Jak s ní komunikovat přes zprávy

Texting a komunikace přes sociální sítě – to je oblast, kde chlapi často nasekají hromadu chyb. A pak se diví, že nemají ženy v životě. Nebuď jako oni!

TEXTINGOVÉ VÝPLODY NĚKTERÝCH CHLAPŮ – TO JE NĚKDY BOHUŽEL K ZBLITÍ.

Odcházíš směrem od holky, kterou jsi právě úspěšně oslovil, a v kapse tě ještě hřeje telefon, který jsi před chvílí žhavil jak o závod, když sis zapisoval její číslo. Nebo právě kopíruješ do svého WhatsAppu číslo, které ti poslala ta krásná holka z Tinderu, kterou jsi zaujal svými fotografiemi, profilovým textem a otvírákem. Celé dobrodružství balení tím dospělo ke svému závěru? Můžeš se samolibě pousmát a říct si, že máš vyhráno? Ani náhodou! Všechno teprve začíná.

Samozřejmě, můžeš být na sebe pyšný, že jsi překonal svůj strach ze studeného balení a oslovil atraktivní holku. Můžeš se radovat, že práce na tvých základech a digitálním balení nese konečně ovoce, takže na tvůj profil začínají reagovat holky z Tinderu, jež se nacházejí vysoko na tvé stupnici atraktivity. Můžeš být rád, že jsi se odhodlal požádat o číslo tu atrkaitvní holku ze svého sociálního okruhu – třeba spolužačku.

Nyní se ale připrav na další fázi balení. S trochou nadsázky by se dala nazvat: „Neposer to přes zprávy!“

NEJČASTĚJŠÍ CHYBY

Jaké jsou ty nejčastější chyby, kterých se chlapi dopouštějí během tohoto období?

  1. Ztrácejí nezávislost na výsledku.
  2. Komunikují přes zprávy příliš intenzivně.
  3. Snaží se holku balit přes zprávy.
PRO KOMPLET NÁVOD SPRÁVNÉHO TEXTINGU, KTERÝ VEDE K 1. RANDE, SI PŘEČTI NEBO POSLECHNI 13. KAPITOLU LOVCOVA TRÉNINKU.

CHYBA 01: NULOVÁ NEZÁVISLOST NA VÝSLEDKU

V čem je potíž? Kluk získá číslo na krásnou holku. Motá se mu z toho hlava, okamžitě přestane oslovovat a balit jiné holky a zaměří se na tuto jednu konkrétní ženu. Zásadní chyba! Tím okamžitě mizí uvolněnost a redundance (nadbytek možností), které jsou základem nezávislosti na výsledku – té nejatraktivnější chlapské vlastnosti, pokud jde o balení.

Tragický pohled se naskýtá pak na komunikaci absolutních beta kluků, kteří nemají s balením žen evidentně jakékoli zkušenosti a jsou na první pohled blue pilled. Co konkrétně znamená onen termín “blue pilled”? Nemají ani tucha o tom, jak funguje vztahová dynamika a intersexuální komunikace. Staví ženy na piedestal jako princezny a jednorožce. Okamžitě si vůči holce vyvinou patologickou emocionální závislost neboli holkytidu. S holkou od počátku komunikují neuvěřitelně vlezle, submisivně. Vyjadřují se nesebevědomě a defenzivně. V důsledku toho se naprostá většina žen hned na počátku komunikace nad těmito hošíky rozesměje a v lepším případě je zařadí okamžitě do své friend zóny, v horším případě se jí chce zvracet.

Pojďme se podívat na ukázkovou zprávu, jejíž variace pravidelně přilétávají do schránek mých kamarádek. Chlapa z toho zkrátka bolí oči i koule, když to musí číst.

Zpráva zaslaná naprostým beta chlapem, který absolutně netuší, jak s dívkou komunikovat atraktivním, mužným způsobem. Šance, že by ji dostal na rande či s ní dokonce zahájil vztah, se limitně blíží nule.

NEUDĚLEJ TUTO TRAGICKOU CHYBU!

Neudělej tuto chybu. Získal jsi číslo? Skvělé! Nepřestávej a dál oslovuj i jiné holky. Nikdy nestav ženu na piedestal! Nikdy s ní nekomunikuj nesebevědomě, defenzivně, vlezle a submisivně! Získávej zkušenosti a zjisti, jak s holkama komunikovat správně!

CHYBA 02: PŘÍLIŠ INTENZIVNÍ KOMUNIKACE

Další zásadní chyba spočívá v tom, že kluk sice s holkou nekomunikuje nijak submisivně a defenzivně jako uslintaný naháněč, ale spíše se ji snaží utextovat k smrti. Zkrátka, získá kontakt na atraktivní holku, zamotá se mu z toho palice a okamžitě s ní přes zprávy sdílí každý stupidní prd ze svého života! Pokud i tebe popadne chuť pustit se do textovacího průjmu, uvědmom si následující fakta:

  • Skutečný, atraktivní, sbevědomý alfa chlap je příliš zaměstnán prací na své životní misi, kariéře, projektech, seberozvoji, sportu a případně kontaktem s dalšími ženami, aby měl čas si s kýmkoli vypisovat na sociálních sítích jako třináctiletá holka!
  • Jako zranitelnější pohlaví jsou ženy během procesu balení velmi komplexními sběračkami informací – musí se totiž ujistit, že jejich nápadník není nebezpečný. Čím více toho o sobě vybleješ přes texting, tím více stoupá pravděpodobnost, že si žena některou z tvých zpráv přečtenou bez nonverbální komunikace vyloží špatně a nakonec se s tebou odmítne setkat.
  • Příliš intenzivní komunikace je femininní rys! Jasně, že jako chlap nemusíš být mlčenlivý Bob, ale zároveň nebuď ukecanej jak nějaká jebnutá třídní drbna. Úlohou chlapa při konverzaci by měl být spíš aktivní, uvolněný posluchač. Tento styl mnohonásobně zvýší pravděpodobnost, že ženu sbalíš.
TEXTING PRŮJEM V PRAXI. UF…

CHYBA 03: BALENÍ PŘES ZPRÁVY

Občas na YouTube vídávám tento typ reklamy. Hezká holka, která má zvládnutou sexy nonverbální komunikaci (kousání do rtu, přihmouření očí atd.) mele stupidity v tomto ohledu: “Kluk mi napsal to a to. Okamžitě jsem věděla, že není beta. Byla jsem z něj vzrušená. Zaplať $$$ a já ti v našem kurzu prozradím, co mi to napsal za kouzelnou, magickou formuli, z níž jsem byla instantně vlhká!”

Možná i tyto dementní reklamy se podílejí na tom, že někteří kluci jsou přesvědčení, že se jim podaří sbalit holku přes zprávy. Sakra, chlape! Ne a ne a ne! Holku nesbalíš přes žádný neosobní texting, ty mamlasi. Holku sbalíš na fyzickém rande tváří v tvář, kde sedíš vedle ní, díváš se jí intimně do očí, dotýkáš se jí, zatímco se bavíte na témata jako její sny, ambice, vztahy, sexuální zkušenosti a preference. Při tomto hovoru nemel o sobě! Buď aktivním posluchačem. Holce se dívej do očí, poslouchej ji, nech ji obstarat cca 80 % konverzace a jen jí klaď doplňující otázky nebo občas prones něco krátkého o sobě.

ÚČELEM ZPRÁV JE DOMLUVIT RANDE!

Z faktu, že holku sbalíš pouze na osobním rande, pak logicky vyplývá jeden důležitý závěr. Účelem textingu přes messengery a sociální sítě je jen a pouze co nejrychlejší domluvení prvního fyzického rande a s ním spojených logistických náležitostí jako místo a čas. Nic jiného! Následuj tato pravidla:

  • Holce nikdy nevěnuj příliš mnoho mužské pozornosti zdarma přes zprávy. Tvá chlapská pozornost by měla být velmi drahou komoditou, kterou by si holka měla zasloužit tím, že je velmi příjemnou společnicí a posléze milenkou, případně přítelkyní!
  • S holkou vždy komunikuj uvolněně, slušně, nezávisle na výsledku. Případně trochu vtipně a originálně, pokud to odpovídá tvému charakteru.
  • Pokud na holku získáš číslo či jiný kontakt, pošli jí krátkou, milou, případně trochu vtipnou zprávu. Hned v následující zprávě ji poté pozvi na první rande. Nejlépe nejdříve navrhni čas a poté, co se na něm shodnete, navrhni rovněž lokaci. Buď slušný, milý, uvolněný a zároveň iniciativní a sebevědomý. Alfa chlap zkrátka přebírá iniciativu a zodpovědnost!

KOMPLEXNÍ NÁVOD JAK TEXTOVAT SPRÁVNĚ A DOMLUVIT SI RANDE VČETNĚ PRAKTICKÝCH UKÁZEK Z TINDERU A WHATSAPPU NAJDEŠ VE 13. KAPITOLE ZDE!

A ještě poznámka: ZCELA SAMOSTATNOU KAPITOLU PAK TVOŘÍ TEXTING S HOLKOU VE VZTAHU. I TAM JE POTŘEBA DODRŽOVAT URČITOU STRATEGII, ABY TĚ HOLKA I PO MĚSÍSÍCH A LETECH VZTAHU RESPEKTOVALA A POCIŤOVALA K TOBĚ ATRAKTIVITU. PODROBNÝ NÁVOD NAJDEŠ ZDE.

LOVU ZDAR!

JAK DOMLUVIT PRVNÍ RANDE PŘES TEXTING. SLEDUJ LOVCŮV LIVE STREAM!

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *