Malá Nataalka: “Studené balení je obtěžování.”Fakt?

Onlyfans modelka Malá Nataalka si v interview na Standashow postěžovala na chyby, které chlapi dělají při oslovování holek napřímo. Stojí za to brát její námitky vážně?

Studené balení neboli oslovování hezkých holek napřímo. Malá Nataalka se ho prý trochu bojí. Je k tomu důvod?

“Když já nevim. Budu si připadat jako úchyl!” kroutí se přede mnou Tomáš, jeden z aspirujících Lovců, čtenář knihy o balení Lovcův trénink. Zastavil se u mě osobně kvůli tréninku jeden na jednoho, abychom probrali detaily jeho postupu při studeném balení – tedy oslovování neznámých, hezkých holek napřímo venku, například na ulici.

STUDENÉ BALENÍ JE SVATÝ GRÁL

Jak zmiňuju v prvním videu z YT série věnované tomuto tématu, studené balení považuju za jakýsi svatý grál pick upu, který by si minimálně jednou v životě měl vyzkoušet každý chlap. Proč? Přináší tyto výhody:

  • Jedná se o styl balení přinášející největší psychické výzvy. Díky němu se tedy výrazně oddělíš od většiny chlapské populace, která k němu nikdy nenajde odvahu.
  • Jeho prostřednictvím se seznámíš s těmi nejatraktivnějšíma holkama. Jejich vizuál si totiž budeš moci ověřit ihned, nikoli skrze přefiltrované fotogtafie v lichotivých pózách na sociálních sítí, jež z mnohých vochechulí dokáží vykouzlit přitažlivé princezny.
  • S jeho pomocí skvěle vybrousíš své komunikační a sociální dovednosti.
  • A zažiješ při něm spoustu adrenalinu, dobrodružství a zajímavých situací jako třeba já v moravské megalopolis známé též jako BrNO.

MALÁ NATAALKA A JEJÍ STRASTI

Tomáš na tréninku zmiňuje jednu z častých obav, které ohledně studeného balení trápí zejména méně zkušené kluky začátečníky: “Budu působit jako úchyl. Holky si o mě budou myslet, že je chci znásilnit. Určitě se kvůli tomu stanu ústřední postavou další “me too” kauzy známé též jako “Feri tale”! Maminka mi pak bude muset propašovat do vězení pilník zapečenej v bábovce!”

Tyhle obavy možná trochu přiživila onlyfans ero/porno modelka Malá Nataalka během interview ve Standashow. Tato krasava, jež si účtuje devět doláčů za to, aby ses mohl pokochat její zadkodírou na onlyfans, se ve zmíněném rozhovoru durdí, že na ni chlapi na ulici chlípně čumí či ji dokonce necudně zvou na kávu! V rozhovoru se diskutují i důležitá témata jako catcalling. Bohužel vzhledem k povolání zpovídané Nataalky se pak vyznění celého interview ubírá spíše do absurdna. Stížnosti ženy, která za cash umožňujě zástupům anonymních honičů masturbovat nad jejími fotografiemi, a poté dští síru na chlapské pohledy častující její pozadí na veřejnosti, zavánějí až brutální kognitivní disonancí.

Rozbor interview v celé jeho absurditě si můžeš pustit tady:

Malá Nataalka: “NEČUM, NEBO ZAPLAŤ!”

NEBOJ!

Každopádně, moje reakce na Tomášovy (a možná i tvoje obavy) ohledně studeného balení zní jasně: “Neboj. Žádná panika!”

Studené balení představuje zcela normální, prospěšnou formu komunikace. Stačí při něm dodržovat několik jednoduchých zásad:

  • Dbej na své základy pro balení – dobrý vzhled: účes, oblečení, střih vousů, sebevědomý, ale zároveň uvolněný oční kontakt. Žádné nadržené civění!
  • Během oslovení holky se vždy chovej jako slušný, diplomatický chlap v dobré náladě, který má vysokou nezávislost na výsledku – tedy je mu de facto jedno, jak oslovení dopadne (zda holka zareaguje pozitivně, či ne).
  • Pokud tě holka odmítne, neúspěch přijmi uvolněně, s nadhledem jako správný Nový alfa chlap – Lovec. Na holku se usměj, popřej jí hezký den a rozluč se. Nadále ji nijak nepronásleduj, nepřesvědčuj! To působí vlezle, až hrozivě!

A je to! Pokud budeš dodržovat tato jednoduchá pravidla, žádné nebezpečí ti nehrozí. Sám jsem se studenému balení věnoval mnoho, mnoho dní a oslovil hromady holek. Ani jednou se mi nestalo, že by na mě nějaká Malá Nataalka začala řvát, že jsem úchyl, obtěžuji ji a tudíž mi neschválí subskripci na její posraný onlyfans. (Just kidding:). Mimochodem, na Onlyfans nikdy nechoď! Jedná se o sedativní náhražku pro beta chlapy! O tom ovšem až někdy příště!

LOVU ZDAR!

Dotazy: info@lovcuvdenik.cz

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *