Lovcův deník pro ženy?

Stále častěji dostávám dotazy od žen a holek: „Existuje něco jako Lovcův deník pro ženy? Potřebuju návod, jak na vztahy!“ Dámy, tento článek je pro vás. A nebo nakonec zase spíš pro chlapy? Uvidíme.

Blog na téma „jak ženy balí chlapy“? Hm, zajímavé…

Typický profil těchto holek a žen zní následovně:

  • Věk mezi cca 25 až 40 lety.
  • Stížnosti typu: „Dlouhodobě nemůžu najít nějakého vhodného chlapa pro stabilní romantický tradiční vztah, jež bude trvat až do smrti! Co mám dělat? Existuje něco jako Lovcův deník pro ženy, který by mi poradil, jak sbalit vhodného chlapa, který se mi bude líbit, který mě bude vzrušovat, který mě rozesměje, kterého budu respektovat, který mi bude věrný, který bude vysoký, pohledný, bohatý, úspěšný, sebevědomý, asertivní, extrémně tolerantní a v neposlední řadě bude mít pohledné, jakožto i funkční péro?

MOJE REAKCE

Jsem rád, že Lovcův deník sledují i ženy! Nicméně obávám se, že Lovcův deník pro ženy by neměl smysl z následujících důvodů:

  • Naprostá většina žen se v oblasti romanticko-sexuálních vztahů nakonec primárně vždy nechává vést svými emocemi, nikoli racionální analýzou informací a logickými argumenty, na nichž stojí rady a informace v Lovcově deníku ohledně balení, vztahů a životního přístupu obecně.
  • V případě maskulinních top chlapů, o něž stojíte, stále platí, že chlap balí ženu, nikoli naopak. Chlap zaujímá proaktivní roli, žena více méně pasivní, když pomineme jemné naznačování zájmu a flirtování. Onen tajuplný návod „jak sbalit chlapa“ v tomto ohledu můžeme redukovat na jedinou větu: Skvěle vypadej a chovej se femininně!
  • Naprostá většina žen je i dnes zcela ovládána masivní porcí falešného společenského programování, jež jim vnucuje velmi idelalistickou představu vztahů, zcela odtrženou od reality – tzv. vztahové DISNEY. Jelikož podstatná část obsahu případného Lovcova deníku „pro ženy“ by se nacházela v ostrém rozporu se vztahovým Disney, velmi pochybuju, že by se jím ženy ve finále řídily.

Ve výsledku tedy tuším, že tento článek nakonec přinese spíše informativní hodnotu chlapům. Velmi totiž pochybuji, že jakákoli čtenářka se jeho obsahem bude ve finále řídit. No, každopádně na jeho konci (respektive v jeho pokračování) přinesu pár akčních tipů jak ženskému, tak chlapskému čtenáři.

DOMINANTNÍ ŽENY

Pokud se těmto holkám a ženám každý vztah po čase rozpadne, usuzuju, že problém může vězet například ve výběru nevhodných, nekompatibilních partnerů. Z toho důvodu dřív nebo později položím otázku: „Myslíš, že chceš ve vztahu spíše velet nebo se spíše nechat vést?“. Jejich odpovědi se dají shrnout do dvou skupin:

  1. Ani jedno! Chci vztah 50 na 50! Prostě férový vztah, kdy budeme skvělý team. Prostě power couple!
  2. Chci pořádného chlapa, ke kterému budu moci vzhlížet a který bude ve vztahu šéfovat!

Zajímavé, pojďme se na tyto reakce podívat podrobněji!

IDEÁLNÍ CHLAP PRO DNEŠNÍ ŽENY. JAK VYPADÁ?

VZTAH 50 NA 50 NEEXISTUJE!

Tradiční dlouhodobý romanticko-sexuální vztah mezi mužem a ženou je binárního charakteru, což mimo jiné znamená, že v něm nelze uplatnit princip demokratického hlasování. Jako takový nemůže být ze své podstaty zcela demokratický a rovnocenný. Vztah 50 na 50 zkrátka představuje nesmyslnou, neexistující chiméru dnešní hyperkorektní doby. V každém vztahu se hned na začátku, nebo minimálně po určité době vytvoří mocenská dynamika, v níž má jeden z partnerů navrch. Zpravidla se tímto dominantnějším partnerem stává ten, který vztah potřebuje méně. Ono mocenské rozdělení nemusí samozřejmě nabývat zcela totálního charakteru a může se pohybovat od poměru 90:10 až třeba po 55:45.

FAKT MÁ CHLAP ŠÉFOVAT?

Některé z těchto žen tvrdí, že touží po silném maskulinním muži. Pokud ovšem během naší konverzace začnu více sondovat otázkami, poměrně záhy vyplyne, že se jedná spíše o klišovité vyjádření odvíjející se od tradičních, Disney vztahových představ, které mají s realitou máloco společného.

Naprostá většina těchto žen totiž svými reakcemi na mé dotazy dává mimoděk najevo, že jsou to ony, kdo chce určovat celkový frame (rámec) vztahu. Není divu, že hodně z nich spadá v MBTI osobnostní typologii do skupin jako ESTJ, ENTJ či ENFJ označované výmluvnými názvy Vedoucí, Velitel či Protagonista.

VYSNĚNÝ CHLAP

No a co? Tak se jedná spíše o dominantnější ženy, které chtějí ve vztahu šéfovat nebo mít imaginární vztah 50:50 ( v ženském jazyce tedy „mít vztah hlavně podle mě“). Co je na tom špatného, když je žena dominantní? Celkově nic. Ať je každý, jak mu jeho přirozenost káže. Teď se ale pojďme podívat na charakteristiku chlapa, po němž tyto ženy prahnou a touží s ním navázat vztah. Jedná se o chlapa, který je:

ALFA, TAKŽE:

  • Je silný (jak po fyzické, tak psychické stránce), odvážný, sebevědomý, vtipný.
  • Nachází se ve skvělé fyzické kondici.
  • Má jasně definovanou životní misi.
  • Je úspěšný jak po sociální, tak ekonomické stránce, aby uspokojil ženskou hypergamii. Ženu by měl v těchto oblastech převyšovat o minimálně 50 % tak, aby vůči němu pociťovala dlouhodobou romanticko-sexuální atraktivitu.
  • Je skvělý milenec.
  • Má všechny předpoklady stát se její spřízněnou duší (Disney).
  • Vzbuzující respekt a autoritu vedoucí k tomu, že vždy vítězí. . Uplatňující však tuto autoritu zejména vůči vnějšímu okolí, nikoli vůči své partnerce.
  • Nefňuká, nelže, není dotěrný.
  • Je dominantní, ovšem uplaťnující svou dominanci zejména vůči vnějšímu okolí – podřízeným v práci, lidem v sousedství, komunitě, kde žijí atd.

A ZÁROVEŇ BETA

Tyto vlastnosti uber chlapa, jimiž disponuje maximálně několik procent mužeské populace, ovšem samy o sobě nestačí. Onen chlap totiž dále musí být:

  • Gentleman – přeloženo z ženského jazyka „skvělý provider, který vždy vyjde vsříc své partnerce“. Ve stylu: „Zlato, měl bych se věnovat práci na svém byznysu a životní misi, ale samozřejmě, pojedeme se podívat na výstavu pletacích jehlic. Moc se těším!“
  • Submisivní partner, který svou „drahou, lepší polovičku“ nakonec vždy poslechne a přizpůsobí se jí. A to samozřejmě i v zásadních životních oblastech jako je bydliště, práce, životní mise apod.
  • Extrémně věrný – navzdory své maskulinní atraktivitě ho za dlouhá desetiletí ani nenapadne, že by se podíval na jinou ženu. A podvádění? V žádném případě! To by si raději uřízl genitálie a demonstrativně je nechal přejet parním válcem!
  • A zejména extrémně tolerantní vůči chování své silné, nezávislé manželky či přítelkyně – tedy nechávající své partnerce naprostou svobodu: „Manželka se řadí mezi divoké party ženštiny? Skvělé, miláčku! Jdi pařit se svými kamarády do baru a užijte si drinky a fuňáre kolumbijsko-pražského koksoperníku přímo do nosu až do rána! Já zatím pohlídám děti! Vždyť ti přeci věřím! Máme 21. století. Nechť žijí svobodné, nezávislé ženy!“ Přítelkyně tancuje pole dance? „Skvělé, zlato! Samozřejmě, že půjdu na tvé vystoupení a budu se radostně řehnit a plácat v mohutném aplausu, když tě další chlapi odmění vášnivým pískotem za tvou rozhoďnožku kolem tyče! Nějaké žárlení? Ani omylem!“ Manželka po mně vyžaduje maskulinní činnosti, vydělávání prachů, ale přitom tradiční ženské práce jí příliš nevoní. „Paráda! Ať žije feminismus! Budu ředitelem banky a ve volném čase uklízečkou naší domácnosti!“

KDE JE PROBLÉM?

Výše popsaný chlap by se nepochybně stal skvělý partnerem takovýchto žen a vztah s ním by měl potenciál stabilního, dlouhodobého trvání. Jenže jeho jediný problém spočívá v poměrně zásadní charakteristice. TAKOVÝTO CHLAP TOTIŽ NEEXISTUJE! Jedná se o tzv. submisivního Alfa chlapa. Jinými slovy, další neexistující, absurdní chiméru dnešní doby. Přesto se za tímto přeludem honí miliony žen v dnešní západní společnosti, které jeho hledáním často stráví celá desetiletí svého života v marné víře, že ho nakonec někde naleznou. Poté se někdy kolem padesátky probouzejí ze svého snu, nechápavě čumí a marně dumají nad tím, kde se jejich submisivní, maskulinní alfa princ sakra fláká!

Dámy, nezoufejte, v pokračování tohoto článku vám představím potenciální řešení vaší situace.

A TEĎ PRO PRO CHLAPY

A teď obsah pro chlapy. Pokud jsi přečetl výše uvedený obsah, tak máš poměrně ucelenou představu, s jakými ženami se v dnešní době budeš během randění a balení často setkávat. Zkrátka s ženami, jejichž představy a požadavky ohledně vztahů se často dají popsat jako zcela nerealistické a absolutně Disney.

Každopádně platí, že Nový alfa chlap – Lovec nad realitou nebrečí a nefňuká. Přijme ji takovou jaká je, přizpůsobí se jí a potenciálně ji využije pro svůj prospěch. V dnešní red pill sféře se často uplatňuje úzus, kdy autoři věnují 80 až 100 % času a energie analyování problému a nadávání, stěžování si na něj. Samotnému definování a uplatnění řešení daného problému věnují 0 až 20 % času. TO JE ŠPATNĚ! Osobně se snažím tento poměr otočit. Maximálně 20 % času věnovat analýze problému a zbylých 80 % času a energie investovat do definování a posléze aplikování řešení. Takže tady máš pár akčních, reálných tipů!

AKČNÍ KROKY PRO VZTAHY SE ŽENAMI V DNEŠNÍ DOBĚ

Na začátek podotýkám, že se jedná o akční kroky pro chlapy, kteří aspirují ve vztazích na roli alfa chlapa, nejlépe na roli Nového alfa chlapa – Lovce, tedy jedince, který je sebevědomý, zdravě dominantní, nezávislý na výsledku a snažící se v životě vést a vítězit. Ve vztahu poté převzít vůdčí roli.

  • Nezlob se na ženy!
  • Měj je rád, respektuj je a přijmi je takové, jaké jsou. Nesnaž se je předělávat a vzdělávat!
  • Nenadávej, nefňukej, nestěžuj si!
  • V procesu randění se nikdy neorientuj na jedinou ženu! Roztáčej talíře. Randi nemonogamně!
  • Každý vztah rozvíjej velmi pomalu a postupně. Nevrhej se do něj zkrátka po hlavě. První měsíce se se ženou vídej například jen jednou za kalendářní týden. Pomalu ji poznávej.
  • Zezačátku drž investice do vzahu na nízké úrovni a zvyšuj je velmi pozvolna!
  • Tradiční, monogamní vztah navazuj pouze se submisivními ženami, které chlapovi rády přenechají vůdčí úlohu ve vztahu. Smiř se s tím, že ženy jsou dynamičtější než muži a velmi rády mění názory a plány. Z tohoto důvodu v dnešní době váš vztah pravděpodobně nevydrží navždy a budeš žít stylem sériové monogamie!
  • Jakmile po uplynutí prvotního nadšení z nového vztahu (tzv. NRE – new relationship energy) zjistíš, že žena má spíše dominantní tendence nebo že touží po top chlapovi, s nímž chce mít absurdní vztah 50:50, nenavazuj s ní tradiční, monogamní vztah! Tam, kde se střetnou dvě dominantní osobnosti, dojde dříve či později k explozi. To je zkrátka přirozená fyzika vztahů!
  • Pokud jsi dominantní Alfa chlap, s takovými ženami navazuj maximálně otevřené vztahy a to spíše nižší úrovně.
  • Veškeré informace ohledně správného navazování, udržování a kategorizace otevřených vztahů najdeš v mém kurzu LOVCŮV TRÉNINK: MĚJ OTEVŘENÉ VZTAHY!

POKRAČOVÁNÍ PŘÍŠTĚ!

LOVU ZDAR!

DOTAZY: INFO@LOVCUVDENIK.CZ

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *