Jak si Alfa chlap Lovec zajišťuje úspěch ve vztahu

Jak si alfa chlap Lovec zajišťuje úspěch v životě? Mimo jiné tím, jak reaguje na různé situace. Pojďme si jeho reakce srovnat s odezvami Beta a tradičních Alfa chlapů.

Nový Alfa chlap – Lovec nemá o úspěch u žen nouzi. Zjisti, jak se jím stát zde →.

NOVÝ ALFA CHLAP LOVEC A JEHO ÚSPĚCH

V minulých dílech tohoto seriálu tady a tady jsem vám představil koncept Nového Alfa chlapa – Lovce a důvody, proč jeho strategie založená mimo jiné na otevřených vztazích zaznamenává větší úspěch než strategie nejen submisivních beta chlapů, ale rovněž dominantních (ovšem rovněž konfliktních a žárlivých) tradičních Alfa chlapů.

Dnes ti ukážu na konkrétních příkladech, jak Alfa Lovec reaguje na situace, které vznikají během interakcí s partnerkami a jak se jeho reakce liší od ostatních chlapů, kteří nedosahují v životě a v oblasti vztahů se ženami takové míry úspěchu a spokojenosti. V tomhle díle se zaměříme na oblast vztahů s ženami. V dalším díle potom na situace v dalších oblastech života.

Strategie Nového alfa chlapa – Lovce má takovouto strukturu:

  1. Názorový systém založený na realistickém pohledu na svět vztahů se ženami >>>
  2. Rozhodnutí založená na tomto názorovém systému >>>
  3. Výsledky založené na správných rozhodnutích.

SITUACE 1: ŽÁRLIVÁ HRA    

Představ si tuto situaci: přítelkyně / holka, kterou balíš na tebe zkouší tzv. žárlivou hru (jedna z taktik, pomocí které ženy získávají v naší kultuře moc nad muži). Vypadá to třeba nějak takhle. Při vašem rozhovoru jakoby mimochodem začne vyprávět květnatým, deskriptivním jazykem: „Představ si, jak jsme teď byli s kolegama večer na drinku. Byla to tak neskutečná zábava. Marek se úplně opil a tančil jako blázen. Bylo tam takové horko, že jsem byla úplně mokrá. A pak mě balili po sobě tři chlapi. Jeden z nich cizinec. Takovej vysokej černoch s hypnotickym pohledem. A chtěl ode mě číslo. A jeden z nich byl dokonce číšník v tom podniku. Nemůžu uvěřit, že holce stačí si obarvit vlasy na blonďato/zrzavo/hnědo a chlapi se můžou zbláznit! No, byla jsem ráda, když to bylo za náma a šla jsem domů. Uf, strašý horko bylo v tom klubu!“

Žárlíš?

JAK REAGUJEŠ, KDYŽ JSI BETA

Pociťuješ úzkost a žárlivost. Možná se k partnerce přitulíš a žvatláš: „Jsem tak rád miláčku, že jsi mi věrná.“ Možná se urazíš a vyvoláš hádku. Po krátké době se ale s partnerkou usmíříš, protože se bojíš, že by tě mohla opustit. Případně breptáš a žadoníš: „Zlato, už nechoď do těch klubů, když tě tam ti hnusný chlapi otravujou! Není ti líp se mnou doma?“

KDYŽ JSI TRADIČNÍ ALFA

Převládajícími elementy tvý reakce jsou vztek a snaha o kontrolu. Na přítelkyni se naštveš: „Proč k tobě sakra nemá respekt a takhle tě provokuje? To je nepřijatelný!“ Následuje konflikt, během něhož se snažíš získat nad přítelkyní kontrolu a zakázat jí chodit ven. Koflikt může eskalovat v bouřlivou hádku, rozchod apod.  

KDYŽ JSI ALFA CHLAP LOVEC

Jseš si dobře vědom skutečnosti, že žádná z negativních či stresových reakcí nemá smysl, protože ti nepřinese úspěch, ale problémy.  Není dobré reagovat ani úzkostí, ani vztekem, přemlouváním, agresí apod. Dobře víš, že pokud se holka rozhodně mít sex s jiným chlapem, žádným způsobem jí v tom nezabráníš (dříve nebo později to stejně udělá, pokud bude chtít).

V podstatě je ti to jedno. Máš v životě více žen, takže nemáš zapotřebí tuto danou dívku kontrolovat a nějak omezovat (jedinou výjimku tvoří situace, kdy se chová tak nekontrolovaně, že to začíná ohrožovat tvé zdraví – má například sex s mnoha muži bez ochrany ve stavu opilosti apod. – tam je potřeba provést přerušení kontaktu metodou hard next).

Reaguješ bez jakékoli stopy žárlivosti, s naprostým klidem. Buď její žárlivou hru necháváš zcela bez reakce a přesuneš se k jinému tématu nebo to odbydeš humornou poznámkou: např. pokud se obarvilo na zrzavo tak řekneš: „No, jo, ty moje Pipi dlouhá punčocho. Se tomu nedivím. Ještě to musím koupit dlouhý pruhovaný punčochy.“

Když žena zaregistruje tvou naprostou uvolněnost, sebevědomí, totální nezávislost na výsledku – její atraktivita vůči tobě vystřelí do oblak a úspěch je na světě. Chytíš ji za bradu a políbíš ji.

Techniky a postupy, jak úspěšně redukovat svou žárlivost podrobně rozbírám v 10. kapitole videokurzu LOVCŮV TRÉNINK: MĚJ OTEVŘENÉ VZTAHY!

JAK SE STÁT NOVÝM ALFOU – NÁVOD MÁŠ TADY. →

SITUACE 2: ZRUŠENÉ RANDE

Holka, kterou nově balíš, bez nějakého regulérního důvodu (např. nemoc – teplota) zruší rande pár hodin před jeho dohodnutým začátkem.

Zrušené rande. Jak zareaguješ?

BETA

Ovládá tě zklamání, smutek, frustrace. Zkoušíš ji přemlouvat, nebo překotně vymýšlíš nějaké komplikované logistické řešení, abyste se přeci jen mohli vidět. Jsi ochotný kvůli tomu zcela neprakticky obětovat svůj čas, energii a prostředky. Tvoje řešení stejně nebude mít úspěch.

TRADIČNÍ ALFA

Reaguješ:

  1. Vztekem – pošleš jí například nasranou zprávu.
  2. Nebo frustrací a urážením se – například se jdeš natruc ožrat s kámošema.
  3. Případně se chceš holce mstít a oplácet jí její chování – například si naplánuješ, že příště zase zrušíš rande ty.

NOVÝ ALFA CHLAP – LOVEC

Reaguješ s klidem. Dobře víš, že holky mění svoje názory i plány a nemá cenu reagovat ani vztekem, frustrací, ani naháněním. Na celou situaci se díváš s pousmáním a nadhledem. Dlouhodobě si užíváš sexu s dalšími svými ženami, takže ti nebude vadit strávit jeden večer neplánovaně o samotě a věnovat se třeba práci na jednom ze svých projektů. Pokud jsi nadržený, ozveš se dalším holkám, s nimiž udržuješ kontakt, a s velkou pravděpodobností zaznamenáš úspěch – domluvíš si na ten večer jiné rande. Jak mít takovoto hojnost žen v životě. To zjistíš pomocí LOVCOVA TRÉNINKU NA TÉMA BALENÍ HOLEK A OTEVŘENÝCH VZTAHŮ.

SITUACE 3: NAKUPOVÁNÍ

Holka ti řekne: “Zlato, pojďme spolu nakupovat!”

Beta chlap aka Podržkabelka v akci…

BETA

Reaguješ: “Jistě miláčku, jdeme!”

S větším či menším nadšením vyrážíš s přítelkyní na nákupy. Postupně metamorfuješ do role PODRŽKABELKY. Pokud se doba strávená procházením různých obchodů s oblečením a různými píčovinami neúnosně prodlužuje, postupně propadáš svíravé nudě, depresi, frustraci. V pozdější fázi začínáš být podrážděný, možná vyvoláš hádku, ale jakmile tě přítelkyně odkáže do patřičných mezí, hned ji v panice uklidňuješ pozváním na latéčko.

NOVÝ ALFA CHLAP – LOVEC

Jsi příliš zaměstnaný prací na svých projektech a životní misi, takže zkrátka nemáš možnost svolit k časově náročnému nákupnímu maratonu. S úsměvem a mile tedy odmítneš a nabídneš holce například večerní setkání na kávu či drink, až budete mít oba hotovo (ona nákupy, ty práci).

Pokud máš náhodou více volného času (nepravděpodobná varianta), svolíš maximálně k časově omezenému nákupu – návštěvě jednoho obchodu a poté rovnou přesun do baru nebo k tobě domů – do postele.

Výsledkem je mimo jiné to, že žena mnohem více respektuje tvůj čas a rovněž tvou práci. Možná ti to přijde neuvěřitelné, ale žena si mnohem více bude vážit zaneprázdněného chlapa s definovanou životní misí nežli pana podržkabelky.

SITUACE 4: ŽENSKÝ TEST

Holka na tebe zkouší jeden z ženských testů.

Ženský test.

Ženské testy mají podobu nepříjemných výroků, pichlavých poznámek, který nejsou myšlený zcela vážně, a jejich skutečným účelem je popíchnutí tvýho ega a otestování tvý reakce. Například: holka, kterou pár týdnů balíš a vídáte se cca jednou za týden: „Ty jo, ani nevím, co se stalo od doby, co jsem tě viděla naposled. Asi nic zajímavýho. Se vídáme asi nějak moc často! Nemám žádnej zajímavej příběh, co bych ti mohla vyprávět!“ (Vídáte se při tom cca jednou za týden).

BETA

Reaguješ úzkostí: „A sakra, vypadáto, že už ji nudíš? Ztrácí o tebe zájem. Nebaví se s tebou? Do prdele! Do prdele! Panika! Panika!” začneš horečně plánovat nějakou akci, kterou se jí pokusíš zabavit – zoo, divadlo, luxusní večeře, farmářský trhy, návštěva výstavy sloních exkrementů?

TRADIČNÍ ALFA

Reaguješ vztekem, uražeností, agresí.

  • Pomyslíš si: „Co to zase mele? Vídáme se teprve pár týdnů a už ji nudím? Je na čase se potají dívat po nějaký bokovce, kdyby se na mě náhodou vykašlala.“
  • Nebo suše prohlásíš: „Hele, zlato, jestli tě nudím, tak spolu dneska nemusíme vůbec trávit večer. Mám na každym prstě deset holek, co se mnou rády půjdou ven!“ Následuje konflikt. 

NOVÝ ALFA CHLAP – LOVEC

Na základě svých bohatejch zkušeností s ženskejma tyto testy okamžitě rozpoznáš a nepřikládáš jim žádnou důležitost. Dobře víš, že zlatym pravidlem vztahů s holkama je: Vždycky se řiď tím, co dělá a jak se chová, ne tím, co říká. Zůstává s tebou? Tak nemá cenu si lámat hlavu s tím, co říká. Na její pichlavou poznámku vůbec nereaguješ (maximálně se v duchu ušklíbneš) a pokračuješ v hovoru na jiný téma. Případně odpovíš s nadhledem, pobavením a humorem. To jsou jediné reakce, které ti přinesou úspěch.

SITUACE 5: ŽENSKÝ DRAMA

Holka iniciuje typický ženský drama.

Ženské dráma…

BETA

Reaguješ:

  • Omluvami / defenzivním postojem
  • Strahem a snahou konflikt co nejdříve vyřešit i za cenu neúměrných ústupků z tvé strany
  • Snahou o racionalizaci problému a nalezení řešení pomocí logické argumentace, která ti ovšem tváří v tvář nasrané holce úspěch nepřinese.

TRADIČNÍ ALFA

Reaguješ agresí, eskalací hádky – nukleární vztahovej konflikt za 5, 4, 3, 2, 1 …boom!

NOVÝ ALFA CHLAP – LOVEC

Ženské drama ve svém životě absolutně netoleruješ a eliminuješ ho hned v zárodku. Holka k tobě samozřejmě může přijít s problémem/stížností a pokud komunikuje klidně, jsi ji vždy ochoten vyslechnout a případně se zamyslet nad možným řešením.

Pokud však eskaluje problém do podoby emocionální drama, projevuješ nulovou toleranci. Okamžitě uplatňuješ metodu Soft next – přerušení jakéhokoli kontaktu na 2 až 7 dní. Jednoduše s klidem a slušně opustíš dané místo, případně ji slušně požádáš, aby odešla.

SITUACE 6: SPOLEČNÁ DOVOLENÁ

Chcete jet s holkou na společnou dovolenou, ale její finanční situace není úplně nejlepší.

BETA

Jako chlap, který nemá s ženami příliš zkušeností a nedisponuje hojností žen v životě, uděláš v tomto kontextu několik zásadních chyb. Například s atraktivní holkou vyrazíš na dovolenou během prvních měsíců nebo dokonce týdnů vztahu. Tedy v čase, kdy je na takovouto společnou aktivitu ve vztahu ještě zatraceně brzo.

Celej nadšenej výhledem na noci strávený v jednom pelechu za šumění moře okamžitě padáš do schématu podporovatele (providera). Všechny nebo drtivou většinu finančních nákladů vezmeš na sebe. Holku svým přístupem tak rozmazlíš, že (samozřejmě v závislosti na její povaze) je možné, že ti během dovolené dříve či později začne dělat ženské dráma.

TRADIČNÍ ALFA

Nová krásná holka v tvém životě? Během prvních několika týdnů či měsíců ji musíš ohromit drahou dovolenou!

V závislosti na tvý momentální finanční situaci s lehčím nebo těžším srdcem pokreješ většinu finančních nákladů. Jseš přeci největší frajer a musíš jet se svou kočkou na luxusní dovolenou, i když si to třeba momentálně nemůžeš dovolit. Ukázat, jakej máš úspěch! To by bylo, aby u nějakýho jinýho týlka viděla hezčí fotky z dovolený na Instagramu! Na oplátku očekáváš od partnerky bezchybnej full service během celý dovolený a běda, jestli to tak nebude! Když například jednou odmítne sex, konflikt je na světě!

NOVÝ ALFA CHLAP – LOVEC

Jako zkušený chlap, který je zvyklý na přítomnost atraktivních žen v životě, postupuješ v této oblasti rozumně a nevrháš se do věcí po hlavě jako naivní blázen. Mimo jiné víš, že společná vícedenní dovolená spadá do skupiny aktivit, pro něž přichází vhodný okamžik nejdříve po roce úspěšného, bezkonfliktníhé nejlépe otevřeného vztahu.

Pokud za holku platíš část nákladů, vždy si hlídáš, aby přeci jen vždy něčím přispěla (můžeš jí například koupit letenku, hotel ale platíte společně).

Celé náklady na sebe vezmeš až v případě, pokud se jedná o tvou mnohaletou partnerku v otevřeném vztahu.

SITUACE 7: SOCIÁLNÍ SÍTĚ

Holka zveřejní na svým profilu fotku s dobře vypadajícím týpkem, kterýho neznáš.

Přístup Nového alfa chlapa Lovce k Instáči.

BETA

Pociťuješ úzkost vyvěrající z nejistoty a žárlivost. Celou noc se ti honí v hlavě otázky: „Co je to za kluka? Je to její bratranec, kamarád, milenec?“ Při setkání s holkou se na celou situace ihned úzkostlivě vyptáváš a snažíš se zjistit detaily. Když tě holka odbyde se smíchem „To je jen kámoš Honza! Je strašně zábavnej!“, tak reptáš, ale nemáš odvahu podniknout jakékoli další kroky.

TRADIČNÍ ALFA

Opět žárlivost a snaha o kontrolu. Při nejbližší příležitosti se holky na týpka zeptáš a pokud se ukáže, že to není její teplej kámoš, případně příbuznej, ale kamarád, okamžitě ji donutíš, aby fotku smazala. Během hádky jí pak vyhrožuješ, ať se ještě někdy opováží dát něco podobnýho na svůj profil! Následuje konflikt.

NOVÝ ALFA CHLAP – LOVEC

Celá situace s největší pravděpodobností nevyvolá žádnou reakci, protože fotku neuvidíš – jsi příliš zaměstnanej prací na svých projektech, životní misi a kontaktem s dalšíma svýma holkama, že nemáš čas sledovat její profil na sociálních sítích. Obecně na sociální sítích trávíš minimum času (pokud nejsou součástí tvé práce nebo životní mise).

Pokud fotku přeci jen uvidíš, nijak ji neřešíš a během krátké vteřin ji zcela vypustíš z hlavy.

SITUACE 8 – ROZCHOD S HOLKOU

Holka se s tebou rozejde po dlouhodobém vztahu.

BETA

Žadoní a přemlouváš ji, aby s tebou zůstala. Mezi záchvaty vzteku brečíš. Svou ex neustále naháníš, plný úzkosti projíždíš její profily na sociálních sítích. Fňukáš jí do telefonu a pozbýváš poslední zbytky důstojnosti. Když ti konečně dojde, že je fakt konec, upadáš do několikaměsíční deprese a období sexuální abstinence. Tvoje sebevědomí je příliš pochroumané na to, abys vyrazil s radostí balit jiné holky. I po mnoha letech pořád vzdycháš, když uvídíš starou fotku své někdejší holky.

TRADIČNÍ ALFA

Přítelkyně se s tebou chce rozejít? Nepřijatelné! Reaguješ dramatem, vztekem, snahou o kontrolu, eskalací hádek, nedej bože fyzickým násilím.

Když ti dojde, že je fakt konec, jdeš se ožrat a začneš tak několika týdenní až měsční kolotoč ožírání se a šukání všeho, co se pohne za účelem toho, abys zapomněl na svou bejvalku. Po určité době se uklidníš a najdeš si novou atraktivní ženskou a na svou ex si už skoro ani nevpomeneš.

NOVÝ ALFA CHLAP – LOVEC

Zejména pokud vztah trval delší dobu, nejsi nadšený. Možná jsi i trochu smutný.

Své přítelkyni ale řekneš toto: “Jsem z toho smutný, že chceš odejít, ale respektuju to. Ostatně, nemůžu přeci chtít být ve vztahu se ženou, která nechce být se mnou.” Usměješ se, políbíš ji na rozloučenou a minimálně na čtyři měsíce ale spíše déle s ní absolutně přerušíš kontakt. Nepíšeš jí, netelefonuješ, nesleduješ vůbec její profily na sociálních sítích (jsi ostatně příliš zaměstnaný prací na svých projektech a životní misi, abys mohl zbůhdarma utrácet čas na Facebooku).

Okamžitě se též přesouváš k jiným ženám, máš sex se svými FB a dalšími milenkami v otevřených vztazích. Užíváš si randění s novými ženami, při němž uplatňuješ své balící schopnosti. Na svou ex si téměř nevzpomeneš. Ostatně, když uvidí tvé totální sebevědomí a nezávislost na výsledku, existuje velmi vysoká pravděpodobnost, že se do tvého sexuálního života po nějaké době vrátí.

TAKHLE SI NOVÝ ALFA – LOVEC ZAJIŠŤUJE ÚSPĚCH

Kořeny úspěchu Alfa chlapa Lovce ve vztazích by vám měly bejt jasný: uvolněnost, nadhled, sebevědomí, nezávislost na výsledku vyvěrající z hlubokých zkušeností s balením holek, ze zaujetí svou životní misí (např. podnikáním) a z dostatku žen v životě. Staň se takovýmto chlapem díky videokurzu LOVCŮV TRÉNINK.

LOVU ZDAR!

Dotazy: info@lovcuvdenik.cz

One Pingback

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *