Jak svádět holku během nočního balení

Věřim, že e-kniha Lovcův trénink: Sbal ji a mějte sex! je nejkomplexnější a nejčtivější publikací na téma svádění žen a s ním souvisejícího seberozvoje v československym kontextu. Přečti si druhou ukázku!

Svádění holek na baru nebo v klubu je skvělá zábava!
Svádění holek na baru nebo v klubu je skvělá zábava!

Přináším ti ukázku z druhé části knihy, která obsahuje hromadu praktických rad a tipů, jak balit holky ať už pomocí studeného balení, tedy oslovování neznámejch holek napřímo, nebo prostřednitcvím digitálního balení či balení v sociálním kruhu. V této ukázce se zaměříme na noční studené balení v barech a klubech. Jedná se o část deváté kapitoly knihy věnované právě nočnímu studenému balení.

ZÍSKEJ LOVCOVO KOMBO!→

ZÍSKEJ KOMBO (SK)→

LOVCOVO KOMBO – NEJOBLÍBENĚJŠÍ VARIANTA SLEDUJÍCÍCH LOVCOVA DENÍKU

ZÍSKEJ LOVCŮV TRÉNINK→

LOVCŮV TR. (SLOVENSKO)→

ZÍSKEJ AUDIOKNIHU!→

ZÍSKEJ AUDIOKNIHU (SK)→

SK verze je vytvořena pro platbu v Eurech. Obsah je v češtině.

NOČNÍ STUDENÉ BALENÍ

Když večer vyrážíš do víru velkoměstského centra, vždy pamatuj, co je tvým cílem! Prostřednictvím extenzivní konzumace nápojů metamorfovat do podoby lihového vepře? Vlnit se na parketu jak Travolta? Honit s kámošema mičudu po stolním fotbálku? Ne! Tedy, na výše zmíněných aktivitách není nic špatného. Nicméně čteš Lovcův trénink, takže předpokládám, že tvým hlavním cílem je co? Ano, balit holky!

V mém balícím období, tedy v době, kdy jsem pravidelně vyrážel na noční studené balení, jsem si cíle určil následovně:

CÍL:

Buď oslovit minimálně 5 až 10 atraktivních holek za večer (v závislosti na tom, jak dlouho jsem plánoval být venku) a navázat s nimi konverzaci, a nebo prostě sbalit jednu holku a přivést ji k sobě domů. Maximální výsledek tedy představovalo dovést si rovnou z baru nebo klubu k sobě domů atraktivní holku. Minimální výsledek představovalo alespoň několik nových kontaktů na atraktivní holky.

Dvě atraktivní holky na baru se na tebe dívaj. Co uděláš?

LIMITY:

Ty jsem si nastavoval zejména s ohledem na konzumaci alkoholu. Zpravidla zněly tak, že než se mi podaří oslovit naplánované množství holek, vypiju maximálně tři piva. Tři desítky pro mě osobně představují určitý limit konzumace alkoholu, kdy cítím jeho příjemné účinky, ale jsem stále dostatečně střízlivý na to, abych dokázal jasně myslet a zcela v pohodě komunikovat a zřetelně artikulovat.

PRAVIDLA

Hlavní pravidlo, jehož jsem se držel, znělo následovně: Pokud potkám atraktivní holku, v jejímž případě usoudím, že nebudu sexuálně ten večer eskalovat, získám na ni kontakt a poté se s ní rozloučím a přesunu se k balení dalších žen. Nebudu do ní investovat celý večer.

Jaký měla tato pravidla a limity účel? Zejména to, že se vyhnu typickému a největšímu nebezpečí nočního studeného balení, kterému podléhá obrovská část chlapů, kteří vyrážejí večer ven balit holky. Toto nebezpečí zní následovně: Ožereš se do té míry, kdy nejsi schopen efektivně komunikovat s holkama a svádět je. Poté se už jen potácíš po barech a klubech bez reálné šance nějakou pořádně oslovit a sbalit. Případně pak ztratíš celý večer marným, ožralým naháněním jedné holky.

PAMATUJ NA SPECIFIKA NOČNÍHO STUDENÉHO BALENÍ

Noční studené balení má oproti jiným formám balení svoje specifika:

VĚTŠÍ UVOLNĚNOST

Je při něm dovoleno více než například při denním studeném balení. Uprostřed noci, v baru nebo klubu plném lidí je de facto jedno, co holce, která už má v sobě několik drinků, řekneš při oslovení (Ledaže bys ze sebe vypustil něco ve stylu: „Jmenuju se Hannibal a chci si dát tvý játra na cibulce.“) Mnohem větší roli nežli to, co říkáš, hrají tvoje základy pro balení, které jsme si popsali ve čtvrté kapitole – oční kontakt, tón hlasu, nonverbální komunikace, postoj, kino (doteky) a podobně.

Nepochybnou výhodu mají při nočním balení chlapi, kteří mají zvládnuté tyto zmíněné základy a rovněž dobře vypadají – mají skvělou fyzickou kondici, dobré hadry a účes. Hodně holek, co po několika drincích pociťují rostoucí nadrženost, nezajímá v tu chvíli doktorát z astrofyziky. Chtějí prostě nejhezčího a nejnamakanějšího chlapa v okolí, kterej ví, jak uvolněně, sebevědomě a zábavně komunikovat a svádět. Pamatuj na pravidlo 15 % ze čtvrté kapitoly o základech pro balení. Pokud patříš mezi 15 % nejatraktivnějších chlapů v klubu, tvoje šance na úspěch raketově rostou. Šanci máš o všem, i když vypadáš o něco hůře.

VYŠŠÍ RYCHLOST

Rychlost sexuální eskalace je při nočním studeném balení potenciálně neporovnatelně rychlejší než při jiných formách balení. Když mám uvést srovnání: Holku, s níž ses seznámil na Tinderu, pravděpodobně nezačneš líbat patnáct minut poté, co jste se setkali na vašem prvním rande. Během nočního balení není první polibek pár minut po vašem seznámení, ničím výjimečným. Zažil jsem ho už mnohokrát. Pár takových situací popíšu v závěru této deváté kapitoly.

VYŠŠÍ LABILITA A NEPŘEDVÍDATELNOST

Noční studené balení tedy díky alkoholu a noční době přináší mnohem vyšší míru uvolněnosti a spontaneity, nežli je tomu během dne. Na druhou stranu s tímto pojí i negativum – mnohem vyšší míra lability. Například holka, která se s tebou nadšeně bavila a jevila sexuální zájem ještě před pěti minutami najednou z ničeho nic zmizí z podniku, protože ji odvedou její kámoši. V horším případě ji uvidíš v náručí jinýho chlapa. Jak se vypořádat s konkurencí během nočního balení ti vysvětlim v další části této kapitoly.  

Zkrátka. Noční studený balení je většinou divočejší, spontánnější, nepředvídatelnější a často rychlejší než jiný formy balení. Pamatuj na to, až večer vyrazíš ven. 

JAK OSLOVIT A BALIT HOLKU BĚHEM NOČNÍHO STUDENÉHO BALENÍ

V této kapitole se vlastně poprvé dostáváme k tomu, co je faktickým jádrem této knihy. Tedy zahájení kontaktu, oslovení atraktivní holky, kterou sbalíš a budeš s ní mít sex, případně posléze vztah.

Alkohol (a někdy další drogy), noční atmosféra, přítmí a anonymita klubu či baru – to vše působí, že noční studené balení je mnohonásobně zrychlenou verzí standardního balení během dne nebo na klasickém prvním rande po seznámení třeba na Tinderu.

OSLOVENÍ HOLKY

Oslovení holky a její svádění rozděluju do těchto fází:

  1. Výběr vhodné holky (holek) k oslovení.
  2. Přiblížení a oslovení.
  3. Komunikace a svádění.
  4. Uzavření a domluvení rande/získání kontaktu.
  5. Případná eskalace, polibek.
  6. Přesun k tobě nebo k ní domů.

Jednotlivý fáze si teď postupně projdeme a uvedu k nim praktický příklady z praxe.

VÝBĚH VHODNÉ HOLKY NEBO HOLEK K OSLOVENÍ

Tohle je zásadní první krok při nočním studeném balení. Představ si, že vcházíš do baru plného lidí. Vybral sis dobře, protože přibližně polovinu z nich tvoří holky. Některé z nich jsou velmi atraktivní. Je rozumné začít oslovovat jednu po druhé bez rozdílu? Jasně, že ne. V závislosti na jejím osobním rozpoložení, vkusu a momentální společenském nastavení máš u každé rozdílnou šanci. Měl bys rozlišovat.

Osobně za tímto účelem používám rozlišovací škálu jako na semaforu:

  • Červené holky: atraktivní holky, které ovšem nemá cenu oslovit, protože pravděpodobnost jejich sbalení se evidentně blíží nule, nebo by vyžadovala neúměrné množství času a námahy, kterou se vyplatí investovat jinde s vyšší nadějí na úspěch. Tyto holky po jejich identifikaci zpravidla ignoruju.
  • Oranžové holky: atraktivní holky, kde existuje teoretická šance na úspěch, ale nenacházím u nich jednoznačné náznaky, že „tudy cesta povede“. Potenciálně je oslovím později během večera.
  • Zelené holky: atraktivní holky, u nichž vidím jasné naznačení zájmu: například delší pohled mým směrem, pohled přímo do očí, intencionální fyzický dotek například během stání ve frontě, záměrné dlouhodobé setrvávání v mém osobním prostoru (například na baru) nebo dokonce přímé aktivní oslovení z její strany. Pro rozpoznání těchto náznaků zájmů si budeš muset vybudovat instinkt na základě svých zkušeností. Jako začátečník se musíš smířit s tím, že budeš dělat chyby a občas se zmýlíš. Třeba zcela bezděčný, náhodný dotek od holky na baru si budeš vykládat jako naznačení zájmu. Když se spleteš, nic se neděje. Svět kvůli tomu neskončí v plamenech.   

SVÁDĚJ JEN ATRAKTIVNÍ HOLKY!

Důležitá poznámka: Připomínám fakt, že ve všech případech se jedná o holky na mé subjektivní stupnici fyzické atraktivity 1 až 10 na úrovni minimálně 8. Holky, které se na škále nacházejí níže zcela vynechávám z hodnocení, protože se nestanou součástí mého procesu balení. Samozřejmě jsem vůči nim zdvořilý, a pokud se mnou samy navážou konverzaci, přátelsky s nimi komunikuji. Do souboru holek, které potenciálně aktivně oslovím s cílem je svádět, ovšem nespadají.     

ZELENÁ, ORANŽOVÁ, NEBO ČERVENÁ?

Pojďme se mrknout na konkrétní případy:

PŘÍKLAD 01

  • Holka se na baru nachází s chlapem, který je evidentně její přítel. Případně komunikuje s chlapem, který už při jejich komunikaci začíná úspěšně sexuálně eskalovat – například se jí dotýká na intimních místech jako jsou stehna, boky, zadek a třeba ji políbí.

Jasná červená: Snažit se sbalit holku, která vykazuje explicitní sexuální zájem o jiného chlapa. Má to smysl? Podle mě ne. Kdo ví, možná bych v souboji o ní nakonec i zvítězil, ale nikdy se do něj nebudu pouštět, protože by to vyžadovalo síly a energii na celý večer, který budu raději investovat jinde. Mimochodem, proaktivně se snažit přebrat holku jinému chlapovi, který už začal úspěšně sexuálně eskalovat – toto podle mýho názoru dělají jen mamlasové, který označuju termínem rušivej otrapa. Návod, jak se s těmito klauny vypořádat, bude rovněž součástí této kapitoly.

PŘÍKLAD 02

  • Stojíš na baru s pivem v ruce, posloucháš mlčky hudbu a sleduješ taneční parket. Atraktivní holka si stoupne vedle tebe a delší dobu pozoruje taneční parket taky. Periferním viděním si všimneš, že se tvým směrem několikrát rychle ohlédne.

Zelená: Toto chování považuju za téměř jasnou zelenou. Jdu do toho a holku oslovím. Je možné, že to nevyjde, protože třeba jen čeká na močícího přítele? Ano. Ve světě balení nemáš nikdy nic jisté. Ale nechat si ujít tuto příležitost by byla škoda. Jdu do toho.

PŘÍKLAD 03

  • Sedíš s kámošem u stolu, kecáte a pijete druhý pivo. U vedlejšího stolu sedí dvě, tři atraktivní holky (respektive stačí, pokud jedna je atraktivní, ale dvě nebo všechny jsou ideál). Baví se, ale když se po nich ohlídneš, všimneš si, že i ony pozorují tebe s kámošem.

Jasná zelená: Tento setup mám velmi rád a dost často tak oslovuju holky. Prostě se zvednu, přijdu k nim, pozdravím je a zeptám se, jestli si nechtěj dát pivo nebo drink se mnou a mým kámošem.

PŘÍKLAD 04

  • Holka se nachází v baru nebo v klubu v hloučku kámošů. Zdá se, že ani jeden není její přítel, ale holka se s nimi velmi intenzivně baví. Jejich skupinka každou chvíli propukne v bouřlivý smích. Tvým směrem se holka ani jednou nepodívá.

Oranžová až červená: Vím, že starší pick up školy tě nabádaly zkusit si nejdřív získat pozornost a přízeň jejích kámošů a pak se pokusit ji sbalit. Osobně to tak nedělám. Důvod? Příliš mnoho práce a vydané energie. Následuju Zákon minimální snahy (viz. druhá kapitola). Svůj energii a čas raději vrhnu do balení holky, která je zelená.

PŘÍKLAD 05

  • Holka se nachází v baru nebo v klubu v hloučku kámošů, kteří jsou evidentně všichni v její friend zóně (jak tyto kámoše rozpoznat si řekneme později v této kapitole). Během konverzace s kámoši se holka opakovaně dívá na tebe, možná se lehce usměje. Hraje si přitom s vlasy. Evidentně si ji zaujal svým vzhledem nebo projevem.

Zelená: zejména pokud se jedná o klub, kde se lidé volněji pohybují a chodí tancovat, určitě tuto holku oslovím.

PŘÍKLAD 06

  • Holka do tebe strčí zezadu ve frontě a začne se ti omlouvat.

Zelená: Možná do mě skutečně strčila nechtěně, ale tuto příležitost si nenechám ujít. Oslovim jí. Jedinou výjimkou je situace, kdy se ve frontě evidentně objímá se svým přítelem nebo milencem.

PŘÍKLAD 07

  • Holka se tě na něco zeptá. Například: „Kde jsou záchody? Kde je tady druhá stage?“ apod.

Totální zelená: Okamžitě navazuju rozhovor.

PŘÍKLAD 08

  • Holka je tzv. hvězda podniku. Jedná se většinou o extrovertnější holku, co se chová, jako by jí podnik patřil. Je v dobré náladě, zdraví a baví se se všemi okolo. Všichni místní beta štamgasti na ní uslintaně zírají a můžou se přetrhnout, aby ji pozvali na drink a utrhli si tak trochu pozornosti této krasavice pro sebe. Během čekání na baru se s ní dáš do řeči nebo tě ona dokonce sama osloví, většinou nějakou vtipnou, rozvernou poznámkou.

Oranžová: Jedná se sice většinou o velmi atraktivní i charismatickou holku, co ti navíc projevila aktivní zájem, ale její sbalení je nejisté, protože ona sama bude pravděpodobně vykazovat velkou míru lability. Například zapředete rozhovor a bude ti připadat, že vše se vyvíjí skvěle, dokud se neobjeví její kámoš s pytlíkem trávy nebo třeba koksu a ona s tím rozverně zmizí na záchodě nebo třeba v místnosti za barem, kam mají tyto hvězdy podniků často povolen přístup. Několikrát jsem balení takovéto krasavy dovedl k úspěšnému konci, vždy se ale jednalo o jízdu jak na horské dráze s nejistým výsledkem, do které jsem navíc musel investovat hromadu času.

ZJISTI, JAK OSLOVIT NEZNÁMOU KRÁSKU BĚHEM VEČERA V KLUBU, BARU ČI NA PARTY.

PŘIBLÍŽENÍ A OSLOVENÍ

Jakmile si vyhlídneš vhodnou holku nebo holky k oslovení (ideálně zelené typy z přechozí sekce), stačí se k nim přiblížit a oslovit je. Věřím tomu, že nejlepším stylem, jakým bys měl působit je uvolněný chlap v dobré náladě.

V tento moment začínají hrát důležitou roli osobnostní rysy lovce popsané ve třetí kapitole této knihy, jakou jsou uvolněnost, nadhled, nezávislost na výsledku a zákon minimální snahy.

Vyhni se tedy následujícímu:

  • Přílišná strnulost a prkennost.
  • Přílišná snaha zaujmout různými klauniádami, vtipy, předváděním se a machrováním.
  • Přílišnému lichocení. Můžeš holce upřímně říct, že se ti líbí. Měl by ses ale vyhnout poloze nadrženého zoufalce čumícího na bohyni.

Osobně to dělám tak, že k holce či holkám uvolněně přijdu a oslovím je. Jak je oslovit. Co v tu chvíli říct? Během nočního studeného balení ještě mnohonásobně platí, že je vlastně jedno, co řekneš do té míry, pokud ze sebe nevysypeš nějakou vulgární nebo šílenou hlášku typu: „Chci promptně mrdat!“

Mnohem víc záleží na tvých základech jako je sebevědomý postoj a oční kontakt, mužný tón hlasu, zřetelná, uvolněná artikulace.

Jakmile holku nebo holky oslovíš a navážeš konverzaci prostřednictvím výměny několika vět, nezapomeň váš počínající vztah potvrdit tím, že se představíš. Natáhneš ruku a řekneš: „Ahoj, já jsem (své jméno).“ Levou ruku jí přitom položíš na rameno a lehce ji obejmeš, můžeš ji při představování rovněž políbit na tvář nebo tváře.

PŘÍKLADY Z MÉ LOVECKÉ PRAXE

  • Seděl jsem s kámošem na pivu v baru pražskýho kina Oko a vedle nás popíjely svoje drinky dvě holky. Nějakou dobu jsem je pozoroval a získal jsem dojem, že nejsou nějak hluboce zabrané do konverzace. Při druhém pivu jsem se zvedl, pomalu a uvolněně přešel k nim a řekl: „Ahoj holky! Chceme vás s kámošem pozvat na drink nebo na pivo. Co říkáte?“ Holky to potěšilo. Opověděli, že už mají lístky do kina a zeptaly se, jestli se chceme připojit. To jsem s díky odmítl. Během filmu se nedá provozovat balení. Ještě chvíli jsem si s nimi povídal a pak se rozloučil.

OLGA

  • S Olgou, umělkyni z Brna zmíněnou v osmé kapitole, jsem se poznal v jednom klubu moravské metropole. Všiml jsem si jí, jak tancuje a přitom dělá různé legrační pohyby. Takovéto záminky k hovoru mám rád. Pomalu jsem k ní přišel a oslovil ji stylem: „Ty bys měla dostat nějakou speciální cenu za ty taneční kreace, co provádíš.“ Olga se začala smát. V tu chvíli jsem se jí představil, podal jí ruku a zároveň ji objal. To jsem pak udělal i s její kamarádkou. Hned nato jsme začali konverzovat.

TARA

  • S Vietnamkou Tarou jsem se seznámil v jednom žižkovském klubu. Stáli jsem vedle sebe na kraji tanečního parketu a já byl svědkem toho, jak do sebe kopla panáka vodky. „Ty bys měla soutěžit v pití panáků!“ řekl jsem jí se smíchem. „Pojď pozvu tě na panáka,“ usmál jsem se na ní a pak se jí představil. Tara pozvání přijala a ten večer skončila u mě v posteli.

DANA

  • Blondýnku Danu, kterou jsem sbalil v jednom klubu v pražské Dlouhé ulici, jsem oslovil prostě čistě upřímně. Řekl jsem jí, že se mi líbí: „Musim ti říct, že ti to v těch šatech strašně sluší. Pojď, zvu tě na drink.“ (Měla na sobě tmavé upnuté šaty, které hezky nechávaly vyniknout tvar jejího krásného zadku).

POKRAČOVÁNÍ NAJDEŠ V LOVCOVĚ TRÉNINKU ZDE!

Prodejní formulář je vytvořen v systému SimpleShop.cz.
Prodejní formulář je vytvořen v systému SimpleShop.cz.

LOVU ZDAR!

Info@lovcuvdenik.cz

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *