Věk ženy a balení & vztahy

Má randění s 23letou holkou stejné rysy jako vztah s 35letou ženou? Samozřejmě, že ne! Svůj přístup a očekávání bys měl kalibrovat v závislosti na věku partnerky!

LOVCŮV PŘEHLED: PŘIBLIŽNÉ ROZDĚLENÍ VĚKOVÝCH SKUPIN ŽEN (18 AŽ 49 LET)

Za poslední roky jsem měl erotické zážitky, sexuální či romanticko-sexuální vztah s holkami a ženami ve věkovém rozmezí 20 až cca 40 let. Z toho důvodu dobře vím, že věk hraje při balení a randění důležitou roli. V závislosti na něm se mění životní styl a přístup ženy, jakožto i její životní priority, představa o ideálním vztahu a požadavky, které klade na svého potenciálního milence či partnera.

URČITÉ POSTUPY JSOU UNIVERZÁLNÍ

Určité postupy při balení žen a udržování dlouhodobých vztahů, jak je popisuju ve své knize Lovcův trénink a ve vztahových trénincích, můžeme považovat za univerzální. Například ať už balíš dvacítku či pětatřicetiletou dámu, uděláš dobře, když s ní na prvním rande udržuješ intimní, dominantní oční kontakt, dotýkáš se jí a staneš se v průběhu rozhovoru aktivním posluchačem. Ať už randíš s osmnáctkou nebo s třicítkou, uděláš vždy dobře, pokud ji vídáš během úvodní fáze vztahu pouze jednou za týden.

Navzdory těmto univerzáliím však zároveň platí, že ženy vykazují, pokud jde o jejich chování a preference, značné rozdíly v závislosti na jejich věku. Z tohoto důvodu ti přináším Lovcův přehled jednotlivých věkových skupin žen a jejich specifických charakteristik. Pokud budeš chytrý, přihlédneš k těmto specifikům během balení a randění se ženou a svou strategii budeš na jejich základě náležitě kalibrovat. Jedná se tedy o praktický doplněk k mé e-knize a kurzům:

NEJEDNÁ SE O EXAKTNÍ VĚDU!

Zejména technicky uvažujícím chlapům standardně připomínám: bavíme se zde o lidech a lidé ze své podstaty nejsou exaktní stroje ani roboti! Tudíž ber v úvahu, že následující Lovcův přehled je orientační! Ano, mezi ženami, na které v životě narazíš, se určitě vyskytnou výjimky potvrzující pravidlo. Připouštím rovněž, že některé ženy mohou mít svůj vývoj do určité míry posunutý oproti uvedeným časovým rámcům. Některé ženy se nacházají ve svém vývoji několik let napřed, některé oproti tomu několik let pozadu oproti věkovým rozmezím uvedným v přehledu. I tak věřím, že následující schéma je do značné míry výstižné a poslouží ti jako praktická orientační pomůcka při volbě vhodné strategie, jak se ženou správně jednat a komunikovat.

VĚK ŽENY A BALENÍ A VZTAHY. SLEDUJ!

18 – 23 let: DISNEY & FUN!

Před třemi lety jsem se během návštěvy moravské megalopolis známé roněž jako BrNO seznámil s jednadvacetiletou Olgou. Měli jsme divoký sex hned na prvním rande, strávili spolu noc a poté se již nikdy neviděli. Toto setkání do značné míry charakterizuje segment holek ve věku 18 až 23 let, které často:

  • Jsou velmi nadržené a promiskuitní.
  • V oblasti sexu mají chuť zkoušet a objevovat.
  • Nemají problém se sexem na jednu noc.
  • Jsou labilnější, méně spolehlivé nežli starší ženy – při randění s nimi se připrav na nedochvilnost, zrušená rande a nevysvětlitelné, náhlé změny názorů, nálad i rozhodnutí, které se objevují častěji a výrazněji nežli u starších věkových skupin žen.
  • Nachází se na vrcholu svých party let, což znamená, že často extenzivním způsobem konzumují alkohol či drogy. Účastní se party do ranních hodin klidně několikrát do týdne.
  • Kolem 23. roku života přicházejí do období vrcholu sexuální atraktivity. Zpravidla v tomto období začínají přitahovat nejširší pole potenciálních nápadníků a beta uctívačů.

HLAVNĚ ŽÁDNÝ DLOUHODOBÝ VZTAH!

Z výše uvedených důvodů jsou tyto mladé holky absolutně nevhodné pro vážný monogamní vztah, tím méně s očekáváním, že vydrží (haha!) navždy.

Pokud náhodou takováto holka přeci jen vstoupí do vážného, dlouhodobého vztahu, nechá se v něm ovládat velkým množstvím naivních, disney, idealistických představ ohledně toho, jak by vztahy měly fungovat. Následuje zpravidla tragické zklamání, drama a dlouhá období deprese.

ÚSPĚCH PŘI BALENÍ

V procesu balení tyto holky kladou důraz na vzhled chlapa a faktor zábavy. Chceš takovouto holku sbalit? Prezentuj se jako fyzicky atraktivní, cool chlap, který se dobře oblíká, je sebevědomý a zábavný. A rovněž vede zábavný a zajímavý život!

Lovcova teorie: tento segment holek ovládají stále silněji holky z Generace Z. S tím, jak je sexualita a chlapská identita jejich vrstevníků široce decimována pornografií a počítačovými hrami, přičemž hromada z nich se utíká k demisexualitě, nebinárnosti a sexuální abstienenci, budou tyto holky stále více přitahovány ke starších chlapům.

24 – 26 let: CHCI TOHO HODNĚ ZAŽÍT!

Holky v tomto segmentu už nastřádaly určité množství zkušeností se sexem a vztahy. Většina z nich už má za sebou minimálně jeden vztah zakončený (nezřídka dramatickým) rozchodem. Jejich pohled na chlapy a vztahy se tedy dá popsat jako o něco méně Disney a naivní, nežli u holek v segmentu 18 – 23 let.

Party roky pokračují i v tomto období. Holky paří na koleji, s kamarády, s kolegy, zkrátka s kýmkoli. I s alkoholem a drogami nabraly už nějaké zkušenosti, takže četnost kaleb končících v alkoholovém deliriu se o něco snižuje.

Holky v tomto období se obecně nacházejí na vrcholu své sexuální atraktivity. Chlapi jim padají k nohám – od uslintaných kolegů až po wanna be milence ze sociálního okruhu, kteří jsou nezřídka bez milosti odsunuti do friendzóny. Holky v těchto letech zažívají ultimátní převis nabídky potenciálních partnerů nad svou poptávkou. Svět se zkrátka točí kolem nich! Pokud je holka odvážnější a extrovertní, s nadrženými nápadníky si hraje jako s maňásky.

Životní agenda holek v tomto věkovém segmentu tedy velmi často spočívá v heslu:

CHCI TOHO JEŠTĚ HODNĚ ZAŽÍT:

  • Cestovat!
  • Poznávat zajímavé lidi!
  • Užívat si zážitky!
  • Studovat, jet na erasmus, pracovat v zahraničí!
  • Chci mít sex a vztah s atraktivními cizinci!
  • Sex na jednu noc s atraktivními chlapy na dovolené!
  • Chci být hvězda na sociálních sítích! Atd.

I kvůli výše zmíněným charakteristikám zůstávají i tyto holky stále nevhodnými pro dlouhodobý, vážný vztah s ambicí dlouhodobého trvání.

Co se týče procesu balení, tyto holky začínají chápat, že obraz atraktivního chlapa už netvoří pouze primárně jeho vzhled a faktor zábavy, ale i další rysy jako socio-ekonomický status, vzdělání, ambice atd.

ÚSPĚCH PŘI BALENÍ

Atraktivní holku v tomto segmentu během balení pravděpodobně oslovíš pozitivně, když působíš jako atraktivní chlap, milenec, který má v životě našlápnuto k úspěchu. Zároveň však nedává zásadním způsobem najevo touhu po zahájení nějakého společného závazku ve smyslu trvalého vztahu či dokonce svatby. Není “needy” a dotěrný, ale naopak sebevědomý a uvolněný.

27 – 30 let: UŽ TO CHCE NĚCO VÁŽNÉHO!

V tomto období přichází fáze, kterou Rollo Tomassi, duchovní otec americké red pill scény, nazývá epifanie.

Typicky mezi 27. až 30. rokem života si žena poprvé začíná uvědomovat, že její hlavní deviza na romanticko-sexuálním trhu – tedy její vzhled – není nestárnoucí a nevyčerpatelný. Stále sice vypadá skvěle, nicméně při pozorném pohledu do zrcadla vidí, že ve svěžesti a pevnosti by prohrála se svým o pět let mladším já. Minimálně podvědomě se v hlavě ženy rovněž poprvé ozve tikot obávaných biologických hodin. K tomu se přidává tlak sociálního programování, které nutí ženy přistupovat konformě k pravidlům vztahového a rodinného života platným před mnoha desítkami let. V praxi se tento tlak projevuje stále častějšími dotazy ve stylu: “Kdy se budeš vdávat?”. “Jak to vypadá s přítelem? Máš něco vážného?. “Co děti? Plánuješ?” “Máma chce vnoučata!”

Žena se chce stále bavit, užívat si, ale mezi těmito tendencemi se stále hlasitěji ozývá imperativ: “Už to chce nějaký vážný vztah!” S tím se však pojí jeden problém. Maskulinní alfa chlapi, s nimiž v dřívějších letech tak ráda užívala sex i vztahy, se ukazují jako promisuitní nevěrníci. Ženě tak zbývají de facto dvě možnosti.

Buď nadále vyhledávat alfa chlapy a randit s nimi stylem sériové monogamie v podobě sledu poměrně krátce trvajících vztahů.

A nebo případně svou pozornost obrátit k méně atraktivním, nudnějším, ovšem rovněž věrnějším a poslušnějším beta chlapům. Jaké dilema! Nutno říci, že mnoho žen tento kompromis v dnešní době udělat nedokáže. Představa randění s neatraktivním beta chlapem je znechucuje natolik, že se raději smíří se single životem a příležitostným sexem a vztahy s alfa chlapy.

ÚSPĚCH PŘI BALENÍ

Pokud chceš u ženy zaznamenat úspěch během balení, měl by ses prezentovat jako atraktivní, komunikativní alfa chlap, který má pořešené předpoklady pro dlouhodobý vztah. Tedy dobré vzdělání a/nebo sociální status, stabilní kariéru, ambiciozní plány do budoucna atd.

31 – 35 let: TEĎ JSEM DÁMA!

V tomto obodbí už má typická žena za sebou rozličné vztahové eskapády. Vášnivá období zamilovanosti během symbiotické fáze vztahu. Dlouhodobější vztah, dramata, zklamání, rozchody, otravná první rande s neschopnými beta klauny. I v dnešní době ve společnosti vládne silný rozpor mezi stále převládajícími Disney představami o tom, jak by vztah měl fungovat, a vztahovou realitou dnešní doby. Hodně žen po třicítce v důsledku toho bohužel považuje muže za nutné zlo, v horším případě rovnou za nepřítele.

Po třicítce začíná většina žen uplatňovat agendu ve stylu: “Už nejsem holka, ale dáma!” V návaznosti na to uplatňují přísnější pravidla pro sexuání chování. Žena, která před pár lety měla klidně trojku na party s nejlepší kamarádkou a se svalnatým učitelem windsurfingu, náhle musí se sexem čekat alespoň na druhé rande. Žena, která v minulosti měla sex klidně na druhém rande, ti náhle dá přednášku o tom, že se jí musíš dvořit jako dámě a možná po pátem rande v divadle tě nechá dotknout se jejího levého prsu.

Ženy, které v tomto období prožívají první roky mateřství, preferují bezpečné zázemí vztahu s hodným manžou (typicky beta chlapem), jemuž ve vztahu stále více velí. Bezdětné ženy ve velké míře zažívají rostoucí paniku kvůli stále hlasitějšímu tikání biologických hodin.

BALENÍ

Pokud jsi stejně starý či staší než žena, s velkou pravděpodobností tě velmi brzo zahrne požadavky ohledně okamžitého zahájení tradičního vztahu. Počítej s tím! Bezdětná žena bude chtít založit rodinu. Single matka bude plánovat to, že ti postupně přidělí roli buď náhradního otce, nebo minimálně podporovatele a providera. (Toto je pro bezdětného chlapa velmi nevýhodná pozice – stoprocentní zodpovědnost, ale nulová autorita vůči dítěti, které není tvoje atd. Téma pro separátní článek).

Pokud jsi mladý, atraktivní, sebevědomý kluk, u učitých žen v tomto věkovém segmentu můžeš zaznamenat úspěch v rámci tzv. cougar game (balení starších žen). S velkou pravděpodobností z vaší interakce vznikne spíše krátkodobější vztah na úrovni FB.

36 – 49 – KDE JSOU SAKRA ATRAKTIVNÍ CHLAPI?

Po pětatřicátém roce života se poměr sil mezi chlapy a ženami na romanticko-sexuálním trhu začíná obracet. Mám na mysli zejména oblast atraktivity. Ano, mnoho žen i v tomto období je zatraceně atraktivních. Nicméně svůj vrchol už mají více než deset let za sebou. Oproti tomu chlapi po 35. roce života, pokud makají na sobě i své kariéře či byznysu, se ocitají na vrcholu. Mnoho z nich se nestačí divit, že po nich pošilhávají vrstevnice, které by o ně před deseti lety ani okem nezavadily. Ke zklamání a nepříjemnému překvapení těchto žen se ovšem jejich atraktivní, mužní vrstevníci mnohem raději zaměřují na jejich mnohem mladší konkurentky.

Žena v tomto období za sebou mají zpravidla všechny negativní zážitky ze vztahové oblasti. Rozchody, zklamání, podvádění, nudný vztah s beta chlapem. K tomu se přidává další nepříjemná zkušenost. Zejména atraktivní ženy v této fázi poprvé zažívají situaci, kdy jsou odmítnuty chlapem. Na odmítnutí ze strany těchto příslušníku top 20 % nejatraktivnějších chlapů ženy klasicky reagují tím, že je označí za povrchní. Další oblíbená věta zejména dominantních žen v této kategorii zní: “Chlapi ze mě mají strach!” Realita je ovšem taková, že tito atraktivní chlapi z nich nemají strach. Pouze je mnohem více přitahují submisivní a mladší ženy.

Ženy v tomto období zpravidla zažívají největší porci deziluze. Vzhledem ke svému věku mají pocit, že jako dámy si nyní zaslouží bezbřehý respekt, obdiv a tuny pozornosti ze strany atraktivních, úspěšných chlapů. Realita je však často znatelně horší, než by si tyto ženy přály. V hlavách těchto žen stále akutněji zní otázka: “Kde jsou sakra všichni ty atraktivní chlapi, kteří by se mi měli dvořit?”

BALENÍ

Pokud jsi stejně starý či starší, při balení a vztazích s těmito ženami se obecně připrav na vysoké množství požadavků a ultimát. Tvou možností je prezentovat se jako úspěšný beta a zahájit tradiční vztah, kde se dost možná budeš muset starat o potomky, kteří nejsou tvoji. (A na které nebudeš mít absolutně žádný nárok, pokud se s tebou žena v budoucnu rozejde). Pokud jsi alfa, nejlepší variantou pro tebe představují otevřené vztahy. Nicméně počítej s frustrací těchto žen, která často povede k ukončení vztahu z jejich strany.

Výhodou žen v této věkové kategorii je to, že v sexuální oblasti vykazují vysoké sebevědomí, množství nahromaděných zkušeností a rovněž překvapivě vysokou míru apetitu.

LOVU ZDAR!

Dotazy: info@lovcuvdenik.cz

KOMPLETNÍ NÁVOD JAK MÍT ÚSPĚCH U ŽEN: LOVCŮV E-SHOP

8 Comments

  • Pane Lovec zajímal by mě váš pohled na fenomén nazývaný svobodná matka- nikdy bych o nich neuvažoval výše než jako fb nejnižší kategorie ( a to jen proto, že některé jsou jako na potvoru sakra atraktivni) 🙂 bohužel tento vztah je paradoxně s nimi poměrně obtížné navázat, protože bývají, záhadou, přesvědčene o jakési vlastní superiorite a žijí v představě, že je budou balit chlapi typu Marka Dalika :)) Jen že zvědavosti: jak to máte? Pripoustite s nimi občasný kontakt, nebo je vám už jejich samotná existence fyzicky odpornéa slovy Gonzala Liry? :)) Diky

    • Ahoj, Parku. Svobodné matky:
      – nikdy nevstoupí do rámce tvého života, ale ty budeš muset vstoupit do jejich, který je už určen jejich předcházejícím vztahem a dětmi.
      – nikdy nebudeš prioritou dané ženy – budeš následovat za jejími dětmi, případně psem a kočkou:).
      – za její děti budeš mít sto procent zodpovědnosti, ale nula procent autority (vždy mohou odseknout: “Nejsi můj táta”) – velmi nevýhodné pro chlapa.
      – investuješ do výchovy potomků, co nejsou tvoji = cuckold
      – v případě rozchodu nemáš na její potomky, do kterých jsi investoval čas, energii a emoce, žádný nárok = dvojnásobně zlomené srdce, pokud se rozejdete (ženy iniciují 80 % rozchodů v dnešní době)
      Ve výsledku je svobodná matka velmi nevýhodným nastavením pro chlapa. Doporučuju bohužel minimálně jako FB. K single matkám mám respekt, sám jsem s jednou vyrostl. Nicméně zde na LD uvádím nikoli Disney pohádky, ale tvrdá, nekompromisní fakta. Lovu zdar! L

  • Mám nějakou šanci na zlepšení v 35 letech bez zkušeností, tzn. žádný vztah/sex (líbačka byla). Do 30 jsem měl kolem 120kg (teď už jen 85kg) a o ženské jsem se nezajímal. Nebo to mám rovnou zabalit.

  • A není lepší když si chcu vrznout nějaký privát, než nějaké ukecávání a studování hromady textu.

    • Záleží na tobě, Milane, ale pevně věřim tomu, že pokud si chlap dokáže přivést do života ženský akorát ve formě prostitutek, tak je to ničivý pro jeho sebevědomí a chlapskou integritu. Nicméně ať si samozřejmě každej dělá, co chce. Lovu zdar! L

  • Ahoj s tím sebevědomím máš pravdu. Každý to má prostě rád jinak a někdo na to čas má jiného to zase nebaví někoho oblbovat a řídit se nějakým návodem. Buď mě žena vezme takového jaký jsem jinak naschle. Já se nebu přece měnit, to už bych nebyl já.

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *