LOVCOVA TINDER KONZULTACE

Tvůj profil na Tinderu a dalších seznamovacích aplikacích se pro tebe stane spolehlivým zdrojem kontaktů na krásné holky! Jdem na to!

PŘÍJEMNÉ PRVNÍ RANDE DOMLUVENÉ NA TINDERU NEBO JINÉ APCE. PŘIDEJ SE KE KLUKŮM, PRO KTERÉ JE TOTO ZCELA NORMÁLNÍ VĚC!

ZÍSKEJ HOLKY NA TINDERU!

OKOUZLI NA TINDERU (SK)

„Tinder nefunguje! Nemá to cenu. Svajpuju jako o závod a za celý měsíc žádné spojení s jakoukoli holkou. Napsal jsem padesáti holkám, odpověděla jediná, se kterou jsem získal spojení omylem. Je to tak dvojka na mé stupnici atraktivity!“

Občas slýchávám takovéto stížnosti od kluků, kteří mi píšou komentáře pod videi nebo do mé emailové schránky. Nemyslím to zle, ale vždycky se musím pousmát.

Pro mě osobně představuje Tinder a další seznamovací aplikace jako OkCupid nebo Happn už léta spolehlivý zdroj kontaktů na atraktivní holky. S velkou částí svých přítelkyň v otevřeném vztahu a kamarádek s benefity jsem se seznámil právě přes Tinder. A rozhodně nejsem sám. Podobné úspěchy zaznamenává hodně mých čtenářů a studentů. A skutečně se často nejdená o žádné frajery a „chady“, ale o normálně vypadající kluky.

Čau, Michale. Začal som aplikovať tvoju teóriu v praxi a poviem ti, že fakt husté. Borka mi pred rande na kameru ukázala kozičky a ešte ten večer došla taxíkom a mali sme sex u mňa doma. Na druhý deň uvarila, upratala a potom som ju odprevadil domov. Na prváka dost dobrý:-). Je dobré vybrat si správnu školu…

RECENZE FANOUŠKA LOVCOVA DENÍKU DOSTUPNÁ ZDE: https://1url.cz/@RECENZE_ODKAZ

JAK TO DĚLAT LÍP?

Tak kde je sakra zakopanej pes? Jednoduše v tom, že tvůj úspěch na seznamovací aplikaci nepřijde prostě jen s tím, že tam „plácneš“ nějaké fotky. Tvůj úspěch se skládá z těchto faktorů:

  • TVÉ FOTOGRAFIE, KTERÉ MUSÍ SPLŇOVAT URČITÉ OBSAHOVÉ PARAMETRY
  • TVŮJ PROFILOVÝ TEXT
  • TVŮJ OTVÍRÁK – TEDY PRVNÍ ZPRÁVA, KTEROU STANDARDNĚ ZAHAJUJEŠ KONVERZACI
  • TVŮJ STYL TEXTOVÉ KOMUNIKACE S HOLKOU
  • INTENZITA, PRAVIDELNOST A ZPŮSOB POUŽÍVÁNÍ APLIKACÍ

Každý z těchto atributů tvého profilu musí být vyšperkován na maximum, abys dosáhl vytouženého úspěchu. A právě proto je tu:

LOVCOVA TINDER KONZULTACE!

Konzultace má jednoduchý průběh:

  1. OBJEDNÁŠ KURZ A VYPLNÍŠ TENTO FORMULÁŘ.
  2. JÁ NÁSLEDNĚ PROHLÉDNU TVÉ FOTOGRAFIE, PROFILOVÝ TEXT, TVŮJ OTVÍRÁK A STYL, JAKÝM KOMUNIKUJEŠ S HOLKAMA, S NIMIŽ JSI ZÍSKAL SPOJENÍ. A ROVNĚŽ ÚDAJE O TOM, JAK INTENZIVNĚ APLIKACE POUŽÍVÁŠ.
  3. TVŮJ PROFIL UKÁŽU MINIMÁLNĚ JEDNÉ ŽENĚ, S NÍŽ MÁM OTEVŘENÝ VZTAH, A ZÍSKÁM JEJÍ POHLED A NÁVRHY NA ZLEPŠENÍ. ZÍSKÁŠ TAK ŽENSKÝ POHLED NA TO, KDE MOŽNÁ DĚLÁŠ CHYBU.
  4. NÁSLEDNĚ TI VŠECHNY TYTO INFORMACE SDĚLÍM BĚHEM 30MINUTOVÉHO ROZHOVORU PŘES APLIKACI ZOOM. (TERMÍN HOVORU SI DOHODNEME MAILEM PODLE NAŠICH ČASOVÝCH MOŽNOSTÍ)
  5. ZSÍKÁŠ TAK CENNÉ INFORMACE O TOM, KDE JSI PŘEDTÍM DĚLAL CHYBU, KTERÁ TI BRÁNILA V ÚSPĚCHU U HOLEK. ZÁROVEŇ BUDEŠ MÍT K DISPOZICI KOMPLEXNÍ STRATEGII, JAK SVŮJ PROFIL ZLEPŠIT A KONEČNĚ SE RADOVAT Z PŘIBÝVAJÍCÍHO MNOŽSTVÍ HOLEK, KTERÉ S TEBOU VYRAZÍ NA PRVNÍ RANDE. HOTOVO. JEDNODUCHÉ JAKO FACKA!

PŘEČTI SI PODMÍNKY KURZU!

Vzhledem k mé časové vytíženosti platí následující logisticko-organizační pravidla Lovcovy Tinder konzultace. Objednávkou Lovcova tréninku s těmito pravidly vyjadřuješ své srozumění a souhlas:

  • Časovou rezervaci pro trénink ve svém rozvrhu ti udělám až po uhrazení objednávky.
  • Trénink se odehrává online přes Zoom. 
  • Pro konzultaci je nutné přijít/připojit se online přesně v domluvený čas.
  • Pokud se připojíš pozdě či se nepřipojíš, ztracený rezervovaný čas propadá.
  • Při tréninku online doporučuji si předem zkontrolovat funkčnost tvého zařízení a internetového připojení. V případě technických problémů na tvé straně (např. nefunkční počítač/internet), ztracený rezervovaný čas propadá.
  • Zrušení rezervace pro trénink je možné nejpozději 24 hodin před začátkem tréninku prostřednictvím mailu. Pozdější zrušení znamená propadnutí rezervovaného času.

LOVU ZDAR!

Prodejní formulář je vytvořen v systému SimpleShop.cz.
Prodejní formulář je vytvořen v systému SimpleShop.cz.

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *