Dřív tě nechtěla, teď jo! Co se stalo?

V životě většiny žen nastává určité období, během něhož se začnou dít věci, že nebudeš stačit valit bulvy! Jmenuje se FÁZE EPIFANIE. Zejména pokud jsi beta chlap, může ti pořádně zamávat se životem. Tak sleduj!

Překročil jsi třicítku a najednou o tebe jeví zájem holky, které o tebe předtím nestály. Co se stalo? Prostě fáze epifanie! Čti dál!
Překročil jsi třicítku a najednou o tebe jeví zájem holky, které o tebe předtím nestály. Co se stalo? Prostě fáze epifanie! Čti dál!

Dnes mám pro tebe příběh, který se potenciálně stane jedním z těch nedůležitějších, který v životě uslyšíš. Je totiž možná o tobě, tvém vztahu a tvé budoucnosti. Představ si teď na chvíli, že se řadíš spíše mezi beta chlapy (jestli tomu tak reálně je, můžeš zjistit třeba pomocí tohoto videa). Je ti už přes třicet, makáš na sobě a dosahuješ úspěchů v oblasti svého podnikání či práce. A pak se ti najednou přihodí jedna zajímavá věc. Týká se holky, u které bys ještě před pár lety neměl šanci. V době, kdy tobě bylo 25 a jí třeba 20 nebo 23, ti přišla jako nedosažitelná krasava, pohybující se kdesi po lučinách nebeské erotiky, kam ti byl navždy zapovězen přístup. Když jsi ji kdysi jako nesmělý studentík pozval na číši kvalitního vína, hlasem i končetinami ti vibroval vzrušený třas. Ona se na tebe usmála a řekla ti, že jsi super kamarád. Pročež rychle mazala do náručí maskulinního alfa kluka, který dobře věděl, jak balit takovéto holky. A ty jsi jen tiše záviděl.

NAJEDNOU MÁ ZÁJEM!

Uběhlo pár let. Už je ti přes třicet. Makáš na sobě, na svý kariéře, loni jsi povýšil na finančního ředitele a najednou se to stalo! Potkal jsi onu vílu ze svých mladistvých erotických fantazií někde na party nebo třeba na ni narazil náhodou na ulici. A ono to sakra vypadá, že s tebou flirtuje! Že se na tebe dívá se zájmem nebo že tě dokonce balí! A nebo alespoň na tvé pozvání na víno reaguje mnohem pozitivněji než před lety. Těžko ovládáš příval nadšení tryskající ze všech tělních otvorů! „Halelujá! Trpělivost se vyplatila! Tvoje vyvolená konečně prozřela! Konečně pochopila, že jsi skvělej kluk. Mnohem lepší, hodnější a zodpovědnější, než ti osvalení frajírci, s nimiž randila na výšce. KONEČNĚ!“

Tento příběh může mít samozřejmě mnoho různých variant, nicméně jádro zůstává vždy stejné. V jeho středu leží zodpovědný, pracovitý chlap, který má spíše beta sklony a ve vztahu k ženám je takzvaně blue pilled – to znamená, že mu zcela uniká skutečná podstata vztahové dynamiky mezi chlapama a ženskýma.

PŘIBRZDI!

Každopádně moje rada, pokud se ocitneš v takové situaci, zní následovně: PŘIBRZDI, NADECHNI SE A POKUS SE NA CELOU VĚC PODÍVAT I TROCHU RACIONÁLNĚ! Jasně, je to skvělej pocit, že ta kráska o tebe má najednou zájem. Ono to ovšem není tak, že se stal zázrak a ona nějakým kouzelným způsobem náhle prohlédla tajuplné závoje, které jí předtím halily zrak a znemožňovaly vidět, že jsi skvělý chlap. Mnohem realističtější vysvětlení zní tak, že tvoje víla vstoupila do fáze epifanie.

Ta nejhorší věc, co tě v této situaci může potkat je to, pokud ti jebne a vytvoříš si vůči této ženě holkytidu neboli nezdravou emocionální závislost. Troufám si tvrdit, že pokud se toto stane, tvůj život nabyde dříve či později podoby lacinýho hororu nebo zoufalý tragikomedie. Holkytidě a jak se tomuto nebezpečnému stavu vyhnout věnuju jeden z nejdůležitějších článků tohoto blogu. Mrkni na něj, pokud jsi ho ještě nečetl!

FÁZE VÝVOJE ŽENY

Žena během let prochází určitými fázemi vývoje toho, jak přistupuje k interakcím v romanticko-sexuální oblasti. Na toto téma v budoucnu vytvořím samostatný článek. Nicméně pro účely tohoto stačí říct, že mezi 20. a cca 28. rokem typická žena prožívá tzv. PARTY ROKY. Nachází se na vrcholu své sexuální atraktivity, který v případě většiny žen nastává kolem 23 roku života jak potvrzují například data prezentovaná v knize Dataclysm . Pokud jde o vztahy, většina (zejména atraktivních) žen upřednostňuje v tomto období zlé kluky – atraktivní alfa typy s vysokou hodnotou na sexuálním trhu. Méně atraktivní beta a blue pilled kluky s oblibou zařazují do friend zóny.

JANA BERNÁŠKOVÁ A JEJÍ FÁZE EPIFANIE. JAKÝ JE VÝSLEDEK? SLEDUJ!

FÁZE EPIFANIE

Každej večírek ovšem jednoho dne skončí a tak party roky nevyhnutelně střídá tzv. FÁZE EPIFANIE (neboli zjevení). Toto období v životě ženy přichází ve chvíli, kdy si náhle začíná uvědomovat (nebo jí je skrze interakce s chlapy zjeveno), že ve vzhledu (rozhodující charakteristika ženy, pokud jde o úspěch na romanticko-sexuálním trhu) nemůže soutěžit se svým mladším já.

Fáze epifanie typicky začíná kolem 28 roku života. U některých žen se pak naplno projevuje až po třicítce. Co patří mezi typické symptomy fáze epifanie? Pokud jde o interakce v romanticko-sexuální oblasti, tak je to alespoň dočasný odklon od maskulinních alfa chlapů. Ti poskytují alfa část hypergamie, tedy ženské sexuální strategie spočívající ve snaze vstupovat do vztahů s chlapy, kteří stojí výše na socio-ekonomickém žebříčku. Tradiční alfa chlapi jsou sice atraktivní, ovšem také promiskuitní, nezodpovědní a často nevěrní. Žena v tu dobu zažívá postupný příklon k chlapům, kteří zajistí beta část hypergamie – bezpečí, zázemí, podporu a blahobyt. Žena si zkrátka uvědomuje, že party roky už skončily, a chtělo by to sehnat do vztahu nějaké poslušného, submisivního a přitom alespoň relativně úspěšného a finančně zajištěného beta chlapa.

FÁZE VÝVOJE ŽENY – AUTOR: ROLLO TOMASSI

EPIFANIE: A JE ŘADA NA TOBĚ!

No, a bum! Je řada na tobě! Žena, co tě celou dekádu úspěšně ignorovala a posouvala do friend zóny o tebe má najednou děsný zájem. Její prioritou totiž už není sexuální atraktivita, nýbrž dlouhodobé zázemí, bezpečí a podpora poskytované zodpovědným chlapem. Zejména dominantní ženy si s oblibou v této fázi vyhledávají pro vztahy úspěšné beta chlapy. Pokud se chceš o těchto typech dozvědět více, pusť si TOTO VIDEO. (Jen poznámka na okraj – celý článek píšu ve druhé osobě, ale samozřejmě netvrdím, že jsi beta chlap – jaký typ chlapa jsi si zanalyzuj případně dle zmíněného videa).

NO, A CO JE NA TOM ŠPATNÝHO?

Pokud se nacházíš v takovéto situaci, možná krčíš rameny a říkáš: „No, a co? Kašlu na nějaký fáze epifanie. Důležitý je, že krásná holka, po který jsem toužil celý roky, o mě má najednou zájem!“

Jak zní moje odpověď? Takto: No, jasně. Tento článek není psán za tím účelem, aby někoho haněl, kritizoval a podobně. Fáze epifanie je zcela přirozenou součástí vývoje každé ženy a já je za to nijak nekritizuji. Tento článek je založen spíše na pevné víře, že VŽDY JE DOBRÉ PŘISTUPOVAT K INTREAKCÍM SE ŽENAMI V ROMANTICKO-SEXUÁLNÍ A VZTAHOVÉ OBLASTI VYBAVEN VĚDOMOSTMI O TOM, JAK ŽENY A DYNAMIKA VZTAHŮ MEZI MUŽI A ŽENAMI FUNGUJE. NIKOLI JAKO NAIVNÍ, NEVZDĚLANÝ BLUE PILLED CHLAP, KTERÝ ČERPÁ VEŠKERÉ VĚDOMOSTI O ŽENÁCH A VZTAZÍCH BUĎ OD MAMINKY NEBO ZE STEREOTYPNÍCH A DEBILNÍCH VÝPLODŮ DISNEY POPULÁRNÍ KULTURY.

VÝVOJ TVÉ ATRAKTIVITY JE JINÝ NEŽ JEJÍ!

Součástí tohoto vzahového vzdělání (anglicky red pill awareness), tedy skutečně zasvěcného vhledu do toho, jak vztahy mezi muži a ženami fungují, je rovněž dobré povědomí o tom, že vývoj tvé sexuální atraktivity na romanticko-sexuálním trhu je jiný, než v případě žen. Zatímco jako chlap, který maká na svém seberozvoji a kariéře, dosáhneš svého vrcholu až po třicítce, nebo mnohdy až po čtyřicítce, že má svůj vrchol ve 23 letech a poté už to jde jen dolů- Ano, spousta žen je atraktivních i po třicítce, ale zkrátka dobře tuší, že už v této době nemohou soutěžit třeba se svým někdejším dvacetiletým já.

Následující graf ukazuje, že například po třiítce je žena klasicky už dávno za vrcholem své atraktivity a nastává fáze epifanie. Tebe jako třicátníka, potažmo čtyřicátníka tvůj vrchol teprve čeká, pokud na sobě makáš a buduješ sám sebe jako komplexní objekt úspěchu. Muži a ženy nejsou stejní. Počítej s tím! (AUTOR: ROLLO TOMASSI, WWW.THERATIONALMALE.COM)
Následující graf ukazuje, že například po třicítce je žena klasicky už dávno za vrcholem své atraktivity a nastává fáze epifanie. Tebe jako třicátníka, potažmo čtyřicátníka tvůj vrchol teprve čeká, pokud na sobě makáš a buduješ sám sebe jako komplexní objekt úspěchu. Muži a ženy nejsou stejní. Počítej s tím! (AUTOR: ROLLO TOMASSI, WWW.THERATIONALMALE.COM)

DOMINANTNÍ ŽENA VS SUBMISIVNÍ CHLAP

Klasická strategie dominantní ženy ve fázi epifanie spočívá ve snaze locknout do vztahu nějakého úspěšného, submisivního beta chlapa, který nedisponuje dostatečnými znalostmi ohledně vztahové dynamiky. Jaký je výsledek takovéto snahy podle mého názoru krásně vystihuje následující video, které se v podstatě stalo inspirací pro tento článek. Zobrazuje rozhovor s herečkou Janou Bernáškovou a jejím manželem Rudolfem Merknerem v talkshow Honzy Dědka.

NĚKOLIK POZNÁMEK K VIDEU:

  • Na základě interakce páru si udělej sám představu, kdo ve vztahu šéfuje a nosí kalhoty a kdo je rád, že vůbec může otevřít pusu a něco říct.
  • Tuto dynamiku nijak nekritizuji. Ať si každý dělá ve vztahu, co chce. Vycházím ovšem z toho, že většina čtenářstva Lovcova deníku se rekrutuje spíše z řad chlapů, kteří mají tendenci stát se alfa chlapem, který je ve vztahu spíše zdravě dominantní a prosazuje svou agendu. Zkrátka řídí svůj život. Stát se betachlapem, který si vytvořil holkytidu vůči své dominantní partnerce, je podle mého názoru tím nejdestruktivnějším možným stavem, jenž likviduje chlapovu důstojnost, autoritu, integritu a celkově schopnost žít šťastný život.
  • To, že se dominantní, ambiciozní žena rozhodla během fáze epifanie kolem třicátého roku života locknout do vztahu beta chlapa, ještě neznamená, že bude ve vztahu šťastná navždy. Noapak, velká většina beta chlapů své partnerky začnou po určité době nudit a ultimátně frustrovat.
  • V dnešní době to paradoxně bývají chlapi, kdo více usilují manželství – pohání je zejména žárlivost a strach z konkurence jiných chlapů
  • Začátek vztahu probíhal přes sociální sítě bez iniciativy chlapa ho nějakým spůsobem eskalovat. Nakonec přišla tedy eskalace ze strany ženy až v situaci, kdy její chlapský protějšek vyhrál v televizní anketě Týtý.
  • Jana Bernášková v rozhovoru zmiňuje počet partnerů, než potkala svou toho pravého (mimochodem mýtus), který se prý ustálil na číslu 13. Samozřejmě nemám v tomto případě žádné konkrétní informace. Jen tak pro zajímavost – známým faktem vycházejícím ze znalostí vztahové dynamiky je to, že muži počet sexuálních partnerek klasicky navyšují, a ženy naopak snižují. Například tím způsobem, že do celkového počtu sexuálních partnerů tak nějak na tajňáka nezahrnují sexy na jednu noc, vztahy, které trvaly jen pár týdnů a měsíců apod.
  • Častou tendencí dominantních žen, které hrají ve vztahu první housle, je v dnešní době to, že si odmítají vzít po svatbě příjmení svého manžela.

VIDEO NAJDEŠ ZDE

LOVU ZDAR!

LOVCŮV TRÉNINK: https://1url.cz/@lovcuvtrenink

ZÍSKEJ BONUSOVÝ OBSAH NA PATREONU: https://1url.cz/@LovcuvPatreon

KURZ OTEVŘENÉ VZTAHY: https://youtu.be/7-btRHJMIbc

MÉ ODPOLEDNE S DĚDEM NEŘÁDEM: https://1url.cz/@Odpolednesneradem

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *