4 slova, co tě dělí od sexu

Tajemná formule. Čtyři slova, která stačí vyslovit, a krásná holka s tebou bude mít okamžitě sex. Chceš ji znát?

Vyřkneš tajemnou formuli jako čeknokěžník a víš, že sex je blízko!
Vyřkneš tajemnou formuli jako erotickej černokněžník a víš, že sex je blízko!

Práce na Lovcově deníku mě nedávno dostala do kontaktu s klubem Pickup mládenz z Liberce. Jedná se o tajné společenství ambiciózních svůdníků snažících se dosáhnout úspěchu při balení žen pomocí vědeckého bádání.    

PICKUP MLÁDENZ

Pickup mládenz dlouhodobě zkoumají obor neuro-lingvistického programování a snaží se nalézt jazykovou formuli, která na základě algoritmické posloupnosti: smyslové vnímání > jazykové zpracování > lidské chování, dokáže ovlivňovat jednání druhých.

V tomto konkrétním případě se zaměřují na nalezení verbálních výrazů, jejichž účinkem bude to, že holka, která je uslyší, pocítí neodolatelnou chuť mít okamžitě sex!

TAJEMNÁ FORMULE

Je tomu několik dní, co jsem dostal zprávu, že se jejich snažení setkalo s úspěchem. Údajně se jim podařilo nalézt přesnou posloupnost několika slov a s nimi spojeného chování, která u většiny holek působí mohutné erotické vzrušení.

Zároveň se senzační novinou jsem obdržel i pozvání do města pod Ještědem, abych se o účinnosti tajemné formule seznámil přímo na místě. Tento zážitek jsem si nemohl nechat ujít, takže vás teď budu informovat o účinnosti celého postupu a také vám prozradím jeho přesnou podobu.  

4 slova a holka se promptně začne obnažovat!
4 slova a holka se promptně začne obnažovat!

BALENÍ HOLEK POD JEŠTĚDEM

Přijíždím do Liberce a setkávám se s klubem Pickup mládenz. Jeho předseda, který si říká Kníže, se vydává do vietnamské večerky na náměstí. Záhy vychází s lahví vychlazené bohemky, demi sec. Svým nadrženým zrakem zkoumá terén a pak s neochvějnou jistotou kráčí k vyvinuté krasavici jdoucí přes náměstí.

Zastaví se těsně před ní a namíří na ni prst. Pak sebevědomým hlasem vyřkne tajemnou formuli: „Čau holka, chceš bubla?“ při tom mocně zakoulí očima a směrem k dívce hrdě vytrčí ruku s lahví bublinek.

Holka na něj zírá jako zhypnotizovaná. Netrvá dlouho a Kníže si ji odvádí ke svému obydlí. Tajemná floskule skutečně funguje!

TAJEMNÁ FORMULE

Ostatní členové spolku Pickup mládenz aklamačně slaví úspěch svého předsedy a pak mi popisují přesný postup. Stačí jediné: s dobře vychlazenou lahví bublinek se přiblížit k holce a nekompromisně na ni vystřelit: „Čau holka, chceš bubla?“

Neuro-lingvistická síla dané formule okamžitě způsobí, že neurony sluchové centra začnou pálit skrze synapse vedoucí směrem k oblasti v temporálních mozkových lalocích zodpovědné za sexuální vzrušení. Výsledek? Holka pociťuje okamžitou potřebu erotického zážitku!

Ačkoli je Lovcův deník určen primárně chlapskému čtenářstvu, vím, že moje články sledují i holky. Pro ně mám skvělou zprávu. Kouzelná formule totiž funguje v jemné modifikaci i při balení chlapů. Stačí za ním prostě přijít, namířit na něj prst a zahlásit: „Čau bubla, chceš holka?“

UVĚŘIL JSI TOMU?

Uvěřil jsi na moment tomu, co jsem výše psal?

Popravdě, jediné, co je na výše popsaném příběhu reálné je to, že jsem strávil víkend v Liberci. S velmi půvabnou holkou, na kterou jakejsi ožralej šášula na náměstí vybafnul tu úžasnou větu: „Čau holka, chceš bubla?“

Uvěřil jsi jen na chvíli, že existuje nějaká tajemná formule? Nějaká zkratka, zjednodušení, 4 slova, díky nimž okamžitě získáš to, co chceš? Zamysli se ještě jednou!

  • V oblasti balení holek, vztahů, v oblasti seberozvoje neexistujou žádný zkratky, žádný zjednodušení!
  • Znova: NEEXISTUJOU žádný jednoduchý kouzelný postupy, který ti zajistí, co chceš (úspěch, sex, vztahy, cokoli…)! Žádný kouzelný slovní formule, žádný posraný feromony, žádný vodičky a afrodiziaka, žádný vibrující píčoviny…).
  • Existují správný postupy, jak holku potkat a oslovit a pozvat ji na rande
  • Existují správný postupy, jak zorganizovat první rande
  • Existují správný postupy, jak si zorganizovat více rande za týden i za den
  • Existují správný postupy, jak zajistit, aby holka byla vzrušená
  • Existují správný postupy, jak holku poprvé políbit
  • Existují správný postupy, jak holku pozvat k sobě domů
  • Existují správný postupy, který ti pomohou zajistit, abys měl SEX CO NEJDŘÍV.
  • Ani jeden z těchto postupů a chování ale nemá podobu nějaký jednoduchý kouzelný formule.
  • Jsou to postupy, chování, jednání, styly komunikace, které se musíš naučit, zlepšovat se v nich a postupně je začít využívat ve svůj prospěch. Jedná se ovšem o dlouhodobý proces, který má tzv. 360stupňový charakter – to znamená, že se týká každé stránky tvé osobnosti: fyzického vzhledu, řeči těla, hlasu, očního kontaktu, schopnosti komunikace verbální i neverbální, sebevědomí, síly, integrity, uvolněnosti a schopnosti vítězit.
  • Pokud ti někdo nabízí kouzelnou formuli, která všechno toto obejde a zajistí ti úspěch pomocí 4 slov nebo nějakého jednoduchého triku, tak ti lže a možná se z tebe snaží vytáhnout prachy nebo tě jiným způsobem zmanipulovat. Nebuď debil a nevěř mu! Místo toho…

POUŽÍVEJ KRITICKÝ MYŠLENÍ

Občas vidím na PUA (pickup artist) fórech i jinde na webu články s nadpisy jako:

  • 3 slova, kterýma holku omámíš
  • Jeden čin, který tě dělí od sexu
  • Jediná věc, která ti zajistí úspěch u žen (Kup si! Bla bla bla!)

V lepším případě jsou takový nadpisy zavádějící (ve skutečnosti samozřejmě samotný tři slova nestačí, ale musíš se naučit celý proces balení), v horším případě jsou to bullshity, který se z tebe v nejhorším případě snaží vytáhnout prachy.

Nebuď debil a používej kritický myšlení – neodmyslitelný rys každýho vyspělýho chlapa. Jedná se  schopnost:

  • nepodléhat automaticky nějakému tvrzení, ať zní jakkoli lákavě či samozřejmě. Místo toho jeho pravdivost zkoumat například pomocí získávání informací z několika na sobě nezávislých zdrojů (zkrátka pečlivého zkoumání)
  • nepodléhat prvnímu dojmu, obecnému mínění nebo naléhavosti nějakého sdělení
  • naivně nepřebírat tradované názory
  • dokázat zaujmout odstup a připustit odlišný pohled
  • vytvořit si vlastní názor na základě vědomostí a zkušeností jak vlastních, tak i jiných kvalifikovaných osob

Více informací zde.

SKUTEČNÁ KOUZELNÁ FORMULE

Jak zní jediná kouzelná formule skládající se ze 4 slov, která ti skutečně zajistí úspěch? Která ti časem přinese sex nebo cokoli bude tvým cílem. Formule, který skutečně funguje? 4 slova, který tě dělí od sexu s krásnou holkou? Tady je: Koukej na sobě makat!

LOVU ZDAR!

Lovcův deník má reálný autobiografický základ, ovšem tato jedna konkrétní kapitola je zcela vyfabulovaná za účelem připomenout čtenáři důležitost používání kritického myšlení.

Dotazy: info@lovcuvdenik.cz nebo polož svůj dotaz v diskusi, ať z odpovědi mohou čerpat i ostatní čtenáři!

2 Comments

  • Už jsem se lekl, že ses dal na sračkoidní marketing pickupu, ale naštěstí mi to došlo po pár odstavcích. 😀

    • Dobře, že čteš pozorně, Rene. Lovu zdar!

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *