  • to FUCKinHEAVEN : to jako fakt čekáš 3 hodiny na ženskou? a naháníš ji psaním a voláním?
    Za sebe jako ženskou můžu říct tolik:
    a) bud se na tebe totálně vy… a nestál jsi ji ani za to, aby ti napsala/zavolala. A tudíž jakékoliv další SMSky kromě jedné (viz bod b) a volání jsou zbytečné a leda si tě zablokuje jako opruze.
    b) něco se stalo, že nemohla dát vědět (nehoda její nebo blízkého, rozbitý mobil apod.) a potom má smysl poslat jen jednu SMS ve smyslu “Zlato, stalo se něco, měli jsme se setkat v xxxx. Jak budeš moci, ozvi se.” A to je vše. Bud se ozve (a to klidně až za několik hodin nebo i den/dva v závislosti na tom, co se stalo) a omluví se. Nebo nemá nejspíš zájem a posílání další SMS nebo volání tě zařadí mezi zoufalé naháněče. Trošku trpělivosti se vyplácí.
    Za sebe můžu říct to, že za jakékoliv situace mi stačí jen 1 sms/volání a jakmile mám možnost, tak odpovím. Ale rozhodně to nemusí být obratem. Jakékoliv další nahánění mi vadí a v závislosti na situaci zbytečně vytáčí.

    • Souhlasím. Osobně bych na holku, která nereaguje, na prvním rande čekal maximálně cca deset minut (vždycky se může stát nějaký problém, vybít se telefon atd.). Po uplynutí 10 minut bych se okamžitě odebral věnovat se jiným věcem – makat na své životní misi, domluvit si rychle jinou schůzku s další holkou, co má čas atd.

  • Taky už se mi stalo, že jsem dorazil na domluvenou zastávku, kam slečna nedorazila. Vzhledem k tomu, že jsem na ni neměl ani telefonní číslo (já vím, moje blbost), tak jsem jí několikrát volal na messenger, což mi nevzala, ani když byla online. I přes totální nasranost a chuť jí zmrdat jako prase, jsem raději zkontaktoval kamaráda, který bydlel poblíž, a vyfotil jsem se s ním u něho doma s pivem v ruce, aby ta kráva viděla, o co přišla, a že se z ní neposeru 😀 Asi nemusím dodávat, že ten kámoš nechápal, že jsem to nechal jen tak, a pořádně ji neseřval.. 😉

    Druhý den po vystřízlivění jsem se sešel s mým nejlepším kámošem, kterej taky nedokázal pochopit mé rádoby “alfasamecké” chování a radil mi, ať si do ní aspoň nějak rýpnu, že si tohle přece nemůžu nechat líbit, jinak se mi vysměje a přestane mě už úplně respektovat.

    Tak jsem jí ironicky napsal: “Tak díky za včerejšek no…” na což mi okamžitě odepsala: “Hej sorry, ale chlastala jsem včera u kámošky a nechala jsem u ní mobil, pro kterej mi až dneska zajel taťka”. Tak jsem si pomyslel, no jasně, a proto jsi mi ani dneska nemohla odpovědět na můj zmeškanej hovor, žejo, ty krávo nevděčná…

    Jinak tě taky zdravím Lovče! Ale i přesto, že tě plně respektuju a žeru všechny tvoje články i videa a ve tvém testu jsem samozřejmě získal všech 15 bodů, ti chci říct jen to, že praxe je prostě nejvíc.
    To, že někdo zná perfektně teorii a ví přesně, jak se má kdy chovat, z něho ještě automaticky nedělá alfasamce.

    Prostě chlapi, choďte ty holky balit ven, protože doma u kompu se to kurva nenaučíte!

    • Ahoj, Michale. Tvůj přístup respektuju, nicméně není v duchu nového alfa chlapa – Lovce. Vysvětlím proč. Koncept Alfa chlapa Lovce je mimo jiné o dlouhodobé spokojenosti. Míš v životě zajímavé projekty, fascinující životní misi a spoustu atraktivních žen, přítelkyň a milenek. Vezměme si situaci, kdy holka nepřijde na mé rande. Myslíš, že se vztekám, rozčiluju se, nechám si celou věcí zkazit náladu? Že se jí pokouiším nějak mstít a školit ji. Ani náhodou! Na tyto zbytečnosti nemám ve svým životě plnym super zážitků absolutně čas. Nad celou věcí se pouzměju a mávnu nad ní rukou. Proč? Protože k ní přistupuju takticky a v duchu nezávislosti na výsledku. Svá rande organizuju zpravidla cca 5 minut od svého bydliště. Když holka nepřijde (stalo se mi to tuším dvakrát v životě), tak ztratím cca 10 minut (procházka na místo rande a zpět). Pokrčím rameny, pousměju se (ženy jsou prostě ženy), okamžitě jdu domů a věnuju ušetřený čas práci na své životní misi, která mě baví snad i více než jednotlivé rande, a nebo, napíšu jedné ze svých milenek či přítelkyň, ať se staví buď ten večer nebo třeba další den. Žádné rozčilování, žádný negativismus, místo toho skvělý sex s jinou atraktivní ženou a/nebo práce na mém seberozvoji a životní misi, která ze mě dělá mimo jiné atraktivního chlapa, o kterého mají ženy zájem. Lovu zdar!

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *