Balení žen na malém městě

Jak se ti bude pravděpodobně dařit při balení žen, pokud žiješ na malém městě, vesnici nebo zkrátka na venkově? Sleduj Lovcův rozbor!

Lovcův koučink: Balení holek na maloměstě - jaký máš vyhlídky?
Lovcův koučink: Balení holek na maloměstě – jaký máš vyhlídky?

Jako základ pro tento článek použiju email od 34letého Pavla, který žije na malém městě a zeptal se mě na několik věcí s ohledem na balení holek, navázání dlouhodobého vztahu, potažmo celkově životní přístup.

Ahoj. Jmenuji se Pavel. Je mi 34 let. Bydlím v městě cca 35 000 obyvatel. Živím se jako technik s poměrně nadprůměrným příjmem. Mám svůj vlastní dům a slušný auto. Jsem poměrně tvrdohlavý člověk co si umí jít za svým. Neutíkám před problémy a vždy se je snažím co nejefektivněji řešit. 

LOVCŮV KOMENTÁŘ

Čau, Pavle. Ok. Určitě je dobře, že ve svých 34 letech máš nadprůměrný příjem. Je potřeba pamatovat na to, že ženy na základě hypergamie zpravidla randí a vdávají se výše nebo minimálně alespoň na stejnou úroveň – tedy navazují vztahy s chlapy, kteří je převyšují na socioekonomickém žebříčku. Zatímco vůči 20letému klukovi s potenciálem dokáží mladé holky projevit ještě velkou míru trpělivosti a zkrátka čekat, až kluk svůj kariérní a finanční potenciál rozvine, od chlapa kolem 35 roku života se už obecně očekává, že bude mít finance pořešené.

Nezapomeň ovšem, že tvou hodnotu na sexuálním trhu netvoří pouze prachy, či vzhled. Jedná se naopak o komplexní kvalitu tvořenou mnoha složkami: tvé základy pro balení (např. fyzický vzhled a kondice, oblečení, střih vlasů a vousů, tvá verbální a nonverbální komunikace, oční kontakt); tvůj kariérní a ekonomický status; tvůj sociální status; tvé vzdělání a schopnosti; tvá schopnost komunikovat a správně svádět ženy.

KAMARÁDKY S BENEFITY.

Mám za sebou pár dlouhodobých vztahů. V současnosti mám dvě milenky milenky. Jedné je 38 let, je rozvedená a má děti. Druhé je kolem 40.

LOVCŮV KOMENTÁŘ

Tvůj současný vztahový život má pozitivní i negativní elementy. Na jednu stranu je dobře, že máš milenky (jinak řečeno kamarádky s benefity) a sexuálně nestrádáš. Na druhou stranu je potřeba si přiznat, že pokud jde o atraktivitu milenek, mohlo by to být lepší. Následující řádky nejsou myšlenky nijak pejorativně vůči tvým současným milenkám. Věřím, že se jedná o skvělé ženy.

Nicméně je potřeba si uvědomit, že vývoj mužské a ženské atraktivity v čase se liší. Zatímco v případě žen je největší devizou sexuální atraktivity vzhled, muži svou sexuální atraktivitu musí budovat z mnoha složek zmíněných výše. Z toho mimo jiné vyplývá, že zatímco ženy dosahují vrcholu své sexuální atraktivity kolem cca 23. roku života u mužů přichází vrchol mnohem později v cca 35 až 40. roce života – tedy pokud na sobě chlap maká. To znamená, že zatímco ty se nacházíš přibližně na vrcholu své sexuální atraktivity, tvé současné milenky jsou s nejvyšší pravděpodobností již dávno za zenitem. Mohou to být skvělé ženy pro konverzaci, nicméně pokud jde o sexuální atraktivitu, je pro muže obecně lepší navazovat vztahy s ženami, které jsou mladší než on. Například já ve svých nynějších 40 letech navazuju sexuální a romanticko-sexuální vztahy s ženami, jejichž věk se v současné době pohybuje na škále 23 až 33 let. Netvrdím, že je zcela špatně navazovat vztahy i s ženami, které jsou starší než ty, ale určitě bys měl mít i mladší milenky. K tomu je potřeba zlepšit své balící dovednosti.

Zásadní info pro red pill koučink každýho chlapa: vývoj sexuální atraktivity u žen a u mužů v čase.
Zásadní info pro red pill koučink každýho chlapa: vývoj sexuální atraktivity u žen a u mužů v čase.

ROZCHOD

Do svých 28 jsem neměl jediný problém sbalit jakoukoliv holku. Poté přišel cca 2letý vztah který ztroskotal, protože jsme si nerozuměly. Nějakou dobu jsem si “lízal rány”,  střídal milenky a nic neřešil věnoval se sobe , učil se anglicky a celkově sem na sobě makal.

LOVCŮV KOMENTÁŘ

Nejdříve komentář mimo hlavní téma – v této části mailu máš hrubku (nerozumělY). Nepíšu to proto, že se do tebe chci navážet jako nějakej grammar nazi. Spíše chci upozornit na fakt, že pokud jde o komunikaci s holkama přes sociální sítě a dating aplikace – hrubky jsou něčím, čemu se musíš za každou cenu vyhnout. Vzpomínáš, jak jsem zmiňoval hypergamii – tedy tendenci holek chodit s chlapy, co jsou “výše” než ony? Z tohoto důvodu je špatný pravopis pro mnoho holek zkrátka konečná – jakmile zjistí, že tvoje vzdělání a schopnost komunikovat se nacházejí na výrazně horší úrovni než jejich, ztratí zájem. Pokud čeština není tvoje silná stránka, doporučuju používat word pro kontrolu pravopisu před odesláním zprávy holce například přes Tinder.

Pokud jde o tvou reakci na rozchod, udělal jsi to dobře. Nejlepší cestou, jak prožít rozchod, je makat na sobě a mít sex s dalšími atraktivními ženami. Svou ex v žádném případě nenahánět!

AMBICE NAVÁZAT DLOUHODOBÝ VZTAH

Poslední dva roky pociťuju, že už by to chtělo nějakou partnerku na stálo. Milenky jsou dobrý, ale teplo domova neudělají (jestli víš, jak to myslím).

LOVCŮV KOMENTÁŘ

Ať už je tvou ambicí navázání monogamního vztahu nebo vážného nemonogamního vztahu (MLTR nebo OLTR), doporučuju nesoustředit se při balení na jedinou ženu, ale randit nemonogamně – to znamená randit s vícero holkama současně a s maximální nezávislostí na výsledku počkat na to, jak se tvoje vztahy s nimi budou vyvíjet. Ta nejlepší holka po určité době (alespoň v řádu jednoho roku) vystoupí nahoru a s ní zahájíš buď vztah typu high-end MLTR nebo monogamní vztah. Osobně doporučuju nemonogamní vztahy.

Rozhodně neudělej tu klasickou stupidní chybu, že když se v tvém životě objeví jedna atraktivní žena, na všechny okamžitě zapomeneš, navážeš s ní ihned tradiční monogamní vztah a nedej bože si ji nastěhuješ domů po několika týdnech či měsících randění. Neexistuje tragičtější chyba, které se chlapi často dopouštějí, nežli je tato!

BALENÍ HOLEK NA MALÉM MĚSTĚ

A tady nastává kámen úrazu. Můj sociální kruh ve kterém žiju je malý. Zpravidla nemám moc velkou příležitost potkávat nové potencionální partnerky. Ať už z důvodu toho, že po pracovní stránce se setkávám spíše s muži, tak ve volném čase chodím za přáteli, kteří už mají vlastní rodiny s malými dětmi. Kamarádky se kterými občas chodím na kafe jsou zadané. 

U kamarádek jsem vypozoroval jednu zajímavou věc. Kterékoliv se zeptám (ze srandy ), jestli pro mě nemá nějakou volnou kamarádku, dostane se mi univerzální odpovědí “já žádný kamarádky nemám.” No .. dejme tomu nebudu je nutit když nechtějí dělat “dohazovače”.

LOVCŮV KOMENTÁŘ

Jak píšu v knize LOVCŮV TRÉNINK, ve světě balení disponuješ dohromady 4 způsoby, jak se seznámit:

  1. Denní studené balení (oslovování neznámých holek během dne).
  2. Noční studené balení (oslovování neznámých holek v barech a klubech).
  3. Digitální balení (digitální game).
  4. Balení v sociálním kruhu.

Každá z těchto forem má své výhody a nevýhody. Z toho důvodu obecně doporučuju využívat jejich kombinaci. Pokud ti balení v sociálním kruhu nefunguje, pořád ti zbývají k využití první tři jmenované způsoby, jak se seznámit s atraktivníma holkama. Osobně balení v sociálním kruhu příliš nevyužívám. Několik mých přítelkyň sice v minulosti pocházelo z řad mých spolužaček či kolegyň v práci, nicméně s mnohem větším počtem žen jsem se seznámil prostřednictvím studeného či digitálního balení.

KOUČINK: DIGITÁLNÍ BALENÍ NA MALÉM MĚSTĚ

Na popud těchto události jsem můj “lov” uchýlil  na sociální a seznamovací sítě. Zkoušel jsem Tinder. Tam vzhledem k tomu, kde žiju, je velmi slabá účast. Badoo mě taky nijak neohromilo (spíš tragédie / samá svobodná matka s třema dětma).

LOVCŮV KOMENTÁŘ

Dostáváme se k ústřednímu tématu tvého mailu – tedy digitální balení holek na malém městě. Tady pro tebe mám tvrdé, realistické zhodnocení tvé situace a zároveň několik akčních, praktických tipů, jak danou situaci vyřešit.

Poměrně dlouho jsem se na různých fórech a u ostatních koučů pátral po nějaké sjednocující informaci o tom, jak velká musí být městská aglomerace, v níž uživatel dating aplikací žije, aby mělo jeho digitální balení smysl. Jejich poznatky jsem poté zkombinoval se svými zjištěními a nakonec se můj odhad vzhledem k výstupům z různých nezávislých zdrojů ustálil na čísle cca 300 000. To tedy konkrétně znamená, že pokud chceš, aby tvé digitální balení (např. na Tinderu) mělo alespoň elementární šanci na konzistentní úspěch, měl bys žít ve městě či poblíž města, jehož aglomerace – tedy přesně řečeno centrum + přilehlé širší okolí , čítá cca 300 000 obyvatel. Tento demografický údaj znamená, že se v dané oblasti vyskytuje dostatek atraktivních, svobodných žen, které se chtějí seznámit a případně navázat sexuální nebo romanticko-sexuální vztah.

VHODNÁ MĚSTA V CZ KONTEXTU

Kde má tedy digitální smysl v českém kontextu? Zejména v těchto místech:

  • Praha, Brno, Ostrava.

Nic moc, co? No, aby to nebyla taková tragédie, tak můžeme říci, že poměrně kvalitní zázemí (alespoň co se týče počtu obyvatel) skýtají také menší města, která se nacházejí v rozumné dojezdové vzdálenosti (max hodina) od dalšího města. Skvělým příkladem v českém kontextu jsou například:

  • Pardubice a Hradec Králové.

Jedná se sice o menší města (cca 100 000 obyvatel), ovšem nacházejí se v poměrně slušné vzájemné dojezdové vzdálenosti a tvoří tak aglomeraci s cca 200 000 obyvateli. Když k tomu připočteme okolností vesnice a fakt, že leží i celkem blízko Prahy, dostáváme poměrně slušné podmínky pro digitální balení. Digitální (a ostatně i další formy) balení v nich určitě nemají tak dobré příležitosti jako v Praze, ale pořád to není tak špatné.

Bydlení ve městě s 35 000 obyvateli, které je vzdálené od trojice největších měst, bohužel neskýtá a ani nikdy nebude skýtat kvalitní podmínky pro digitální balení, a přiznejme si, ani pro ostatní formy balení. S tím nic neuděláš, ani kdybys byl nějakej sexuální Gandalf. A já ti v tomto ohledu neporadím žádnou kouzelnou formuli, která by tento fakt mohla změnit.

JAKÁ MÁŠ K DISPOZICI ŘEŠENÍ?

To je mimochodem jeden z důvodů, proč jsem se přestěhoval do Prahy a žiju v jejím centru s mnoha tisíci svobodnými, atraktivními ženami v dosahu. Téměř každé své první rande organizuji ve vzdálenosti cca 10 minut od svého bytu. Pokud chce chlap žít životem alfa chlapa – Lovce, ideální situace je, pokud bydlí v aglomeraci s minimálně 300 000 obyvateli, v českém kontextu pak nejlépe v Praze. No, a ve světovém pak samozřejmě ve městech jako je Londýn, New York, Berlín, L. A. apod. Tam se teprve loví a žije!

Ok. Jaká řešení mají k dispozici chlapi, kteří ve velkých městech žít nemohou nebo nechtějí? V prvé řadě je potřeba říci, že v jejich případě se vždy bude jednat o sekundární, spíše nouzová řešení, která se benefitům, které ti z hlediska balení skýtá město, nikdy nevyrovnají.

PŘESTĚHUJ SE!

Z tohoto důvodu mé první, nejjednodušší a zároveň nejefektivnější řešení zní velmi lapidárně. Přestěhuj se velkého města! Ideálně do Prahy, či alespoň Brna. Samozřejmě neříkám, že se musíš přestěhovat zítra. Přesun do velkého města může být například součástí tvého dvouletého rozvojového plánu, během něhož se postupně budeš připravovat na přesun. Koučoval jsem už hodně chlapů, u nichž součástí mého doporučení bylo i přestěhování do většího města. Pokaždé se jim to vyplatilo. Tady máš vyjádření jednoho mého studenta, aspirujícího Lovce, který se na mé doporučení přesunul z malé vesnice do centra Prahy.

Balení v centru Prahy je zkrátka něco jiného než ve městě s 30 000 obyvateli. To je zkušenost kluka, který absolvoval Lovcův koučink.
Balení v centru Prahy je zkrátka něco jiného než ve městě s 30 000 obyvateli. To je zkušenost kluka, který absolvoval Lovcův koučink.

PŘESUŇ SE DO MENŠÍHO MĚSTA S DOBRÝMI PODMÍNKAMI PRO STUDENÉ BALENÍ

Určitou schůdnou alternativou k životu ve velkém městě vidím v přesunutí se do menší aglomerace, kde panují dobré podmínky pro denní či noční studené balení – například z toho důvodu, že se tam v určitém období v roce nachází hodně turistek, které přijíždějí na vícedenní pobyty. V tomto ohledu předpokládám, že celkem dobré podmínky pro balení může skýtat například život u Máchova jezera v létě a přesun, dejme tomu, do Špindlerova mlýna v zimě. Do jaké míry toto představuje schůdné řešení, je na zvážení. Osobně jsem tuto alternativu nikdy nevyzkoušel. Netřeba také dodávat, že balení turistek představuje vhodné řešení jen pro krátkodobé sexuální vztahy, nikoli pro zahájení dlouhodobého vztahu.

AIRBNB GAME

Poslední možnost, kterou v tomto kontextu uvedu, nazývám Airbnb game. Sám jsem ji vyzkoušel několikrát a to zcela příležitostným způsobem. Zkrátka jen tak pro zábavu například během mých erotických eskapád v Brně. Nicméně znám chlapy, kteří Aribnb game více či méně úspěšně praktikují na pravidelné bázi. Jedná se bezpochyby o poměrně náročnou alternativu, jejíž funkčnost však považuju za poměrně slušnou. Z jakých kroků se konkrétně skládá? Tady je máš:

  • Pořiď si předplatné Tinderu (Plus nebo Gold), které ti umožňuje změnit svou lokaci.
  • Svou lokaci přesuň do nejbližšího velkého města ideálně s 300 000 obyvateli a více. (Například pokud bydlíš na vesnici na jižní Moravě, přesuň svou Tinder lokaci do Brna).
  • Zahaj digitální balení přes Tinder. Veškeré tipy ohledně úspěšného digitálního balení, tedy například tvorby úspěšného profilu, otvíráku, správné komunikace s holkou přes zprávy a domluvení rande atd. najdeš ZDE.
  • Během pracovního týdne používej Tinder, získej spojení s atraktivníma holkama v cílovém městě (např. Brně) a domluv si s nimi rande na víkend – tedy na období pátek večer až neděle večer. Ideálně několik rande (klidně dvě na každý den, takže dohromady 6).

PŘESUN DO CÍLOVÉHO MĚSTA A RANDĚNÍ

  • Zarezervuj si Airbnb nebo případně hotel v cílovém městě od pátku večer do neděle večer, případně pondělí rána.
  • V pátek po práci vezmi auto a mazej co nejrychleji do cílového města a rovnou vyraž na první domluvené rande. A tak dále. Víkend věnuj randění s dámami, ně které jsi získal kontakt na Tinderu. Toto randění můžeš samozřejmě zkombinovat například i se studeným balením během dne.
  • Tento postup pravidelně opakuj. Pokud s nějakou dámou absolvuješ úspěšné první rande, na kterém se vyhneš všem typickým chybám, můžeš na něm rovnou eskalovat a vzít ji k sobě na Airbnb. Případně zorganizovat druhé rande další víkend už u sebe “doma” na Airbnb.
  • Pokud s nějakou holkou budeš chtít navázat trvalejší vztah, stejně zpočátku důrazně doporučuju vídat se maximálně jednou za týden. Můžete se tedy vídat vždy během tvé Airbnb návštěvy města.
  • V neděli večer, či pondělí ráno mažeš domů a celý postup opakuješ. Jaká je nevýhoda celého systému? Vidím ji zejména v celkové energetické a časové náročnosti, která ti zamezuje věnovat se dalším důležitým součástem života, hlavně práci na své životní misi. Nicméně jako řešení pro určitý časový úsek v životě je Airbnb game použitelná.

Takhle vypadaj moje doporučení ohledně tvýho života a navazování vztahů. Máte pro Pavla nějaký další tipy? Napište mu je v komentářích!

LOVU ZDAR!

Dotazy a koučink: info@lovcuvdenik.cz

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *