Pravidlo #04 – Příběh s umělkyní z Brna

Vždy se během procesu balení soustřeď na víc než jednu holku! Takhle zní Pravidlo #04 pro úspěšný balení. Pojďme se mrknout na příběh z praxe, kterej ilustruje účinnost dodržování tohoto pravidla!

V kontextu balení se vždy řiď tím, co holka dělá, nikoli tím, co říká!
V kontextu balení se vždy řiď tím, co holka dělá, nikoli tím, co říká!

Před nějakou dobou jsem navštívil Brno a při tý příležitosti si domluvil rande s Olgou, na níž jsem získal číslo v klubu během mý přechozí návštěvy moravský megalopolis. Olga je mladá (okolo 25 let), atraktivní černovláska. Vystudovala technickej obor, ale hodně se věnuje umění. Inteligentní, atraktivní, mladá umělkyně. Pro mě velmi atraktivní kombinace.

ŽÁDNEJ SEX NEBUDE

Komunikaci přes telefon jsem s ní samozřejmě udržoval na nutnym minimu pro logistický domluvení rande. Olga celkem ochotně svolila k setkání. Její poslední zpráva ovšem obsahovala klasickou větu: „Určitě ale nebudeme mít sex!“.

Nad tím jsem se samozřejmě jen pousmál. Jak vysvětluju v kapitole Pravidla pro úspěšné balení holek #03, ženská věta „Nebudeme mít sex!“ v romanticko-sexuálním kontextu znamená při překladu do chlapštiny asi tohle: „Společenské programování během výchovy a socializace ve škole a rovněž mainstremový média mi vštípily do hlavy, že sex na prvním rande snižuje můj společenský status. Moje pravidlo zní, žádný sex na prvním rande! Nikdy. Ve 100 % případů. Teda vlastně…

NEBO JO?

Jedno z kardinálních pravidel v kontaktu s hokama v romanticko-sexuálním kontextu zní: „Nikdy se neřiď tím, co holka říká, ale tím, co reálně dělá!“

Samozřejmě jsem tedy dobře věděl, že její pravidlo „NO SEX!“ neplatí v tom případě, kdy budu sebevědomej, zdravě drzej, konverzace se mnou ji bude bavit (budeme konverzovat na intimní témata jako její sny, ambice, sexuální preference apod.), nebudu moc tlačit na pilu (rozuměj budu dodržovat pravidlo minimální snahy), budu neustále v klidu a nezávislej na výsledku a budu odvážně verbálně i fyzicky eskalovat.

Všechno výše popsaný jsem zdárně splnil, takže kolem 11 hodiny večer jsem ji na lavičce v parku objal a poprvé políbil. Rozjel se ohňostroj vášnivýho líbání a mazlení. Pouze s ohledem na to, že v parku bylo v hezkym počasí pořád rušno, jsem jí nestáhnul kalhoty a nezačal ji masírovat kundičku.

A NEBO NE?

Když jsme na chvíli přestali a sedli si na lavičku, začal jsem jí popisovat, že mám rád BDSM prvky v sexu. Smála se a přiznala, že by ji vzrušovalo, kdybych ji ohnul přes koleno a naplácal jí. Pak si zapálila cigáro a já navrhl, že půjdeme ke mně. V tu chvíli se stalo něco, co jsem nečekal. Prudce a naštvaně se zvedla, prohodila úsečné „ahoj“ a odebrala se pryč.

Nikdy se během procesu balení nesoustřeď pouze na jednu holku!
Nikdy se během procesu balení nesoustřeď pouze na jednu holku!

JAK BYCH REAGOVAL, KDYBYCH NEDODRŽOVAL PRAVIDLO ČÍSLO #04

Teď si na chvíli představte, že bych ve svým životě nedodržoval pravidlo číslo #04 a soustředil se při balení holek pouze na Olgu a žádné další ženy. Několik týdnů bych s nateklými varlaty čekal na naše setkání, načež bych v potu tváře eskaloval, povedlo se mi ji políbit jen proto, aby se ona v pro mě nepochopitelném pomatení smyslů sebrala a odešla.

JAK BYCH REAGOVAL?

Pravděpodobně některým z následujících způsobů:

  • Vztekem – už nikdy bych ji nechtěl vidět.
  • Frustrací – začal bych vyřvávat, že všechny ženský jsou svině a mimozemšťanky a že si raději uříznu koule, než s nima dál něco zkoušet.
  • Začal bych ji zoufale nahánět. Přemlouvání přes texting by samozřejmě nefungovalo, takže by vyústilo akorát v to, že bych se v záchvatu sebetrýzně schoulil v parku pod lopuchem a pomazal si péro psími exkrementy.

Všechny zmíněné reakce samozřejmě představují typické reakce chlapů, kteří to s ženskejma neuměj. Škubaj si vlasy z hlavy ve víru zbytečnýho lamentování, proč se sakra ženský chovaj jako ženský! Jak vysvětluju v této kapitole, takovéto reakce nemají absolutně cenu. Ženy se mění a mění i svoje plány. Vždy s tím počítej a nenech se tím rozhodit!

JAK JSEM REAGOVAL VE SKUTEČNOSTI

Rozeběhl jsem se za ní a dohonil ji, ale pouze ve snaze zjistit, zda její náhlý úprk beze slov nesouvisí s nějakým medicínským problémem, například explozivním průjmem. Když jsem zjistil, že je v pořádku, přestal jsem ji pronásledovat.

Na okamžik mě ovládla emoce s pachutí nepříjemného překvapení z náhlého konce sexuálního dovádění, ale tento pocit trval asi 10 vteřin. Pak jsem se nad tím vším pousmál a mávl rukou: „Vždyť to přeci znáš. Holky jsou prostě holky a mění názor!“

Celý zbytek večera jsem už zažíval příjemný pocity z celýho večera – sice to mohlo být ještě lepší, ale i tak to stálo za to. Zpříjemnil jsem si služební cestu do Brna setkáním a konverzací s velmi atraktivní holkou, která vyústila v asi hodinový mazlení v parku. A že vyústění nemělo podobu sexu u mě doma? No a co. You can´t always get what you want.

OKAMŽITÝ PŘESUN K DALŠÍM ŽENÁM

Dobře jsem tušil, že zkrat, který Olga předvedla, bude mít navzdory své zdánlivě nepochopitelné povaze, pravděpodobně jednoduché vysvětlení. Zároveň jsem dobře věděl, že pokud nebudu reagovat stupidně – tedy vztekem, agresí, nebo naháněním, tak se velmi pravděpodobně nevidíme naposled. Evidentně se jí totiž líbím. Poslal jsem jí tedy milou zprávu s poděkováním za hezký večer a hned na to ji pustil z hlavy. Bylo načase se okamžitě přesunout jinam.

Na další den jsem sice neměl domluvené žádné rande, ale tušil jsem, že to nebude problém. Krásně jsem se vyspal a ve skvělé náladě při vzpomínce na včerejší erotický dovádění v parku, jsem se vydal po tankodromu D1 zpátky do Prahy. Zbytek dne pak proběh líp, než jsem čekal.

Ozval jsem se své expřítelkyni, inteligentní, krásný, vysoký holce, která se se mnou rozešla před více než rokem. Dostal jsem totiž nápad, že s ní zkusím znovu navázat kontakt potom, co jsem na téměř rok zcela zmizel z jejího života. Long story short, (na téma znovunavázání kontaktu s expřítelkyněmi připravím v budoucnu kapitolu), skončili jsme u skvělýho milování ráno následujícího dne potom, co u mě strávila noc.

OLGA VYSVĚTLUJE

Olgu jsem na pár dní pustil z hlavy, ale podvědomě jsem tušil, že vzhledem k tomu, s jakou uvolněností a nezávislostí na výsledku jsem reagoval, pravděpodobně mě bude znovu kontaktovat.

Necelý týden jsem udržoval rádiový klid přesně na základě Zákonu minimální snahy, až mi dorazila zpráva. V ní byl erotickej obrázek, jehož byla Olga autorkou. Zobrazoval holku, která masturbuje. Následně přišly zprávy o tom, jak se inspirací pro tohle dílo stal náš společně strávenej večer.

Další překvapení přišlo asi o týden později, kdy mi Olga poslala svůj mnohastránkovej blog, v němž se vypsala ze svých pocitů z našeho setkání a zároveň nepřímo vysvětlila důvody svého chování.

JEJÍ BLOG

Blog jsem si se zájmem přečet. Ne z toho důvodu, že bych Olgu plánoval nějak intenzivně dobývat. Jak jsem psal, ihned jsem se začal soustředit na setkání s jinýma holkama a ji téměř vypustil z hlavy, kde mi zbyla maximálně příjemná vzpomínka na naši zábavnou konverzaci a na haptickej dojem z jejího hezky tvarovaného pozadí. Motivem pro mě bylo hlavně to, že mě zajímá ženská psychologie a není nad to nahlídnout prostřednictvím spontánního autobigrafickýho textu do hlavy holky, která se na první pohled chovala iracionálně.

DŮVODY JEJÍHO CHOVÁNÍ

Jak jsem zpola tušil, její chování mělo dva celkem pochopitelné důvody.

KONZERVATIVNÍ SPOLEČENSKÉ PROGRAMOVÁNÍ

Prvním z nich bylo, jak to u holek často vídávám, společenské programování a socializace. Ačkoli Olga žije v Brně, tedy vlastně velkoměstě (hehe), vyrůstala na vesnici. Z jejího textu, který sice na první pohled působil feministicky, jsem vyčetl evidentní náznaky, že její názory na vztahy a sex se zakládají na tradičních, extrémně konzervativních a paradoxně veskrze patriarchálních hodnotách jak vystřižených z 19. století. Tj. ve zkratce shrnuto „sex je klenot, který si žena musí chránit před chlípnými muži, jinak ztratí svou cenu a důstojnost.“

Do prdele! Netušil jsem, že mladá holka ve velkém městě může mít v roce 2019 takové názory, nicméně síla společenského programování a tradiční socializace na vesnici pravděpodobně dosahuje mocných hodnot.

Ona liberalizace související s feminismem, kdy sex začíná být pojímán jako cosi, co má žena právo si užívat bez jakýchkoli pocitů zahanbení a studu, zdá se nebyla ve struktuře jejích hodnot vůbec přítomná. Toto se mimochodem ukázalo spíše jako falešné zdání, protože jsem záhy zjistil, že Olga je schopná si užít sex velmi dobře. Akorát to chlap musí udělat správně.

ŠPATNEJ SEX V MINULOSTI

Druhý důvod, který byl v textu též popsán, měl ještě prozaičtější charakter. Olga evidentně zažívala ve svém dosavadním partnersko-sexuálním životě zejména špatný sex – tedy z definice sex s idiotama, kteří nikdy nebyli schopni ji přivodit orgasmus. Navzdory tomu, že nepatří mezi ženy, které nejsou orgasmu schopny. Sama potvrdila, že při masturbaci orgasmu dosáhne.

UVOLNĚNĚ POKRAČUJU V BALENÍ

Napůl čistě z akademického zájmu o ženskou psychologii a napůl ze zájmu o atraktivní Olgu, jsem s ní strávil delší dobu diskusí nad jejím blogem a pokusil se ji vysvětlit, že její přístup k ženské sexualitě a vztahům není zrovna nejzdravější, jelikož se zakládá na dávno překonaných konzervativních principech.

Olga reagovala s velkym zájmem a dohodli jsme se na dalším rande. To se odehrálo asi týden potom, když přijela do Prahy. Po jejím předchozím drama chování ani památky. Po jednom pivu jsme okamžitě zamířili ke mně domů a měli skvělej sex mimo jiné i s BDSM prvky, o nichž jsme vedli sexy diskusi při našem prvním rande. Při sexu zezadu jsem ji krásně nařezal bičem. Olga jen kňučela blahem a prosila mě, ať ještě přidám.

Vzhledem ke vzdálenosti, která nás dělí, se s Olgou pravděpodobně nebudu setkávat tak často. Nicméně jsme v občasnym kontaktu a oba bysme rádi vášnivou noc zopakovali.

NIKDY NEREAGUJ SE ZBYTEČNÝM NEGATIVISMEM

Co si z tohoto příběhu odnést? Pamatuj na tohle! Kdykoli se holka během procesu balení chová z tvého pohledu nelogicky a iracionálně, nikdy nereaguj vztekem, frustrací, ani naháněním. Mávni nad tím rukou a pousměj se. Holky jsou holky a je to tak v pořádku. Jednej a reaguj uvolněně a s nadhledem. Drž se pravidla nezávislosti na výsledku a vždy se v procesu balení soustřeď na více než jednu holku. Pak všechno půjde skvěle!

LOVU ZDAR!

Tento deník má reálný, autobiografický základ a obsahuje popis událostí, které se skutečně staly tak, jak jsou popsány. Jména určitých míst a osob byla změněna s ohledem na soukromí těchto lidí.

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *