Sexuální život beta chlapa

“Podvedl jsem svou ženu!” hlásá transparent, který má týpek připevněný na svém těle. Něco takovýho na sobě nechceš mít ani v rámci debilního vtipu. Zvlášť když stojíš se svěšenou hlavou uprostřed náměstí v New Yorku. Vítej v životě beta chlapa!

Beta chlap a jeho trest

ZAČÁTEK POHÁDKY SE ŠPATNYM KONCEM

Lidi se mu smějí nebo na něj nevěřícně čumí. Kluk se drbe na hlavě a přemítá: “Co se to kurva stalo? Já tady nechci bejt!” Jak to všechno začalo? Kluk, říkejme mu dřeba Josh, na sobě nikdy moc nemakal. A to platí i pro svádění i balení holek. Sexuální zkušenosti a hojnost žen v životě, to pro něj vždy představovaly zcela neznámé fenomény.

Proto s takovým nadšením přivítal skutečnost, že se o něj začala zajímat kolegyně Karen. Nejednalo se sice o žádnou krasavici (cca čtyřka na jeho stupnici atraktivity 1 až 10). Nicméně se vyznačovala jednou velmi vzácnou kvalitou, kterou marně hledal u jiných dívek. Chtěla s ním mít sex! Po asi 14 dnech známosti to byl on, kdo zahájil vztahový rozhovor ve stylu “Milášku, budeme jen svoji?” Samozřejmě ho k tomu vedl primárně strach z konkurence jiných chlapů, kteří by mu jeho úžasnou broskvičku mohli utrhnout a zcizit.

KAMERAMAN: “TO CHCE KOULE TADY TAKHLE STÁT!” BETA CHLAP: “JÁ TADY NECHCI BÝT, ALE MUSÍM!”

ŽIVOT PO SVATBĚ – OČEKÁVÁNÍ VS REALITA

Téměř okamžitě spolu začali bydlet a po pár měsících byla svatba. Josh se ocitl na vrcholu blaha. V tuhle parádu nikdy nedoufal. Má zajištěný přísun jídla a sexu od své nadržené manželky téměř na denní bázi až do konce života. Žůžo!!!

Jenže, běda, po pár měsících si začal všímat, že sexuálního zájmu ze strany Karen začalo citelně ubývat. Ta kouzelná sexuální brosvkička se změnila v nateklou, otrávenou blumu, která na něj začala štěkat příkazy: “Umyj nádobí. Posekal jsi trávník? Zase jsi hodil bílý slipy do koše na černý prádlo, ty idiote!”

Vlivem mučivé sexuální abstinence Joshovy varlata natekly do obludných rozměrů, což ho nakonec donutilo k zoufalému řešení. Ze svého skromného platu si našetřil na radostnou kratochvíli – návštěvu bordelu. Vše probíhalo skvěle, dokud nevyšlo najevo, že ho při vstupu do domu nevalné pověsti a uvolněných mravů spatřil kamarád jeho manželky, který ji o Joshově nočním dobrodružství okamžitě neváhal zpravit.

POTRESTÁNÍ ZLOBIVÉHO MANŽELA

Chvíli se pokoušel zapírat, nicméně po důrazné verbalní masáži ze sebe vysypal vše.

“Zlato. Nezlob se. Já už to nikdy neudělám. Jestli chceš, můžeš mě zbičovat přes moje chlípné koule!”

Rozzuřená manželka mu vrazila facku a okamžitě se odstěhovala ke své matce. Volal jí den co den a škytal do telefonu omluvy: “Lásko! Promiň! Udělám cokoli, aby ses vrátila.”

“Dobře,” svolila manželka po týdnech zoufalého přemlouvání. “Dám ti ještě šanci, ale musíš se kát! Příštích čtrnáct dní si půjdeš stoupnout na čtyři hodiny na Times Square s transparentem “PODVEDL JSEM SVOU ŽENU!”

“Jistě, lásko!” špitl Josh.

A je to. Místo toho, aby jako chlap makal na svém seberozvoji, životní misi, byznysu a vydělávání peněz pro svou rodinu, stojí teď jako spráskaný moula uprostřed náměstí coby ztopořený pomník všech beta šášulů v rámci jakéhosi bizarního trestu vymyšleném jeho dračicoidní dominantní manželkou.

BIZARNÍ VIDEO

Tento konkrétní příběh je fiktivní a zakládá se na mé hypotéze. Nicméně jeho finále je zcela reálné. Nedávno jsem narazil na toto těžko uvěřitelné video krásně ilustrující postupující betaizaci západní chlapské populace. Týpek skutečně stojí uprostřed Times Square v New Yorku s transparentem hlásajícím “Podvedl jsem svou ženu!”

Když se ho autor videa zeptá na podrobnosti, jen zasmušile vysvětluje, že za svůj přečin musí pykat tím, že v této ponižující situaci bude trávit následující dva týdny. “Já tady nechci být!” špitne a zasmušile se zašklebí.

PROČ SI KAŽDÝ BETA ZADĚLÁVÁ NA SVŮJ TRANSPARENT

Proč Joshův příběh končí takto? Důvod tkví v tom, že ve vztazích zaujímá pozici ultimátního beta chlapa.

Sexuální život beta chlapů často připomíná vyprahlou pustinu bez sebemenšího závanu svěžího povětří. Tak zní notoricky známý fakt. V čem spočívá problém?

Beta chlap totiž dříve či později během vztahu zaujímá vůči partnerce tuto pozici:

  • Je submisivní a nechává na své partnerce, aby určovala rámec vztahu.
  • Svou partnerku nijak nepřekvapuje. Žena ho má přečteného stejně jak svou nejoblíbenější knížku od Rosamunde Pilcher.
  • Nepracuje na svém vzhledu – jeho fyzická kondice a atraktivita stojí za prd.
  • Nemaká na své životní misi a nedosahuje úspěchu v životě.
  • Ve společné domácnosti funguje jako tažný kůň a děvka pro všechno. Poslušně vykonává všechny příkazy své partnerky.
  • V důsledku toho svou partnerku ultimátně nudí. Jak známo, nuda představuje tu nejhorší emoci, kterou žena ve vztahu může vůči chlapovi cítit.

VALIDAČNÍ VS TRANSAKČNÍ SEX

Tito beta chlapi rovněž nikdy nezažijí tzv. validační sex. Dostává se jim (velmi zřídka) případně pouze transakčního sexu. Jaký je mezi těmito dvěma typy sexu rozdíl?

Validační sex – sexuální akt, jehož se žena účastní díky autentické atraktivitě a vzrušení, které v ní probouzí její sexuální partner. Během tohoto sexu se mimo jiné snaží validovat jako skvělá milenka chlapa, jehož považuje za velmi atraktivního. Často během takovéhoto sexu dosahuje orgasmu, nebo si minimálně sex alespoň velmi užívá.

Transakční sex – forma rutinního sexuálního aktu, jehož se žena neúčastní kvůli autentickému vzrušení a atraktivitě pociťované vůči svému partnerovi. Skutečným motivem takovéhoto sexu je transakce – sex ve stylu “něco za něco”. Nejhorší variantu v tomto ohledu představuje tzv. choreplay – kdy se chlap pokouší získat transkakční sex odměnou za to, že vykonává femininní domácí práce.

NEBUĎ BETA CHLAP. ZAČNI NA SOBĚ MAKAT A VYHNI SE TÉTO PONIŽUJÍCÍ ROLI PRO KAŽDÉHO CHLAPA!

LOVU ZDAR!

6 Comments

  • Ty vole, já nevím, jestli tohle fakt někdo reálně udělá. Mě to spíš připadá jako nějaká nemoc. Na obou stranách. Mentálně zdravá ženská by to po chlapovi asi nechtěla (na její straně bude asi hodně issues) a mentálně zdravej chlap a to i kdyby byl beťák by tohle taky prostě NIKDY neudělal.
    Lovče, čtu a sleduju tě ze zajímavosti, jakožto alfa 2.0. Díky, že děláš tuhle osvětu. Mělo by to sledovat víc lidí. Z toho, jak se dnešní chlapi chovají je mi k blití, nehledě na to, že to postupně podělávají i těm ostatním…

    • Ahoj, Lajbrore, jo, souhlasim, jak tento beta chlap, tak jeho manželka pravděpodobně mají nějakou diagnozu, nicméně betaizace v o něco mírnějších projevech je dnes každodenním jevem. Jsem rád, že sleduješ LD! Lovu zdar! L

  • Ahoj Lovče,skoro bych řekla, že po 2 týdnech co si to tam s cedulí odstoji, bude mít stejné sbalene kufry, protože tohle snad vedle sebe žádná normální ženská ani nemůže chtít. A místo té cedule si ten chlap měl sbalit kufr sam a raději vypadnout než se takhle nechat ponizit.mozna kdyby to odmitl, tak by v te ceně přeci jen aspon stoupl. Marie

    • Přesně tak, Marie. Naprostý souhlas. Tohle je prostě ze strany chlapa naprostý děs:). L

  • Zdar, lepší validační sex s ošklivou holkou z tindru, nebo transakčíní sex v brajglu? 😁

    • Obojí je naprd. nejlepší taktika – přesunout se co nejrcyhleji svými schopnostmi k tomu, že balíš atraktivní holky. Pokud ne 8ky a výše, tak alespoň ccca úroveň 7: https://1url.cz/@lovcuvtrenink Lovu zdar!
      ´

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *