Andělská děvka a submisivní alfa chlap

2 chiméry, neexistující přeludy dnešního sexuálního trhu, za nimiž se marně honí miliony chlapů a ženských. Sakra proč?

Andělská děvka, submisivní alfa chlap. Honíš se za jedním z těchto přeludů?

NEVINNÁ, VĚRNÁ SEXUÁLNÍ DRAČICE

Chci přítelkyni, která bude skvělá v posteli. Vezme mi péro hluboko do krku, a anál pro ni nebude žádný tabu, ale naopak rajská hudba! Bude si to se mnou chtít rozdávat několikrát za den. A samozřejmě nechci žádnou kurvu. Ideální by bylo, kdyby byla ještě panna. Ale jasně, jsem realista, takže se smířím s tím, když bude mít třeba jednoho ex. Toho ovšem ať přede mnou ani slovem nezmíní! Jsem strašně žárlivej, takže prostě nesnesu, když se na mojí holku jenom podívá jinej chlap. Takže ta moje úžasná budoucí přítelkyně bude většinu času trávit se mnou doma. Jejím největším koníčkem se stane vaření a starání se o naši domácnost. A že by šla ven beze mě v šatech s hlubokým výstřihem? Že by si nechala lichotit od jiných chlapů? Že by se od nich nechala balit? To jí ani nenapadne! To bych vyletěl vzteky z kůže! Bude mi navždy věrná!

POSLUŠNÝ, SUBMISIVNÍ ALFA

“Hledám na Tinderu budoucího manžela. Pořádnýho chlapa. Chci, aby byl sebevědomý, úspěšný, charismatický a měl smysl pro humor. Musí mě umět rozesmát. A taky bude pořádný tvrďák, který se nezalekne žádné výzvy. Ten typ, který se na toho mýho buranskýho souseda jen podívá a on omdlí strachy. Samozřejmě musí vydělávat pořádný peníze. Prostě alfa chlap, žádný béčko! A co se týče našeho vztahu? Hlavně musí mít oči jen a jen pro mě! Bude si mě hezky hýčkat, poslouchat mě a vždy se bude snažit udělat to, co mi na očích uvidí. Pořád mě bude překvapovat a snažit se, abych byla šťastná. A že by takový chlap chtěl balit a mít sex i s jinými ženami? Ani náhodou! Uchová mi věrnost až za hrob! Ostatně budeme mít tak perfektní sex, že na jinou ani nepomyslí. No, a kdyby to náhodou za deset, patnáct let byla v posteli už trochu rutina, tak mu možná dovolím, abychom vyzkoušeli trojku. Ale jedině podle mých pravidel, s holkou, kterou vyberu já! Královna jsem zkrátka já!

BER ŽIVOT REALISTICKY!

Jedním ze zásadních předpokladů šťastně a plodně prožívaného života je to, že k němu člověk dokáže přistupovat realisticky – s realistickými očekáváními a představami o jeho fungování. Pro téměř všechny z nás toto do určité míry představuje problém, protože jsme denně bombardování tunami různých zavádějících informací a poselství, která se nacházejí v přímém rozporu s tím, jak život a mezilidské vztahy reálně fungují. Zdrojem těchto zavádějících informací je například:

  • Populární kultura – filmy, seriály, romány, počítačové hry, texty písní – to vše je zdrojem často zcela pokřivených a nesmyslných názorů na lásku a vztahy.
  • Socializace v rodinách – názory, které nám předávají rodiče během výchovy, a které jsou často zcela neplatné či pozbyly na pravdivosti s tím, jak se společnost a mezilidské vztahy vyvíjí. Například když maminka radí svému synáčkovi: “Buď hodný, poslušný hoch a každá dívka se přetrhne, aby se za tebe mohla vdát!”
  • Kolektivní legendy – určitá kolektivní přesvědčení, která jsou uměle vytvářena a reprodukována v lidské společnosti a jeho komunitách a stávají se nástrojem sociální kontroly. Například názor udržovaný ve skupině kamarádek: “Když mu dáš dříve než na pátém rande, tak jsi kurva a shoříš v pekle!”

2 PŘELUDY FALEŠNÉHO SPOLEČENSKÉHO PROGRAMOVÁNÍ

Produkty výše zmíněných zdrojů falešného společenského programování se pak stávají koncepty, které nalezneme pouze ve fantaskním, imaginárním světě idealistických sdílených představ. V reálném světě neexistují. Jedná se o chiméry, nereálné přeludy, jejichž existence je ze své podstaty vyloučená. Takovýchto přeludů můžeme vyjmenovat mnoho, ovšem tuto kapitolu budu věnovat dvěma z nich. Jsou to:

  • Andělská, nevinná, věrná děvka.
  • Submisivní alfa chlap.

Už při pohledu na tyto termíny se stane mnoha lidem zjevné, že se jedná v podstatě o oxymorony – nesmyslné protimluvy. Andělská děvka? Submisivní alfa? Co to do prdele je? Vždyť to zní nesmyslně! Přesto se za těmito přeludy honí miliony mužů a žen po celém světě. Taková je bohužel síla falešného společenského programování.

ANDĚLSKÁ, VĚRNÁ DĚVKA…

Pojďme se nejdřív podívat na přelud, za kterým se honí chlapi. Přelud, po němž usilovně pátrají ženy, bude následovat. Chlapskou chiméru nazývám andělská, věrná děvka. Jaká je její charakteristika? Jedná se o čistě imaginární holku/ženu, která:

  • Je fyzicky atraktivní a neustále pečuje o svůj vzhled.
  • V sexuální oblasti se vyznačuje vysokou liberálností – je v podstatě ochotna splnit každé chlapovo sexuální přání podobně jako pornoherečka.
  • Je schopna skvěle provádět i náročné sexuální praktiky, které vyžadují určitou míru tréninku – deepthroat, anální sex atd.
  • Je neustále nadržená. Situace, že by na chlapovo přání mít sex reagovala negativně, nenastává nikdy nebo jen zcela výjimečně.

A přitom zároveň:

  • Má minimální nebo téměř žádnou sexuální minulost – tzn. žádné nebo pouze minimum předchozích sexuálních partnerů.
  • Nikdy se nevystavuje validaci a sexuálnímu zájmu ze strany jiných chlapů – lichocení, flirtování, balení apod.
  • V přítomnosti jiných mužů tráví jen minimum času. Nejraději tráví čas doma a pečuje o domácnost a svého partnera.
  • Je svému současnému partnerovi věrná až za hrob – bude s ním do konce života. Nikdy ho neopustí a nikdy už nebude mít sex s jiným mužem.

Archetyp takovéto imaginární ženy? Vivian Ward z možná zábavného, ale ze vztahového hlediska neskutečně stupidního filmu Pretty woman. Vizuálně atraktivní holka, která se rozhodla vydělávat si tím, že šuká s pány za peníze, a přitom čeká na svého prince, jemuž bude věrná až do skonání světa. Buhehe!

…NEEXISTUJE

Pokud minimálně podvědomě toužíš po takovéto nebo podobné partnerce, tak si dej facku, aby ses probral. Podobná žena totiž neexistuje, respektive se nachází pouze v tvé fantazii a sdílené kolektivní představivosti ostatních chlapů, kteří možná tajně příliš často čuměli na Pretty woman.

Dívej se na svět, život a vztahy mezi pohlavími realisticky. Přijmi fakt, že pokud je žena atraktivní a ve vašem vztahu sexuálně náruživá a liberální, tak zároveň:

  • Je více či méně sexuálně promiskuitní – měla, (možná má), a pravděpodobně i bude mít v životě vícero sexuálních partnerů. Toto číslo se může individuálně lišit, ovšem nedělej si iluze. V dnešní západní městské společnosti můžeš počítat množství sexuálních partnerů takovéto průměrné ženy, která se zrovna nachází v randící fázi, klidně na desítky za rok.
  • Vystavuje se neustále validaci, lichotkám a balení ze strany jiných chlapů – ženy milují pozornost a každá alespoň trochu atraktivní žena má kolem sebe houf kamarádíčků a orbiterů, kteří jí neustále nadbíhají. Žena je vždy strašně překvapená, když jí někdo sdělí prostý, pravdivý fakt, že všichni z těchto “kámošů” ji chtějí ošukat. I po letech studia vztahů mezi muži a ženami si nejsem zcela jistý, jestli je tato ženská naivita hraná nebo skutečná. Přikláním se ovšem k názoru, že častěji spíše hraná. “Ježišmarjá, Ondřej z marketingu mě zve na večeři. Já myslela, že jsme jen kamarádi! Oh my god!”
  • V případě problémů ve vašem vztahu bude mít rychle a velmi snadno sex s jinými chlapy. Ženy jsou od pravěkých dob geneticky podmíněné opouštět své muže a většina z nich velmi snadno a plynule přejde do sexuálního vztahu s jiným chlapem, pokud se váš vztah stane problematickým, či ji začne nudit.

Nebuď naivní, přijmi realitu, jaká je, a nehoň se za přeludem Pretty woman. Jednoduše proto, že neexistuje!

HOLLYWOODSKÝ FILMY

John McClane ze Smrtonosné pasti reaguje na flirt ze strany sexy krasavy jako poctivý skaut. Možnost, že by akční hrdina chtěl mít sex s nějakou jinou ženou než svou manželkou, je samozřejmě v hollywoodských filmech nepředstavitelná. V reálném životě už to s Brucem Willisem taková sláva nebyla.

SUBMISIVNÍ ALFA CHLAP

Ženy nevykazují o nic menší porci naivity a rovněž se často honí za svým přeludem. Ten nazývám submisivním alfou. Jaká je jeho charakteristika? Jedná se o muže, který:

  • Vykazuje typické rysy alfa chlapa: vysoká míra sebevědomí, odvahy, asertivity, schopnosti vést a vítězit.
  • Dosahuje ekonomického a společenského úspěchu.
  • Je vizuálně atraktivní a má dobrou (ne-li skvělou) fyzickou kondici.
  • Je velmi schopný v sexuální oblasti a dokáže svou partnerku skvěle uspokojit.
  • Představuje ideálního providera (dodavetele prostředků) pro svou partnerku a jejich (potenciální) potomky.

A zároveň tento alfa chlap:

  • Přes svou sílu, asertivitu a jasnou životní agendu je ochoten se v zásadních životních oblastech podřizovat přání své partnerky, nebo (v horším případě) jet alespoň fitfty:fifty.
  • Přesto, že má jasnou životní misi a projekty, prioritu vždy výhradně dává své partnerce.
  • Je přísně monogamní a své partnerce zachovává sexuální věrnost až za hrob. Nikdy jí nebude sexuálně nevěrný. “Nikdy ho snad ani nenapadne, že by smočil svého pindíka v pipince jiné ženy.”

Archetyp takovéhoto imaginárního muže? Téměř všichni hrdinové hollywoodských akčních filmů od Johna McClana ze Smrtonosné pasti až po Johna Wicka. Tvrdí, sebevědomí, agresivní chlapi, kteří jsou bezvýhradně věrní svým přítelkyním a manželkám. Přes své chlapské sebevědomí a jasnou životní agendu často mají vůči svým partnerkám vyvinutou silnou emocionální závislost – tzv. holkytidu. Na plátně klidně vystřílejí mozky stovkám lidí, ale jen slabý náznak toho, že by chtěli mít sex i s jinou ženou, je naprosto nepřijatelný.

…NEEXISTUJE

Jsi holka, která se honí se ve svých představách za takovýmto imaginárním Panem božským? Tak se plácni přes pusu a prober se! Takový chlap neexistuje mimo plátna kin.

Pokud chlap skutečně vykazuje veškeré rysy alfa samce, tak zároveň:

  • Bude i v partnerském životě dominantní. Bude chtít určovat agendu vašeho vztahu a bude v něm chtít mít navrch a velet, zatímco ty jako žena ho budeš následovat. Míra rozdělení moci je pak už individuální otázkou, těžko se však alfa smíří s rozdělením fifty:fifity – chimérou dnešní hyperkorektní, genderově rovnostářské doby.
  • S velkou pravděpodobností bude dávat přednost svým projektům a životní misi před vaším vztahem. To neznamená, že tě nebude milovat a podporovat tě. Z výsledků jeho práce budeš profitovat i ty. Muži se totiž se ženami dělí o své vydělané bohatství. (Ženy naopak se svými muži většinou ne).
  • Bude promiskuitní a bude chtít (dříve či později) mít sex i s jinými ženami. Pro všechny lidi, a v případě alfa chlapů to platí stonásobně, představuje monogamie nepřirozený, sociálně-náboženský konstrukt, zcela popírající naše genetické naprogramování tvoření po desítky tisíc let vývoje našeho druhu.
  • Po celou dobu vývoje našeho druhu bylo chlapskou sexuální strategií snaha šířit své geny prostřednictvím sexu s co největším množstvím atraktivních žen. Proto měli v minulosti nejelitnější alfa chlapi k dispozici harémy plné krásných žen. Proto i dnes nejelitnější chlapi těžící z hypergamie – úspěšní umělci, politici, podnikatelé mají sex s mnoha ženami (otevřeně, či tajně).
  • Nábožensko-společenské doktríny s tímto nic nenadělají. Žena v dnešní době většinou nedokáže ovládnout geneticky podmíněnou touhu opustit svého zpohodlnělého manžela, který ji nudí a už pro ní nepředstavuje nejlepší možnou partnerskou alternativu. Alfa chlap zase většinou nedokáže ovládnout geneticky zakódovaný pud šířit své geny dále, tedy mít sex s větším počtem atraktivních žen.

ŽIJ AUTENTICKÝ ŽIVOT

Chceš žít šťastnější život? Tak se přestaň honit za podivnými přeludy, produkty falešného společenského programování. Přijmi realitu vztahů mezi muži a ženami takové, jaké jsou a nesnaž se najít andělskou, věrnou děvku a submisivního alfa chlapa. V obou případech se jedná o umělé vytvořené konstrukce žijící jen v knihách a na plátnech kin.

LOVU ZDAR!

Info@lovcuvdenik.cz

Nasdílej tento článek někomu, o kom jsi přesvědčen, že mu prospěje!

One Comment

  • To je trochu smutný střízlivění

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *