Sex na druhém rande (1. část)

Druhé rande – v loňskym roce jsem jich zažil hodně. Jak na nich úspěšně sexuálně eskalovat? Tady máš rady a tipy!

Druhé rande a sexuální eskalace - u tebe doma jsou na to nejlepší podmínky.
Druhé rande a sexuální eskalace – u tebe doma jsou na to nejlepší podmínky.

Jak mít intimní kontakt s holkou co nejdřív po vašem seznámení? Nejlíp na druhém rande? I to tě naučím v e-knize a audioknize Lovcův trénink. Věřím, že v dnešním světě svádění není na co čekat a je zkrátka nejlepší mít sex co nejdřív.

V minulym roce jsem zažil hodně druhých rande, co skončily sexem a taky pár rande, co dopadly poněkud jinak. V týhle kapitole si můžeš přečíst popis několika z nich. Na každý příběh pak navazujou poučení a tipy, který jsem během něj získal.  

JAK NA DRUHÉ RANDE

Pokud uděláš vše správně na prvním rande (od celkové organizace až po komunikaci s holkou a její svádění), tak máš všechno otevřené k sexuální eskalaci na druhém rande.

Pokud jde o organizaci druhého rande, existují dvě přijatelný možnosti:

  1. Pozvat holku k sobě domů (typicky na večeři)
  2. Pozvat ji do baru/kavárny poblíž svého bydliště.

RANDE U TEBE DOMA

Pozvání k tobě domů představuje nejlepší variantu. Jeho výhody jsou následující:

  • Pozváním do svého intimního prostoru dáváš jasně najevo svoje úmysly a celý proces balení rovněž urychlíš.
  • Většina holek toto pochopí a je jim jasné, že máš v úmyslu s nimi mít sex, nebo je minimálně políbit.
  • Nemusíš se starat o logistiku a přesun k tobě domů.

JAK JI POZVAT

Jak holku pozvat na druhé rande? Jednoduše. Druhý den následující po prvním rande ji zašli krátkou zprávu ve stylu: “Ahoj, (jméno). Včera to bylo fajn:). Zvu tě k sobě na večeři. V pátek večer. Máš čas?”

Vyhni se standardním chybám, které spočívají v následujících typech chování:

  1. Čekáš, až se holka ozve sama – blbost. Jako alfa chlap opět převezmi iniciativu a veď! Ženy jsou přitahovány k mužům, kteří jsou schopni převzít iniciativu a zodpovědnost.
  2. Druhé rande se snažíš organizovat zážitkově ve stylu divadla, kina apod. – blbost. Nadále se drž zákonu minimální snahy a rande zorganizuj u sebe, nebo v horším případě v baru či kaváně poblíž svého bydliště.

RANDE V BARU POBLÍŽ TVÉHO BYTU

Obecně doporučuju pozvat holku na druhé rande k sobě domů na večeři. Pokud odmítne, pak se spokoj s organizací schůzky v baru nebo kavárně poblíž tvého bydliště. Jakékoli jiné varianty (holka chce, abych za ní jel na druhou stranu města, zve mě na nějakou akci do svého oblíbeného klubu atd.) zásadně odmítám. Mám v plánu zažít intimní schůzku pouze s ní, nikoli zábavnou party taškařici ve společnosti jejích kámošů například v jejím oblíbeném baru.

Pokud se už řadíš mezi pokročilejší lovce, můžeš zvolit jednodušší variantu pozvání k tobě domů prostě na drink, ať se nemusíš patlat s večeří. Podmínkou úspěchu v tomto případě je to, že jsi zanechal naprosto skvělý dojem na prvním randeNÁVOD ZDE A ZDE. Této možnosti osobně dnes velmi často využívám. Jak udělat na prvním rande na holku tak skvělý dojem, že pozvání k tobě domů na drink s velkou pravděpodobností přijme, tě naučím ZDE.

Zvát na druhé rande k tobě domů pod záminkou prohlížení tvé sbírky knih - proč ne, ale pojal bych to vtipně.
Zvát na druhé rande k tobě domů pod záminkou prohlížení tvé sbírky knih – proč ne, ale pojal bych to vtipně. (Holce je jasné, o co se jedná).

MOJE DRUHÁ RANDE V LOŇSKÉM ROCE

V loňském roce jsem zažil spoustu zajímavých druhých rande s holkama, s nimž jsem se seznámil na Tinderu nebo prostřednictvím studeného balení (oslovení holky napřímo). Tady je pár příběhů. (Upozorňuju, že se jedná skutečně o popis situací, kdy jsem sexuálně eskaloval až na druhém rande. Holky, s nimiž jsem měl sex hned na prvním rande, jsou jiný příběh.)

DAGMAR

Právnička z Prahy, se kterou jsem se seznámil na začátku loňskýho roku přes Tinder. Atraktivní zrzka s hezkou tváří (mám rád holky s půvabnym obličejem, výraznými čelistními kostmi a hezkou pusou). Rovněž se mohla pochlubit výstavníma kozama. Počítám se mezi dolňáky, nicméně jejích vnad deroucích se z výstřihu jsem si nemohl nevšimnout.

V té době jsem ještě bydlel v Dejvicích a na první rande jsem ji pozval ji do baru kousek od svého bydliště. Konverzace ubíhala zábavně. Dagmar má smysl pro sarkastickej humor a je inteligentní (v nedávný době složila advokátní zkoušky). Po dvou vínech jsme se přesunuli na jednu obskurní lokální diskotéku. Byl pátek a já se rozhod, že tentokrát první rande nebudu držet na svých obvyklých 60 až 90 minutách, ale že lehce zavepřím (termín, jimž označuju požívání alkoholu ve vyšší míře). Na diskotéce jsem Dagmar v romantickém stínu nafukovací gumové palmy po nějaké době políbil. U líbání jsme ale ten večer zůstali.

DRUHÉ RANDE

Původně jsem měl v plánu pozvat Dagmar na druhé rande rovnou k sobě, ale nakonec jsme se potkali ve vietnamský restauraci kousek od mýho bytu. Trochu zbytečný tah, nicméně mě sužoval hlad a nedostatek času si připravit osobně nějakou chutnou krmi. Hned po večeři jsme šli ke mně domů, dali si trochu vína a měli fajn sex.

Dagmara se stala moukrátkodobou FB (Fuck buddy). Měli jsme sex ještě dva krát a potom jsme přerušili kontakt. Oficiální důvod zněl její příprava na advokátní zkoušky. Nijak jsem to neřešil, jelikož jsem se vídal paralelně s dalšími mými FB a MILENKAMI V OTEVŘENÉM VZTAHU.

Sex s ní byl fajn, ale nikdy jsem neměl v plánu ji kategorizovat výše než svou FB. Trochu mě totiž iritovalo neustálé stěžování si na život a taky příliš materialistický přístup ke světu.

POUČENÍ A TIPY

  • Pokud s holkou částečně sexuálně eskaluješ už na prvním rande (například se delší dobu líbáte) a ona souhlasí se setkáním na druhém rande, její ochota mít s tebou sex můžeš považovat za takřka stoprocentní (pokud to totálně nepoděláš nějakým kiksem, nebo pokud zrovna nemá menstruaci).
  • Klidně ji v takové situaci rovnou pozvi na druhé rande k sobě domů, abys ušetřil čas a náklady.  
  • To, že si s holkou po povahové a názorové stránce neporozumíš neznamená, že nemůžete mít fajn sex a že se (alespoň na kratší dobu) nemůže stát tvou FB.

OLGA

Olga je mladá (25 let) umělkyně a grafička z Brna. Seznámil jsem se s ní během nočního studenýho balení v jednom klubu moravský megalopolis.

První rande jsem s ní domluvil pár týdnu na to při svý příští návštěvě Brna. Ačkoli mě klasicky ve zprávách předem upozorňovala, že „nebudeme mít sex“, jsem po láhvi vypitého vína a procházce po městě eskaloval a políbil jsem jí. Po návrhu přesunu ke mně na hotel Olga spustila drama, které jsem popsal včetně svého řešení v této kapitole.

DRUHÉ RANDE

Přesto jsem uvolněně a nezávisle na výsledku pokračoval v balení a na druhym rande jsme se setkali asi o týden později při její návštěvě v Praze. Dali jsme si jedno pivo v hospodě kousek ode mě a pak se přesunuli do mýho bytu, kde jsme měli sex s BDSM prvky.

Olga se stala mou FB, s níž jsem se nepravidelně vídal po celej zbytek roku.

POUČENÍ A TIPY

  • Když holka vyvolává drama, přistupuj k celý situaci v klidu dle zákona minimální snahy a s maximální nezávislosti na výsledku.
  • Pokud drama neustává, použij metodu Soft next.
  • Pokud se nakonec situace vyvíjí pozitivně, neváhej s pozváním na druhé rande k sobě domů nebo do baru poblíž svého domova a následně s přesunem k tobě.
  • Nikdy se v procesu balení neřiď primárně tím, co holka říká, ale jak se chová a co dělá. Více na toto velmi důležité téma v této kapitole.

LENKA

S intelektuálkou Lenkou (28 let) pracující pro neziskovku jsem se seznámil přes Tinder. Byla to ona, kdo mě rozesmál vážně míněným návrhem, abychom na první rande šli na schůzku politologického kroužku – vyprávění zde.

Nakonec jsme si sedli v jedné hospodě poblíž mého bydliště. Hovor s ní mě bavil, protože máme oba dva vzdělání v humanitních vědách. Taky jsme se poměrně rychle dostali v konverzaci k sexuálním tématům – asi po půl hodině od našeho setkání jsme v hospodě nad panákem rumu řešili tvar a velikost jejích naděr (nikdy jsem je nakonec neviděl, ale přes svetr působila velmi výrazně).

DRUHÉ RANDE

Pozvání na večeři u mě doma přijala bez jakýchkoli průtahů. Přinesla lahev vína, otevřeli jsme ji a skoro celou vypili k večeři. Pak jsme se začali líbat a v tu chvíli jsem měl dojem, že je vše na dobré cestě. Lenka mě však po chvíli zastavila s tím „že ještě není připravená, že je to na ni příliš rychlé“. Použil jsem metodu pro takové případy, kterou vyučuju v rámci Lovcova tréninku. Pak jsem zkusil eskalovat ještě jednou, ale opět bez úspěchu. S úsměvem a uvolněně jsem se přes situaci přenesl. Dopili jsme víno a rozloučili se.

S Lenkou jsem pak absolvoval ještě jedno rande, na které mou eskalaci opět odmítla. Dodržel jsem své pravidlo limitu tří rande a dost a přerušil s ní kontakt.

POUČENÍ A TIPY

  • Pokud holka navrhuje nesmyslné první rande (schůzka politologického kroužku), nikdy na tento návrh nepřistup. Trvej na prvním rande v kavárně poblíž svého bytu. Pokud se nedohodnete, přeruš kontakt a pozvi na rande jinou holku co nejdříve.
  • Ačkoli holka na prvním i na začátku druhého rande působí velmi otevřená sexuálním zážitkům, někdy se prostě stane, že k ničemu nedojde. Nelam si s tím hlavu.
  • Pokud k sexu nedojde ani na třetím rande, je lepší přerušit kontakt a přesunout se k jiným ženám. Pravděpodobnost, že ti chce holka přisoudit potupné místo ve své friendzone, případně že shání nějakého providera pro klasický monogamní vztah je velmi vysoká. Nikdy se v takových případech nesoustřeď při balení jen na ni a přesuň se k jiným ženám.

Druhý díl zde.

LOVU ZDAR!

Dotazy: info@lovcuvdenik.cz

Tento deník má reálný, autobiografický základ a obsahuje popis událostí, které se skutečně staly tak, jak jsou popsány. Jména určitých míst a osob byla změněna s ohledem na soukromí těchto lidí.

One Pingback

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *