(Téměř) dokonalé desítky

Výjimečně krásná holka – blížící se nejvyššímu stupni na tvé škále atraktivity 1 až 10. Co dělat a čemu se za každou cenu vyhnout, když ti vstoupí do života?

Zástupy zoufalých a dotěrných ctitelů a beta orbiterů. Tak vypadá standardní život každé desítky. Nebuď jako oni! Jak na to? Čti dál!

Když spatříš holku a vzápětí tě mocná tsunami eroticko-romantické energie posadí na zadek a vyrazí ti dech, pravděpodobně jsi narazil na desítku na své stupnici atraktivity. Jak k takovým holkám přistupovat?

Fyzická krása do určité míry představuje subjektivní hodnotu. Pod termínem Desítka na stupnici atraktivity 1 až 10 se tedy každému chlapovi v hlavě zhmotní pravděpodobně trochu jiný předobraz takové ženy. Pro maskulinního chlapa, který má v oblibě drobné ženy s femininnímu tvary, to bude třeba holka typu Scarlett Johansson. Kluk libující si ve štíhlejších, víc “modelkovsky” vypadajících typech si třeba vybaví někoho typu Keira Knightley. (Uznávám, že možná uvádím herečky už za zenitem. Nejsem znalec celebrit). Alfa chlap 1.0. jako Karlos Vémola zas bude mentálně masturbovat nad silikonovou pornohvězdou. Intelektuálovi se možná v mysli zjeví televizní Venuše v podobě Lindy Bartošové – tedy krásné a při tom evidentně inteligentní ženy.

Jak se nezařadit mezi zoufalé naháněče desítky? Mimo jiné tak, že se staneš chlapem, který má v životě dostatek atraktivních žen.

KDYŽ VYDECHNEŠ PROSTÉ “WOW” ČI “TVL”!

Zmíněné odlišnosti a subjektivní preference jednotlivých chlapů budu v rámci tohoto článku do určité míry opomíjet. Pod pojmem Desítka si tedy obecně představ holku či ženu, která:

  • Svým vzhledem vysoce vyniká nad ostatních průměr žen.
  • V sociálním okruhu představuje pro většinu chlapů spíše výjimečný fenomén, s nímž se nesetkávají na každodenní bázi (pokud tedy nejsou slavnými herci nebo nepracují v top modelingové agentuře).
  • Při pohledu na ni ti v hlavě zazní prosté “wow” respektive hromové “ty vole”! Vyhovuje totiž zkrátka téměř dokonale tvým estetickým preferencím – buď si jist, že pokud se tak děje, stejný proces probíhá v hlavě i genitáliích hromady dalších chlapů. Jo, s největší pravděpodobností nejsi tak výjimečný “estét – umělec” s unikátním vkusem.

MOJE OSOBNÍ ZÁŽITKY

Moje osobní preference ohledně desítek vypadá tak, že se jedná o holky, které vynikají nejen fyzickou krásou, ale navíc mají i něco v hlavě. Konkrétně mají například vystudovanou vysokou školu, mluví cizími jazyky, jsou zcestovalé, mají rozhled atd. S několika takovými holkami, které by i spousta ostatních chlapů označila za desítky nebo minimálně vysoce atraktivní ženy, jsem v životě navázal sexuální nebo romanticko-sexuální vztah, takže ti můžu dát pár tipů, jak k nim přistupovat nejen během fáze balení, ale i v rámci dlouhodobého vztahu. V závěru této kapitoly ti pak prozradím univerzální zlaté pravidlo pro vztahy s desítkami, jehož by ses měl vždy držet.

CHARAKTERISTIKA DESÍTEK

Mají desítky nějaké společné znaky a charakteristiky? Jasně, že ano. Sexuální atraktivita žen se vždy primárně odráží od jejich fyzického vzhledu. Chlapi se zkrátka na ženy dívají jako na objekty krásy. Buď si tedy jistý tím, že pokud si před svou desítkou sedneš při prvním setkání na zadek, kam tě pošle nekompromisní energie vyvolaná jejich čaromocným zjevem, to samé zažívají i v případě většiny ostatních chlapů. To posléze formuje životní zkušenost těchto výjimečně atraktivních dam.

ŽIVOTNÍ REALITA

Jak tedy vypadá obecně životní realita desítek? Tady to máš:

  • Od určitého věku (u některé desítky toto nastane dříve, už třeba kolem 15ti, u jiné později) vzbuzují silnou pozornost chlapů, kteří je vytrvale nahánějí.
  • Velká část těchto chlapů se okamžitě dobrovolně vystřeluje na oběžnou dráhu dané desítky, kde krouží jako uslintaní beta orbiteři a uctívači ve friendzóně. Tito chlapi jsou ochotni věnovat dané desítce tuny své pozornosti, energie, času a nezřídka i finančních prostředků pouze za “její úsměv”, neromanticky řečeno za chabou naději, že by do ní možná někdy v budoucnu mohli zasunout svého pindíka.
  • Desítky tak už od raného dospívání čerpají mnoho benefitů ze strany chlapů zdarma (od dárků až po různé formy životní podpory) a časem si na ně tak zvyknou, že si je v podstatě ani neuvědomují a považují je za naprostou samozřejmost.
  • Hodně desítek se tak postupem času v reakci na neustálou mužskou validaci, pozornost a podporu zdarma stává v životě určitým způsobem rozmazlenými a nestálými. Například stylem: dnes jedu na safari do Afriky (prachatej kámoš mě tam bere na dovolenou samozřejmě zdarma), příští měsíc jedu do Berlína zakládat kapelu. Jo, sice neumím hrát na žádnej hudební nástroj, ale několik dobrých hudebníků mě zkrátka chce přibrat, abych hrála jeden tón na klávesy a vypadala při tom cool. Mám sice psát seminárku, ale Miloš (nerd ve friendzóně) mi slíbil, že mi s tím pomůže (de facto to napíše za mě).
  • Samozřejmě připouštím, že ve výše zmíněných charakteristikách pak mohou mezi těmito holkami panovat individuální rozdíly. Život a lidé nepředstavují exaktní vědu. Nicméně na základě svých životních zkušeností toto uvádím jako obecně platnou charakteristiku desítek.
Desítka pro mnohé chlapy může vypadat i takto – zvlášť pokud je taky vtipná a chytrá.

SEXUÁLNÍ ZKUŠENOSTI

  • Většina desítek už během náctiletého období získá mnohem vyšší míry sexuálních zkušeností, než jejich vrstevníci mužského pohlaví. Proč? Jednoduše proto, že už od raného dospívání jsou oslovovány a baleny mnohem staršími, zkušenějšími chlapy. S těmi nejelitnějšími z nich pak navazují sexuální vztahy. Pod pojmem “nejelitnější” si nepředstavuj Einsteina z Oxfordu. Může se jednat o největšího sráče z lokální kapely, který se v dané době a daném sociálním okruhu nejvíc přibližuje statusu alfa vepře.
  • V určitý moment dospívání se přesouvají do velkého města a často do zahraničí. V případě Češek a Slovenek typicky do jižních států jako Španělsko, Itálie, Portugalsko, kde jim lokální temperamentní gentlemani doslova lížou podrážky od bot.
  • Moje zajímavá osobní a zcela subjektivní zkušenost vypadá tak, že desítky nejsou až tak skvělé v sexu. Vždy jsem si poněkud lepšího erotického dovádění užil se stále krásnými, ačkoli ne až tak dechberoucími holkami (např. osmičkami a devítkami), které se dle mých zkušeností v posteli o dost více snaží.

VZTAHY

  • Ve svých party letech, které v případě holek trvají od cca 15 do cca 26 roku života (nicméně dnes často i mnohem déle až do počátku 30. let) desítky vystřídají hromadu milenců, kamarádů s benefity, regulérních boyfriendů, a někdy i manželů.
  • Sexuální a romanticko sexuální vztahy navazují jak se zlými kluky, alfa chlapy, tak se submisivními, hodnými, avšak určitým způsobem úspěšnými beta kluky.
  • Co má naprosto většina těchto vztahů společných? Zejména to, že jejich milenec či partner si zpravidla okamžitě nebo postupem času vůči nim vytvoří holkytidu, tedy nezdravou emocionální závislost. Jsou to tedy desítky, které ve vztazích zpravidla ve finále hrají dominantní roli, svého partnera mají omotaného kolem prstu a nakonec vztah rovněž ukončují. Tímto za sebou zpravidla nechávají zničeného chlapa, který je ještě roky marně nahání a ztrácí svůj drahocenný čas stupidními pokusy obnovit zkrachovalý vztah.
  • Z mnoha desítek se posléze stávají sériové monogamistky – tedy ženy oficiálně vyznávající ideál romantické lásky, ovšem pravidelně střídající své nešťastné partnery poté, co je každý z nich nevyhnutelně začne po určité době nudit.
  • Po 30. roku života si i desítky začnou uvědomovat, že krása je pomíjivou hodnotou, takže nebudou vždy schopny soutěžit s krásnými dvacetiletými konkurentkami. V tu chvíli u mnoha z nich přichází tendence locknout do vztahu úspěšného beta chlapa, který je finančně a materiálně zajistí. Dosti často tohoto úspěšného beta chlapa poté v budoucnu buď začnou podvádět, nebo se s ním rozejdou, přičemž shrábnou slušnou porci jeho financí.

JAK SBALIT DESÍTKU

Pro to, aby sbalil desítku, se musíš řadit alespoň do určité míry mezi elitní chlapy. Jako průměrný šášula u tohoto segmentu holek svými klauniádami mnoho pozornosti nevzbudíš.

V případě mladších desítek, které si své atraktivity třeba nejsou ještě zcela vědomy, se občas může zadařit i zajímavému beta chlapovi. Viděl jsem například desítku nechat se sbalit typickým hodným beta klukem, který ji upoutal svými uměleckými schopnostmi. Čím starší ovšem desítky jsou, tím více si vybírají nápadníky pouze z řad elitních chlapů (pokud ne rovnou známých umělců a podnikatelů, tak z řad úspěšných a dobře vypadajících chlapů).

Desítky podle MMA zápasníků. Proti gustu žádný dišputát.

VŠECHNY PRAVIDLA PRO BALENÍ HOLEK PLATÍ 10x!

Ještě si pojďme jednou shrnout, na co jsou desítky ze strany chlapů zvyklé: neustálá pozornost, validace, nahánění, ponižování se, submisivita, úzkost, strach, stydlivost, nebo naopak přílišné machrování, tlačení na pilu, dotěrnost, patologická žárlivost.

Pokud chceš mít šanci na sbalení takto atraktivní holky, musíš nutně vystoupit z řady těchto průměrných naháněčů. To uděláš tak, že budeš striktně a vlastně ještě přísněji než u “normálních” holek, dodržovat zásady pro balení. Jdeme na to:

TOTÁLNÍ ZÁKON MINIMÁLNÍ SNAHY

  • Desítku nikdy nenaháněj. Desítku pozvi na rande jednou, dvakrát a v případě odmítnutí se okamžitě přesuň k jiným atraktivním ženám!
  • Nikdy ji nekontaktuj přes zprávy jinak než za účelem logistického domluvení dalšího fyzického rande (schůzky).
  • Nikdy jí uslintaně nekomentuj její příspěvky na sociálních sítích. Na její profily ideálně vůbec nechoď (Místo toho makej na svém seberozvoji a životní misi).
  • Nikdy jí nelichoť ohledně jejího fyzického vzhledu. Pokud jí chceš zalichotit, dej jí kompliment ohledně úspěchu, kterého musela dosáhnout vlastní pílí a prací.
  • Nikdy do vaší společné interakce neinvestuj hodně času, energie a prostředků. První rande zorganizuj jednoduše a lacině! Nech ji, aby do vaší interakce investovala ona – například jela na první rande dále od svého bydliště.

TOTÁLNÍ NEZÁVISLOST NA VÝSLEDKU

  • Na prvním rande s desítkou se chovej jako slušný, milý chlap v dobré náladě, kterému je zcela u prdele, jak rande dopadne. Takto se ostatně chovej v průběhu celého vašeho případného vztahu.
  • Směřuj svádění k tomu, že budete mít sex na prvním, druhém či nejpozději na třetím rande. Odvážně ji sváděj, eskaluj a přijmi riziko, že to nevyjde. V takovém případě okamžitě přeruš kontakt a přesuň s k jiným atraktivním ženám.
  • Pokud ti desítka náhle zruší rande, mávni nad tím rukou, pousměj se a věnuj večer práci na své životní misi nebo setkání s jinou atraktivní holkou.

TOTÁLNÍ MENTALITA HOJNOSTI

  • Nikdy se při procesu randění nezaměřuj výhradně na tuto jedinou holku.
  • Staň se atraktivním chlapem, který má v životě dostatek atraktivních žen.
  • Buď zaujat svými projekty a životní misí, která ti dodává chuti a energie do života zcela bez ohledu na vztahy s ženami.

JAK SE CHOVAT VE VZTAHU S DESÍTKOU

Ve chvíli, kdy máš s danou dívkou sex dvakrát za jiných okolností, začne tě zpravidla považovat za chlapa, s nímž má běžně sex. V tu chvíli s ní můžeš potenciálně navázat dlouhodobý sexuální, či, pokud chceš, romanticko-sexuální vztah.

FRAME JE VŠECHNO!

V něm považuj za zásadní úkol to, aby sis udržel frame (tedy rámec svého chování a jednání) dominantního alfa chlapa nezávislého na výsledku. Pokud časem sklouzneš do rámce beta šášuly, který si k dané desítce vytvoří holkytidu, s největší pravděpodobností se dříve či později ocitneš v prdeli. Viděl jsem za život vícero beta kluků, kteří se po ztroskotaném vztahu s desítkou dostali do dlouhodobé deprese. Dokonce jsem viděl i to, že se ubohý beta kluk po rozchodu s desítkou raději nechal dobrovolně odsunout do její friend zóny, kde jako někdejší milenec-přítel následující roky hrál už jen pouhou roli stále zamilovaného statisty-podporovatele a emocionálního tamponu. Pokud máš nějakou sebeúctu, toto nikdy nedopusť!

ZÁSADNÍ PRAVIDLA

Ve vztahu s desítkou tedy s železnou disciplínou dodržuj veškerá vztahová pravidla pro Nového alfa chlapaLovce popsaná ZDE. Mimo jiné zdůrazňuju například toto:

  • První týdny a měsíce (klidně i roky) vztahu se s ní vídej maximálně jednou za kalendářní týden.
  • Nech uběhnout mnoho dní bez toho, abys svou desítku jakkoli kontaktoval (například 14 dní, kdy se budeš věnovat své práci, životní misi a dalším ženám). Reaguj případně jen ve chvíli, kdy kontaktuje ona tebe.
  • Neměň kvůli desítce své plány. Ona se chce náhle vidět v čase, kdy máš trénink boxu? V žádném případě! Setkat se můžete až po tréninku. Chce přehodit rande na večer, kdy se vidíš s jinou holkou? V žádném případě! Nikdy kvůli ní neměň svůj kalendář.
  • Ve vztahu s desítkou bys měl omezit svou žárlivost na naprosté minimum, jinak se z toho prostě zblázníš.
  • Nikdy netoleruj její vztahové drama – buď připraven na to, že desítky jsou zvyklé drama ve vztazích vytvářet, jelikož jim ho všichni chlapi tolerují! Smrtící kombinací je v tomto ohledu zejména desítka trpící syndromem hraniční osobnosti či jinými psychiatrickými diagnozami.
  • Ve vztahu s desítkou buď vždy v případě nutnosti připraven uplatnit techniku Soft next, případně hard next – tedy vztah ukončit! V případě ukončení vztahu s ní zcela přeruš kontakt navždy nebo na mnoho měsíců.

ZLATÉ PRAVIDLO NA ZÁVĚR!

Totální zákon minimální snahy, nezávislost na výsledku, mentalita hojnosti, plodná životní mise. Jak všechna tato doporučení shrnout do jediného zlatého pravidla pro vztahy s desítkami? Takto: NIKDY SE K DESÍTCE NECHOVEJ JINAK A LÉPE NEŽ K JINÝM, MÉNĚ ATRAKTIVNÍM ŽENÁM!

Pamatuj na následující:

  • Vzhled je hodnota podléhající zubu času!
  • Je skvělé, pokud se ti s desítkou podaří navázat zdravý vztah, který oběma zúčastněným přináší z velké části (například z 95 %) pozitiva. V takovém případě svou partnerku miluj, podporuj ji a chtěj pro ni to nejlepší.
  • Pokud se však vztah nevyvíjí dobře, buď připraven ho v případě nutnosti ukončit. A pamatuj, že ve výsledku to někdy bývá tak, že mnohem zajímavější vztah i sex si užiješ s milou, vášnivou osmičkou nežli s potenciálně nafrněnou, dramatickou a vztahovačnou desítkou!

LOVU ZDAR!

Máš ve svém okolí kluka či chlapa, který nahání desítku? Nasdílej mu tento článek!

Dotazy: info@lovcuvdenik.cz

2 Comments

  • vypadá to, že nenávidíš ženy

    • Naopak. Mám rád ženy a respektuju je, ostatně stejně jako mám rád lidi obecně. Samozřejmě pak už jen s individuálními rozdíly zapříčenými chováním jednotlivce. Při hypotetické situaci, kdy bych si měl vybrat jednoho člověka, s kým strávím na pustém ostrově třeba rok nebo i déle, byla by to pravděpodobně žena. Lovu zdar!

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *