Proč mají ženy větší moc #02 – Co s tím?

Lovcova strategie, jak obrátit poměr sil v dlouhodobých vztazích.

Buď vždy klidný, uvolněný a nezávislý na výsledku. I pokud se na tebe řítí ženské drama.

V minulém díle tohoto seriálu, který tvoří jeden z nejdůležitějších obsahů na tomto blogu, jsem definoval důvody, proč ženy obecně v životě snášejí nepohodlí a nepříjemnosti lépe než chlapi. Tuto svou skrytou výhodu nad muži pak mohou potenciálně využít zejména v dlouhodobých vztazích k manipulaci s partnerem a k jeho postupné betaizaci. Zkrátka k přeměně v submisivního beta chlapa, který se své partnerce podřizuje i v zásadních životních oblastech.

Otázka zní: „Co s tím?“ Proto ti přináším Lovcovu strategii, jak tuto ženskou výhodu, kdy se ženy CÍTÍ POHODLNĚ (RESPEKTIVĚ POHODLNĚJI NEŽ CHLAPI) V NEPŘÍJEMNÝCH SITUACÍCH, neutralizovat. Tato strategie se dělí do tří kroků:

  1. NEPODCEŇUJ ŽENY
  2. ZVYŠUJ SVOU ODOLNOST VŮČI BOLESTI A NEPŘÍJEMNOSTEM
  3. NEUMOŽNI HOLCE VYUŽÍT SVOU VÝHODU

Jdem to probrat postupně. Pusť se do toho!

KROK #01: NEPODCEŇUJ ŽENY!

Jednou z nejhorších chyb, jichž se můžeš dopustit v jakékoli lidské interakci, tedy nejen vztazích, ale třeba i byznysu, je podcenění protistrany. Patříš mezi tradiční alfa chlapy, kteří mají tendenci dívat se na ženy svrchu? Přistupovat k nim stylem: „Jo, to je jen slabá, ufňukaná ženská. Ta mi bude zobat z ruky. Já jsem tady šéf. Hohoho!“

Omyl, šášulo! Ta drobná holka možná projevuje své momentální emoce výrazněji než ty, nicméně věř mi, že za život si prošla pravděpodobně větším množstvím fyzického utrpení a snesla více každodenního fyzického i psychického nepohodlí a tlaku než ty. Na měsíční bázi prožívá takový hormonálně-emocionální veletoče a křeče v břiše, které by tě nejspíš posadily na prdel. Pokud mi nevěříš, mrkni na první část tohoto seriálu, kde vyjmenovávám jednotlivé důvody.

NEDÉMONIZUJ ŽENY, ALE BER JE REALISTICKY

Tím nechci říct, že bys měl ženy démonizovat jako nějaké nadpozemské ultra bytosti zcela imunní vůči bolesti. Rozhodně neříkám, že ženy jsou silnější než chlapi. Jen prostě dokážou lépe snášet každodenní nepohodlí a nepříjemnosti.

Víš, jak si ženy dělají prdel z chlapské rýmičky? Nejedná se o žádný popkulturní meme, ale o pravdivé vystižení reality. Někomu, kdo krvácí pět dní ze svých pohlavních orgánů na měsíční bázi, zkrátka přijde obyčejné nastydnutí jako legrace. My chlapi ho snášíme hůř.

Nepodceňuj ženy! Ber je realisticky a uvědom si, že pokud jde o snášení každodenního otravného nepohodlí, její práh bolesti se nachází pravděpodobně výše než ten tvůj!

KROK #02: VYSTAVUJ SE NEPOHODLÍ!

Ženy lépe snášejí různé nepříjemnosti a nepohodlí, protože jsou na ně více zvyklé.

Jaké zní řešení pro chlapa? VYSTAVUJ SE VĚDOMĚ NEPOHODLÍ A ZVYKNI SI NA BOLEST A NEPŘÍJMENOSTI! Tím pádem umenšíš výhodu, kterou vůči tobě žena v této oblasti má.

Jsem přesvědčen, že určitou roli v rámci chlapského seberozvoje hrála například vojna. Nejsem žádný zelený mozek, který by si stýskal po starých pořádcích, nicméně musím připustit, že celý koncept měl něco do sebe. Ženské na měsíční bázi zažívají křeče a nepohodlí. Chlap v osmnácti narukuje na povinnou službu, kde se naučí zvládat extrémní nepohodlí mimo bezpečí svého domova. Jo, byla to asi v mnoha ohledech pakárna. Pakárna, která ale spoustu chlapů zocelila.

Co dělat v dnešní době?

KROK #03: NEUMOŽNI JÍ POUŽÍT VZTAHOVÉ BOMBY!

Ženy v dlouhodobých vztazích používají standardně dvě vztahové bomby, které zraňují jak jejího partnera, tak ji samotnou. Ona je ovšem vůči nim imunní nebo alespoň odolnější. Tyto bomby se jmenují FINANCE a SEX. Jaké je řešení pro chlapa? Ideální variantou se stává to, pokud jí tyto bomby vůbec nevložíš do rukou a neumožníš je použít.

FINANCE

JESTLI NEUDĚLÁŠ TO, CO CHCI, TAK TĚ ZRUINUJU! BUDEŠ MUSET PRODAT AUTO, BARÁK. PŘIJDEŠ O POLOVINU SVÉHO MAJETKU ATD.!

Takto zní klasické výhružky ženy, která se cítí komfortně i v nepohodlných situacích a manipuluje partnera hrozbami ohledně finančních a majektových potíží. Nedej jí tyto zbraně vůbec do ruky:

  • Nesdílej se ženou žádný majetek – žádný společný nákup auta, domu, vybavení domácnosti apod. Buď jediným a výhradním vlastníkem svých statků!
  • Nesdílej se ženou žádné závazky: žádný společný leasing auta, hypotéka nebo pronájem nemovitosti.
  • Pokud se se ženou chceš oženit a sestěhovat do společné domácnosti, udělej to až po mnoha letech skvělého a bezkonfliktního vztahu. A samozřejmě vstupuj případně do manželství s předmanželskou smlouvou!

SEX

ŠTVEŠ MĚ, TAKŽE ŽÁDNÝ SEX! DOKUD SE NEZAČNEŠ CHOVAT TAK, JAK CHCI JÁ, TAK BUDE HEZKY NEDOBROVOLNÝ CELIBÁT!

Zde představuje jediné řešení umožňující dlouhodobou, stabilní spokojenost styl života Nového Alfa chlapa – Lovce:

LOVU ZDAR!

One Comment

  • Dival jsem se na posledni video a napisu to sem: Myslim, ze je velkym omylem tvrdit o Muskovi, ze je beta :)) Ten chlap je alfa jak prase a zavrit vas s nim do klece, bude vam delat tátu… 🙂 Presnejsi je predpoklad, ze proste urcitej typ zen a uz jsem to sem psal, udela z kazdyho chlapa ve svym vztahu betu, prestoze v paraleknich vztazich(pokud je udrzuje) bude dal taky afa. Jde to vysvetlit pojmem, kterej vy pane Lovec nikdy nepouzivate a to je „láska“, vasimi slovy asi „holkytida“:)) Jak nastane, je i alfa v **** 🙂

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *