Kdy jsou holky nadržené?

Holky jsou prej nadržené stejně jak my chlapi! Ta moje je jak kus ledu. Kámoš mi zase říká, že některý ženský po něm chtěj tolik sexu, že mu snad upadne péro. Tak jak to do prdele vlastně je?

Jsou holky nadržené stejně jako chlapi? Jo a ne. Čti dál...
Jsou holky nadržené stejně jako chlapi? Jo, a ne. Čti dál…

Takhle nějak už znělo vícero dotazů, který dostávám od čtenářů Lovcova deníku. Otázka ženský nadrženosti představuje zajímavý téma. Sám jsem ve svým životě narazil na oba dva extrémy, který jsou v dotazu popsaný. V rámci dlouhodobýho monogamního vztahu jsem před mnoha lety v podstatě chvíli sexuálně abstinoval z důvodu nezájmu přítelkyně o sex. No a pak jsem zažil spoustu situací, kdy mě holky doslova prosily, ať je promptně ošukám. Připadal jsem si jak malej princ chránící si svýho pindíka před divokou sexuální dračicí. Hehe.

Jak to teda je? Jsou ženský obecně nadržené jako my chlapi, nebo nejsou? Jdem se mrknout!

BACHA NA KOMPLEX MADONY A NADRŽENÉ DĚVKY

V prvý řadě, pokud chceš správně chápat sexualitu holek, musíš se nejdřív zbavit tzv. komplexu Madony a děvky, pokud jím tedy trpíš. Tímto komplexem se vyznačují zejména chlapi, kteřá nemají v oblasti vztahů a balení žen moc zkušeností. V jeho rámci rozdělují ženy na dvě protikladný skupiny:

  • Čisté madony – holky, jejichž sexualitu buď popírají nebo redukují na minimum. Často tak chlapi chápou holky, které se jim zdají atraktivní. Mají tendenci jim přisuzovat atributy čistých, éterických víl, v jejichž životech sex téměř nehraje roli. Tito chlapi věří, že pokud si je holka vybere za svého vyvoleného prince, chce s ním mít poté něžný, romantický sex. Rovněž vlivem socializace věří, že je tyto ženy potřeba velmi složitě dobývat pomocí různých romantických gest (od malička nám zkrátka všichni prali do hlavy, že holky jsou něžné éterické čisté víly).
  • Nečisté děvky – holky, které projevují otevřeně svou sexualitu – například balí chlapy na diskotékách nebo hrajou v pornu. Tuto skupinu holky mají tendenci chlapi brát obecně jako „kurvy“.

Pokud náhodou trpíš symptomy komplexu Madony a děvky, tak ti doporučuju se ho okamžitě zbavit. Rozdělovat ženský na tyto dvě skupiny je samozřejmě nesmysl.

Je nutné naopak přijmout fakt, že naprostá většina holek se standardním psychickým a fyzickým zdravím jsou prostě sexuální bytosti s podobnými potřebami a pudy jako máme my chlapi. Zvláště v dnešní postmoderní západní městské společnosti, kde je nesvazují společenská a náboženská pravidla, si holky zcela otevřeně a rády užívají sexu.

Méně zkušenýho chlapa může překvapit, jak jsou holky nadržený...
Méně zkušenýho chlapa může překvapit, jak jsou holky nadržený…

CHLAPSKÁ SEXUALITA

Na druhou stranu, ženská a mužská sexuality se přeci jen v některých oblastech liší. Jak jsme na tom s nadržeností my chlapi?

Průměrnej, psychicky a fyzicky zdravej dospělej chlap je nadrženej v podstatě pořád (samozřejmě s přihlédnutím ke klesajícímu libidu v souvislosti s věkem, ale to je často individuální záležitost). Pojem nadrženost zde chápu jako ochotu a připravenost k provedení sexuálního aktu ihned nebo v nejbližší budoucnosti.

Představ si situaci: jel bys například ve výtahu a proti tobě by stála atraktivní holka. Pokud by ti zcela otevřeně nabídla sex na netradičním místě (třeba rovnou ve výtahu), s velkou pravděpodobností bys pociťoval velkou chuť sexuální akt provést a pravděpodobně bys ho i provedl (je možné, že by tě například zadržely morální zábrany v případě, že jsi zadaný, nicméně velkou chuť k sexu bys pociťoval i tak).

Jednoduše řečeno: My chlapi jsme nadržení pořád (ano, pomíjím extrémní situace jako je nemoc, úraz, ale upřímně – sám jsem měl už i sex, když mnou zmítala teplota okolo 38 °C. Osobně pozoruju, že v případech fyzického diskomfortu (například kocovina) se moje nadrženost ještě zvyšuje. Jedná se pravděpodobně o obrannou reakci mozku, který hledá způsoby, jak v těchto stavech vyplavit dávku pozitivně působících hormonů jako serotonin a dopamin.  Máte to podobně? Napiště mi to do komentářů.

ŽENKÁ SEXUALITA

Jsou ženské nadržené neustále? Kdyby se role ve výtahu prohodily, souhlasila by ženská se sexem tak snadno jako chlap? S velkou pravděpodobností ne. Holky milují sex a užívají si ho stejně jako my chlapi, ale…

My chlapi jsme nadržení pořád, holky jsou nadržené, zkrátka když jsou nadržené.

FAKTORY OVLIVŇUJÍCÍ TO, ZDA JSOU HOLKY NADRŽENÉ

I když si holky užívají sex stejně jako my chlapi, jejich momentální nadrženost ovlivňuje vícero faktorů. V závislosti na jejich vzájemnym působení je pak holka buď jako ledová královna a nebo naopak dračice, která tě ošuká třeba takovým způsobem, jako mě jedna krasava v Barceloně.

Sex na netradičních místech - i to se děje, když jsou holky nadržené!
Sex na netradičních místech – i to se děje, když jsou holky nadržené!

MENSTRUAČNÍ CYKLUS

Jako mnoho dalších věcí v životě ženy je i její sexualita ovlivněná menstruačním cyklem. Více na toto důležité téma najdeš zde.

Zaznamenal jsem, že některé holky pociťují silnou nadrženost během nebo před začátkem menstruace. Osobně rozhodně neuplatňuju pravidlo „ženská by se měla odstěhovat do lesa, když pět dní krvácí, a neumře!“. Krev mi nevadí, takže si rád užívám sexu při menstruaci, kdy jsou holky často velmi výrazně nadržené. Pokud nejsi citlivka, doporučuju ti to zkusit taky.  

ATRAKTIVITA

Pro to, aby holka začala být nadržená, musí se chlap soustředit na budování vzájemný atraktivity. To dělá pomocí těchto elementů:

  • Pořešený základy pro balení: spousta chlapů, co brečí, že nemají v životě dost sexu, dělá stále dokola tu samou chybu – nesoustředí se na svoje základy, který musí mít pořešený: fyzická kondice, sebevědomej postoj a řeč těla, tón hlasu a artikulace, sebevědomý a intimní oční kontakt, styl oblíkání. Základy jsou prostě základ! Nedávno mi jedna velmi okouzlující holka řekla, co jí na mě hned při prvním kontaktu zaujalo a připadalo jí sexy: můj styl chůze a držení těla a hlas plus artikulace (styl mluvy).
  • Intimní zajímavý, hluboký rozhovor při správně zorganizovaném prvním rande, během něhož nemeleš o sobě a o tom, jak hraješ s kucíma fotbal a pak si honíte společně v kruhu, ale soustředíš se na ni: na její zájmy, sny, touhy, ambice, intimní život, sexuální preference atd. Občas o sobě taky prozradíš nějaký detail (pokud bude znamenat shodu ve vašich hodnotách a preferencích, tím líp – shoda znamená komfort).
  • Klidné, dominantní, sebevědomě skromné chování při interakci s ní i s okolím (pokud sedíte třeba v kavárně, tak nekvičíš jak podělaná hysterka, když ti neudělaj na kapůču prdelku z pěny).
  • Jak uvolněně budovat atraktivitu a ženu přirozeně a úspěšně svádět, ti prozradím TADY.

KOMFORT = HOLKY JSOU NADRŽENÉ

Toto je zásadní element, v němž spočívá rozdíl v tom, kdy budou holky nadržené a kdy nikoli. Naprostá většina i těch divokých holek (tzv. freaks – tedy holky, které milují sexuální dobrodružství) potřebuje pro hladkou iniciaci sexuálního dovádění dostatečnou míru komfortu.

Komfort vytvoříš tím způsobem, že budeš vědomě během vaší interakce budovat tyto pocity:

  • Pocit bezpečí (navzdory všem řečem o rovnoprávnosti se prostě holka nemůže měřit s chlapem ve fyzické síle) – musí jednoduše cítit, že nejsi magor, který ji znásilní. Opět platí, že i dobrodružné holky (freaks), které v reálu milují například BDSM, musí nejdříve cítit z tvé strany komfort ve smyslu bezpečí.
  • Pocit respektu – tím bojuješ proti tzv. OPK (neboli obrana proti kurvení). I v dnešní liberální společnosti většině holek záleží na tom, aby svým okolím nebyly vnímané jako kurvy. Jejich reálné chování se pak pohybuje na široké škále – některé holky OPK – obranu proti kurvení neřeší skoro vůbec, některé zásadně. Nikdy ale nic nezkazíš tím, že ji budeš projevovat respekt a ujistíš ji tak o tom, že ji nebereš pouze jako děvku.

POCIT NOVOSTI – ABSENCE RUTINY

Na tomto elementu ztroskotává vzájemná sexualita mnoha párů, které spolu tráví v monogamním vztahu delší časový horizont.

Jsme zvířata, jejichž chování je do značné míry určeno hormonálním mixem momentálně se vylučujícím v našem mozku. Pocit zamilovanosti je chemický koktejl hormonů, jehož primárním účelem je udržet dva jedince v pocitu vzájemné atraktivity po takovou dobu, která je nutná ke zplození potomka. To znamená, že ono vzrušení z nového sexuálního kontaktu, je nevyhnutelně postupem času odsouzeno k poklesu

Z tohoto důvodu mnoho monogamních vztahů trpí nekvalitním sexem, či jeho naprostou absencí (samozřejmě existují v tomto individuální rozdíly).

PŘÍKLADY, KDY JSOU HOLKY NADRŽENÉ (A NEJSOU)

Pokud se dobře spojí všechny zmíněný elementy – tedy její momentální fyzický stav, vaše vzájemná atraktivita a pocit komfortu (bezpečí), a dále novost-absence rutiny, holka bude nadržená. A dost možná bude nadržená tak, jak bys nikdy ani ve snu nedoufal.

Pojďme se mrknout na pár elementů chování a jednání na tvé straně a jejich přímí vliv na nadrženost holky:

  • Kecání o sobě – vytahování se => nadrženost klesá (nenásleduješ zákon minimální snahy a pravidlo nezávislosti na výsledku, prozrazuješ své přehnaně nafouklé a tudíž zranitelné ego)
  • Hlasitej krk během konverzace => nadrženost klesá (sice maskulinní gesto, ale zároveň ničí pocit komfortu – ukazuješ, že jsi necivilizovanej opičák).
  • Čumíš na ni jak na svatej obrázek, souhlasíš se vším, co říká => nadrženost klesá (jsi beta)
  • Tvůj pohled je plný aktraktivity, ale přitom ji pokoušíš, problematizuješ její názory, v rámci rozumné míry si z ní děláš trochu legraci => nadrženost stoupá (jsi alfa)
  • Jsi debilně arogantní (nikoli zdravě sebevědomý) vůči lidem okolo i vůči ní => nadrženost klesá (nebudeješ pocit komfortu, ale naopak pocit, že jsi čůráček s nízkým sebevědomím)
  • uvolněnej, znuděnej pohled do dálky, když se hovor točí dlouho kolem nezajímavého tématu => nadrženost stoupá (jsi alfa)
  • Rozhovor formou pracovního pohovoru: “Odkud jsi, kde pracuješ, kde studuješ, jaký máš koníčky?” – nadrženost klesá (jsi nudnej beta neschopnej odvážně vést rozhovor na zajímavý intimní témata)

Máš dotazy? Napiště mi je do komentů nebo na info@lovcuvdenik.cz!

LOVU ZDAR!

LOVCŮV TRÉNINK: https://1url.cz/@lovcuvtrenink

ZÍSKEJ BONUSOVÝ OBSAH NA PATREONU: https://1url.cz/@LovcuvPatreon

KURZ OTEVŘENÉ VZTAHY: https://youtu.be/7-btRHJMIbc

MÉ ODPOLEDNE S DĚDEM NEŘÁDEM: https://1url.cz/@Odpolednesneradem

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *