Ghosting – Co dělat, když tě holka ghostne?

Jak správně zareagovat, když ve vztahovém životě narazíš na ghosting – tedy když s tebou holka totálně přeruší kontakt? Sleduj!

Ghosting - nestaň se stupidním duchcátem!
Ghosting – nestaň se stupidním duchcátem!

Rozejít se s někym po telefonu je jako vytřít si prdel lopuchem. Tenhle post jsem nedávno viděl na instagramovým účtu Ester a Josefína a můžu se s nim celkem ztotožnit. Pokud máš ambici být silným a schopným alfa chlapem, který žije podle určitých maskulinních zásad, nikdy se nestaň stupidní lopušákem! Vždy v sobě najdi koule na to, abys rozchod holce oznámil tváří v tvář, nikoli prostřednictvím posrané smsky.  

Rozcházet se s holkama po telefonu není hodno Nového alfa chlapa – Lovce.

GHOSTING – DEFINICE

Tématem téhle kapitoly bude ale ještě extrémnější varianta ukončení vztahu – tzv. ghosting.

Co se pod tímto termínem vlastně skrývá? Rozhodně nemá nic společného se situací, kdy jdeš močit ke hřbitovní zdi, kde na tebe zpoza hrobu vyskočí přízrak a zařve „Já jsem duch strašlivý!“, přičemž ty mu netečně odvětíš: „Já jsem duchcát!“

Výraz ghosting označuje situaci, kdy člověk nemá odvahu ani na to, aby svému partnerovi oznámil rozchod po telefonu. Zkrátka ho tedy ghostne – zcela bez varování přeruší veškerou komunikaci.

PROČ HOLKY POUŽÍVAJÍ GHOSTING

Pojďme se nejdřív podívat na ghosting z pohledu chlapa. Tedy na situaci, kdy se staneš nešťastným mládencem, jehož žena znenadání zablokuje na veškerých sociálních sítích a dalších komunikačních kanálech.

Pokud se ti něco takového stane, není to nic příjemného. Nicméně doporučuju překonat pocity marnosti a ponížení vyvěrající ze zraněného ega, a k celé situaci přistoupit v duchu nezávislosti na výsledku.

JAK REAGOVAT NA GHOSTING

V prvý řadě doporučuju provést analýzu svého chování. Udělal jsi v kontaktu s holkou něco, co mohlo zapříčinit její náhlou touhu vymazat tě ze svého života? Takováto varianta může být reálná zejména v případě, když:

Prostuduj si své chování a pokud v něm nalezneš stopy těchto přístupů k holce a ke vztahu, můžeš si být více méně jistý, že za ghostingem stoí některý z těchto typů chování. V takovém případě se okamžitě přesuň k balení jiných atraktivních žen. Při tom se pouč ze svých chyb a už je v dalším vztahu neopakuj.

CO KDYŽ JSI UDĚLAL VŠE DOBŘE A STEJNĚ PŘIŠEL GHOSTING?

Co když máš pocit, že jsi udělal ve vztahu všechno dobře a stejně ti holka uchystala vztahový ghosting jako profesionální duchcátka? Ghosting představuje v tomto ohledu poměrně debilní situaci, jelikož ti při rozchodu zcela chybí ona zpětná vazba od tvého protějšku, která ti případně může osvětlit celou situaci.

V takovém případě máš možnost vyžít například mou pomoc. Kontaktuj mě skrze můj PATREON, který ti umožní se mnou navázat přímou komunikaci buď po zprávách nebo například přes Zoom. Já z odborného pohledu zanalyzuju tvou situaci a pokusím se najít odpověď na tvé otázky.

DŮVOD MOŽNÁ LEŽÍ MIMO TEBE

  • Holka měla v životě jiného chlapa (například svého ex), do něhož je zamilovaná. Ačkoli jistou náklonnost pociťovala i vůči tobě, nakonec se rozhodla pro onoho druhého týpka.
  • Ženy jsou jiné než muži a některé mají tendenci k prudkým změnám nálad i svých plánů. Zezačátku jsi jí možná připadal jako atraktivní partner, nakonec se ovšem rozhodla, že do toho raději nepůjde. Prudké změny nálad a názorů může u žen vyvolat i například menstruační cyklus.
Ghosting – co dělat, když tě holka ghostne?

JAKÁ VYPADÁ SPRÁVNÁ REAKCE NA GHOSTING

  • Poté, co tě holka ghostla, přijmi tuto skutečnost jako chlap.
  • Nereaguj negativními emocemi jako je vztek, rozčarování, deprese.
  • Rozhodně se nesnaž holce tento akt nějak oplatit a mstít se jí. Nový alfa chlap – Lovec je příliš zaměstnán prací na svých projektech seberozvoji, životní misi a kontaktem s atraktivními ženami, aby si mohl dovolit mrhat svůj drahocenný čas a energii na nějaké zbytečné mstění.
  • OKAMŽITĚ SE PŘESUŇ K JINÝM KRÁSNÝM ŽENÁM VE SVÉM ŽIVOTĚ A MĚJ S NIMI SEX!
  • Z tohoto důvodu se zejména na začátku vztahu nikdy neorientuj na jedinou ženu!
  • A zvaž rovněž, zda pro tebe v dnešní době nejsou výhodnější variantou OTEVŘENÉ NEMONOGAMNÍ VZTAHY, kdy máš sexuální či romanticko-sexuální kontakt s vícero krásnými ženami v jeden moment. Myslíš že já, jakožto Alfa chlap Lovec nějak tragicky řeším, pokud mě náhodou nějaká holka ghostne? Samozřejmě, že ne! Možná se nad tím na pár minut zamyslím a poté mávnu rukou, pousměju se a okamžitě trávím čas s jinou ze svých atraktivních milenek a přítelkyň.

CO KDYŽ NA GHOSTING POMÝŠLÍŠ TY?

Na závěr jedna poznámka. Co když plánuješ rozchod ty? Jako nový alfa chlap Lovec nikdy nepoužívej ghosting. Jedná se totiž o esenciálně nemaskulinní akt, jehož motivy se stávají strach a lenost řešit záležitosti a problémy.

Postav se k celé věci jako chlap, s holkou se osobně setkej a tváří v tvář ji vysvětli důvody svého rozhodnutí. Dlužíš to jednak jí, ale také své maskulinní identitě a integritě. Nikdy se nestaň posranym duchcátem, kteý uplatňuje veskrze srabáckou vztahovou taktiku jménem ghosting!

LOVU ZDAR!

LOVCŮV TRÉNINK: https://1url.cz/@lovcuvtrenink

ZÍSKEJ BONUSOVÝ OBSAH NA PATREONU: https://1url.cz/@LovcuvPatreon

KURZ OTEVŘENÉ VZTAHY: https://youtu.be/7-btRHJMIbc

MÉ ODPOLEDNE S DĚDEM NEŘÁDEM: https://1url.cz/@Odpolednesneradem

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *