Typické chyby na prvním rande

První rande – jak dosáhnout toho, aby dopadlo skvěle? Vyhni se těmto typům chování!

Jaké chování ženskou spolehlivě odradí? Sleduj!
Úspěch na prvním rande nestojí na nějakých magických sváděcích postupech, ale do značné míry spíš na tom, že se vyhneš určitým typům chování, které ženy spolehlivě odradí. Sleduj!

Randění, vztahy a sex představují jedno z mých oblíbených témat, která probírám s holkama na rande, stejně jako s mou přítelkyní, milenkama a kamarádkama. Jedny z dotazů, který ze zvědavosti holkám a ženám často pokládám zní: „Jaký bylo tvoje nejhorší rande? A co nesnášíš, když chlap dělá na prvním rande? Co tě spolehlivě odpudí?“

Na základě odpovědí jsem tak byl schopen dát dohromady ucelený seznam těch nejčastějších a nejvýraznějších chyb, tedy různých typů chlapského chování, které naprosté většině žen přijde ultimátně neatraktivní. Pokud chceš mít šanci, že ženu sbalíš, a neskončíš jako sexuální poustevník neuroticky masturbující pod lopuchem v lese, těmto typům chování se vyhni.

Jedná se o poslední ukázku z mé e-knihy Lovcův trénink: Sbal ji a mějte sex!, 333 stránkového manuálu na téma, jak se stát lovcem, který umí skvěle komunikovat a svádět atraktivní ženy.

Nenadávej na ženy a na své bývalky

Toto je naprosto jasný číslo jedna v hitparádě debilního chlapskýho chování na rande. Totální většina žen prostě nemůže vystát chlapy, co si během rande v jednom kuse stěžují na ženy a brečí, jaké byly jejich expřítelkyně svině. Nedělej to! Žádná žena nechce randit s chlapem, který v jednom kuse nadává na ženské pohlaví.

Pokud jde o tvé bývalky. Mluv o nich s respektem, případně o nich nemluv vůbec. Pokud se tě na ně holka zeptá, několika větami vysvětli, proč jste se rozešli, a poté se okamžitě přesuň k jiným tématům. Nenadávej, nestěžuj si, nefňukej!

Nenadávej na život obecně

Myslíš, že jakákoli ženská má chuť mít sex, případně vztah s ubrečenym klaunem, kterej nadává na všechno možný v životě? Na levičáky, pravičáky, vládu, lidi, firmy, počasí, Američany, Rusáky, Čechy, Vietnamce, hmyz, svou práci, svého šéfa, svý kolegy, svou mámu, svého bráchu, psy, kočky, papoušky. Ne. Ne. Ne! Během rande se snaž působit jako uvolněnej usmívající se chlap v dobrý náladě, nikoli jako nasranej magor utápějící se ve své mentalitě oběti, kterej je přesvědčenej, že za veškerý jeho problémy může někdo jinej – od maminky až po Babiše. Nenadávej, nestěžuj si, nefňukej!

Nemachruj a nevytahuj se

Následuj zákon minimální snahy vysvětlený v druhé kapitole. Přílišné machrování spoustu žen odradí. Dobře totiž tuší, že jeho zdrojem je v naprosté většině případů nízké sebevědomí.

Nemel

Kromě úvodních několika minut rande, kdy bys měl převzít iniciativu a začít mluvit a vyprávět, abys holku přivedl do komfortního stavu, jinak na rande nemel! A nemel o sobě! Nech holku, aby obstarala cca 80 % rozhovoru. Ty buď aktivním posluchačem. Poslouchej, co holka říká a klaď jí doplňující otázky. Občas přitakej. Prozraď i něco o sobě a poukaž na to, pokud se v něčem shodujete. Shoda pomáhá budovat atraktivitu, jak popisuju v rámci Lovcova schématu budování atraktivity v e-knize Lovcův trénink.

Sociální sítě se hemží barvitými popisy na téma pekelné první rande s mamlasem. Nestaň se jejich součástí…

Nemluv dlouhou dobu na jedno téma

Ajťák mající půl hodinový monolog na téma aplikace, kterou vyvíjí. Nadšenec do MMA mluvící celé rande o tom, jak správně provádět round kicky a takedowny. Milovník nudismu a otužování sypající ze sebe argumenty, proč by se každej měl koupat v ledový vodě. Tak zní podle naprosté většiny holek typický příslib pekelného rande. Chápu, že máš nějaké koníčky a je skvělé, že jsi do nich nadšený. Zároveň si zachovej schopnost empatie a pochop, že holku prostě tvé oblíbené téma pravděpodobně tolik nezajímá. Krátce se o něm zmiň a pokud ti holka nepokládá doplňující otázky, přejdi k jinému tématu. Pamatuj na fragmentaci – rozdělování komunikace a svádění holky do menších částí.

Nelži

Na otázky holky odpověz stručně, ale upřímně a pravdivě, jinak v ní vzbudíš podezření. Po své odpovědi přenes téma hovoru zpět k ní. Nelži.

Nevypadej jinak než na fotkách

S lhaním pak úzce souvisí další téma – autenticita a pravdivost tvých fotografií na seznamovacích aplikacích. Poslední dobou stále častěji od holek slýchávám, že na rande přišel zcela jinak vypadající chlap, nežli na fotkách na Tinderu. Starší, tlustší, plešatější atd. Ze strany chlapa se jedná o zcela stupidní, zoufalou taktiku, která tě akorát obírá o čas. Většinu žen totiž tímto přístupem zcela odpudíš a vaše rande je od první vteřiny odsouzeno k neúspěchu.

Tento fenomén podle mého názoru úzce souvisí s celkovou feminizací chlapské populace. Taktika umělého zlepšování svého vzhledu na fotografiích pomocí různých filtrů nebo použitím starších snímků byla donedávna typicky ženskou taktikou. Pokud se k ní začínají uchylovat i chlapi, značí to jejich naprostou zoufalost a nedostatek sebevědomí.

Nepoužívej pohovorové otázky

Kde bydlíš? Kde pracuješ? Co jsi studovala? Jaké máš koníčky? Odkud jsi? Nudné, standardní otázky, které navozují atmosféru pracovního pohovoru. Chceš být její kolega? Ne! Chceš být její milenec! Vyhni se těmto pohovorovým otázkám zejména na začátku rande.

Nechovej se jako umanutý analyzátor žen a ženských kvalit

Nechoď na rande s dlouhým seznamem kritérií, které musí žena splňovat. Toto je nejlepší recept, jak si přivodit neurózu. Když narazíš na téma, v němž se neshodujete, přejdi to uvolněně, s úsměvem a diplomaticky se přesuň k jiným tématům. Nehádej se s ní! První rande zkrátka nepředstavuje vhodnou příležitost pro politické a jiné debaty. Jedinou výjimku udělej v extrémních situacích, kdy se s holkou neshodneš na naprosto esenciálních životních hodnotách. V takovém případě rande ukonči. K takovémuto kroku bych se například osobně přiklonil, kdybych zjistil, že daná holka je například extrémní rasistka nebo podporuje různá nacistická hnutí a podobně.

PUSŤ SE DO LOVCOVA TRÉNINKU – NEJČTIVĚJŠÍHO PRŮVODCE SVĚTEM SVÁDĚNÍ! 333 STRAN NEBO 12 HODIN POSLECHU.

Nediskutuj o politice, náboženství a podobných tématech

Během hovoru s ženou se doporučuju vyhnout výbušným a konfliktním tématům, která zároveň vůbec nepomáhají nastolit uvolněnou, přátelskou a intimní atmosféru mezi vámi, tedy typicky politice, náboženství a podobně. 

Nelichoť jí ohledně jejího vzhledu

V rámci svádění jí věnuj upřímnou lichotku ohledně něčeho, co v životě dokázala, nebo něčeho, co se jí povedlo. Například upřímně vyjádři svůj obdiv, že umí francouzsky nebo jí zalichoť ohledně její inteligence, způsobu oblíkání nebo třeba jejího příjemnýho tónu hlasu.

Ohledně jejího vzhledu jí zalichoť maximálně jednou, ale spíše jí nelichoť vůbec. Určitě se vyhni tomu, že jí zahrneš komplimenty ohledně toho, jaká je podle tebe bohyně. Tím se totiž zařadíš do nekonečné řady nadržených beta chlapů, kteří už v minulosti uslintaně komentovali obdivně její vzhled. Jak jsme si řekli ve třetí kapitole knihy Lovcův trénink, jednou z pozitivních vlastností lovce je pozitivní originalita, tedy odlišení se od šedivé masy průměrných beta chlapů, kteří to s ženami neumí. Lichotkami ohledně vzhledu určitě pozitivní originality nedosáhneš.  

Příliš nechlastej

Alkohol funguje jako dvousečná zbraň. V rozumné míře ti může pomoci, když to přeženeš, jsi v prdeli. Jak s ohledem na umění svádět, tak poté na tvůj případný výkon při sexu. Osobně si dávám limit maximálně tři piva. Vím, že po tomto množství alkoholu jsem trochu v náladě, nicméně stále schopný komunikovat na úrovni a mít dobrý sex. Často ale piji méně, nebo případně vůbec.

Nečum do svého telefonu

Toto pravidlo respektuji nejen při prvním rande, ale při jakémkoli setkání například se svou přítelkyní či ženou, s níž udržuješ otevřený vztah. Čas a pozornost věnuju ženě, s níž se nacházím na rande, nikoli svému telefonu. Zásadně tedy netextuju, nekontroluju zprávy, netelefonuju. Výjimky dělám jen v naprosto nejnutnějších případech týkajících se mé práce.

Nečum na jiné ženy

Představ si, že sedíš během rande na zahrádce kavárny nebo restaurace a po chodníku kolem projde atraktivní ženská s obrovským dekoltem nebo v onom typu kraťasů, které odhalujou půlku prdele. Chápu, že tvou přirozenou reakcí je se na tuto ženu podívat. Udělal bych to taky. Vyhni se ale tomu, že na ní zůstaneš zírat. Tvoje společnice si toho zaručeně všimne. Zapůsobit na prvním rande jako nadrženec hladově čumící na zadky procházející okolo nepřidá zrovna tvé atraktivitě. Měl by ses naučit v těchto situacích kontrolovat.

Nebuď vulgární či hrubý k lidem okolo (například k obsluze v restauraci)

Pokud se chováš nadřazeně a arogantně k lidem kolem sebe, jaký signál tím ženě vysíláš? Samozřejmě ten, že po určité době vaší známosti se takto začneš chovat i k ní. Skutečně sebevědomý, silný a úspěšný chlap se chová přátelsky a s respektem k lidem, kteří se na žebříčku společenské prestiže nacházejí na nižší pozici než on, ledaže by mu oni sami svým případným arogantním chováním zavdali důvod k opaku.

Nenaznačuj svůj zájem o navázání vážného vztahu

Chlap, co na rande s atraktivní holkou po dvaceti minutách začne ukazovat fotky svého baráku, chaty, jachty a mluví o tom, jak se k sobě mohou nastěhovat, někdy dokonce o svatbě, to je prostě kandidát na zoufalého naháněče žen! Paradoxní je, že této tragické chyby se často dopouštějí starší chlapi, kteří by už měli mít s randěním zkušenosti a vědět, že na prvním rande je na takové věci příliš brzo.

První schůzka je o tom, abyste se vzájemně trochu poznali a ty jsi zahájil proces svádění tím, že s ní intimně komunikuješ, svádíš jí pohledem a dotýkáš se jí. Nikoli o hovoru na téma společné bydlení a svatba. Jak sakra můžeš mluvit o navázání vážnýho vztahu s holkou, kterou znáš pár desítek minut? To je typický projev šíleného, umanutého a nadrženého beta chlapa!

Nelámej si hlavu s tím, jak rande dopadne

Pamatuj na maximální nezávislost na výsledku. Pokud si budeš příliš lámat hlavu ohledně toho, jak rande dopadne, žena tvou nervozitu a nedostatek uvolněnosti vycítí. Tvůj celkový dojem, kterým působíš, by měl být slušný, milý, uvolněný chlap v dobré náladě, kterému je úplně u prdele, jak rande dopadne. Padnete si do oka a rande skoční sexem? Super. Nedopadne to tak dobře, nebudete si rozumět? Taky fajn. Budeš o zkušenost bohatší. Nauč se zkrátka přijímat neúspěch s nadhledem a humorem. Spoj ho ve svém mozku s příjemnými pocity! Pak tě přestane strašit!

Jakmile si tuto nezávislost na výsledku osvojíš a stane se integrální součástí tvé osobnosti, tvůj úspěch u žen vystřelí raketově vzhůru.

LOVU ZDAR!

Dotazy: Info@lovcuvdenik.cz

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *